Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:

"ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!"


     Η ραγδαία πτωτική "τροχιά" της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται τραγικότερη εκείνης του αεροσκάφους του τελευταίου αεροπορικού δυστυχήματος αλλά και ...εκκωφαντικότερη δια στόματος του προσφάτως αποφυλακισθέντος αρχηγού της ο οποίος επανεμφανίσθη ...συνεντευξιαζόμενος, όμως, κατά πολύ κενότερος ιδεολογικώς αλλά και πολύ πιο ασύντακτος πνευματικώς του, προ 18μήνου, φυλακισθέντος εαυτού του.

     Επικεφαλής ενός κομματικού μορφώματος για το οποίο ο βαθύς γνώστης του εθνικιστικού χώρου Γιάννης Χ. Κουριαννίδης έγραψε ότι "η πολιτική του παρουσία τελείωσε", ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη συνέντευξή του προς γνωστό αβανταδόρικο ακροδεξιό blogg, επανέλαβε τον παραληρηματικό και εν πολλοίς ασυνάρτητο "λόγο" του, φέρνοντας σε απόγνωση τον αμήχανο δημοσιογράφο ο οποίος προσπαθούσε να του δώσει "πάσες" και επιδεικνύοντας ακόμη περισσότερη πνευματική "γύμνια" και κομματικό αμοραλισμό. Δυστυχώς, το 18μηνο της προφυλακίσεώς του φάνηκε ότι όχι μόνο δε τον βελτίωσε πνευματικώς αλλά τον κατερράκωσε ακόμη περισσότερο! 

     Εν αρχή θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το blogg το οποίο του πήρε την συνέντευξη φέρεται να υπηρετεί ξένη εθνική δύναμη και μάλιστα γείτονος χώρας! Από τον ίδιο, δε, τον ελλαδικό εθνικιστικό "χώρο", το συγκεκριμένο blogg αντιμετωπίζεται όχι απλώς καχύποπτα αλλά και, εν πολλοίς, ως φερέφωνο εχθρικών συμφερόντων. Σε κάθε, πάντως, περίπτωση, ακόμη και σε αυτή τη "φίλια" συνέντευξη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος απεκάλυψε και πάλι έναν αριβίστα κομματάρχη, αδίστακτο να εκπιθηκίσει εαυτόν νομίζοντας ότι έτσι γίνεται πλέον αποδεκτός από ...πιθήκους!

     Κατά τη διάρκεια αυτής της  τ ρ α γ ι κ ή ς, στημένης, συνεντεύξεως ο Νίκος Μιχαλολιάκος δε κατάφερε να αξιοποιήσει ούτε το πλεονέκτημα του εμφανούς "στησίματος" ολισθαίνων σε de profundis αποκαλυπτικές ομολογίες, περαιτέρω, ιδεολογικών και πολιτικών ανομημάτων, ως να μην αρκούσαν αυτά στα οποία έχει υποπέσει μέχρι σήμερα! Δυστυχώς, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, επιμένοντας στη τακτική μιας αλληλουχίας κωμικοτραγικών κυβιστήσεων, τείνει να καθιερωθεί, πλέον, περισσότερο ως πάνδημος ...διασκεδαστής "τσιρκολάνος" παρά ως αρχηγός ενός (έστω!) κομματικού μορφώματος.

     Αρκετές και πολύ "αβανταδόρικες" οι "ερωτήσεις" που του "υπεβλήθησαν" απογοητευτικές για τη διανοητική ισορροπία του "απαντούντος" οι ..."απαντήσεις" που εδόθησαν. Για την κριτική ολόκληρης της συνεντεύξεως θα χρειαζόμασταν έκταση εγκυκλοπαιδείας ..."Britannica" και ούτε ο χρόνος επιτρέπει, αλλά ούτε και η ελαφρότητα της περιπτώσεως "Νίκος Μιχαλολιάκος" δικαιολογεί. Απλώς θα σταχυολογήσουμε μερικά σημεία τα οποία καταδεικνύουν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή αποτελούν κίνδυνο διασυρμού της Ελλάδος έστω και μακράν των πολιτικών "πραγμάτων" της, ως κηλίδες προκαλούσες σκεπτικισμό περί την ανθρώπινη ύπαρξη αλλά και την κοινωνική αισθητική. 
1. Ερώτηση: Κύρια επιχειρήματα αυτών που σας κατηγορούν τόσο προσωπικά εσάς όσο και  γενικότερα το κόμμα σας αλλά και σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι ότι είχατε συστήσει παραστρατιωτική οργάνωση

Απ: Ουδέν αναληθέστερον αυτού


     Εν προκειμένω, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δείχνει να νομίζει ότι απευθύνεται σε ένα κοινό μάλλον ...διασωληνωμένο το οποίο δεν έχει ουδεμία σχέση ούτε με τη κοινωνική πραγματικότητα αλλά ούτε και με το χρυσαυγίτικο μόρφωμά της! Είναι, όμως, αρκετό να έχεις περάσει  από ένα περίπτερο με αναρτημένες εφημερίδες για να δεις τα "εικονογραφημένα" τεκμήρια της παραστρατιωτικής υστερίας της Χρυσής Αυγής και, αντί λόγου, θα "φρεσκάρω" τη μνήμη του Νίκου Μιχαλολιάκου με μία σειρά "ομιλουσών" φωτογραφιών για να απολαύσουμε και την ομοιογενή παραστρατιωτική εμφάνιση (τεκμήριο ιδιοσυστασίας και προθέσεων) αλλά και τον επιθετικό εξοπλισμό (ρόπαλα καμουφλαρισμένα με σημαίες) κάτι που κανένα άλλο κόμμα στη σύγχρονη Ελλάδα (ούτε και στη προπολεμική) δεν ενεφάνισε τόσο προκλητικώς και δημοσία. Ενδεικτικώς αναρτούμε επτά (από τις χιλιάδες που κυκλοφορούν) φωτογραφίες χρυσαυγιτών οι οποίοι, παραστρατιωτικώς συντεταγμένοι, με παραστρατιωτικές αμφιέσεις (παντελόνια στρατιωτικής παραλλαγής αστικού περιβάλλοντος, αρβύλες, κράνη αν και δεν επιβαίνουν ...δικύκλου που κρύβουν πάντως πρόσωπα, στρατιωτικά τζόκευ, πλήρεις στρατιωτικές στολές παραλλαγής  κλπ) ώστε να ξανασκεφθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος αν ...επιμένει σε εκείνο το ψευδέστατο ..."ουδέν αναληθέστερον"! 

2. Ερώτηση: Το ποσοστό του κόμματος σας ανέβηκε βέβαια στις ευρωεκλογές σημαντικά φτάνοντας περίπου στο 10 %. Έξι μήνες αργότερα, στις εθνικές εκλογές υποχώρησε κατά 35 % περίπου και έπεσε στο 6,3 %. Εχετε αναλύσει τους λόγους;

Απ: ...είχαμε πτώση του ποσοστού μας πράγματι... 

     Στο σημείο αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής διότι "άδειασε" όλα τα κομματικώς παπαγαλίζοντα στελέχη του τα οποία, κατά τρόπον αστείο, μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση προσεπάθησαν να εξαπατήσουν τους οπαδούς του κόμματός τους θριαμβολογώντας για ...νίκη της Χρυσής Αυγής ως "τρίτου κόμματος", ενώ στη πραγματικότητα από την τελευταία αυτή αναμέτρηση η Χρυσή Αυγή βγήκε "κουρεμένη" με μία βουλευτική έδρα λιγότερη από τις προηγούμενες εκλογές. Φαίνεται ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος χώνεψε ότι το παραμύθι περί "τρίτου κόμματος" δε σημαίνει απολύτως τίποτε διότι και πρώτο κόμμα να αναδειχθεί η Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπίσει όλα τα υπόλοιπα συσπειρωμένα εναντίον της! Πάντως, πράγματι, ήταν η πρώτη φορά που ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρεδέχθη την ήττα του κόμματός του την οποία εμείς είχαμε προβλέψει προεκλογικώς όπως είχε επισημάνει και το τέλος της ο Γιάννης Χ. Κουριαννίδης (βλ. παραπάνω).
3. Ερώτηση: Μέσα σε όλη αυτή τη θύελλα των τελευταίων 18 μηνών καταγράψαμε κάτι και το καταγράψαμε με πολύ μεγάλη σαφήνεια: Ότι παρά τη σύλληψη όλης της ηγεσίας ενός κοινοβουλευτικού κόμματος μιας δυτικής δημοκρατίας, εντούτοις δεν παρατηρήθηκε κάποια στήριξη προς το κόμμα σας από το εξωτερικό, δεν υπήρξαν, πλην ελαχίστων περιπτώσεων εκδηλώσεις στήριξης. Πού το αποδίδετε; 

Απ: ...ακόμη και οι εν δυνάμει πολιτικοί φίλοι μας ευρέθησαν σε δύσκολη θέση....  ...η Μαρίν Λεπέν επειδή διεκδικεί την ηγεσία της Γαλλίας δεν θέλει να «φορτωθεί» πολιτικά την ΧΑ...

     Εάν οι "εν δυνάμει φίλοι" εγκατέλειψαν την Χρυσή Αυγή στη πλέον κρίσιμη καμπή της κατά την οποία τους είχε ανάγκη, τότε, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες του δεν κατάφεραν να πείσουν τους "εν δυνάμει φίλους" για τα δίκαιά τους κάτι που σημαίνει ή ότι αυτά τα "δίκαια" είναι ανύπαρκτα ή ότι οι ίδιοι υπήρξαν ανίκανοι να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο, σε κάθε περίπτωση δε, αυτό τους εμφανίζει απολύτως ακατάλληλους να διαχειρισθούν κυβερνητικές ευθύνες οι οποίες είναι κατά πολύ βαρύτερες μιας "εξατομικευμένης" κρίσεως. Εξ άλλου, με δεδομένη την άνοδο και εξάπλωση των εθνικιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη και την μέχρι προ τινος υποστήριξη και του ιταλικού "Casa Pound" προς τη Χρυσή Αυγή, όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος περιορίζεται να ψελλίσει ψοφοδεείς δικαιολογίες αναφορικώς μόνον προς τη Μαρίν Λεπέν είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή έφθασε σε σημείο ομαδικής περιφρονήσεως από τους Ευρωπαίους εθνικιστές. Τέλος, αναγνωρίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή, πλέον, αποτελεί ..."φόρτωμα", αποτιμά κατά τον οικτρότερο τρόπο τη Χρυσή Αυγή και, μάλιστα, σε διεθνές επίπεδο "ομογάλακτων" κομμάτων! 
4. Ερώτηση: Τα σύμβολα του κόμματος σας έχετε τονίσει επανειλημμένως ότι ανάγονται και προέρχονται από αρχαία ελληνικά σύμβολα τα οποία βέβαια κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα χρησιμοποιήθηκαν από συγκεκριμένη αρχικά παράταξη (Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα Γερμανίας) και εν συνεχεία από συγκεκριμένο κράτος (Γερμανία) μια ιδεολογία που προκάλεσε όχι απλά εκατόμβη νεκρών, αλλά τη μεγαλύτερη σφαγή της Ιστορίας. Θέλα να σας ρωτήσω αυτή τη στιγμή .....

Απ: Σύμβολό μας είναι ο μαίανδρος, δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κανένα κράτος....

     Με αυτή την ερώτηση ο δημοσιογράφος παρουσιάζεται ως απροκάλυπτος αβανταδόρος! Κάνει μία ερώτηση όχι για να εξαναγκάσει, όπως θα ήταν αναμενόμενο, τον ερωτώμενο να παραδεχθεί το πασίγνωστο παρελθόν του με το ΙΙΙ Reich και τον Ναζισμό, με την κατά κόρο χρήση της Ναζιστικής Σβάστικας καθ' όλη τη διάρκεια των 35 χρόνων "προϊστορίας" της Χρυσής Αυγής, αλλά για να του δώσει την ευκαιρία να συγκαλύψει αυτό το παρα-Ναζιστικό παρελθόν του επικαλούμενος, ανώδυνα και άνευ ανακλήσεως στη γνωστή πραγματικότητα, τον ...μαίανδρο! Αν ο δημοσιογράφος ήταν κάτι παραπάνω από αβανταδόρος θα τον είχε ξετινάξει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής χωρίς καμία δυσκολία. Όμως, η συνέντευξη αυτή ήταν ακόμη ένα επικοινωνιακό τρικ από εκείνους που επαιτούν οφέλη "προμοταρίσματος"!  

     Πάντως και εδώ ο Νίκος Μιχαλολιάκος εξαπατά το κοινό του, νομίζοντας ότι βαφτίστηκε σε κάποια "κολυμπήθρα του Σιλωάμ" που του δίνει τη δυνατότητα να παραπλανά και να ξεπουλά τον κόσμο που -βλακωδώς, βεβαίως!- τον στήριξε επί 35 χρόνια.     Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξέρει πολύ καλά ότι το σύμβολο της Χρυσής Αυγής, από την ίδρυσή της και μέχρι τη πρώτη, προεκλογική περίοδο, ήταν το επίσημο έμβλημα της μεραρχίας των Ναζιστικών SS "Das Reich" προς τιμή του ιδίου του III Reich προς το οποίο, υποτίθεται, ορκίζονταν "πίστη" από ιδρύσεώς της η Χρυσή Αυγή και το επιτελείο της. Βεβαίως, όλοι οι "υποψιασμένοι" εκείνης της εποχής (1981) γνωρίζαμε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ορκίζονταν πίστη στο III Reich αλλά περί αυτού εγνώριζε όσα και κεντροαφρικανή συλλέκτρια μπανανών περί ...Αστροφυσικής, όμως αυτή ήταν η αλήθεια: ο τότε (και νυν) ουδέποτε εργασθείς Νίκος Μιχαλολιάκος απλώς επιζητούσε "χαραμάδα" για να δει ...φως και να ...μπεί!

     Το ίδιο ρουνικό έμβλημα της μεραρχίας SS, "Das Reich", ο Νίκος Μιχαλολιάκος το εμφανίζει και στα εξώφυλλα των δύο εκδόσεων (με ίδιο περιεχόμενο) της "Ιδεολογικής Διακηρύξεως"  της Χρυσής Αυγής που εκδόθηκαν, αντιστοίχως, το 1983 και προσφάτως, προ της προεκλογικής περιόδου.      Στη συγκεκριμένη "Ιδεολογική Διακήρυξη" η Χρυσή Αυγή δε κρύβει τον απέραντο θαυμασμό της προς το πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ αλλά και προς το III Reich και η διακήρυξη αυτή ίσχυσε ως επίσημος (και μοναδικός) "καταστατικός χάρτης" της οργανώσεως του Νίκου Μιχαλολιάκου μέχρι τις παραμονές των εκλογών του 2012!      Αυτή την "Ιδεολογική Διακήρυξη" ο Νίκος Μιχαλολιάκος, εσχάτως, θέλησε να θέσει υπό την "λήθη", λόγω του ακραιφνούς Ναζιστικού περιεχομένου της καταλήγουσα, μάλιστα σε "ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ", ώστε να μην αποτελέσει εμπόδιο στη περαιτέρω κοινοβουλευτική άνοδο του κομματικού του μορφώματος. Πάντως, μέχρι την κατάθεση στον Άρειο Πάγο ως κομματικού εμβλήματος του μαιάνδρου, κάτι που έγινε πολύ προσφάτως, επί 35 χρόνια η Χρυσή Αυγή είχε ως επίσημο έμβλημά της το έμβλημα μιας μεραρχίας των τακτικών SS και ο ιδρυτής αυτής της οργανώσεως ψεύδεται αναφερόμενος, απλώς, στον "μαίανδρο"!     Πέραν αυτών, η Χρυσή Αυγή ουδέποτε, μέχρι την κάθοδό της στις εκλογές, εδίστασε να χρησιμοποιήσει και τον Αγκυλωτό Σταυρό ως έμβλημά της παραλλήλως με την χρήση του ως άνω μνημονευθέντος εμβλήματος της μεραρχίας των τακτικών SS.

     Επίσης, η επίδειξη λατρείας προς το πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ υπήρξε συχνή στα εξώφυλλα και στις εσωτερικές σελίδες των εντύπων της Χρυσής Αυγής μέχρι σημείου αυτό, σε συνδυασμό με την άθλια αισθητική των εκδόσεών της, να θεωρείται ως ένα "κιτς", κυρίως, από τους πραγματικούς ¨Ελληνες Εθνικοσοσιαλιστές και, δη, εκείνους τους παλαιοτέρους.     Έτσι, μέχρι και μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012, υπό το έμβλημα της μεραρχίας SS "Das Reich", ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή "ομνύουν" πίστη στον Αδόλφο Χίτλερ και στο III Reich ποντάροντας το ότι το, εσφαλμένως εκληφθέν ως εκλογικό target group, εγχώριο "εθνικοσοσιαλιστικό" κοινό θα στηρίξει την είσοδο του κομματικού μορφώματος στο κοινοβούλιο στόχος τον οποίο διακαώς και δι ίδιον υλιστικό όφελος ονειρεύονταν πάντοτε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Όμως, οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές ανέκαθεν περιφρονώντας τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον απαξίωσαν και πάλι, κάτι που ο ίδιος αντελήφθη και τον Αύγουστο του 2012 ...ανέκρουσε πρύμνα, πλήρως συμμορφούμενος "προς τας συστημικάς κοινοβουλευτικάς" ...υποδείξεις, με ανάλογες "κορώνες" πίστεως προς τη δημοκρατία και τις κοινοβουλευτικές "αξίες" τις οποίες με την, μέχρι τότε ισχύουσα, "Ιδεολογική Διακήρυξή" του, όχι μόνον περιφρονούσε αλλά και δήλωνε επίδοξος πολέμιός τους! Τότε, προ-τελευταία ημέρα του Αυγούστου του 2012, ο Νίκος Μιχαλολιάκος διαπράττει τη μεγαλύτερη και πλέον άθλια κωλοτούμπα της ζωής του και ασελγεί επάνω στο μέχρι τότε σύμβολο της Χρυσής Αυγής, το έμβλημα της μεραρχίας SS "Das Reich" αντικαθιστώντας το με τον μαίανδρο εκδημοκρατίζοντας το "μικρομάγαζο" Χρυσή Αυγή.      Τον μαίανδρο τον οποίο επικαλείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη συνέντευξή του, τον επισημοποιεί ως σύμβολο του κόμματος μόλις την 30ή Αυγούστου 2012 (!), μετά  κ α ι  τις δεύτερες εκλογές του 2012 (Ιούνιος), όταν πια ο καιροσκόπος αρχηγός του κομματικού μορφώματος ένοιωσε ότι μόνον με τη συγκεκριμένη "κωλοτούμπα" θα μπορούσε αυτός, η σύζυγός του αλλά και όλη η οικογενειακή καμαρίλα του να απολαύσουν των κοινοβουλευτικών "χρυσίων" και αυτό το αποδεικνύει το παραπάνω επίσημο έγγραφο, χρονολογημένο από την υπηρεσία πρωτοκόλλου του Αρείου Πάγου! Και αυτό το έγγραφο τεκμαίρει και τον καιροσκοπισμό του Νίκου Μιχαλολιάκου που είναι απαραίτητο να προσέξουν  ε γ κ α ί ρ ω ς   και όσοι βλακωδώς παρασύρονται στο μικροκομματικό του παιγνίδι. 
5. Ερώτηση: Αναφέρομαι στο γαμμάδιον ή σβάστικα.

Απ: Αναφέρεστε σε κάποιες φωτογραφίες προ 30 ετών οι οποίες δεν έχουν ουδεμία πολιτική σχέση με την ΧΑ. Η ΧΑ ξεκίνησε πολιτικά από το 1992 με το 2ο Συνέδριό τηςΌρισε την ιδεολογία της ως Λαϊκό Εθνικισμό και ως σύμβολό της τον μαίανδρο. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν και διάφορες επιπόλαιες αναφορές, άρθρα, κείμενα, παραστάσεις, τα οποία δεν μας αντιπροσωπεύουν πολιτικά. Και εν τη αύτη περίπτωση, αυτά έχουν χρονολογηθεί προ 35 ετών.

     "Φωτογραφίες προ 35 ετών" έχει το θράσος να θεωρεί το επίσημο έμβλημα του κόμματός του, την επίσημη "Ιδεολογική Διακήρυξη" και τα μύρια όσα ίσχυαν μέχρι τη 30ή Αυγούστου 2012 για τον ίδιο και το κομματικό δημιούργημά του ο Νίκος Μιχαλολιάκος! Δεν έχει μόνον κακή αίσθηση της πραγματικότητος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αλλά έχει και κακή αίσθηση με τον ...χρόνο! Τα όσα διαλαμβάνονται στη προηγούμενη παράγραφο τον χαρακτηρίζουν ή ηλίθιο ή ψευδόμενο, δυνάμενο να επιλέξει ό,τι προτιμά!

6. Ερώτηση: Καταδικάζετε τον όποιο ιστορικό αναθεωρητισμό σε αυτό το επίπεδο;

Απ: Βεβαίως και τον καταδικάζω απόλυτα ...

     Με αυτή του την απάντηση ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποδεικνύει εαυτόν ως έναν αδίστακτο, χυδαίο, αριβίστα, οποίος δεν έχει κανένα φραγμό ούτε καν προ της ανελευθερίας  της ιστορικής γνώσεως, προκειμένου να αυτοσερβιρισθεί ως υπάκουο συστημικό σκύβαλο και να διεκδικήσει έτσι το δικαίωμα εισόδου στο κοινοβουλευτικό τέμενος των ιδιοτελών ονειρώξεών του! Με αυτή την απάντησή του ο Νίκος Μιχαλολιάκος στρέφεται εναντίον της ιστορικής έρευνας η οποία πασχίζει υπό τις πλέον αντίξοες συστημικές ποινικοποιήσεις να διαλευκάνει την αλήθεια του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού και του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. 

     Η "κάμπια" Νικόλαος Μιχαλολιάκος εναντίον αφοσιωμένων επιστημονικών μορφών όπως o Robert Faurisson, o David John Cawdell Irving, o Gaston-Armand Amaudruz, o Harry Elmer Barnes, o Maurice Bardèche, o Ernst Christof Friedrich Zündel, o Ernst Nolte, o François Duprat, o James Keegstra, o William David McCalden, o Peter Hartung κλπ.

     Είναι δυνατόν, όμως, ο νους του "μακράν νυχτωμένου" δημοσιογραφίσκου να ανεκάλυψε τον Αναθεωρητισμό και να υπέβαλε τη σχετική ερώτηση στον παραπαίοντα Νίκο Μιχαλολιάκο; Ασφαλώς όχι! Και αυτό υπογραμμίζει το "στημένο" αυτής της αβανταδόρικης "συνεντεύξεως" από τυχάρπαστους "συμβούλους" απείρου ...βλακείας! Αλλά και αν ακόμη ετίθετο μια τέτοια ερώτηση στον όποιο Μιχαλολιάκο από τον οποιονδήποτε και με δεδομένο το νομικίστικο εκβιασμό που απαγορεύει την ελευθερία εκφράσεως γνώμης, ο οποίος ισχύει σε πολλές χώρες (όπως και στην Ελλάδα με νομικά εξαμβλώματα υπαγορευθέντα από το τοπικό εβραϊκό λόμπυ και με υπογραφή "Μαγκάκη") η απάντηση είναι μία και μοναδική: "Σε μία ελεύθερη κοινωνία είναι απαράδεκτη κάθε απαγόρευση που φιμώνει την ελευθερία της εκφράσεως και, ιδίως, της επιστημονικής ιστορικής έρευνας" και αυτό δεν ήταν δύσκολο να το διατυπώσει και ο δυστυχής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος όμως και εν προκειμένω ήθελε να πλειοδοτήσει σε ευπείθεια προς το σύστημα! 

     Και η σχετική ερώτηση που επινόησαν οι δευτεροκλασάτοι image makers του ομολόγου τους αρχηγού εκεί απέβλεπαν, να αποδώσουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο αδιαμφισβήτητο  υ π ο τ α κ τ ι κ ό  του συστήματος, προϋπόθεση για να εφοδιασθεί με το "αντικλείδι" της κοινοβουλευτικής καριέρας που διαπρυσίως ορέγεται! 
7. Ερώτηση: Αυτό είναι το πλέον διακριτό γιατί δεν νομίζω ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων ασπάστηκαν ξαφνικά τη ναζιστική ιδεολογία που κάποτε ορισμένα στελέχη σας στην πρώτη τους πολιτική νιότη είχαν ασπαστεί

Απ: ... Να κάνει κανείς πολιτική με αυτά τα σύμβολα στην Ελλάδα είναι αστείο. Δεν θα είχε καμία επιτυχία. ...Διακηρύξαμε σαφέστατα ότι στηρίζουμε την ελληνική ορθοδοξία με όλες μας τις δυνάμεις.

     Όταν η μικρόνοια επιτρέπει να διαφεύγουν του έρκους των οδόντων ανοησίες καταγράφεται και η πεντακάθαρη ομολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου να παραδέχεται ότι η μετεκλογική αλλαγή συμβόλων (και προσανατολισμού, βεβαίως) έγινε με κίνητρο τον αριβισμό και την εκλογική επιτυχία! Δηλαδή, ό,τι πιο χυδαίο για έναν ιδεολόγο (που, ευτυχώς, ουδέποτε υπήρξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος) από στόματος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής που αποδεικνύεται πλέον ως ένα ευτελές άθυρμα στα χέρια ευτελεστέρου χρήστη κατώτερου και εκείνου νοθευμένης ηρωίνης!      Σε ό,τι αφορά στο θρησκευτικό ζήτημα για το οποίο δε τέθηκε καν ερώτηση, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έσπευσε να εμφανισθεί και πάλι ...θεομπαίχτης, προσπαθώντας να θολώσει απατεωνίστικα τις ενυπόγραφες γονυκλισίες του μπροστά στο ...αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου και να τις εξαργυρώσει με ευκαιριακή "πίστη" προς τον Ναζωραίο χάριν αφέσεως αμαρτιών για την είσοδό του στο παράδεισο του κοινοβουλίου!     Τραγικός και στο πλέον "εσωτερικό" σημείο για τον Άνθρωπο όπως είναι το θρησκευτικό ζήτημα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δε διστάζει να κάνει στροφή 180 μοιρών και από "πούρος" παγανιστής να ενδυθεί χριστιανικό πετραχήλι, αρκεί να υφαρπάσει τις ψήφους των συν-ηλιθίων του!      Μετά την παγανιστική του φρενίτιδα με υπογεγραμμένα αφιερώματα στον "σ α τ α ν ι κ ά  υπέροχο" και "τραγόμορφο"  α ι ώ ν ι ο   κ υ β ε ρ ν ή τ η, Μέγα Πάνα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, προ της κάλπης, ανακαλύπτει την ...ορθοδοξία και προβαίνει σε αναίσχυντες δηλώσεις πίστεως προς αυτή! Περί του θέματος του "θρησκευτικού" ...ανεμομύλου του Νίκου Μιχαλολιάκου ήδη το παρόν Ιστολόγιο έχει αναφερθεί διεξοδικώς σε άλλη σελίδα εν σχέσει, μάλιστα, με το σατανισμό στον οποίο εδήλωσαν πίστη και στενοί συνεργάτες του. Απλώς, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται πολύ περισσότερο ανεπαρκής ως αδίστακτος και έναντι και αυτού του θρησκευτικού ζητήματος! 
8. Ερώτηση: Θεωρείτε ότι θα έχετε μία δίκαιη δίκη;

Απ: Θέλω να το πιστεύω αυτό το πράγμα.

     Ουδεμία επίγνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ούτε για τη τύχη του αλλά και καμία ένδειξη αντιλήψεως του περιβάλλοντος που τον επηρεάζει και καθορίζει την ίδια τη ζωή του! Τόσα χρόνια στο "κουρμπέτι" και ακόμα δεν κατάλαβε ότι αν στη δημοκρατία κατάφερνε να υπάρξει αίσθημα δικαίου ο Πλάτων δε θα την χαρεκτήριζε ως μήτρα της "τυραννίας"! 

     Παλινδρομώντας για πολλοστή φορά μεταξύ "εμπιστοσύνης προς τη δικαιοσύνη" και "μη εμπιστοσύνης προς τη δικαιοσύνη" ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιμένει σε μία ακόμη αντιφατική και αλληλογρονθοκοπούμενη στάση απέναντι στο σημαντικότερο πολιτειακό ζήτημα που αφορά στην ύπαρξη ή όχι Δικαιοσύνης. Εμφανίζεται ανίκανος να σταθμίσει βασικές πολιτειακές συνιστώσες, ενώ φέρεται να διεκδικεί το πηδάλιο της χώρας! Δεν αποτελεί παρά μία κλασική περίπτωση ολιγοφρενούς ανωρίμου, μη έχοντος καν επίγνωση της εγγύτερης πραγματικότητος που τον αφορά.

     Τον ακούσαμε να καταγγέλλει κατά κόρο την "άδικη φυλάκιση" του ιδίου και των συνεργατών του, τον ακούσαμε να στιγματίζει τη δικαιοσύνη και, ταυτοχρόνως να δηλώνει την ...εμπιστοσύνη του προς αυτή! Ή είναι σχιζοφρενής, ή τα έχει κάνει "πλακάκια" με το σύστημα γνωρίζοντας ότι θα υποστεί (σιωπηρώς, όπως εφαρμόζει) έναν πρόσκαιρο διωγμό προκειμένου να εξέλθει της δοκιμασίας ως ένας "καταδιωχθείς υπό του συστήματος" και να μπορέσει υπό το "μανδύα" αυτό να το υπηρετήσει "θωρακισμένος" από ενοχλητικές κριτικές.

     Την ίδια γραμμή της αντιφατικότητος ακολουθεί και ο κομματικός συνεργάτης του Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος παλινδρομεί εξίσου μεταξύ "εμπιστοσύνης" και "μη εμπιστοσύνης" προς τη δικαιοσύνη, ενώ ο τρίτος της "παρέας" Ηλίας Παναγιώταρος έχει εκφράσει δημοσία και την, επιπλέον, εμπιστοσύνη του προς την ...Αντιτρομοκρατική! "Τσίρκο" απείρου κάλλους που θα μπορούσε αντί του κοινοβουλίου να διαπρέψει στο θέατρο "Badminton" και με φθηνότερο εισιτήριο του "Cirque du Soleil"!
9. Ερώτηση: Έχετε κάνει την αυτοκριτική σας ως κόμμα και ως άτομο για τα γεγονότα των τελευταίων 18 μηνών;

Απ: Βεβαίως και την έχω κάνει. Έχω εντοπίσει τα σφάλματά μου. Έχω δει τι θα έπρεπε να είχε γίνει διαφορετικά, αλλά δε νομίζω αυτό θα άλλαζε πολύ τα πράγματα. Είχαν σκοπό από τον Ιανουάριο του 2013 από τη συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης για τα Ίμια όταν 30.000-40.000 εθνικιστών ήταν εκεί, είχαν αποφασίσει κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι να τελειώνουν μαζί μας και να φτιάξουν κατηγορητήρια.

     Κατ' αρχήν και πάλι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ψεύδεται διότι ουδεμία αυτοκριτική έκανε, μη δυνάμενος, άλλωστε και να κάνει! Εάν την είχε κάνει τότε θα είχε σπεύσει να αποκαταστήσει το πρώτιστο των σφαλμάτων του που είναι η χρησιμοποίηση των ψήφων και του κόμματος για την οικονομική αποκατάσταση του ιδίου και των μελών του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, κάτι για το οποίο τον έχουν κατηγορήσει και στενοί του συνεργάτες!     Η οικογενειοκρατία σε κομματικό, πλέον, επίπεδο που έχει επιβάλλει ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τη συνεπαγόμενη παραμεριστική απαξίωση ικανών παλιών στελεχών της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ένα διαρκές τεκμήριο του ότι ουδέποτε προέβη στην οποιανδήποτε αυτοκριτική ανίκανος και να συλλάβει την σημασία της.

     Στο δεύτερο, όμως, σκέλος της απαντήσεώς του και ανφερόμενος στο ζήτημα της, προσχηματικής, κομματικής του συνάξεως των Ιμίων 2013, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής προκαλεί τη μνήμης του υπογράφοντος να θυμηθεί μία, ακόμη, εγκληματική πράξη που διέπραξαν απροκλήτως, όργανα του Νίκου Μιχαλολιάκου  σε βάρος της ζωής και της σωματικής ακεραιότητός του εκείνο το βράδυ! 

     Ελπίζω να θυμάται εξίσου καλώς και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ότι κατά τις παραμονές εκείνης της εκδηλώσεως, στέλεχος των βορείων προαστίων μου είχε παραθέσει δείπνο σε "φίλιο" κέντρο (στη πλατεία Βικτωρίας) προκειμένου να με καλέσει στη συγκέντρωση των Ιμίων 2013 ώστε "να με γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν μαζύ μου, Συναγωνιστές των γραφείων". Παρά το ότι αποφεύγω την ανάμειξη σε παρόμοιες καταστάσεις , αλλά και λόγω του ότι παρόμοια επιθυμία μου είχε εκφράσει μέσω κοινού φίλου και ο (συμπτωματικώς...) δολοφονηθείς Μάνος Καπελώνης, απεφάσισα να παραστώ διακριτικώς και μακράν της εστίας της εκδηλώσεως. Έτσι, μετέβην  στη συγκεκριμένη εκδήλωση των Ιμίων του 2013 συνοδευόμενος από τον νομικό Λ.Σ. ο οποίος ανήκει στη χορεία των άλλοτε χρυσαυγιτών που ανένηψαν εγκαίρως και απεχώρησαν από το ...σταύλο του "Αυγείου".  Φθάσαμε στη συγκέντρωση και προτιμήσαμε να σταθούμε επ΄ ολίγον προ του Μεγάρου Σταθάτου προκειμένου να συντονισθούμε τηλεφωνικώς με εκείνους που μας προσεκάλεσαν. Δεν προλάβαμε, όμως, διότι, απροκλήτως, μία ομάδα είκοσι περίπου χρυσαυγιτών οπλισμένων με ρόπαλα καλυμμένα μας επετέθησαν με απροκάλυπτη ανθρωποκτόνο, διάθεση! Ευτυχώς που η δική μας ψυχραιμία όχι μόνον μας βοήθησε να διαφύγουμε του εγκληματικού κλοιού αλλά και να αφήσουμε πίσω μας αλληλοδερόμενους με τα ρόπαλά τους έναν εσμό εξημμένων ανάνδρων!

     Του περιστατικού αυτού φάνηκε ότι ήταν "έγκαιρος" γνώστης ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος, από το βράδυ εκείνο, απέφυγε να ξαναεπικοινωνήσει μαζύ μου τηλεφωνικώς όπως και συνήθιζε! Αιδήμων "σιγή ασυρμάτου" από πλευράς του, απλώς, υπογραμμίζουσα την εγκληματική χρυσαυγίτικη ανανδρία την οποία επισφραγίζει και η περιβόητη τηλεφωνική συνομιλία των ...διακεκριμένων κομματικών στελεχών Γιάννη Λαγού και Σωτήρη Δεβελέκου που σχολιάζεται σε άλλη σελίδα του παρόντος Ιστολογίου. Ευτυχώς που το βράδυ εκείνο ο νομικός Λ.Σ. και ο γράφων δεν "ανοίξαμε" τον χορό των θυμάτων που αφήνει πίσω της η Χρυσή Αυγή ώστε να προσπαθούμε σήμερα να προλάβουμε τα χείριστα. 

     Ο επικεφαλής της εγκληματικής χρυσαυγίτικης συμμορίας που μας επετέθη με τους περί αυτόν ομοιοπαθείς, κατόπιν, αναγνωρίσθηκε από φωτογραφία του πλάι σε διάττοντα αστέρα του χρυσαυγίτικου παρακράτους, όμως πρόθεση του γράφοντος δεν ήταν η επιβάρυνση των ηλιθίων παραβατικών με επιπλέον διώξεις. Όμως, το περιστατικό αναφέρεται για την κατάδειξη της θρασύτητος που χαρακτηρίζει τον Νίκο Μιχαλολιάκο ο οποίος ενώ υποκρίνεται ότι η Χρυσή Αυγή και ο ίδιος συκοφαντούνται και αποτελούν ...θύματα πολιτικής ποινικοποιήσεως, στη πραγματικότητα αυτοί που τους κατηγορούν απλώς αγνοούν μύριες όσες, όντως, εγκληματικές συμπεριφορές τους οι οποίες, ελέω οίκτου προς ακαταλογίστους, διαλανθάνουν της δημοσιοποιήσεως. Ας μην εξαπατά, όμως, το ηλίθιο κομματικό κοινό του ο Νίκος Μιχαλολιάκος διότι ένα πολυψήφιο άθροισμα παρομοίων "μεμονωμένων" εγκληματικών περιστατικών, συχνά επαναλαμβανόμενων κατά την μελανή "ιστορία" της Χρυσής Αυγής, τεκμαίρει την κατά  σ υ ρ ρ ο ή παραβατικότητά της και καλό είναι να μη προκαλεί με ισχυρισμούς "θυματοποιήσεως"! Και εάν θα ήθελε να τον πιστέψουμε ότι έκανε πράγματι την "αυτοκριτική" του θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε ζητήσει συγγνώμη για τα άθλια πεπραγμένα της κομματικής "συμμορίας" που προίσταται, κάτι το οποίο, όμως, ασυγγνώστως παρέλειψε, πείθοντάς μας ότι είναι απλώς ένας ψεύστης φτηνοπολιτικάντης!    
10...με αυτή την δολοφονία εκτός από τον Παύλο Φύσσα δολοφόνησαν και την ΧΑ στη δεδομένη περίπτωση..."

     Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συναρτά την δολοφονία ενός προσώπου με τον ευλόγως συνεπαγόμενο διωγμό του φορέως εκ του οποίου προέρχεται ο δολοφόνος για λόγους ευσυγκινησίας της κομματικής του πελατείας! Λησμονεί όμως ότι ήταν δική του ευθύνη για την παρουσία στην "αυλή"  του κόμματός του ένας παρακμιακός λουμπενάριος όπως ο δολοφόνος, μαζύ με πλείστους όσους "ομοίους" που, όπως αναφέρεται και στον επίλογο του παρόντος κειμένου, ο Νίκος Μιχαλολιάκος χρησιμοποιούσε για να "χτίζει" γύρω του ένα "τείχος ασφαλείας" που νόμιζε ότι τον προστάτευε και το οποίο, τελικώς, του προξένησε την αναπάντεχη καταστροφή. Ακόμη μία φορά η δειλία και η ιταμότητα ρυθμίζουν το πεπρωμένου ενός μοιραίου... 
11. Και ο χαιρετισμός που έκανα στη γιορτή νεολαίας ήταν ένα λάθος,

     Ήταν λοιπόν παραμύθια τα όσα μας ξεφούρνιζε επί χρόνια ο Νίκος Μιχαλολιάκος περί "αρχαίου Ελληνικού χαιρετισμού" και περί "χαιρετισμού προς τον ήλιο" τα οποία μας επανελάμβανε και το "νούμερο 2" της παρέας, ο Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να δικαιολογήσουν τον χαιρετισμό δι ανατάσεως της δεξιάς χειρός! Λάθος, λοιπόν, ο χαιρετισμός αυτός ύστερα από τη καθιερωμένη χρήση του επί 35 χρόνια από την ηγεσία και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, σήμερα, που ο ασύντακτος εραστής των βουλευτικών προνομίων αντιλαμβάνεται ότι το σύστημα "τον πάει ...γαργαλώντας" και απαιτώντας τον πλήρη εκμηδενισμό των όποιων αντιστάσεών του! Λάθος, ο χαιρετισμός τον οποίο δίδαξε και επέβαλε επί δεκαετίες στα κομματικά του συντρόφια τα οποία, με τη σειρά τους, ως άψυχα ανδρείκελα ευθυγραμμίζονται με την απολογητική γονυκλισία του αρχηγού τους στο σύστημα! Αχρείοι και μόνον αχρείοι ανερμάτιστοι οι οποίοι αφού εξευτελίσουν τα πάντα  πέφτουν στα τέσσερα για να γλείψουν ένα ξεροκόμματο που τους πετά ο αφέντης-σύστημα!  Σ κ α τ ά  σ τ α  μ ο ύ τ ρ α  σας αλήτες εξαχρειωτές νεανικών συνειδήσεων, τις οποίες δηλητηριάζετε με μίσος για να τις εγκαταλείψετε περισσότερο αστοιχείωτες απ΄ ό,τι τις συναντήσατε και περισσότερο ευτελισμένες προς χάρη των ποταπών ιδιοτελών σας συμφερόντων!       Και απομένει, σε δημόσια θέα, η ισοσκελής Ναζιστική Σβάστικα στον ώμο του Ηλία Κασιδιάρη να διατρανώνει το ΛΑΘΟΣ! κατά την ευτελή ομολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής! Ντροπή αχρείοι!    
     Είναι πια δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή κατασκευάστηκε κάποτε από την υπαρξιακή δυσανεξία ενός ατόμου προς τον (όποιο) κοινωνικό περίγυρό του και την άρνησή του να αποδεχθεί ότι και και ο ίδιος αποτελούσε μέρος αυτού του, όντως παρακμιακού και νοσηρού περιβάλλοντος. 

     Ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος ουδέποτε υπήρξε Εθνικοσοσιαλιστής, όπως ο ίδιος αυτάρεσκα εδήλωνε και ουδέποτε έγινε αποδεκτός από τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές οι οποίοι, υπό την πνευματική καθοδήγηση του Ιωάννη Βουλπιώτη και της Σίτσας Καραϊσκάκη παιδαγωγούσαν ένα μικρό μεν αλλά εργώδη, "κύκλο" αυστηρώς επιλεγμένων προσώπων. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή που από μακρυά και ...διακριτικά, ο Ιωάννης Βουλπιώτης διασταυρώθηκε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο στην είσοδο μιας πολυκατοικίας της Β. Γεωργίου και χωρίς ο τελευταίος να τον αντιληφθεί, είπε: "Είναι πολύ μικρός ακόμη και πρέπει να μεγαλώσει, αλλά να μεγαλώσει  π ο λ ύ..."

     Ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής ως, παιδιόθεν, "κατασκεύασμα" του "αντιφασιστικού" συστήματος, σχημάτισε την πλανημένη εντύπωση ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν εκφράζει παρά τη βιαιότητα της ισχύος του αδίκου κι έτσι επέλεξε την ταυτότητα του δήθεν "Εθνικοσοσιαλιστή" από εσώτερη ανάγκη και σύγχυση νομίζοντας ότι, ούτω πως, αποκτούσε ένα "διαβατήριο" ασφαλούς διακινήσεως εν μέσω του δαιμονοποιημένου, από τον ίδιο, περιβάλλοντος στο οποίο εκ γενετής ήταν καταδικασμένος να επιβιώσει! Η μικρόνοια του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν του επέτρεψε ποτέ να αντιληφθεί ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός υπήρξε η νεώτερη συνέχεια, σε μία και μοναδική σύγχρονη κοινωνία, της Πλατωνικής Κοσμοθεάσεως, προοριζόμενη σε εφαρμογή μόνον υπό συγκεκριμένες συνθήκες "φυλετικής θερμοκρασίας και "ιστορικής πιέσεως", ανεπιτρέπτου  να απορρίπτεται ως ...μαζοκρατικό "αγίασμα τοις κυσί", "γράμματα" πολύ δυσανάγνωστα για την περιορισμένη έως και ανύπαρκτη οξύνεια του Νίκου Μιχαλολιάκου. 

     Χωρίς ποτέ να έχει την διανοητική ικανότητα διακρίσεως των ιδεολογιών και χωρίς ποτέ να εμφορείται από συγκεκριμένη ιδεολογία, προσπαθούσε να καλύψει την υπαρξιακή ανασφάλειά του δημιουργώντας αυτο-οχυρωτικές "αυλές" αποτελούμενες, όπως ήταν φυσικό, από άτομα ανάλογης ή και κατώτερης πνευματικής ανεπαρκείας, φθάνοντας μέχρι σημείου η Χρυσή Αυγή, από καταβολής της, να στεγάζει λουμπενάρια περιθωριακά στοιχεία, τοξικομανείς ή και ψυχοπαθείς οι οποίοι, μετά ταύτα, κατέληγαν σε ψυχιατρεία και πέρναγαν στην αφάνεια... αφήνοντας, ωστόσο, στη "διαδρομή" τους δείγματα εγκληματικής αντικοινωνικής συμπεριφοράς! Η νευροψυχιατρική κλινική "Κασταλία", θα μπορούσαμε να πούμε, ότι αποτελούσε το σύνηθες κέντρο "μεταστεγάσεως" πρώην χρυσαυγιτών και ο αρχηγός αυτού του τραγικού μορφώματος θα θυμάται και πολλά ...ονόματα, ενώ "καθ'  οδόν" αφέθηκαν και κάποια πτώματα που αναζητούν απαντήσεις ως προς τα αίτια θανάτου! Τούτο το τελευταίο δεν υπαινίσσεται την φυσική αυτουργία του Νίκου Μιχαλολιάκου,  σίγουρα όμως αυτός θα είχε πολλά να ερμηνεύσει ως προς το αποτέλεσμα.  

     Από την πλευρά του, το "αντιφασιστικό" σύστημα το οποίο υπήρξε η επιλογή επίσης νοσούντων ψηφοφόρων, αυτών που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή παρακμή, έκανε τα πάντα ώστε να αξιοποιήσει την "ευκαιρία" που ακούει στο όνομα "Νίκος Μιχαλολιάκος" για να τρομοκρατήσει τους χειραγωγούμενους πολίτες του υπό το ψευτοδίλημμα "Σύστημα ή ναζισμός", προς διαιώνιση της υποδουλώσεως μιας παραπαίουσας κοινωνίας. 

     Κάπως έτσι, φτάσαμε σήμερα στη τραγική κομματική "εικόνα" μιας Χρυσής Αυγής η οποία, κατ'  ουσίαν, υπηρετεί το σύστημα γκρεμίζοντας την εικόνα του ελλαδικού εθνικισμού, ενώ ο ανερμάτιστος αρχηγός της οδηγείται "επί σφαγήν" από το ίδιο το σύστημα το οποίο δια της "θυσίας" του επιδιώκει να παρατείνει την αναγκαιότητα ενός διεφθαρμένου κράτους ως "εγγυητή" ...δημοκρατικότητος επί αφελών κι ανοήτων!

     Προ αυτών των ολεθρίων εξελίξεων, με φυλλορροούσα τη Χρυσή Αυγή και "φόρτωμα" πρώην φίλων και τον αρχηγό της σε πλήρη κατάπτωση και απαξία ακόμη και από ομοδόξους (όπως ο ίδιος ομολογεί) προτείνω στον τελευταίο να σχηματίσει, επιτέλους, ηγετικό συμβούλιο αποτελούμενο από προσωπικότητες του ιθαγενούς εθνικισμού και τη διακριτική αποχώρηση του ιδίου από το προσκήνιο προς τις "κουίντες", εάν φυσικά ενδιαφέρεται για την συνέχιση της "παραστάσεως" του κομματικού του δημιουργήματος. Άλλως σε "γκρεμό" κατευθύνεται και σε "γκρεμό" οδηγεί και όσους τον ακολουθούν, ομού με τον εγχώριο εθνικισμό, όπως ακριβώς τον προϊδέασα κατά την επίσκεψή του στο γραφείο μου, όπου τον δέχθηκα, προ των δευτέρων εκλογών του 2012, με τη σύζυγό του.  

     Εν όψει της επικείμενης δίκης της Χρυσής Αυγής θα ήθελα να διευκρινίσω ότι, ως συνειδητός αντισυστημικός, απεχθανόμενος ένα διεφθαρμένο κράτος και την ομοίως διεφθαρμένη  "δικαιοσύνη" του, δεν προσδοκώ ουδεμία δίκαια δίκη! Πίσω από την όποια "ετυμηγορία" της θα υποφώσκει το διαστροφικό κρατικό συμφέρον που υπηρετεί το απάνθρωπο δημοκρατικό σύστημα το οποίο, κατά Πλάτωνα συνιστά τη μήτρα της τυραννίας. Διατηρώ την "εξ ιδίων" τεκμηριωμένη πεποίθηση για την άνωθεν υπαγόρευση "αποφάσεων" στις περιπτώσεις παρομοίων παρωδιών και δεν ελπίζω σε εξαιρέσεις εν μέση δημοκρατία. Εκείνο το οποίο, όμως, θα ήθελα να πέμψω προς τις (όποιες και απομένουσες...) συνειδήσεις των επί έδρας είναι την στάθμιση του ανθρώπινου παράγοντος και των ψυχο-πνευματικών ιδιαιτεροτήτων των επί εδωλίοις καθημένων, των οποίων η "όλη" κατάσταση επισύρει ακόμη και το πλήρες ακαταλόγιστο! Και αυτό το υποδεικνύω απεριφράστως και προς τους "υπερασπιστές" οι οποίοι, μέχρι σήμερα δεν φαίνονται να υπάρχουν...!

     Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι δεν είναι χρυσός ό,τι λάμπει και δεν στιγματίζει μια Κοσμοθέαση η συμπεριφορά του κάθε ανασφαλούς μικρόνοος ο οποίος μπορεί να αφορμάται από την υποκειμενική του πλάνη η οποία στρεβλώς ερμηνεύει τον Κόσμο και στρεβλότερα επιχειρεί να υπηρετήσει τα εν συγχύσει ιδιοτελή του σχέδια. Εάν δε παραδεχθούμε κοινωνικώς ότι δεν υπάρχουν "αποκλειστικότητες ορθότητος" και ότι ο πάσχων Άνθρωπος δε διακρίνεται σε "εντεύθεν" και "εκείθεν" ως άτμητον άτομο, κάθε απόπειρα σωτηρίας της Φυλής, του Έθνους και της Κοινωνίας είναι a priori καταδικασμένη σε οικτρή αποτυχία! Η Πλατωνική Κοσμοθέαση η οποία θεωρεί ως μήτρα τυραννίας την δημοκρατία ("Πολιτεία", βιβλ. η) και της οποία κεντροευρωπαϊκή συνέχεια αποτελεί ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός, ουδεμία συνάφεια είχε ή μπορεί να έχει με ημίτρελλους παραμιλιταρίζοντες των οποίων η ψυχική δειλία και το ανερμάτιστο μόνον λαμπρές κυβιστήσεις και αβυσσαλέες πτωτικές τροχιές κατέγραψαν στο "ξόδεμα" της άσκοπης ζωής τους. 

     Ο μεγάλος Φασίστας ποιητής και φιλόσοφος Ezra Pound είχε πει ότι "όποιος δε μάχεται υπέρ των ιδεών του, ή οι ιδέες του δεν αξίζουν ή ο ίδιος δεν αξίζει"! Όμως, ο νομπελίστας Ezra Pound είχε την ευτυχία να μην έχει ποτέ του γνωρίσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο διότι, διαφορετικά, θα προσέθετε: "...Εκτός και εάν δεν έχει καθόλου ιδέες"!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
απευθυνόμενο στη κομματική κατανάλωση:
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Τηλ. :6977764737Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.