Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ...

     Το  "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΎΜΑ" λειτουργεί (χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολύ πέραν του παρόντος , προσφάτου, ιστολόγιου...) επί πολλά χρόνια, όπως μπορεί ο προσεκτικός αναγνώστης να διαπιστώσει από ένα συγκεκριμένο σημείο μιας αναρτήσεως αυτού του ιστολόγιου. Και η στελέχωση αυτής της συλλογικής προσπάθειας (με ανθρώπος ηλικίας από 74 έως 63 χρόνων), τουλάχιστον εν μέρει, γνωστή σε όλους τους αναγνώστες μας την ορίζει ως το παλιότερο Εθνικοσοσιαλιστικό "μετερίζι" στην Ελλάδα. Όλα τούτα κάνουν ευνόητο το χρέος του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ" για τη περιφρούρηση του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού, κυρίως, από αναμενόμενες απόπειρες νόθευσης και εκτροπής του που συνεχώς επιχειρεί το σύστημα μέσω των φανερών και μυστικών υπηρεσιών του. Και αν μέχρι τώρα ο Ελληνικός Εθνικοσοσιαλισμός παρέμεινε απρόσβλητος από επανειλημμένες απόπειρες "άλωσης" του από το σύστημα (όπως έγινε στην ακροδεξιά) αυτό οφείλεται στη σύντονη και αποτελεσματική ετοιμότητα των στελεχών αυτού του φορέα, ήδη, από τη δεκαετία του '70.

     Μακράν ημών ο ρόλος του "χωροφύλακα" προσωπικών συμπεριφορών! Μακράν ημών ο ρόλος του "μπάτσου" της ατομικής ζωής του οποιουδήποτε, Συναγωνιστή ή μη, εάν και εφ΄ όσον αυτός δε βλάπτει εκείνο για το οποίο εμείς που στελεχώνουμε το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ", εκ καθήκοντος, θυσιάσαμε τη ζωή μας με έναν από εμάς πολιτικό κρατούμενο της δημοκρατίας επί 12 χρόνια για τη προάσπιση του Εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα! Όταν όμως συγκεκριμένα πρόσωπα, επικαλούμενα "Εθνικοσοσιαλιστική" ή άλλη ιδιότητα βλάπτουν ή τείνουν να βλάψουν αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε, τότε η παρέμβασή μας είναι αυτονόητη και  επιβεβλημένη!

     Είναι γνωστή η τακτική της τακτικής της προβοκάτσιας στο πολιτικό αγώνα και η τακτική αυτή είναι το προσφιλές, άτιμο, μέσο του αστικού συστήματος όταν επιχειρεί να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του. Στην Ελλάδα είναι γνωστό το τέχνασμα του μεταξικού υπουργού Ασφάλειας Κ. Μανιαδάκη να κατασκευάσει πλαστό "Κ.Κ.Ε." και, μάλιστα, να εκδώσει και το "Ριζοσπάστη" προκειμένου να κατευθύνει αποπροσανατολιστικά τους ντόπιους κομμουνιστές και να τους διαλύσει! Κατόπιν, προ-"χουντικά", είναι γνωστός ο διαλυτικός ρόλος του χαφιέ των μυστικών υπηρεσιών Κώστα Πλεύρη. Ύστερα (δεκαετία '70) γίνεται γνωστή η "Οργάνωση Εθνικής Αποκατάστασης" (Γιάννης Κουρκουλάκος, Χρήστος Τζαβέλας, Ν. Παναγόπουλος, Χ. Πρωτόπαπας) την οποία "έστησαν" ο στρατηγός (Ν.Δ.) Ν. Γρυλλάκης, φερόμενος "άνθρωπος" της MOSSAD στην Ελλάδα και ο αστυνόμος (Ν.Δ.) Λάος, με αποτέλεσμα τις δολοφονικές εκρήξεις με τραυματίες στους κινηματογράφους "REX" και "EΛΛΗ" τις οποίες χρεώθηκαν οι ακροδεξιοί! Τέλος, είναι γνωστό ο αβανταδόρικος ρόλος της "Χρυσής Αυγής" και του Νίκου Μιχαλολιάκου προς το αστικό σύστημα το οποίο τον προώθησε ως "ναζιστικό" παράδειγμα προς αποφυγή μέχρι σημείου η περίπτωση να εξελιχθεί σε "μπούμεραγκ" για το ίδιο το σύστημα όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν ήταν παρά ένα ενεργούμενο χωρίς ιδεολογία με μόνη πρόθεση το οικονομικό βόλεμα του (αλλά περί ...αυτού, υπάρχει καιρός...)! 
     
     Με κατανοητά, ελπίζουμε, όλα τα παραπάνω θα μπούμε στο κυρίως θέμα που είναι η βαθύτατη ανησυχία μας για μία ενδεχόμενη νέα απόπειρα του συστήματος να "αλώσει" των Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό "χώρο" εισάγοντάς του ένα σκιώδες πρόσωπο με ύποπτο, μέχρι στιγμής, ρόλο μέσω του καλοπίστου και ανιδιοτελούς μεν, πλην όμως αφελεστάτου διαχειριστή ενός πολύ γνωστού και "καλών προθέσεων" ιστολόγιου. Προς το παρόν, για ευνόητους λόγους, θα αποφύγουμε να κατονομάσουμε και τον διαχειριστή (Σ.Λ.) και το ιστολόγιο (Μ.Κ.) όσο διαρκεί η φάση της έρευνας και της εξακρίβωσης, ελπίζοντας στο μεταξύ να ξεκαθαρίσει το "τοπίο". Αν, ωστόσο, δε ξεκαθαρίσει θα επανέλθουμε.

     Συγκεκριμένα, το αναμφισβήτητα καλών προθέσεων ιστολόγιο, παρουσιάζει "ως γνωστό και παλιό Συναγωνιστή" κάποιον Α.Α. ο οποίος, όμως, ούτε "γ ν ω σ τ ό ς" είναι, ούτε και "π α λ ι ό ς" αποδεικνύεται στα στελέχη του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ" όπως θα ήταν φυσικό να είναι. Σίγουρα το "όνομα" με το οποίο η συγκεκριμένη περσόνα εμφανίζεται (Α.Α.) είναι ψευδώνυμο αλλά και κανένα όνομα πίσω από τη "μπούρκα" δεν εμφανίζεται με αποτέλεσμα να αφήνει πιθανά όλα τα ενδεχόμενα... 

     Πρόσφατα, με τηλεφώνημα και από το εξωτερικό, με δύο ηλεκτρονικά μηνύματα και με ειδική συνάντηση που έγινε από ενδιαφερόμενους για τη περίπτωση του σκιώδους "Α.Α." ερωτηθήκαμε εάν τον γνωρίζουμε και εάν θα μπορούσαμε να βεβαιώσουμε τη βασιμότητα της προβολής του από το ιστολόγιο "Μ.Κ.". Όπως ήταν φυσικό απαντήσαμε αρνητικά καταθέτοντας, μάλιστα και τις ενστάσεις μας. Τότε πληροφορηθήκαμε ότι ήδη ο "Α.Α." επιχειρεί απρόσωπες τηλεφωνικές και διαδικτυακές επαφές με Συναγωνιστές επί ..."επιχειρησιακού" επιπέδου, κάτι το οποίο μας βάζει σε κατάσταση συναγερμού προκειμένου να ζητήσουμε από τον Συναγωνιστή-διαχειριστή του ιστολογίου "Μ.Κ." να διασκεδάσει τις εύλογες ανησυχίες μας για την "περίπτωση" του "Α.Α." τεκμηριώνοντας τη θετική ύπαρξή του ανάμεσά μας, τον παρακαλούμε δε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός διότι στο πρόσφατο παρελθόν, παρά την αγαθότητα και τις καλές του προθέσεις, λόγω της ενθουσιώδους νεανικότητάς του και της πολιτικής του απειρίας υπέπεσε σε λάθη που θα μπορούσαν να κοστίσουν και στον ίδιο αλλά και στους γύρω του προκαλώντας μας να του θυμίσουμε ότι ο δρόμος προς τη κόλαση είναι στρωμένος με ...καλές προθέσεις οι οποίες και στη περίπτωση της "οδού Πανόρμου" κάθισαν στο εδώλιο μια διμοιρία αφελών.

     Εν αναμονή λοιπόν της ενημέρωσης του καλού μας Συναγωνιστή Σ.Λ.



Α' ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.
2α Αυγούστου 2105


     Ήδη πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα από τότε που ο αγαπητός διαχειριστής του Μ. Κ., Συναγωνιστής Σ.Λ. τηλεφώνησε σε μέλος της Σ.Ο. αυτού του ιστολόγιου υποσχόμενος ότι θα μας στείλει διευκρινιστικό κείμενο σχετικά με το πρόσωπο του Α.Α. και την βασιμότητα της εμφάνισής του από τον Μ.Κ. ως "σημαντικό παλαίμαχο Συναγωνιστή" χωρίς, όμως, να λάβουμε μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο!

     Δυστυχώς, μια "αιωρούμενη" εκκρεμότητα όπως η παραπάνω διακυβεύει πολλά και θα ήταν ανεπίτρεπτο να συνεργήσουμε με τη σιωπή μας στο ενδεχόμενο συνεπειών τόσο για τον ίδιο τον Σ.Λ. όσο και για πολλούς άλλους Συναγωνιστές που θα κινδύνευαν από χειριστικές συμπεριφορές προσώπων αδιευκρίνιστης ταυτότητας όσο και προθέσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να συνοψίσουμε ότι η "περσόνα" Άρης Αρίων είναι παντελώς άγνωστη τόσο σε εμάς όσο και σε πολλούς άλλους που ρωτήσαμε και που αν πράγματι ήταν "σημαντικός παλαίμαχος Συναγωνιστής" θα τους ήταν γνωστός, αποτελεί δε προσωπική ευθύνη του Συναγωνιστή-διαχειριστή του Μ.Κ. η όποια υπόθαλψη της περίπτωσης του

     Συνιστούμε στους νεότερους Συναγωνιστές να είναι προσεκτικοί σε ανάλογες περιπτώσεις και για κανένα λόγο να μη "προωθούν" ως έγκυρες προσωπικότητες τον οποιονδήποτε εμφανίζεται (ή και δεν εμφανίζεται...) μπροστά τους, είτε προσπαθώντας να αναδείξουν ευγενώς έναν άγνωστο, είτε τον ίδιο τον εαυτό τους. Οι καιροί είναι πονηροί και χρέος μας είναι να συμπεριφερόμαστε, τουλάχιστον, αποτρεπτικά έναντι εχθρικών διεισδύσεων. Άλλως...



Β' ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.

10η Αυγούστου 2105


     Η Σ.Ο. έλαβε, μεταξύ αρκετών άλλων μηνυμάτων κι ένα εκτενέστατο ενυπόγραφο μήνυμα από τον Συναγωνιστή Ν.Ι. ο οποίος αναφέρεται τόσο στον Α.Α. όσο και στον Σ.Λ.

     Σε ό,τι αφορά στη πρώτη περίπτωση, προβαίνουμε στην άμεση δημοσίευση του αντιστοίχου μέρους του μηνύματος το οποίο έχει ως εξής:

9η Αυγούστου 2015, 13:09

Προς Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα

     Χαίρετε συναγωνιστές Εθνικοσοσιαλιστές. Πρόσφατα, με ανάρτηση σας θίξατε καλοπροαίρετα όπως το αντιλαμβάνομαι, την περίπτωση ενός διαδικτυακού φαινομένου που ονομάζεται 'Άρης Αρίων'. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κατά πόσο γνωρίζετε το πρόσωπο αυτό, αλλά όλα έχουν και ένα όριο ακόμα και στην εικονική πραγματικότητα που κάποιοι θέλουν να περάσουν ως 'εθνικοσοσιαλισμό'. Ό,τι σας γράφω μπορείτε εύκολα να τα διασταυρώσετε και να τα δημοσιεύσετε, αν κρίνετε ορθόν, αυτολεξεί.  Ο κύριος αυτός έκανε την εμφάνιση του πριν από κάποια χρόνια στα δρώμενα του εν Ελλάδι (όπως λέμε φάε λάδι και έλα βράδυ) 'εθνικοσοσιαλισμού' με κάποιες διαδικτυακές συνεντεύξεις που δημοσίευσε σε ιστοσελίδες που ανήκουν και διαχειρίζονται από τον ίδιο. Ο 'Άρης Αρίων' είχε έρθει σε επικοινωνία με το ΑΡΜΑ του Στέφανου Γκέκα και φυσικά δεν υπήρξε συνέχεια, παρότι ο πρώτος του υποσχόταν ότι θα τους παρέχει εκπαίδευση στην Ουκρανία, όπου διαμένει εδώ και πολλά χρόνια. Εδώ έχουμε το πρώτο δείγμα βαριάς ψυχικής νόσου.

     Στις συνεντεύξεις αυτές εμφανιζόταν σχεδόν ως απομίμηση του Φύρερ, κρίνοντας και δικάζοντας τους πάντες και τα πάντα. Το πρόσωπο αυτό αμφιβάλλω αν έχει έλθει σε επαφή με Έλληνες εκ του σύνεγγυς. Η πολιτεία τοu είναι άγνωστη στους συναγωνιστές. Ύστερα από τις συνεντεύξεις του δεν εμφανίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η επόμενη παρουσία του ως 'αόρατος χειρ' ήταν με την Εθνικοσοσιαλιστική Επιθεώρηση που εκδόθηκε από τον οίκο Θούλη του Φώτιου Ξηροκώστα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι συγκρούστηκαν και το περιοδικό δεν επανεκδόθηκε. Άλλο ένα δείγμα της βαριάς ψυχικής νόσου. Το πρόσφατο διαδικτυακό ξεκατίνιασμα Ξηροκώστα (Ristorante Verona, κλπ, κλπ, κλπ) και 'Άρης Αρίων' φιλοξενήθηκε από το ιστολόγιο Μαύρος Κρίνος.
………………………………………………………………….........

     Σε ό,τι αφορά στη δημοσίευση του δεύτερου (και πολύ εκτενέστερου) μέρους του εν λόγω μηνύματος ζητήσαμε γραπτώς την έγκριση του Συναγωνιστή, πριν απ΄ ό,τιδήποτε άλλο, να κοινοποιήσουμε το μήνυμά του στο Συναγωνιστή Σ.Λ. ώστε να έχουμε και τη δική του τοποθέτηση, προκειμένου να αναρτήσουμε ταυτοχρόνως και τις δύο τοποθετήσεις αποφεύγοντας τη πρόκληση μονομερών εντυπώσεων. Έτσι, είμαστε σε αναμονή της απαντήσεως του αποστολέα Συναγωνιστή Ν.Ι. τον οποίο ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.