Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ  ΑΕΙ  ...ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ!
Είτε με χλαμύδα είτε με φουστανέλα...


     Πολλοί μπαίνουν στο πειρασμό να κλαφτούν για την ανθελληνική, δήθεν, προκατάληψη των "κακών" ξένων που ζηλεύουν τη μοναδική ελλαδάρα και τους μάγκες ελληνάρες! Καταπίνουν μια  κασέτα κι αρχίζουν να βρίζουν την Angela Merkel, το Wolfgang Schäuble, να καλούν σε σαμποτάζ ενάντια στα Lidl και στη Mercedes γιατί είναι γερμανικά προϊόντα (κι ας τα λιμπίζονται έτοιμοι να δανειστούν για να τα αποκτήσουν...) και τρώνε σουβλάκια στη πλατεία Συντάγματος χτυπώντας κατσαρολικά φορώντας σαγιονάρες για να το παίξουν θύματα. Κανείς τους όμως δε θέλει να χωνέψει ότι οι ίδιοι είναι έτοιμοι να διαπράξουν την οποιαδήποτε λαμογιά για να τσιμπήσουν ένα δανειάκι ή, έστω, ένα χαμόγελο ευαρέσκειας από αυτούς που βρίζουν. Και δε χρειάζεται κανένας ξένος "ανθέλληνας" όταν, δυστυχώς, υπάρχουν οι ίδιοι οι γραικύλοι που με "σημαία" τη λαμογιά για απολύτως ευτελείς και, προ παντός, ιδιοτελείς λόγους διασύρουν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου και, μάλιστα, στην απέναντι Τουρκία, επικαλούμενοι, μάλιστα, ...αρχαιοελληνικές προγονολατρικές μεγαλοστομίες μετά χλαμύδος και σαγιονάρας (!) θεωρώντας πως, με μία ευκαιριακή απάτη θα αποσπάσουν το θαυμασμό των "τρισκατάρατων" ξένων, αυτών που ...βρίζουν, αδιαφορώντας αν το "κοντοπόδαρο" ψέμα τους όχι μόνο θα τους εκθέσει αλλά και μαζί τους θα εκθέσει ακόμα περισσότερο και την ήδη ξευτιλισμένη Ελλάδα. Ας δούμε τη περίπτωση κάποιων ιθαγενών γραικύλων που με το πρόσχημα της αρχαιολαγνείας επιδιώκουν εύσημα ...πολιτισμού από τους ξένους:  

"ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"  1η

      Δε πάει πολύς καιρός από τότε που τα συγκεκριμένα ελλαδολαμόγια γελοιοποιήθηκαν διατυμπανίζοντας ότι "προσκλήθηκαν" να συμμετάσχουν και να επιδείξουν το έργο τους σε δημόσια εκδήλωση της Ε.Φ.Ο.Τ. (ομοσπονδία τοξοβολίας απαρτιζόμενη από αμφιλεγόμενους α(θ)λητικούς "παράγοντες" και λοιπούς ...οργανισμούς) εκτυπώνοντας, μάλιστα και σχετική αφίσα, για να πληροφορηθούμε ότι η εξαγγελία τους ήταν ...μούφα (!), οι ίδιοι παρέμειναν άφαντοι και η Ε.Φ.Ο.Τ. δεν είχε ...ιδέα! Νόμισαν ότι με τη μέθοδο της ..."προσκόλλησης" (όπου δυο κι εμείς τρεις) θα μπορούσαν να γίνουν ανεκτοί -κάτι σα "τσόντα"- σε μια ξένη εκδήλωση ώστε να τσιμπήσουν ...αίγλη! Όμως, απλά, τους πέταξαν έξω από τη πόρτα!  Πίσω παρέμεινε η ...αφίσα και ο σαρκασμός πλείστων όσων που διασκέδασαν με τη λαμογιά των βλακών που νόμισαν ότι εντυπωσίασαν (!) παρά το ότι κάθε συμμετοχή σε εκδηλώσεις μιας Ομοσπονδίας η οποία έχει κατηγορηθεί ως αναξιόπιστη μάλλον προσβλητική για τον συμμετέχοντα είναι!

Μία απατηλή αφίσα ..."μούφα" που συνεχίζει να ...αιωρείται απραγματοποίητη!

     Δυστυχώς, σε εκείνο το φιάσκο, υπήρξε μία ακόμη μεγαλύτερη ασέβεια από τους ..."πουθενάδες" προς το πρόσωπο του Ούγγρου Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας του οποίου το όνομα διέσυραν οι αδίστακτοι μουφαδόροι δηλώνοντας ότι, δήθεν, θα μετέφεραν "μήνυμά" του προς την Ε.Φ.Ο.Τ. και τους ...Έλληνες Τοξότες κάτι το οποίο, ασφαλώς, ουδέποτε έγινε! 

Μία απατηλή εξαγγελία ..."μούφα" που συνεχίζει να 
...αιωρείται απραγματοποίητη!


     Κι απόμεινε ο δόλιος Ευρωπαίος Αντιπρόεδρος να αναρωτιέται για το "ήθος" αυτών των παραμυθατζήδων νεογραικύλων που θα μετέφεραν το ...μήνυμά του στον ...κανένα!

 "ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"  2η


     Όμως, φάνηκε ότι τα νεογραικύλικα λαμόγια δεν συνετίσθηκαν και συνέχισαν με ακόμη μεγαλύτερη απάτη, σε ακόμα ευρύτερο διεθνές Κοινό, διατυμπανίζοντας κατά τη γνωστή τους τακτική (μιας και οι τενεκέδες θορύβους παράγουν...) ότι "Ο Σύλλογος τους βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τιμητική ανάδειξη του μέλους τους στην θεσμική θέση της τριμελούς Διεθνούς Οργανωτικής Επιτροπής του Μεγαλύτερης Διοργάνωσης Παραδοσιακής και Έφιππης Τοξοβολίας στο κόσμο (ETRAC) , δίπλα στον Νοτιο-Κορεάτη Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας κο Won Seong Mo (WTAF) και τον Ούγγρο αντιπρόεδρο κο Posta Pal (WTAF Europe)". Σημειωτέον ότι οι πάντες γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο-μέλος του αμφιλεγόμενου αυτού συλλόγου δεν γνωρίζει ούτε καν να ...ιππεύει (!) οπότε όλοι αναρωτηθήκαμε υπό ποίαν ιδιότητα θα μπορούσε να αναμειχθεί και μάλιστα ως ...δ ι ο ρ γ α ν ω τ ή ς  σε διεθνείς αγώνες  Έ φ ι π π η ς Τοξοβολίας αλλά φαίνεται, για τους γραικύλους αυτά είναι πολύ λεπτά γράμματα... Αδίστακτα τα νεογραίκυλα δε ντράπηκαν ούτε καν να αυτοαναγορευθούν σε "θεσμό" (!) και να εμφανίσουν δημόσια από το διαδίκτυο πλαστογραφημένο το screenshot της διοργανωτικής επιτροπής της διεθνούς διοργάνωσης με φαρδύ-πλατύ το όνομά τους! Ξεδιαντροπιά δημοσιοποιημένη, νομίζοντας ότι θα πέρναγε απαρατήρητη από τους κουτόφραγκους και θα λειτουργούσε ωφελιμιστικά για τους ίδιους στην "εσωτερική κατανάλωση"...


Η πομπώδης ανακοίνωση περί, δήθεν, ...θεσμοποιήσεως 
του κ. Πουθενά η οποία συνεχίζει να αιωρείται! 



Το πλαστογραφημένο "απόσπασμα" διοργανωτικής επιτροπής με το ονοματεπώνυμο 
του κ. Πουθενά και ...(Greece) που και αυτό συνεχίζει να αιωρείται απατεωνίστικα! 




Και το αληθινό απόσπασμα με τα ονόματα των μελών της διοργανωτικής επιτροπής
από τα οποία, φυσικά, λείπει, το όνομα του κ. Πουθενά!


     Επιπλέον, σα να μην έφταναν όλα τούτα, τα γραικυλολαμόγια ανακοίνωσαν πανηγυρικά ότι θα λάβουν μέρος και στους συγκεκριμένους αγώνες που θα διεξάγονταν στη μακρινή Τουρκία από 7 έως 9 Αυγούστου 2015! Παρά ταύτα, στην επίσημη λίστα συμμετοχών δεν είδαμε καν τη καημένη ...Ελλάδα και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε ένα ...ατόφιο 'screenshot' για να μη ...κοροϊδευόμαστε από τους ...πουθενάδες:

 Και πουθενά ...Ελλάδα, ούτε "πουθενάδες" !


     Βεβαίως, ειδικά, για τη μη συμμετοχή θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλές δικαιολογημένες ερμηνείες όπως των τραπεζικών δυσκολιών που προσφάτως περάσαμε κλπ, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να υπήρχε και σχετική ενημέρωση, μια εξήγηση και όχι να παραμένει το θέμα μετέωρο, αναρτημένο αλλά και αναληθές. Tώρα αναμένουμε την επόμενη λαμογιά των αείποτε όσων και όποιων ξεδιάντροπων γραικύλων που διασύρουν μιαν Ελλάδα, ήδη, ξευτιλισμένη από τις πράξεις τους και το "ήθος" τους το οποίο δεν αποτελεί ούτε "ήθος" ...ανήθου!


     "Παρωνυχίδα" ίσως πει κάποιος, για τα τερτίπια κάποιου "συλλόγου" που επιδιώκει την λάθρα αυτοπροβολή και την απόκτηση "τσίγκινων" ευσήμων. Δυστυχώς, το άθροισμα αυτών των "παρωνυχίδων" χαρακτηρίζει τελικά έναν λαό στη διεθνή κοινότητα ξευτιλίζοντας μια χώρα...


     Κι ύστερα από όλα αυτά απορούμε γιατί η Ελλάδα με όλο το σημερινό κρεάτινο περιεχόμενό της προκαλεί αηδία στην Ανθρωπότητα!... Και δικαίως η Ζιμπαμπέ θεωρείται ως πλέον αξιόπιστη της γραικίας ως μη διαθέτουσα λαμόγια με ...χλαμύδες. Δυο πλαστικά μπουκάλια για υποδήματα είναι πολύ πιο θεμιτά από τα οποιαδήποτε χρυσοποίκιλτα αρχαϊκά σανδάλια που βρωμάνε λαμογιά και αυτο-ασέβεια! 


     Και την επόμενη φορά που κάποιοι θα ετοιμαστούν να βρίσουν το Wolfgang Schäuble, την Angela Merkel, τα Lidl και τη Μercedes ας πλύνουν το στόμα τους το οποίο βρωμά περισσότερο από τα πόδια των ιθαγενών της Ζιμπαμπέ, εκφράζοντας ένα ακόμα πιο βρώμικο "μυαλό" ανάξιο όχι Ελλήνων αλλά ούτε καν αμοιβάδων της κεντρώας Αφρικής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.