Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΜΑΣ

Ο Δρ. Νομικής του Πανεπιστημίου του Freiburg και Δικηγόρος
κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος

     Aπό τον Δρα Νομικής και Συνεργάτη μας κ. Ηλίαν Ηλιακόπουλο λάβαμε το παρακάτω μήνυμα με ερωτήματα σχετικά με την προηγούμενη ανάρτησή μας τιτλοφορημένη "ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΑΝΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ":

     Ο  Ελληνικός εθνικισμός,αν υπάρχει,είναι κατακερματισμένος, υπακούοντας στον άγραφο νόμο διχόνοιας της φυλής. Ολα τα παιδιά του κόσμου πρέπει να τυγχάνουν της αμέριστης συμπαράστασης μας, αρα και αυτά των επήλυδων, δεν είδα όμως το ίδιο ενδιαφέρον από τους αναγνώστες του καθιδρύματος για πάμπολλους ρημαγμένους Ελληνόπαιδες,οι οποίοι δεν έχουν ούτε τα ελάχιστα προς το ζήν, γιατί οι γονείς τους είναι ανεργοι. Ούτε είδα να παίρνουν θέση στο φαινόμενο ,οι λαθρομετανάστες ,μετανάστες και πρόσφυγες να ρίχνουν περιφρονητικά το φαγητό που τους δίνεται πάνω στους στρατιώτες μας. Φυσικά, απεχθή φαινόμενα ζητοπατριωτών  δεν μπορει να φέρνουν σε δεύτερη μοίρα και τις πιο πάνω σκέψεις. Δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό,ο οποίος βάλλεται πανταχόθεν!

     Σεβόμενοι τον ερωτώντα Δρα Νομικής κ. Ηλία Ηλιακόπουλο αντί παραθέσεως του ως άνω μηνύματός του δίκην απλού σχολίου στη σχετική μας ανάρτηση και επειδή θεωρούμε ότι τα ερωτήματα που θέτει είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για την σύγχρονη Ελλάδα, θα απαντήσουμε σε ένα προς ένα από αυτά:


     (α) «…δεν είδα όμως το ίδιο ενδιαφέρον από τους αναγνώστες του καθιδρύματος για πάμπολλους ρημαγμένους Ελληνόπαιδες,οι οποίοι δεν έχουν ούτε τα ελάχιστα προς το ζήν, γιατί οι γονείς τους είναι ανεργοι…»

     Οι αναγνώστες του «Ελληνικού Εθνικού καθιδρύματος» έχουν κάθε δυνατότητα να απαντήσουν επ΄ αυτού και εμείς δεν έχουμε ούτε τη δυνατότητα αλλά ούτε και το δικαίωμα να απαντήσουμε για λογαριασμό τους. Εμείς θα απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό ως «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα» ως εξής: Οι όντως ρημαγμένοι Ελληνόπαιδες δεν έχουν, απλώς,  «ανέργους»  γονείς αλλά ΕΝΟΧΟΥΣ διότι με τη ψήφο τους επί πενήντα χρόνια όχι μόνον κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών τους αλλά και ολόκληρο τον τόπο! Αβίαστη και αυτοκαταστροφική επιλογή αυτών των ιδίων γονέων υπήρξε η δια της ψήφου τους ανάδειξη αχρείων «κυβερνητών» οι οποίοι ενώ κατέστρεφαν τη χώρα και το μέλλον των παιδιών τους συνέχισαν να πριμοδοτούν τους καταστροφείς με …62%! Όχι, αγαπητέ Συνέλληνα κ. Η. Ηλιακόπουλε, δε θα λυπηθούμε τους ενόχους και τα παράγωγά τους (τα οποία κάθε άλλο παρά»Έλληνες» είναι αλλά ιταμοί ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!) για το κατάντημά τους όπως οι ίδιοι το επέλεξαν και το κατέφεραν! Όχι, αγαπητέ Συνέλληνα κ. Ηλία Ηλιακόπουλε, δε μας περισσεύει δάκρυ για ηλιθίους, προτιμούμε να το διαθέσουμε σε εκείνους που το αξίζουν και εγγυώνται  ότι αυτό το ενδιαφέρον-«δάκρυ» δε θα αναλωθεί σε μπουζουκάδικα της παραλιακής με πανεράκια γεμάτα λουλούδια που θα σκορπίσουν στα πόδια Σφακιανάκηδων αλλά σε όσους παρέχουν προσδοκία υπηρετήσεως του ανθρωπίνου Πολιτισμού, όπως και το «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα» επιτελεί από το 1989 αφιερωμένο σε διωκομένους για τις Ιδέες τους Έλληνες και ξένους Εθνικοσοσιαλιστές! Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" δε δεσμεύεται ποσώς από πιασάρικες δημαγωγικές ατάκες περί, δήθεν αγωνίας για τη σωτηρία ηλιθίων στις οποίες επιδίδονται κομματικοί ψηφοζήτουλες υποστάθμης "Χρυσής Αυγής" ή συναφών ακροδεξιών λησταρχείων ή, καλύτερα, λησταχρείων. Ευτυχώς, εδώ μπορούμε να λέμε συνεχώς την αλήθεια όσο κι αν αυτή πονά!


     (β)  «…Ούτε είδα να παίρνουν θέση στο φαινόμενο ,οι λαθρομετανάστες ,μετανάστες και πρόσφυγες να ρίχνουν περιφρονητικά το φαγητό που τους δίνεται πάνω στους στρατιώτες μας…»

     Αγαπητέ Συνέλληνα κ. Ηλία Ηλιακόπουλε, ως ένα άτομο ιδιαιτέρας καλλιεργείας του οποίου η συμπεριφορά διδάσκει ευ-πρέπεια βίου, παιδιόθεν μάθατε (και το μεταφέρετε σε όσους σας πλησιάζουν) ότι ο σεβασμός ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ και δεν «απαιτείται». Όταν ο κατεξευτελισμένος από τη δημοκρατία ελλαδικός και μηδέποτε, πλέον, «Ελληνικός» … «στρατός»  ανέλαβε ρόλο παραδουλεύτρας ή και "εταίρας" προσφύγων, μεταναστών και λαθροεισβολέων θα πρέπει να είναι λέτοιμος και να υποστεί την επίπληξη του αφέντη τον οποίο ανέλαβε να υπηρετεί, απορούμε δε όλοι οι του «Ελληνικού Εθνικού Καθιδρύματος» με την ευγένεια των εγκαταβιούντων στα “hot spots” (ήτοι, στρατόπεδα συγκεντρώσεως της αντιφασιστικής δημοκρατίας) γιατί δεν αντιμετωπίζουν με  Π Ε Ο Κ Ο Λ Α Φ Ι Σ Μ Ο Υ Σ  τους αθλίους γραικύλους ενστόλους οι οποίοι έναντι μισθού και εφ’  άπαξ κατεδέχθησαν να εξευτελιστούν σε τραπεζοκόμες λαθροεισβολέων! ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ στους ένστολους γραικύλους, λοιπόν (και στα σκατά στις απόλεμες κλάρες τους!) άλλως, όσοι εξ αυτών θίγονται, ας ανακαλύψουν τη λεβεντιά των Ελλήνων και ας αδράξουν τα όπλα! Τότε, το «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα» όχι απλώς θα τους υπερασπισθεί αλλά και θα συμπαραταχθεί στο χαράκωμα της εξεγέρσεως! Διαφορετικά, το «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα» δεν αποτελεί άσυλον ανιάτων κηδόμενον εξευτελισμένων ηλιθίων!


     (γ) «…Δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό,ο οποίος βάλλεται πανταχόθεν!»

     Διαφωνούμε πλήρως, αγαπητέ Συνέλληνα κ. Ηλία Ηλιακόπουλε, οι ώρες ούτε δύσκολες είναι για τον Ελληνισμό, ούτε αυτός βάλλεται πανταχόθεν. Απλώς είναι ευλογημένες οι ώρες που περνάμε για να συνειδητοποιήσουμε ότι οι Έλληνες εν «Ελλάδι» αποτελούν μια ασήμαντη μειονότητα έναντι μιας τραγικής υπερπλειονότητος γραικύλων  ώστε οι ελάχιστοι να επιτείνουμε το έργον της εξυψώσεως της παρουσίας μας  εν μέσω του Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι και να ενδυναμώσουμε τις δομές μας ώστε να διατηρήσουμε, εν τω χρόνω, τον Ελληνισμό και, σκυταλοδρομούντες εν μέσω αντιξοοτήτων να τον παραδώσουμε ενισχυμένο στους απογόνους μας, αδιαφορούντες πλήρως για την επερχόμενη εξόντωση των γραικύλων τους οποίους αναλαμβάνει οσονούπω λίαν βάσκανος μοίρα και εντός του τάφου τους!

Με εκτίμηση!

Σ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Ι. ΤΕΝΙΔΗΣ, 16/3/2016, 16:30 μ.μ

ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΙΞΟΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ? ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΟ-ΜΑΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

_________________________________________________________________________________

            
HΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 16/3/2016, 16:45 μ.μ.

Δυστυχώς για μένα και τον ίσως σφαλερόν συναισθηματισμόν μου, αλλά έτσι όπως τοποθετείστε και επιχειρηματολογείτε, είμαι υποχρεωμένος καλόπιστα στα περισσότερα να συμφωνήσω. Είναι απέραντη η θλίψη μου ,  αφού στην χώρα που ζώ, διαπιστώνω και εγώ στρατιές αναιδών γραικύλων  που έπνιξαν ο,τιδήποτε Ελληνικό. Εξ άλλου θα ήμουν ανακόλουθος και με τις σε αμέσως  προηγούμενο άρθρο  μου προς αυτήν την κατεύθυνση διατυπωμένες θέσεις  μου. Η Γραικυλία πρέπει να πεθάνει. Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Απάντηση Σ.Ο.:


Κοινός γαρ ο συναισθηματισμός αλλά (ευτυχώς!) για μας τους κακούς «Ναζί» αρκετά ελεγχόμενος! Βλέπετε, φίλτατε Συνέλληνα, κάποιοι πρέπει να παραμένουμε με το δάχτυλο στη σκανδάλη, όσο ψυχοφθόρο κι αν αυτό είναι!

_________________________________________________________________________________

ΜΑΝΙΑ ΓΙΑΝ. 16/3/2016, 17:04 μ.μ.

Απόλαυση ο Αριστοτέλης με τη χαρακτηριστική του αθυροστομία που χτυπάει με το βέλος του κέντρο. Τον φαντάζομαι στη βουλή να απευθύνεται στους 300.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Σε ευχαριστώ Μάνια μου και χαίρομαι που οι κεραίες σου συλλαμβάνουν την οργή μου αλλά η φαντασία σου άτοπη διότι όταν βρεθώ εκεί μέσα σίγουρα δε θα βρεθώ για λογύδρια και οι παρεπόμενοι κρότοι ούτε θα επιτρέψουν διαλόγους ούτε και σε φωνές να ακουστούν... 

_________________________________________________________________________________

VIOLA BEACH, 16/3/2016, 17:16 μ.μ.

RIP TO VIOLA BECH KAI KSERO PSOMI!


Απάντηση Σ.Ο.:

Καλά, άμα το βρείτε κι αυτό γράψτε μας! Ούτε ξερό πια!

_________________________________________________________________________________

ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΣ 16/3/2016,  17:46 μ.μ.

Ομολογουμένως ποτέ δε το είχα σκεφτεί έτσι κι όμως με πείσατε ότι έτσι πρέπει να βλέπουμε τη κατάσταση στην Ελλάδα. θα τρόμαζα αν το σκεφτόμουν αλλά βλέπω ότι αυτό που γράφετε όσο σκληρό και αν είναι είναι σωστό.

_________________________________________________________________________________

ΑΝΤΙ VIOLA 16/3/2016, 21:10 μ.μ.

Αυτό το μ@λ@κισμένο ο βιόλας τι παριστάνει τελικά και γιατί δημοσιεύετε αυτές τις βλακείες που γράφει; Πήρε σβάρνα τις αναρτήσεις και βγάζει το καημό του στο πληκτρολόγιο και σεις τα δημοσιεύετε. άλλα σχόλια δεν υπάρχουν;


Απάντηση Σ.Ο.:

Σσσσσσσσσ, μπορεί και να ξυπνήσει! Μη θορυβείτε και κρατάει ...ηλεκτρική κιθάρα! Σχόλια υπάρχουν κάμποσα και προσπαθούμε να τα ανεβάζουμε αλλά ποιος μπορεί να αγνοήσει τον ΒΙΟΛΑ; Πονεμένη ψυχούλα είναι για το χαμό ενός ροκ συγκροτήματος στη Σουηδία και εμείς συμμεριζόμαστε το πόνο του. Τι να κάνουμε..., έχουμε κι εμείς τις ευαισθησίες μας όπως ο φίλτατος κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος, αλλά εμείς προτιμούμε να πονάμε αγνώστους μουσικούς παρά γνωστούς καταστροφείς του Ελληνισμού.

_________________________________________________________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.