Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης εισβολής

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο

     Μοιάζει πολύ αφελές να καταφεύγει όλο αυτό το πλήθος των οθνείων και επήλυδων στην Ευρώπη ,γιατί διώκεται τάχα στον τόπο του από αόρατες δυνάμεις. Είναι η υλοποίηση του οργανωμένου σχεδίου του εφιαλτικού Richard Coudehove Kalergi, αγνώστου στους πολλούς καθεύδοντες νεοέλληνες, που στις αρχές του προηγούμενου αιώνα υπήρξε ο ιδεολογικός καθοδηγητής της παγκόσμιας νεοϊουδαϊκής ελίτ μέσα από τα ρυπαρά και εξόχως ρατσιστικά βιβλία του, τα Praktischer Idealismus (Πρακτικός Ιδεαλισμός) και Adel (Αριστοκρατία).

     Ως διδάκτωρ της φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο της Βιέννης, επηρεασμένος από τις δύο εβραϊκής καταγωγής συζύγους του και επιδοτούμενος αδρά από τους Rotschilds και τον μεγαλοτραπεζίτη Warburg με 60 χιλιάδες χρυσά μάρκα, τεράστιο ποσό για την εποχή εκείνη, διέδιδε την εωσφορική θεωρία του πως η Ευρώπη έπρεπε να εποικισθεί από ασιατικούς και νεγροειδείς πληθυσμούς, έτσι ώστε να υπάρξει μία παμμιγής φυλή. Μόνο με μία τέτοια ανάμικτη ράτσα θα μπορούσε η Ευρώπη να ζεί σε ευδαίμονες ρυθμούς ανάπτυξης, καθοδηγούμενη όμως από την λόγω πνευματικής υπεροχής(!) Εβραϊκή ελίτ.

    Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος με την άνοδο του Εθνικοσοσιαλισμού, ματαίωσε τα μυσαρά σχέδια του Kalergi και των πατρώνων του. Στην δαιμονική  εμμονή του Kalergi όμως στηρίχτηκε το οικοδόμημα της Ευρώπης, όταν ο αλλοπρόσαλλος Τσόρτσιλ εκφωνούσε στην Ζυρίχη το 1946 τον γραμμένο από τον Kalergi λόγον του για την δημιουργία των «ενωμένων κρατών της Ευρώπης»  , εποικισμένη η τελευταία με νεγροειδείς πληθυσμούς, ομοιάζοντες στην Αιγυπτιακή φυλή,  θεωρία για την οποία ο Αμερικανός Τρούμαν είχε «ευήκοον ους» .

     Και πώς να μην έχει , όταν εξυπηρετούσε τα στυγνά κερδοσκοπικά συμφέροντα των εβραιοσιωνιστών μεγαλοτραπεζιτών, οι οποίοι με τα φτηνά εργατικά χέρια των ασιατικών και αφρικανικών φυλών και μέσα στο κλίμα του PAZIFISMUS ( κάτι σαν PAX AMERICANA !) θα κυβερνούσαν χωρίς ταραχές και ειρηνικά τον κόσμο.

     Γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Κοινοβουλευτικής Ένωσης (EPU)το 1947, ο Kalergi δραστηριοποιείται στην δημιουργία θεσμών, όπως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, η Κοινή Αγορά, η Ευρατόμ. Ανατριχιαστική η διαπίστωση σκεπτόμενοι Συνέλληνες πως οι θεσμοί της Ευρώπης στηρίζονται στα ρατσιστικά και υποχθόνια σχέδια του Kalergi.

     Μέχρι και η σημαία του κινήματος του από εκείνα τα χρόνια, ομοιάζει κατά σατανικό τρόπο με την σημερινή αστεροειδή σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνη ουσιαστική διαφορά ο σταυρός στην σημαία του Kalergi, εγκλωβίζεται μέσα στα άστρα της Ιουδαϊκής φυλής!

     Ο Kalergi και η εγκληματική για την ανθρωπότητα συμμορία του, παρά τους διθυράμβους που διακήρυττε για την τάχα «πνευματική υπεροχή» της Εβραϊκής φυλής, αν ζούσε σήμερα θα εκκαλείτο να απαντήσει στα εξής βασανιστικά ερωτήματα α) που υπάρχει η πνευματική υπεροχή όταν καθημερινώς αποκαλύπτεται πως πίσω από το οργανωμένο έγκλημα ναρκωτικών, του τζόγου, της πορνείας, της εμπορίας όπλων, αλλά και την αχαλίνωτη επιδίωξη τοκογλυφικού κέρδους, συνθλίβοντας κοινωνίες ολόκληρες. Ήλθε άραγε τώρα και η ώρα κονιορτοποίησης της Ευρώπης; β) η παγκόσμια Ελίτ για την οποίαν με τόσο διαπρύσιους λόγους εξυμνεί, θέλει να έχει ως μαγιά για τα ερεβώδη σχέδια της υποταγμένες πάμμεικτες ράτσες; Μπορεί   να τις εξουσιάζει άραγε καλύτερα;

     Η φρίκη κάθε μέρα ορθώνεται μπροστά μας. Οι λαοί της Ευρώπης δεν θέλουν την ύπουλη αυτή εισβολή και αντιστέκονται (χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ουγγρικού λαού, εμπνεόμενου από έναν στιβαρό Πρόεδρο).  Τα μίσθαρνα όμως όργανα του Εβραιοσιωνισμού , που επανδρώνουν καίριες θέσεις στην θνήσκουσα Ευρώπη, πραγματοποιούν στο όνομα του τάχα Ευρωπαϊκού αλτρουϊσμού το σατανικό αυτό σχέδιο.

     Στην πραγματικότητα όμως οδηγούν τους λαούς της Ευρώπης σε γενοκτονία.  Κι αυτό γιατί τα αλλόθρησκα κατά συντριπτική πλειοψηφία ασιατικά και αφρικανικά στίφη με την πρώτη ευκαιρία, θα σαρώσουν τους γηγενείς πληθυσμούς της Ευρώπης . Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο όπου πολλοί από δαύτους κομπάζουν, ότι οι γυναίκες τους κάνουν πολλά παιδιά, ότι ήρθαν στην Ευρώπη για να κυριαρχήσουν, να συνευρίσκονται με Ευρωπαίες , να τις κάνουν υπόδουλες, να αλλοτριώσουν την Ευρωπαϊκή φυλή , με ό,τι ολέθριο αυτό συνεπάγεται.

     Το σχέδιο αυτό υλοποιείται σήμερα στην Ευρώπη από τους κοσμοεξουσιαστές με δεκανίκι όλους τους ουτιδανούς πολιτικάντηδες της Ευρώπης, αλλά και τα δικά μας κοινοβουλευτικά κνώδαλα…….. Βλέπετε ότι δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια βραβεύτηκαν από το ίδρυμα Kalergi ο χαμογελαστός Γιούνκερ , η Frau Merkel αλλά και ο Ρομπάι, για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες τους!

     Να αντιληφθούμε επιτέλους Συνέλληνες πως αυτή η Ευρώπη δεν οικοδομήθηκε επάνω στις αρχές του Πλάτωνα, του Πυθαγόρα και του Ηράκλειτου , αλλά στην καλυμμένη φενάκη των αποκρουστικών και συνάμα ρατσιστικών θεωριών των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών , σιωνιστικής κοπής, που διαφεντεύουν δυστυχώς τις τύχες όλου του κόσμου και είναι αυτοί που «στήνουν» πολέμους για να υλοποιούν στην συνέχεια τα σκοτεινά σχέδια τους.


     Αναρωτηθείτε λοιπόν μετά από τις αποκαλύψεις αυτές,  αν αξίζει να παραμείνουμε σε μια Ευρώπη άφιλη, μυσαρή, άτολμη, που μας στραγγαλίζει, μα προπάντων «μπάσταρδη» , γιατί έτσι το θέλησαν οι  Rotschilds πριν από έναν αιώνα. Οι αξίες του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος σε ευθεία αντιπαράθεση με τα ταλμούδ! Τι λέτε; Ποιος θα νικήσει; Ο Αντίχριστος ή ο Χριστός;!

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

I.ΠΑΠ. 4/3/2016  16:28

Θα ήθελα να σας το πω από πολύ καιρό αλλά δε καταλαβαίνω τι θέση έχεις ένας ακροδεξιός όπως ο Ηλίας Ηλιακόπουλος που πολιτεύτηκε με το ΛΑΟΣ σε ένα εθνικοσοσιαλιστικό χώρο;

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ μας φίλε, σας ευχαριστούμε για την αγωνία σας να διατηρηθεί «καθαρός» ο Εθνικοσοσιαλιστικός χώρος, κάτι που σημαίνει ότι είστε και σεις Εθνικοσοσιαλιστής. Αν, όμως, ήσασταν θα είχατε ήδη αποδεχθεί την ελευθερία του ατόμου, την ελευθερία του άλλου, που ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν αποδέχεται απλώς αλλά και την απαιτεί, όπως μας άφησε παρακαταθήκη ο Otto Dietrich τον οποίο, ασφαλώς, θα έχετε υπ΄ όψη σας. Έτσι, αν ήσασταν Εθνικοσοσιαλιστής δε θα χρειάζονταν καν να μας στείλετε το εναγώνιο ερώτημά σας, οπότε συνάγεται ότι σίγουρα δεν είστε Εθνικοσοσιαλιστής, κάτι βεβαίως που για εμάς δεν έχει καμία σημασία. Σημασία θα πρέπει να έχει για σας που θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι πολλά πράγματα δε κρύβονται… Ο Ηλίας Ηλιακόπουλος, διαπρεπής Νομικός  και εμπράκτως αλληλέγγυος με έναν χώρο που χαρακτηρίζεται από εαυτουλισμό και τραγική απουσία φιλαλληλίας, για όλους εμάς που τιμούμε την άδολη πνευματική συνεισφορά του στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, είναι μία προσωπικότητα αξιοπρόσεκτη διότι αρθρώνει και πολιτικό λόγο σε στιγμές ναδιρικές για μια χώρα που εκμηδενίζεται στο δημοκρατικό της ναδίρ. Και, ευχαρίστως, εάν έχετε επιχειρήματα εναντίον των θέσεων του δεν αρκεί παρά να τα καταγράψετε και να μας τα αποστείλετε, με την εκ μέρους μας υπόσχεση της δημοσιεύσεως. Άλλως, μη μας βάζετε ψύλλους στα αφτιά περί των αληθών προθέσεών σας που ευχόμαστε να μην είναι αληθινές… 


Απάντηση κ. ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, 4/3/2016, 23:20:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Μάθε πως οι άντρες έχουν ονοματεπώνυμο.Η ανωνυμία, θλιβερή συνήθεια του παραπαίοντος Αστισμού.Ακροδεξιοί και ακροαριστεροί πιασμένοι χέρι χέρι στην αρένα της κοινοβουλευτικής φενάκης.Η κοινοβουλευτική απάτη σαρανταδύο ολόκληρα χρόνια μου στέρησε κατά τρόπον ασφυκτικό την ενασχόλησή μου με την Πλατωνική Πολιτεία και την εξ αυτής απορρέουσα φυσιοκρατία.Τα κοινοβουλευτικα κνώδαλα λοιπόν χάρισμα σου, πιασμένα όλα χέρι χέρι για τον χορό του Ζαλόγγου και μαζί μ αυτά και σείς. Αν κατάλαβες, κατάλαβες κρυπτόμενε κουκουλοφόρε του άθλιου αυτού συστήματος,αλλιώς ταχύρυθμα σεμινάρια εκπαιδεύσεως σε πολιτική σκέψη από τους πεφωτισμένους του Καθιδρύματος.Ποτέ δεν είναι αργά!

_________________________________________________________________________________


I.ΠΑΠ. 5/3/2016  07:46

H ειρωνική απάντηση της ΣΟ με συνοδεία Μαζιώτη Ρωμανού κλπ και η απάντηση του λαοσίτη Ηλιακόπουλου είναι δικαίωση για το Μαύρο Κρίνο που σας κατηγορεί κατασκευασμένους ασφαλίτες και ζητάει τη σύλληψη σας. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο δε θα το δημοσιεύσεται αλλά να το έχετε υπόψη

«Γνωρίζοντας ότι το Altermedia ιδεολογικά κινείτο μεταξύ του πατριωτισμού και του ριζοσπαστικού εθνικισμού, τίθεται λοιπόν ευθέως το εύλογο ερώτημα: πώς είναι δυνατόν να συνεχίζουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους στην Ελλάδα ιστολόγια που εμφανίζονται δημοσίως ως Εθνικοσοσιαλιστικά και που η διαχείριση τους λαμβάνει χώρα εντός της Ελλάδος;» http://mavroskrinos.blogspot.gr/2016/03/altermedia.html


Απάντηση Σ.Ο.


Αγαπητέ φίλε, τέτοια σχόλια πάνε χαμένα οπουδήποτε αλλού εκτός από ένα νήμα του Indymedia όπως εκείνο το «Μιχαλολιάκος + ΚΥΠ = LOVE”.  Οπότε για να πιάσει τόπο και το σχόλιό σου μαζί με το παρατιθέμενο σπάραγμα κάνε ένα κόπο να το μεταφέρεις εκεί και να έχεις εσύ υπ΄ όψη σου ότι σίγουρα θα διασκεδάσουμε με τις παρεμβάσεις των δικών σας «χώρων» που ήδη είναι εμφανείς! Eλπίζουμε να κατάλαβες ότι δε "τσιμπάμε" όλοι το ίδιο από τις "χαριτωμενιές" των σφακιανάκηδων και σας απολαμβάνουμε από απόσταση ασφαλείας στο κατήφορό σας... Τώρα που αποσύρεται και ο Κώστας Πλεύρης λόγω ηλικίας και η θέση του χαφιέ αρχίζει να χηρεύει... 

_________________________________________________________________________________

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ 5/3/2016, 10:07 π.μ.

Συναγωνισται..επειδη δεν μπορω να αναρτησω σχολιο στην αναρτηση ανωνυμου..στο αρθρο Ηλιακοπουλου...[[[βγαζει το μηνυμα..μονο μελη του Ιστολογιου μπορουν να αναρτησουν σχολια..Και δεν μπορω να βγαλω ακρη...]]παρακαλω δημοσιευστε το σχολιο μου...στην αντιστοιχη θεση των εν λογω σχολιων.....
Θετω ενα αφελες ερωτημα..Εφοσον ο ανωνυμος...αναφερει εμμεσως πλην σαφως.οτι οι διαχειρισται και οι τακτικοι αρθρογραφοι ειναι ασφαλιτικα ενεργουμενα...πως  ζηταει την συλληψη τους...απο τους ιδιους ..τους..εντολοδοτες τους...Εδω η κοινη Λογικη συνθηκολογει..ανευ ορων...
Συνεχιζουμε τον ανυστεροβουλο ιδεολογικο αγωνα..Και οικτιρουμε τις κινησεις πανικου των τοσο...ευφυεστατων ανωνυμων, επικριτων μας...Η απηχησις της διαφωτιστικης πνευματικης Μαχης του Καθιδρυματος ειναι επιβλητικη....καθιστωντας..απαντας τους..να Παροικουντας την ..Ιερουσαλημ..σε επιμονη και ασθμαινουσα....παρακολουθηση...Καλοδεχουμενοι.....


_________________________________________________________________________________                                                

ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5/3/2016, 13:55 μ.μ.

Συνεχίζοντας την θλιβερή ανωνυμία σου σκοτεινέ κουκουλοφόρε του διαδικτύου, συνοδευόμενη από σκόπιμη άγνοια, κατάλαβε επιτέλους πως η επί τούτου παραπληροφόρηση συνιστά πέραν της συκοφαντικής δυσφημίσεως στο πρόσωπό μου και διασπορά ψευδών ειδήσεων για το εξόχως παραπλανημένο πλήθος. Κι αυτό γατί ποτέ δεν υπήρξα πολιτευτής του Λάος ,κάτι που αν δεν υπήρξε αντικείμενο ονείρωξής σου, αποτελεί μέγιστη κακοήθεια, συνάμα όμως αποχρώσα ένδειξη για να αντιληφθώ ποιός είσαι! Η μοναδική πρώτη και τελευταία κάθοδος μου στις ευρωεκλογές με το κόμμα δυστυχώς της “μαύρης νύχτας” μου έδραίωσε την πεποίθηση, πως όποιος σέβεται τον εαυτόν του απομακρύνεται τάχιστα από την κοινοβουλευτική αβελτηρία, της οποίας όπως διαπιστώνω, μέσα βέβαια πάντα από την κουκούλα σου, είσαι ουτιδανός υπέρμαχος. Θα θυμάσαι όμως πώς τους βδελυρούς δοσίλογους ,καταδότες, κουκουλοφόρους της κατοχής, τους “εξαφάνιζαν”οι Ελληνες αγωνιστές! Επι πλέον όπως διαπίστωσες το καθίδρυμα διέλυσε τους φόβους σου, δημοσιεύοντας τα πάντα, γιατί δεν ακολουθεί την τακτική του ψευτορωμαιϊκου και γιατί οι ιδέες δεν διώκονται! Μάθε πως έχεις πολύ δρόμο ακόμη για να οδηγηθείς στην εντελέχεια ψυχής τε και σώματος. Μέχρι τότε άφησέ μας ήσυχους

_________________________________________________________________________________

ΜΠΑΜΠΗΣ Β. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5/3/2016,  14:47


Κατάσταση μη αναστρέψιμη στο πατριωτικό χώρο. Η απελπισιά που παλιά έκανε το ένα χέρι να κρούει το άλλο σήμερα τα κάνει να χτυπάνε απελπισμένα τα πληκτρολόγια και ο Μαύρος Κρίνος να ζητάει τη σύλληψη εθνικιστών από τη κρατική ασφάλεια και ο μαιμουδιάρης σπαγκέτης (βλέπεις πόσο κοντά στο ονοματάκι σου είμαι αλλά ρουφιανάκι σα και σένα δε γίνομαι) να χαραχτηρίζει μαιμού τον Καλέτζη που μάτωσε στα κάτεργα της δημοκρατίας και είναι ο μόνος που έπρεπε να είναι αρχηγός αυτού του χώρου.  Κρίμα για το Σταυράκη που κατάντησε ρουφιανάκι μαθητής του Πλεύρη και σε άλλα με υγεία. Άντε τώρα ρουφιανάκι να πάρεις και το χαρτζιλίκι σου από το Σφακιανάκη εξόν αν το παίρνεις από το Πλεύρη τον ίδιο. 

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη

Αγαπητέ κ. Μπάμπη Β. Γιαννακόπουλε, σας ευχαριστώ για την ευγενή πρόταση αλλά "αρχηγός αυτού του χώρου" δε θα μπορούσα να γίνω ποτέ ελλείψει τυπικών προσόντων: Ουδέποτε φοίτησα σε φροντιστήριο παρακρατικών χαφιέδων διότι, μέχρι σήμερα, τα θρανία του είχε ρεζερβέ ο περί ...κιναίδων ειδήμων. Φαίνεται ότι λόγω συμπληρώσεως ορίου συνταξιοδοτήσεως, εμπιστεύεται σταθερά το "δαχτυλίδι" σε επάξιους συνεχιστές του έργου του.

_________________________________________________________________________________

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ  5/3/2016, 21:27 μ.μ.

Πραγματι υπαρχει πανικος σε διαφορους ομοκεντρους κυκλους της Λιμνης των Κυκνων..Απο αριστα ενημερωμενη πηγη,αγγιζουσα το κοινο τους κεντρο..διερρευσε σε ατομο..υπερανω πασης υποψιας..και μου το μετεφερε..Η Ανησυχια για την εντυπωσιακη πορεια ιδεολογικης,ποιοτικης μαχης του Καθιδρυματος,προκαλεσε εντονο προβληματισμο,σε ενα ρυπαρο κατεστημενο, που καπηλευεται τεχνηεντως τον λεγομενο πατριωτικο χωρο..και τον θελει ακομα και πνευματικα αιχμαλωτο σε παροχημενα ,φρουδα και ακινδυνα, σκοταδιστικα στερεοτυπα ευτελους ιδεοληψιας..Ομως στο Ιστολογιο του Καθιδρυματος συντελειται μια πραγματικα ελληνικη ιδεολογικη..Ανοιξη..σπειρεται μια πνευματικη Σπορα,επανασυνδεσεως με τις αμιγεις,..ορθοδοξες Πηγες της Κοσμοθεωριας μας..διαλυοντας..πλανες και παγιδες... Εν Αρχη ην ο Λογος...Για  αυτο το γεγονος,οι ανδραποδοκαπηλοι του δυστυχου χωρου,πανικοβληθηκαν..επιδιδομενοι σε απειλητικούς χαριεντισμους..σκορπιζοντας τον Κλαυσιγελω..Επομενως ειναι ευλογο να ανησυχουν..Οι χιλιαδες αναγνωστες μας ,μπορουν ανετα να κρινουν και να διακρινουν... Οσο για τους εκλεκτους ,ιδεολογικους ,Ομοτραπεζους στο ιδεατο Παλατι της Πλατωνικης μας φιλοσοφιας ..Αριστοτελη Καλεντζη και Ηλια Ηλιακοπουλο , τους ημετερους Εταιρους..αλλα και για τον γραφοντα....Συντροφοι..Οι φιλοπαιγμονες επικριτες μας,μας χαριζουν περα απο ανεκτιμητες Στιγμες Θυμηδιας..και την απτη επιβεβαιωση..οτι..Στωμεν Καλως... Και τα σπουδαιοτερα επικεινται....σεβομενοι την λαικη θυμοσοφια..το Καλο αργει να γινει..πολλω δε μαλλον..το Καλλιτερο...

_________________________________________________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 6/3/2016, 17:49 μ.μ.

Με αφορμή τελευταία σχόλια Α.Λαγού επί άρθρου σ.Ηλιακόπουλου παραθέτω τα κάτωθι:
1.Ρε Λαγέ δε φτάνει που μας έχεις φλομώσει με κείμενα τώρα μπαίνεις και στα σχόλια? Ποιός  σου ΄πε ότι μας ενδιαφέρουν και πολύ περισσότερο από που κατάλαβες τη "δημιουργικότητα" του πληκτρολογείν? Τόσα άρθρά σου και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σχόλιο, σε αντίθεση με αυτά του σ.Ηλιακόπουλου ,που ακόμα και οι αναφορές της Σ.Ο. στο άτομό του ,ξεσηκώνουν τους αναγνώστες! Τι δε καταλαβαίνεις πάλι? Ουδείς ασχολείται με τα κείμενά σου, γι΄αυτό και είναι προτιμότερο να στέλνεις mail στον εαυτό σου, αντί.. να μας ζαλίζεις τον έρωτα!!!
2.Μας κάνεις τον αγωνιστή, το καθοδηγητή, το διαιτητή και δε ξέρω και ¨γω τι άλλο.Για πές μας που βρισκόσουν τόσα χρόνια όταν το εθνικιστικό κίνημα πάλευε στη Μαγνησία? Όταν ο δαφνοστεφανωμένος λοχίας του Ε.Σ. Π.Αλτζερίνος πρότασσε τα στήθη του ΜΟΝΟΣ απέναντι στην εθνομηδενιστική λαίλαπα, εσύ σε ποιό λαγούμι κρυβόσουν? Όταν, ως άλλος κορυθαίολος ,εξαπέλυε τους βροντερούς κεραυνούς του κατά των απάτριδων μιασμάτων ,εσύ που ψοφολόγαγες, ε? Και έρχεσαι τώρα να μας πείς τι...Κάνε μας τη χάρη και κάτσε στ΄αυγά σου!!!
3.Ο ηρωϊκός ξάδελφός μου Μπάμπης Γιαννακόπουλος έχει απόλυτο δίκιο όταν καταγγέλλει το Σταυράκι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία προ δύο εβδομάδων με τον ανεπανάληπτο  συναγωνιστή ΡΟΝΙΝ ,πληροφορήθηκα και εγώ ότι ο τρισένδοξος μέγας διδάσκαλος του εθνικισμού Κ.Πλεύρης έχρισε το Σταύρο διάδοχό του, ανταλλάσσοντας μάλιστα δακτυλίδια, σταυρωτούς ασπασμούς, όρκους αιώνιας πίστης κτλ. Θέτω επί τούτου ,στη Σ.Ο.,ερώτημα προς διερεύνηση; βρισκόμαστε στο στόχαστρο μυστικών υπηρεσιών λόγω της ιδεολογικής εμβέλειας του ιστότοπου? Μήπως η μετάφραση κειμένου στη γερμανική από το φέρελπι συναγωνιστή Α.Λαγό μας έχει θέσει στο μάτι του κυκλώνα? 

Ραντεβού στη Κασταλία(πηγή)

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. Γ. Γιαννακόπουλε, τόσο τα κείμενα του αγαπητού μας κ. Η. Ηλιακόπουλου, όσο και τα κείμενα του αγαπητού μας κ. Αποστόλου Λαγού έχουν την ίδια υψηλότατη αναγνωσιμότητα όπως μας βεβαιώνουν οι στατιστικοί διαδικτυακοί δείκτες, οπότε, επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε με τη τοποθέτησή σας. Ευχαριστούμε, σε κάθε περίπτωση, για την εαρινή δροσιά της σκωπτικότητας του σχολίου σας  ελπίζοντας να την επαυξήσετε εν όψει θέρους ώστε να εκτιμηθεί και από τον κ. Π. Αλτζερίνο. Τα δέοντα στον εξάδελφό σας και μετά χαράς να φιλοξενήσουμε και ολόκληρη την Οικογένειά σας!


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ. 7/3/2016, 07:44 π.μ.

Δεν επιθυμω να αντιπαρατεθω στα σαρκαστικα σχολια του κ.Γ.Γιαννακοπουλου,διοτι ανηκω στους ανθρωπους,που λατρευουν την χιουμοριστικη φαιδροτητα,ισως περισσοτερο και απο τον ιδιο.Ουτε τα εκλαμβανω ως πολεμικη.Δραττομαι ομως της δοθεισης ευκαιριας,επειδη τιμω εστω και τον.. ενα αναγνωστη μου,να τοποθετηθω εν γενει στην ουσια τους..Η Ιδεολογικη εκστρατεια του Καθιδρυματος,αποτελει μια συλλογικη προσπαθεια,και εν ουδεμια περιπτωσει ατομικη υποθεση.Ο ελαχιστος Υπογραφων,δεν φιλοδοξει να υποδυθει ρολο φωστηρος,διοτι απλως δεν ειναι..Συνεισφερω με τις δυναμεις μου,στο πλαισιο μιας ιδεολογικης πρωτοβουλιας,και σε αντιθεση με την χαριτοβρυτη, καλογνωμη παρεμβολη του .κ.Γιαννακοπουλου,με ευλογη εκπληξη διαπιστωνω,την εντυπωσιακη απηχηση του συλλογικου εγχειρηματος σε ευρυτερους χωρους.Και αυτο οφειλεται στην συσσωρευση των μοναδων της,και οχι κατα αποκλειστικοτητα σε εκαστη εξ αυτων..Στον οφθαλμο του κυκλωνα ετεθη και τιθεται αυτη η ιδεολογικη Σταυροφορια,λογω της σοβαροτητος και της ποιοτητος του Συλλογικου Λογου και οχι μιας γραφιδος.Η αναφορα του ονοματος του λαμπρου αγωνιστου και προσωπικου μου Φιλου,Παναγιωτη Αλτζερινου,μου δινει την ευκαρια ,να χαριτολογησω και εγω μαζι σας...διαψευδοντας σας.... Το μοναδικο σχολιο στα κειμενα μου..φερει την υπογραφη του και ειναι ακρως ευμενες...συμπληρωνοντας..οτι δημοσιευω τα αρθρα μου,με κινητρο την διαδοση των Ιδεων μας,και οχι την συλλογη σχολιασμων...τους οποιους,εγω,ως Αντιδημοκρατης δεν καταμετρω,αλλα μονον ζυγιζω... Απεχθανομαι την  περιαυτολογια,ομως θα πρεπει να υπογραμμισω,οτι ως Δημοσιογραφος και παραγωγος ραδιοτηλεοπτικων εκπομπων..[[οι οποιες αντιμετωπισαν και την πολιτικη διωξη..απαγορευσεων απο το δημοκρατικο κατεστημενο του ραδιοτηλεοπτικου Συμβουλιου]].. επι 17 συναπτα ετη,δεν αισθανομαι, πια, την αναγκη, ουτε προβολης,ουτε χρησεως αριθμητικου υποδεκαμετρου..Υπογραφω τα αρθρα μου,παρακινουμενος απο την αισθηση αναληψεως προσωπικης ευθυνης για τα γραφομενα μου,διοτι δεν με εκφραζει η ανευθυνη ανωνυμια..Εκαστος εχει την ιστορια του και κανει τις επιλογες του..Αλλα δεν νομιζω, οτι οι ατομικες ..βιογραφιες εχουν τωρα  σημασια..εν οψει των επικειμενων τραγικων εξελιξεων για την  χειμαζομενη Πατριδα..Εκεινο που απαιτειται ειναι,υπερβαση των εγωισμων ,των παθων ,των αδυναμιων και προταξη της ενοτητος...Ας δειξουμε απαντες ,ανωτεροτητα..πριν ειναι αργα..για ολους μας...Εν κατακλειδι,θα μου επιτρεψει ο κ.Γ.Γιαννακοπουλος,να διαφωνησω και παλι  μαζι του..σε οτι αφορα το σημειο του ραντεβου...Ειναι ακομα,νωρις,για να συναντηθουμε στην Κασταλια Πηγη...η,στην Κοιλαδα του..Ιωσαφατ..προεχει ενα αλλο προτερο ραντεβου...Στην διασταυρωση των Λεωφορων Αμαλιας και Βασ.Σοφιας.....


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 8/3/2016, 01:33 π.μ.

Από τις πλέον ευγενείς "χυλόπιττες" που μου ΄χουν ρίξει....


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ. ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ 8/3/201604:06 π.μ.

Υπερήφανος για την συνέχιση της λειτουργίας της κουζίνας του “Ristorante Verona” (του, αυθεντικού δικού μας και όχι της σύγχρονης ομώνυμης «μαϊμούς» που κάποιος χαριτωμένος βιβλιοπώλης έστησε…) με νέες …γεύσεις!  «Πολλώ κάρρονες…» οι νέοι Συναγωνιστές μας, κ. Γε.ωργιε Γιαννακόπουλε, φαίνεται να χειρίζονται άψογα τα σκεύη που εμείς οι γηραιότεροι αφήσαμε στην οδό Κόδρου 3, όπου, καλόν είναι να δίνετε τα όποια «rendez-vous» σας. Η αίθουσα λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1973, υπό την ίδια συνεχώς «διεύθυνση»!


ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 9/3/2016,  01:02 π.μ.

Κε Γιώργο Γιαννακόπουλε έπρεπε να είστε  πιο προσεκτικός στα σχόλια σας για άτομα του πνευματικού και ηθικού διαμετρήματος ενός Αποστόλου Λαγού. Εξ άλλου όλοι αποσκοπούμε στο κοινό καλό αποτέλεσμα για την επίτευξη γνήσιων αξιών ,που απορρέουν από φυσιοκρατία και Εθνος! Μην δίνουμε χαρά στον εχθρό μας. Οι καιροί επιτάσσουν  αλληλεγγύη και όχι ειρωνίες!

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.