Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

AFD.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΥΤΟΝΕΣ



     Είναι αριδήλως τεκμηριωμένες καί παλαιότερες αναφορές μας,στο σκηνοθετημένο θεατρικό παίγνιο της λεγομένης σωβινιστικής ευρωπαικής άκρας δεξιάς,στις σχέσεις υποταγής της στον Διεθνή Σιωνισμό καί το Ισραήλ καί στον απολύτως ελεγχόμενο ρόλο πολιτικής παγιδεύσεως καί ακινδύνου εκτονώσεως των Ευρωπαίων Πατριωτών...  [Δες προηγούμενο]

     Τα νεώτερα ,τα οποία επιβεβαιώνουν τα επιβεβαιωθέντα,μας έρχονται από την περίφημη BRD ,από αυτό το καπιταλιστικό τερατούργημα ,που κατασκεύασαν οί Αμερικανοί κατακτητές,καί το οποίο αυθαιρέτως επώασαν,μετά την στρατιωτική συνθηκολόγηση της 8ης Μαίου 1945 της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας.Σημειωτέον ,η τελευταία ελεύθερη γερμανική κυβέρνηση του Ναυάρχου Doenitz,συλληφθείσα από τα συμμαχικά στρατεύματα στις 23 Μαίου 1945 στο Flensburg  ,ουδέποτε υπέγραψε την συνθηκολόγηση της κρατικής οντότητος του τρίτου Reich,ούτε καν συμφωνία ειρήνης.Παράξενο διεθνές,νομικό πολιτικό φαινόμενο,το οποίο ισχύει μέχρι καί σήμερα,καί το οποίο απεδέχθη ευθαρσώς καί ο κατά τα άλλα γνωστός μας Schaeuble,Υπουργός Οικονομικών της BRD ,τον Μάιο του 2012,επισημαίνοντας σε ομιλία του,ότι η Γερμανία από το 1945 δεν αποτελεί κυρίαρχο Κράτος..Αυτά γιά την Ιστορία.

     Να έλθουμε ,όμως στο συγκεκριμένο θέμα μας.Το διαθρυλούμενο AFD συγκροτηθέν από Οικονομολόγους Καθηγητές το 2011,επικέντρωσε το ενδιαφέρον πολιτικής παρεμβάσεως του,στην οικονομική κρίση,στην παθογένεια της Ευρωζώνης καί στην ανάγκη δημιουργίας,σε πρώτη φάση,δύο ευρωνομισμάτων διαφορετικής δυναμικής,στον Βορρά καί στον Νότο της Ευρώπης αντιστοίχως..

     Μετά την απομάκρυνση του βασικού ιδρυτού καθηγητού Luke, της ακραιφνώς φιλελεύθερης πτέρυγος,διεξήχθη μια διελκυστίνδα επιρροής διαφόρων τάσεων ,με κοινή όμως αναγωγή στις συνέπειες της πληθωρικής παρουσίας λαθρομεταναστών καί προσφύγων.Το κόμμα προβάλλεται ως εναλλακτική επιλογή,πέραν των κατεστημένων κομμάτων.Εκπροσωπείται στο ευρωπαικό Κοινοβούλιο καί σε πολλά γερμανικά περιφερειακά κρατίδια,αν καί η πολιτική προγραμματική ταυτότητα παραμένει διφορούμενη,ασαφής,με μόνο σταθερό στοιχείο έναν μικροαστικό συνηρητισμό.

     Τα ηνία του κόμματος,απο το 2014,έχει αναλάβει η Καθηγήτρια Χημείας,συντηρητικών εφέσεων, Frauke Petry ,με βασικό σύμβουλο καί στέλεχος της κεντρικής διοικούσης επιτροπής την Alise Weidel.Στην τελευταία κυρία,αξίζει να επανέλθουμε στην συνέχεια.Στο εσωτερικό του κόμματος,καταγράφονταν εντόνως μία περίεργη διαπάλη αντικρουομένων ροπών καί ομάδων.Επικεφαλής της λεγομένης εθνικής ,πατριωτικής συνιστώσας είναι,ή μάλλον ήταν ,ο Καθηγητής Γυμνασίου,Πρόεδρος της Οργανώσεως Θουριγγίας καί βουλευτής του ομωνύμου περιφερειακού κοινοβουλίου Bjoern Hoeke.

     Ο Hoeke συνέπηξε προσφάτως, μία ομάδα ,δίκην Σχολής Σκέψεως,την Fluegel,διαπνεόμενος από την τραγική αυταπάτη,ότι τα βασικά σημεία συγκλίσεως της,τα..αιρετικά ιδεολογικά καί ιστορικά της πρότυπα,δέν θα ενοχλούσαν ούτε την ηγεσία του κόμματος,αλλά ούτε κυρίως ,το πάντα επαγρυπνών καί επιβλέπων πολιτικό κατεστημένο καί την μιντιακή του αιχμή.Με μία σειρά εκδηλώσεων, ο γερμανός πολιτικός,με αποκορύφωμα την προ διμήνου σύναξη στο μνημείο Kyffhaeuser,όπου σύμφωνα με την γερμανική εθνική παράδοση,κείται..κοιμώμενος ο μεσαιωνικός Αυτοκράτωρ Φρειδερίκος ο 2ος,εξεφώνησε μία ομιλία τιμής για την πρώτη,μεσαιωνική Γερμανική Αυτοκρατορία,την διαλυθείσα υπό του Ναπολέοντος ,στα 1806,αλλά καί για το δεύτερο Reich του Bismark,ιδρυθέν στα 1871, καταβληθέν στα 1918.Στην ομιλία του ,τόνισε την επίκαιρη ιδέα του Reich ,ως ιστορικού εναύσματος για την Ευρώπη των Πατρίδων.

     Στα τέλη Ιανουαρίου σε εκδήλωση στην μαρτυρική Δρέσδη..ξέφυγε εντελώς καί εκστόμισε εντυπωσιακά πράγματα, από στόμα Γερμανού πολιτικού ,ανήκουστα καί απαγορευμένα για  το αμερικανόδουλο γερμανικό κατεστημένο.ΟΙ βασικές του θέσεις,οί οποίες του προσέφεραν από το σύστημα την ..άγουσα προς τα αποδυτήρια.



     Ο βομβαρδισμός της Δρέσδης,αλλά καί αγγλοαμερικανικοί βομβαρδισμοί στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αποτελούν μαζικά εγκλήματα πολέμου. Σκοπός τους ήταν η εξάλειψις της γερμανικής ταυτότητος καί η τρομοκράτησις του γερμανικού λαού..

     Οί βομβαρδισμοί κατά γερμανικών πόλεων,με εκατοντάδες χιλιάδες αμάχων νεκρών,πρέπει να εξομοιωθούν με την ρίψη ατομικών βομβών στην Χιροσίμα καί στο Ναγκασάκι..

      Η Γερμανία είναι η μοναδική ευρωπαική χώρα,στην πρωτεύουσα της οποίας υπάρχει ένα Μνημείο Ντροπής.Υπονοούμενο γιά την ζοφερή υπόθεση του Ολοκαυτώματος..

     Κάποτε η Γερμανία είχε έναν ένδοξο εθνικό στρατό,σήμερα ο στρατός της υπηρετεί τα διεθνή συμφέροντα επιθετικών ξένων δυνάμεων..

     Η Γερμανία δεν θα πρέπει να απωλέσει την χiλιόχρονη ιστορική της συνέχεια,η οποία απειλείται από την εθνολογική καί θρησκευτική αλλοτρίωση,ως συνέπεια της υποκινημένης εισβολής λαθρομεταναστών..Για αυτό ,είναι αναγκαία η επιστροφή στις παραδοσιακές εθνικές Αξίες.

     Όπως αντιλαμβάνεθε ορθώς,αν καί διαβάζετε καθήμενοι μετά από ολά αυτά,τα έργα καί οί ημέρες του Hoecke ,ως πολιτικού παράγοντος εντός καί εκτός κόμματος,παρά την ευρεία,λαική αποδοχή των ..αμαρτωλών απόψεων του, ήταν ..μετρημένες.Πρίν λίγες ώρες η ηγεσία του AFD ξεκίνησε την διαδικασία οριστικής αποβολής του από το κόμμα.

     Καί το AFD ,αποτελεί μία εναλλακτική ,όχι για τον γερμανικό λαό ,αλλά γιά  το πολιτικό καθεστώς της BRD.Η τεχνητή ενδυνάμωση, της ούτω καλουμένης, ευρωσκεπτικιστικής ακροδεξιάς,στην Ευρώπη ,κατά την κάθε άλλο, παρά ταπεινή μας γνώμη,είναι μία ακόμα δικλείδα ασφαλείας καί εγκλωβισμού πάσης ενδεχομένης πολιτικής αντιδράσεως των πατριωτικών μαζών,εν όψει των δραματικών εξελίξεων πληθυσμιακής,εκρηκτικής αλλοιώσεως της Ευρώπης,στο πλαίσιο της παρατάσεως διαρκούς καταστάσεως χρεοκοπίας των ευρωπαικών, οιωνεί Κρατών,ως υποζύγια καί ανδράποδα του διεθνούς χρηματιστηριακού Καπιταλισμού.

     Εντός του συστημικού πολιτικάντικου κοινοβουλετικού πλέγματος,το οποίο εξύφαναν οι Σιωνιστές Τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης,μετά το 1945,στην Ευρώπη,υπάρχουν μόνον δύο επιλογές,γιά τους δυνητικώς, εντός των τειχών του..αιρετικούς πολιτευομένους..Συμβιβασμός υποδουλώσεως ,εξευτελισμού,ή,πλήρης πολιτική εξόντωσις.
.
     Σε κάποιο σημείο του κειμένου αναφερθήκαμε στην Frau Alice Weidel,ανερχόμενο αστέρι του AFD,καί υψηλόβαθμου στελέχους στην κεντρική επιτροπή.Η Weidel,κατά πληροφορίες πρωτοστάτησε  στην έναρξη διαδικασίας οριστικής αποβολής του Hoeke καί της πατριωτικής πτέρυγος του από το κόμμα.Μία ματιά στο βιογραφικό της,πείθει καί τον πλέον αγαθό καί αιθεροβάτη παρατηρητή,σχετικά με τα διεθνή κέντρα ελέγχου , καί αυτού, του λεγομένου  ..εθνικιστικού μορφώματος,του AFD.

     H κυρία Weidel έχει να παρουσιάσει μία εξόχως ενδιαφέρουσα καί πλούσια σταδιοδρομία ,ως διευθυντικό στέλεχος στην εβραική τράπεζα Goldmann--Sachs..πριν αναλάβει ηγετικό πόστο στο ακροδεξιό γερμανικό Κόμμα AFD...Τι δεν κατάλαβες;;´




                                                            ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.