Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ



     Η κατωτερότητα του γραικύλικου DNA δεν εντοπίζεται μόνον στα ανθρωποσκούπιδα της ντόπιας βοθροδοξίας αλλά, δυστυχώς και σε πολλούς εξ εκείνων οι οποίοι διατυπώνουν την αντιθετική διαφοροποίησή τους προς αυτά!

     Βοθρόδοξοι και αντιβοθρόδοξοι, υπό τον κοινό παρονομαστή της απαιδευσίας διαμορφώνουν μια σύγχρονη τραγική γραικία πέραν από κάθε προσδοκία "επισκευής".

     Είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει τους αντιβοθρόδοξους κρετίνους ότι η εξαγγελία του βοθροδοξοκρατούμενου γραικύλικου κράτους περί "αναγνώρισης" της ...Πατρώας Θρησκείας πρόκειται περί παγίδας! Είχαμε επισημάνει ότι οι βοθρόδοξοι τουρκοβιασμένοι επιχειρούν ακόμα ένα πονηρό ελιγμό υποβ'αθμισης ετεροδόξων σε κοινούς επαίτες μιας "αναγνώρισης" την οποία η βοθρόδοξη "εκκλησία" ουδέποτε είναι διατεθειμένη να "παραχωρήσει".

     Το προηγούμενο κείμενό μας  H ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ παραμένει αδιάψευστο και δικαιωμένο!

     Θεωρούμε ότι η πατρώα, αρχαία, των Ελλήνων Θρησκεία ουδεμία χρεία "αναγνωρίσεως" έχει από το νεογραικύλικο βοθρόδοξο "κράτος", αντιθέτως, αυτό το βοθρόδοξο "κράτος" έχει χρεία της ανοχής των Ελλήνων. Έτσι, το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" αντί της επαιτείας "αναγνωρίσεως" από το βοθρόδοξο τουρκοβιασμένο κυβερνητικό παρακράτος προτείνει την σύσταση επιτροπής Νομικών για την νομική καταδίκη της ντόπιας βοθροδοξίας επί ΒΙΑΣΜΟΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ, (προσηλυτισμώ) ως συνεχίζουσα να βιάζει ψυχές ανηλίκων, ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΝΤΩΝ ΤΟ ΒΟΘΡΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ και ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΗΧΗΘΕΝΤΩΝ όπως, άλλωστε, προβλέπει και το ίδιο το βοθρόδοξο δόγμα! Μόνον έτσι θα περιορισθεί η επίπλαστη "νομιμότητα" της βοθροδοξίας δια της επαυξήσεως των πελατειακών θυμάτων του βιαστικού προσηλυτισμού τον οποίο ασκεί στις απαίδευτες μάζες εξαπλώνοντας το δογματικό σκοταδισμό της.

     Πέραν της οιασδήποτε άλλης ενεργείας, οι διακηρύσσοντες "πατρώον φρόνημα" θα πρέπει να συστρατευθούν, κατ'  αρχήν, στην  απεινή καταδίωξη των βιαστών ψυχών όπως είναι οι βοθρόδοξοι προσηλυτιστές βρεφικής πελατείας, παντί τρόπω!

     Και, καλούμε στην έκφραση νομικού ενδιαφέροντος και εκείνων των Νομικών οι οποίοι θα ήθελαν να συνδράμουν στην αποκατάσταση ενός διαρκούς κοινωνικού εγκλήματος όπως ο βρεφικός προσηλυτισμός.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.