Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΣΟΣ, ΡΥΠΟΣ, ΒΟΡΒΟΡΟΣ!


     Το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής από την εμφάνισή του διέστρεψε τα ήθη του Ελληνικού Εθνικισμού και τον μετέτρεψε σε λάκκο μίσους, ρύπου και βορβόρου! Με τη "σφραγίδα" του αρχηγού της, η Χρυσή Αυγή εξελίσσεται οσημέραι σε άσυλο χαμαιτύπων και λάκκο φιδιών που αλληλοδαγκώνονται χωρίς αιδώ και χωρίς στοιχειώδη επίγνωση για την εκτρωματική εικόνα που βγάζουν προς τα "έξω"! Ανησυχαστική είναι, δε, η προοπτική της πλήρους αλληλοεξόντωσης των "στελεχών" της όσο προσεγγίζει το στήσιμό της στο "σκαμνί". Σήμερα, προ ολίγων ωρών, διαβάζουμε τη ζοφερή "εξέλιξη" στις στήλες γνωστού ειδησεογραφικού ιστοτόπου: 

"Ο «Περίανδρος» εμπλέκει Μιχαλολιάκο 
στην επίθεση κατά του Κουσουρή

     Τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο αγγίζει πλέον, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης που είχαν δεχθεί από μέλη της Χρυσής Αυγής τρία άτομα τον Ιούνιο του 1998, με κύριο στόχο τον τότε φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή.

     Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία τού πάλαι ποτέ «Νο 2» της οργάνωσης Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, γνωστού ως «Περίανδρου», κατά την οποία λέει ότι την εντολή για την επίθεση στον Δημήτρη Κουσουρή την είχε δώσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ ενεργό συμμετοχή είχε και ο Ηλίας Παναγιώταρος.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014, 12:29"

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/greece/article/o-periandros-empleki-mixaloliako-stin-epi8esi-kata-tou-kousouri
     Δεν πρόκειται, ασφαλώς, για την τελευταία "ταφόπλακα" την οποία χρυσαυγίτες βάζουν στη Χρυσή Αυγή, πρόκειται όμως για μία από τις "βαρύτερες" καθώς και για ένα κορυφαίο δείγμα ενδοσυμμορίτικου εκφυλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.