Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 
ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ...ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ


     Στην ελεγχόμενη ηλεκτρονική μας διεύθυνση ασφαλείας και με αφορμή παλιότερο "εύρημα" μας, λάβαμε ένα πολυσέλιδο pdf  με τα ονοματεπώνυμα, τους αριθμούς και τις πρόσφατες τοποθετήσεις όλων των ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ της χώρας. Μαζί με όλα αυτά λάβαμε και έναν πακτωλό σημειώσεων ξεχωριστά για τον κάθε αστυνομικό σχετικά με τους λόγους της τοποθέτησης του συνταγμένες από εξαιρετικό γνώστη των υπηρεσιακών "απορρήτων" με το γενικό συμπέρασμα, αυτολεξεί, όπως το σημειώνει ο αποστολέας στο συνοδευτικό μήνυμα του:

     «Μετά από όλα αυτά, αν μη γένοιτο χρειαστείτε να καλέσετε την αστυνομία προτιμήστε να καλέσετε εξορκιστή. Ξεχάστε ότι υπάρχει "αστυνομία" γιατί μόνο αστυνομία δεν υπάρχει.»

     Δεν θα αποκαλύψουμε τις πληροφορίες που λάβαμε ούτε τα στοιχεία των εμφαινομένων στο πολυσέλιδο pdf της ντροπής. το οποίο ήδη το καταστρέψαμε για λόγους προστασίας των ηλιθίων που νομίζουν ότι υπηρετούν την τήρηση του Νόμου ενώ αποτελούν αναλώσιμες συστημικές φιλιππινέζες .Απλά, θα περιοριστούμε να ευχαριστήσουμε τον αποστολέα ο οποίος μας υποσχέθηκε να μας στείλει ένα ακόμη άκρως απόρρητο και "ζουμερό" pdf, το οποίο περιμένουμε εναγωνίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.