Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

H ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΚΔΟΧΗ:

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»



Γενικόλογα 'ευχολόγια' ΧΩΡΙΣ αναφορά στο μείζον θέμα!



     Σε μια κρίσιμη εθνική συγκυρία κατά την οποία η οικονομία της χώρας μετεωρίζεται ολέθρια μεταξύ ενός εθνικού νομίσματος ή ενός ξένου, μεταξύ της οικονομικής αυτονομήσεως ή της διατηρήσεως της υποταγής στην ευρωπαϊκή οικονομία, η Χρυσή Αυγή σφυρίζει αδιάφορα προ του κρισίμου προβλήματος διεκδικώντας, ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, την εξουσία!

     Χωρίς να δείχνει ότι διδάχθηκε τίποτε από τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος της, η διοικούσα την Χρυσή Αυγή …«οικογένεια», ετοιμάζεται να κατέβει στις επικείμενες εκλογές με πονηρή αποφυγή του καίριου ερωτήματος «παραμονή ή έξοδος από την Ε.Ε.» και «ευρώ ή εθνικό νόμισμα». Βεβαίως, είναι κατανοητό ότι παρωχημένα και αστοιχείωτα κομματικά υποπροϊόντα όπως ο Μιχαλολιάκος, ο Παναγιώταρος, ο Λαγός ή ο Γερμενής ούτε κατά διάνοια δε θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν παρόμοια κρίσιμα ερωτήματα και, πολύ περισσότερο, να απαντήσουν επ΄ αυτών, όμως η χώρα είναι υποχρεωμένη και να τα αντιμετωπίσει και να απαντήσει και μάλιστα αμέσως, διότι η καταστροφή ήδη είναι δεδομένη με κίνδυνο ζωών των πολιτών της!

     Η επιτομή της "κωλοτούμπας" που αυτοαποκαλείται "Χρυσή Αυγή" με το κείμενο αυτό υπογραμμίζει το πόσο επικίνδυνη είναι για τη χώρα μη λαβαίνοντας, παμπόνηρα, θέση για τη σχέση της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την έκδοση ή μη εθνικού νομίσματος που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για τη παρούσα στιγμή! Η Χρυσή Αυγή στερημένη στοιχειώδους πολιτικού επιτελείου, εξαντλούμενη σε επίπεδο Παναγιώταρων, Λαγών και Γερμενήδων, έχοντας προλάβει να χρεωκοπήσει πολιτικά πολύ πριν γίνει αντιπολίτευση, επιμένει σε επικίνδυνη ΚΕΝΟΤΗΤΑ επί ενός εθνικού ζητήματος το οποίο πρώτο θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και η κατάληξη του Εθνικισμού από τους χειρισμούς της θα είναι τραγική διότι κανένας Παναγιώταρος, Λαγός, ή, Γερμενής δε μπορεί να αντιμετωπίσει τους τοκογλύφους!

     Το κόμμα της περίεργης «οικογένειας» Μιχαλολιάκου συνεχίζει να αποδεικνύεται μοιραίο για τον ελληνικό εθνικισμό ακόμη και μέσα στη πιο καταιγιστική στιγμή για το μέλλον της χώρας, εμφανιζόμενο να του … «διαφεύγει»,  να … «αγνοεί», να … «παραβλέπει» το κορυφαίο οικονομικό ζήτημα της πολιτικής επικαιρότητος, δείχνοντας ότι ο κουτοπόνηρος αριβισμός και όχι η διάθεση υπηρετήσεως των αναγκών του τόπου είναι η «πυξίδα» του Νίκου Μιχαλολιάκου!

     Και η «οικογένεια» Μιχαλολιάκου έχει τους λόγους της να σφυρίζει αδιάφορα, όσοι όμως αβαντάρουν αυτές τις ολέθριες για τη χώρα, εμπρόσωπες, παλαιοκομματικές «διαμαρτίες» είναι οι προδιαγεγραμμένοι  α υ τ ό χ ε ι ρ ε ς  του μέλλοντος! Και αυτό είναι ό,τι πρέπει να λάβουν εγκαίρως υπ΄ όψη τους οι Έλληνες εθνικιστές!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

τ. 6977764737



Σημείωση:

     Eυχαριστώ θερμά την αγαπητή Συναγωνίστρια κ. Καρ. η οποία μου τηλεφώνησε σήμερα για να μοιρασθεί μαζύ μου τις πικρές της εμπειρίες από το "μαντρί" το οποίο, όπως κι η ίδια επεσήμανε, με κάθε νέο του πρόγραμμα εκπίπτει ολοένα και περισσότερο του εθνικιστικού του παρελθόντος, μετατρεπόμενο σε κομματικό παραμάγαζο. Επίσης, ευχαριστώ τον Συναγωνιστή κ. Π.Α.Α. για τα όσα σημαντικά μου μετέφερε και τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας και προσεχούς παρουσιάσεως από το Ιστολόγιό μας. Τέλος, ευχαριστώ όσους σήμερα επεκοινώνησαν μαζύ μου για να με διαβεβαιώσουν ότι ΟΛΟΙ πρόσεξαν την πονηρή παράλειψη της φυλλάδας με το ψευδότιτλο "Εθνικό Σχέδιο" του "οικογενειακού" ακροδεξιού περιπτέρου ' οι Έλληνες Πατριώτες, δύσκολα, πια εξαπατώνται, όσο κι αν οι σιτεμένοι Μαυρογιαλούροι δείχνουν να μη το καταλαβαίνουν. Πάνω απ΄όλα, ευχαριστώ τους μέχρι τώρα (πριν παρέλθει εικοσιτετράωρο) 3483 αναγνώστες του παραπάνω καταγγελτικού κειμένου με μόνη ένστασή μου τη μη υποδοχή ούτε ενός τηλεφωνήματος ή μηνύματος με αντιτιθέμενη άποψη και/ή ύβρη! Το τηλέφωνό μου δημοσιεύεται ακόμη και προς χρήση υβριστών διότι και εξ αυτών προκύπτουν πληροφορίες! 

Α.Η.Κ. 21/8/2015  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.