Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

 H ΠΑΓΙΔΑ
ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ"
ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ


     Το σύγχρονο δημοκρατικό και, σταθερά, ανθελληνικό κράτος, ευφυώς πασχίζει να εξευτελίσει όσους αντιτίθενται στο μισελληνικό και διεφθαρμένο εκκλησιαστικό κατεστημένο της ανατολίτικης "ορθοδοξίας" το οποίο ποδηγετεί τη Πατρίδα μας από το 1453, υποδουλώνοντας το λαό στα διαχρονικά οθωμανικά συμφέροντα. Μεθόδευση του επιχειρούμενου εξευτελισμού αποτελεί και η παγίδα της επιδείξης βούλησης, δήθεν, "αναγνωρίσης" της πατρώας θρησκευτικής Κοσμοθέασης, δια του υποβιβασμού της σε ανθρωποκατασκεύαστη "θρησκεία' και τον, τελικό, εκμηδενισμό της ως ακόμη ένα "παγκάρι" αμνών εν μέσω πλείστων όσων ...ομοειδών.

     Κατ' αρχάς, ΟΥΑΙ! εάν, για να αναγνωρισθεί η Πατρώα Θρησκεία, χρειάζεται τη "τζίφρα" ανθελληνικών κρατικών οργάνων! Και μιλώντας για μια Θρησκεία η οποία εξακολουθεί να υπάρχει, παρά τους απηνείς, εγκληματικούς, διωγμούς που δέχεται επί αιώνες από το χριστιανικό κατεστημένο, γίνεται ακόμα περισσότερο αντιληπτό ότι ουδεμία παρόμοια "τζίφρα" χρειάζεται. Το μεγαλείο και η λαμπρότητα της πατρώας θρησκευτικής Κοσμοθέασης έγκειται στο διαιώνιο κλέος της και στη πανσυμπαντική εμβέλειά της που δε μιαίνει κανένα ταπεινό και ανθρωποτοποθέτητο συρματόπλεγμα ανόητων "κανόνων".

     Μετά, λοιπόν, την εκδήλωση της, ως άνω, παραπλανητικής βούλησης του σεσηπότος δημοκρατικού κράτους, οι ελλοχεύοντες επί δεκαετίες παγανίζοντες και στη πραγματικότητα παραχριστιανοί θρησκειοκάπηλοι, υποδυόμενοι τους "εθνικούς", ανασήκωσαν κεφαλή και άρχισαν ...ιδρύοντες θρησκεία ώστε να στεγάσουν την διακαή αρχηγική επιθυμία τους να διακριθούν ως ..."ταγοί" και να κορέσουν το πάθος τους για ...ρασοφορία το οποίο, ως φαίνεται, στιγματίζει την παιδιόθεν ανίατη ..."ψυχο-τραυματιολογία" τους.

      Και, κατά την παρούσα στιγμή, εν όψει της "αναγνώρισης", πλείστες όσες, παραχριστιανικά, παγανίζουσες ανθυποπαρέες και αμετροεπώς θρησκειολογούντα ενεπίγραφα, δήθεν αντιχριστιανικά,  "καφωδεία", αναβιώνουν την χριστιανοδογματικότατη πανώλη της ίδρυσης ψευδοεθνικών "ορθοδοξουσών" παρασυναγωγών στις οποίες η αίρεση βαπτίζεται "ορθότητα" και ο χλευασμός του θείου ως "πίστη"!

     Η ευφυής διαλυτική τακτική που εφαρμόζει το χριστιανικότατο κράτος των σημερινών ανθελλήνων "φουντώνει" μεθοδευμένα συμπεριφορές θρησκευτικού αρχηγισμού που οδηγούν σε ευτελισμό τη πατρώα θρησκευτική Κοσμοθέασή μας ως Ελλήνων Εθνικών.

    Είναι δεδομένο ότι ουδείς θνητός δύναται να διεκδικήσει την ιδιότητα "ιδρυτή θρησκείας" διότι αυτό παραπέμπει σε νοσηρή "αμερικανιά" της δεκαετίας του '70 με τους χρήστες μαριχουάνας τύπου ...Μάνσον να φαντάζονται εαυτούς "θεούς" μετά από άφθονη κατανάλωση "χορταρικών"!

     Όλοι αυτοί οι σημερινοί, εγχώριοι, "χτίστες" θρησκευτικών παραμάγαζων Ι.Χ., αποτελούν κακέκτυπη συνέχεια των άλλοτε ιεροεξεταστών οι οποίοι έκριναν "ελέω θεού" την νομιμότητα της πίστης σύμφωνα με τα δικά τους αυθαίρετα σκοταδιστικά κριτήρια καταντώντας να απονέμουν επί πληρωμή και ...συγχωροχάρτια όπως ακριβώς και οι παρόντες που προτίθενται να απονείμουν και "πιστοποιητικά" ...ιεροσύνης πριν καν οροθετήσουν πειστικά το ΔΟΓΜΑ που, επίσης, αυθαίρετα επικαλούνται.

     Βέβαια, μέσα στην όλη παραζάλη των σημερινών "ιδρυτών θρησκείας" κινούνται παρασυρμένοι και πραγματικοί ταγοί οι οποίοι επί δεκαετίες διακρίθηκαν για τον ειλικρινή θρησκευτικό τους προσανατολισμό και πιστώθηκαν με λαμπρή προσφορά προς τη πατρώα θρησκευτική Κοσμοθέαση, παγιδευμένοι στο ψευτοδίλημμα της αποτροπής υπερκέρασής τους από "αλεξιπτωτιστές" του "χώρου". Αυτό είναι το λάθος τους και ο κίνδυνος εξισώσεώς τους με αριβίστες σπεκουλαδόρους, κάτι που πρέπει εγκαίρως να αναλογισθούν και να αποσυρθούν από τη "κούρσα" αφήνοντας τους οπορτουνιστές να μείνουν από ...λάστιχο, κάτι το μόνο βέβαιο για κάθε νηφάλιο προγνώστη. Οι μέχρι σήμερα καθαροί ας παραμείνουν ως έχουν και αυτός θα είναι και ο ιστορικός κότινός τους. Το να επιπροσθέσουν ένα ακόμα παραμάγαζο στα αμέτρητα αυθαίρετα που "στήνονται" καμία δικαίωση δε θα τους εξασφαλίσει, τουναντίον...!

     Το διεφθαρμένο δημοκρατικό κράτος ορθά έθεσε το "δόλωμα" της αναγνώρισης θρησκειών ώστε να οδηγήσει σε πλήρη εξευτελισμό τους εξουσιολάγνους νεογραικύλους "ξεδοντιάζοντας" τα απειράριθμα παγανίζοντα "ανυπάκουα" γκροπούσκολα κι εμφανίζοντάς τα ως περιθωριακώς επιχειρούντα να πλήξουν την κρατούσα ...κραταιά χριστιανική εκκλησιαστική συμμορία διεκδικώντας, απλώς, κομμάτι της οικονομικής πίτας που συνεπάγεται η κάθε ανθρωποκατασκεύαστη θρησκεία. Και, εναπόκειται στους νουνεχείς να απόσχουν από τη παγίδα και το "τυράκι" της ρασολαγνείας, συνεχίζοντες αξιοπρεπώς κι ελληνοπρεπώς το "θρησκεύεσθαι" όπως δια μέσου τόσων αιώνων αθλίων διωγμών εκ μέρους των ναζαρηνών μισανθρώπων τοτεμιστών.


     Εάν πράγματι τη σέβεστε τη πατρώα θρησκευτική Κοσμοθέαση, όσοι δηλώνετε ότι τη σέβεστε, αφήστε τη να λάμπει ως έχει, ως απαστράπτων του Κόσμου φυσικός θόλος, άνευ ανθρωπίνων δακτυλικών αποτυπωμάτων εγκλήματος ιδιοτελούς θρησκευτικής εξουσιαστικότητας!
    


     Άλλως, κατάπτυστοι εσαεί θα είστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.