Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΥΓΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ "ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ" 
ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ "ΑΙΜΑ"!


     Εξ αρχής ήταν αυτονόητο ότι μία περιθωριακή οργάνωση όπως η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να είχε ως απόλυτη προτεραιότητα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των μελών της και των γραφείων της. 

     Το Βιβλίο Παρουσιών με τα ονόματα και τα λοιπά στοιχεία των επισκεπτών των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής του οποίου αντίγραφο κατατίθονταν καθημερινά στον Διοικητή της Αντιτρομοκρατικής της Γ.Α.Δ.Α., επί δεκαετίες, αποτελούσε το πρώτο τεκμήριο συνειδητής προδοσίας της ηγεσίας (Ν. Μιχαλολιάκου) αυτής της οργάνωσης.

     Όταν η Χρυσή Αυγή έγινε κόμμα ήταν επίσης αυτονόητο ότι "έσερνε" το βαρύ παρελθόν της με το μίσος που η ίδια, επί χρόνια, για λόγους αυτοδιαφήμισης της είχε έντεχνα καλλιεργήσει. Για το λόγο αυτό η Χρυσή Αυγή ως κόμμα θα έπρεπε να είχε δώσει έμφαση στην ασφάλεια μελών και γραφείων κάτι που "περιέργως παρέλειψε" με αποτέλεσμα την δολοφονία των δύο μελών της στο Ν. Ηράκλειο, Καπελώνη και Φουντούλη.

     Τι το πιο φυσικό για μια οργάνωση που επί 30 χρόνια ήταν στη παρανομία να έχει την εμπειρία και να θωρακίσει τα γραφεία της και να δώσει τη ΒΑΣΙΚΗ εντολή να μη στέκεται ΚΑΝΕΝΑΣ έξω από τις εισόδους των γραφείων της εκτιθέμενος ως στόχος στο πρώτο περαστικό; Όμως ο Νίκος Μιχαλολιάκος ..."παρέλειψε" τη βασική αυτή εντολή που θα απέτρεπε τη δολοφονία των δύο μελών του.

     Κάθε κόμμα επιδιώκει τη θυματοποίησή του και τη δημιουργία νεκρών "ηρώων" που αποφέρει συγκίνηση και ΨΗΦΟΥΣ! Είναι γνωστό στους "από μέσα" η νοοτροπία του Νίκου Μιχαλολιάκου να θέλει "ήρωες πάση θυσία"! Γενικά, η ψηφοθηρική ανηθικότητα δε φείδεται αίματος και ανθρώπινων ζωών. Όμως στη περίπτωση της Χρυσής Αυγής η κατάσταση είναι πέραν ορίου "επισκευής" και όσοι μπορούν να φρενάρουν τη παραφροσύνη του άφρονος κακοποιού θα πρέπει να σπεύσουν γιατί η κατάληξη θα είναι οικτρή! 

     Και σήμερα το απόγευμα, με τις (σκόπιμα) ανοργάνωτες επιμνημόσυνες κινητοποιήσεις της Χρυσής Αυγής το διακύβευμα προδιαγράφεται ζοφερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.