Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

TA ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 
ΒΓΗΚΑΝ ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


     Τα υποπροϊόντα του ντόπιου αντιφασισμού , Γιάννης Λαγός, Θανάσης Καρτερός και τινα …κατακίτρινα έντυπα, παρά τις διαφοροποιήσεις τους, βγήκαν αντάμα τσάρκα στο ίντερνετ να αλληλοκραχτούν σα τις πουτάνες που διεκδικούν την ίδια πελατεία.

     Τη φορά αυτή το συστημικό ρετάλι που λέγεται «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκάλυψε το πλήθος των ψυχοδιαστροφικών μηνυμάτων που αντάλλαξε ο χρυσαύγουλος Γιάννης Λαγός με άλλα στελέχη του κομματικού τους μορφώματος, τα οποία αποδεικνύουν ότι σε οργανωμένη επίθεση της Χρυσής Αυγής εναντίον αντιφασιστών ανταγωνιστών τους ήταν επικεφαλής ο ίδιος ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης  Λαγός ο οποίος, μάλιστα, μετέβη στο τόπο της επίθεσης με το …βουλευτικό αυτοκίνητο που του πληρώνει ο άθλιος αυτός γραικύλικος όχλος!

      Ηλιθίως φερόμενος –ως συνήθως- ο Γιάννης Λαγός ο οποίος διέπρεψε και σε άλλη υποκλαπείσα τηλεφωνική συνομιλία του με τον ομόδοξό του Σωτήρη Δεβελέκο, άφησε να διαφύγει από το έρκος των οδόντων του όλη η πεζοδρομιακή καλλιέπεια και ψυχική διαστροφή συνομιλώντας, αυτή τη φορά, με μία αμφιβόλου διανοητικής ισορροπίας χρυσαύγουλη  κορασίδα περιέργων σεξουαλικών οπροσανατολισμών, κάποιαν Νικόλ Μπενέκη!

     Η υποκλαπείσα –και πάλι!- στιχομυθία μεταξύ Λαγού και Μπενέκη αποκαλύπτει τον τραγικό ψυχισμό και το ανθυπολουμπεναριακό «επίπεδο» αυτών που σήμερα καταδέχονται να ασχοληθούν με το δημόσιο βίο εντός ή εκτός αθλίου κοινοβουλίου! Θαυμάστε το τι διημείφθη μεταξύ των δύο ανισορρόπων συνομιλητών και το τι κατέγραψε ο «κοριός» του «εργοδότη» τους Ε.Υ.Π. το ίδιο το βράδυ εκείνης της προβοκατόρικης επίθεσης:


Μπενέκη: «Τους αφήσαν [σ.σ. τους προσαχθέντες]; τελειώσατε;»

Λαγός: «Οχι ακόμα. Πολύ γέλιο θα σου πω. Στο ίντυ [σ.σ. ιστότοπος indymedia] γράφουν ότι τους κοπανήσαμε».

Μπενέκη: «Αχαχαχα. Δε τους κοπανήσατε;».

Λαγός: «Και βέβαια ναι».

Μπενέκη: «Βρήκα τις αναρτήσεις στο ίντι. αχαχαχαχαχα. Κότες οι τύποι. Ο,τι να ’ναι λένε».

Λαγός: «Φύγαμε [σ.σ. από το Τμήμα]. Τι λένε; Οτι μας έδειραν?».

Μπενέκη: «Ο άντρακλας μου δέρνει. λα λα λα λα. γουστάαααρω».

Λαγός: «Γιατί; τώρα το είδες».

Μπενέκη: «Οχι. Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη».

Λαγός: «Ξέχασες τη διανομή τροφίμων. Τα ΜΑΤ».

Μπενέκη: «Για αναρχία λέω λατρεία. Τα ΜΑΤ είναι τακτικότερα νομίζω. Μ’ άρεσε που πήγατε επίτηδες. Επικεφαλής τους ο Λαγός λένε μέσα. Χαχα. Ετσι κατά τα άλλα λένε πως είσαι κότα τα ζώα».

Λαγός: «Χαχα. Να μου πουν πού ήμουν κότα και να συμφωνήσω».

Λαγός: «Τώρα κατάλαβα. Μόνο όταν κάνω επεισόδια με θες».

     Και μετά από όλα τούτα τα χρυσαυγουλίστικα ψυχοδιαστροφικά,  πλακώνει και το έτερον αντιφασιστικό  απολειφάδι που υποδύεται τον, μετά τον Παπαδιαμάντη και Καζαντζάκη … «δημοσιογράφο» (!) ο Θανάσης Καρτερός  να σαρκάσει τους χρυσαύγουλους δηλώνοντας ότι είχε πάντοτε την απορία να μάθει πως …ερωτεύονται οι όμοιοί του αντιφασίστες παρακρατικοί.

     Και το δημοσιοκραφρικό, αυτό, θρασύμι δηλώνει ότι …επιτέλους κατάλαβε ότι οι χρυσαύγουλοι αντιφασίστες ομογάλακτοί του ερωτεύονται δια του μίσους…


     Δια του μίσους και όχι μόνον ερωτεύονται και οι εκλεκτοί σου συμμορίτες Θανάση Καρτερέ, εκείνοι που δεν αρκέστηκαν στις ροπαλιές του Λαγού και της Μπενέκη αλλά στις τσεκουριές επί του λαιμού της τραγωδού Ελένης Παπαδάκη που τη δολοφονήσατε στα Διυλιστήρια της Ούλεν, όταν η κομμουνιστική συμμορία που υπερασπίζεσαι Θανάση Καρτερέ αποφάσισε να μας δείξει το πρόσωπο του αντιφασισμού!

     Θανάση Καρτερέ η αντιφασιστική αθλία δημοκρατία μπορεί να σε χρηματοδοτεί για να προωθείς τον αφανισμό των ηλιθίων που την επιλέγουν, όμως, για κείνους που μπορούν να σκέφτονται  ο σφαγέας των Διυλιστηρίων της Ούλεν και «άγιος» του διαχρονικού αντιφασισμού Θανάσης Λιόλιος επισκιάζει τις μορφές όλων σας όσων ακολουθείτε το κατηφορικό μονοπάτι που σας έδειξε η Ο.Π.Λ.Α.


     Θανάση Καρτερέ, μπορεί ο Λαγός και η Μπενέκη να είναι ηλίθιοι αλλά εσύ συμπαρατάσσεσαι με δολοφόνους και μας κάνεις να αντιλαμβανόμαστε ότι ο έρωτας όπως τον αντιλαμβάνονται οι χρυσαύγουλοι είναι παιδικό παραμύθι μπροστά στο πως εσύ κι οι όμοιοί σου αντιφασίστες τον αντιλαμβάνεστε! Μπορεί να προσπαθείς να μη καταλαβαίνεις ότι τόσο εσύ όσο και οι χρυσαύγουλοι υπηρετείτε το ίδιο παρακρατικό συμφέρον του αφανισμού των ηλιθίων υποστηρικτών του συστήματος απαλλάσσοντάς μας από το να επωμισθούμε "μελήματα" που θα μας αποσπούσαν από την απόλαυση του Ανθρώπινου Πολιτισμού στον οποίο εμείς είμαστε συμπαραγωγοί, αλλά να θυμάσαι ότι η δολοφονημένη από τους "εκλεκτούς" σου Ελένη Παπαδάκη σίγουρα θα δικαιωθεί!


     Όλα είναι "γραμμένα", καημένε Θανάση Καρτερέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.