Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΜΙΣΟΣ 
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

     Οι διεφθαρμένες μυστικές υπηρεσίες ενός σάπιου αντιφασιστικού και δημοκρατικού κράτους επαναλαμβάνουν το επί δεκαετίες απαράλλαχτο σενάριο της C.Ι.A. του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από φλέγοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα όταν αυτά εμφανίζονται με κακοφτιαγμένα και κακοχώνευτα "αντίδοτα" τρομολαγνείας που το μόνο που δείχνουν είναι την έλλειψη εμπνεύσεως των παρακρατικών μισθοφορικών αλητών-δημοσιοϋπαλλήλων.

     Την στιγμή που οι Τούρκοι προελαύνουν παντοιοτρόπως στην ελλαδική επικράτεια και εξευτελίζουν την χώρα, οι διεφθαρμένοι κυβερνητικοί παρακρατικοί "σκηνοθέτες" επιχειρούν να αποεστιάσουν την κοινή γνώμη στρέφοντάς την στον, έτσι κι αλλιώς, ανύπαρκτο "φασιστικό" κίνδυνο, με την σύλληψη ανοήτων παιδαρίων των οποίων η βλακεία είναι πασιφανής έχοντας στρατευθεί από τους ...διώκτες τους, αλλά όχι και ο ιδεολογικοπολιτκός προσανατολισμός τους.

     Οι παρακρατικοί αλητήριοι οι οποίοι εμφανίζονται να μισθοδοτούνται από δημόσιες υπηρεσίες αναγγέλλουν την σύλληψη πανυβλάκων -μεν- στους οποίους όμως προσδίδουν, προβοκατόρικα, ιδεολογικοπολιτική ιδιότητα που δεν έχουν, μόνο και μόνο για λόγους μαζικού αποπροσανατολισμού.

     Η "περίπτωση" της κατασκευασμένης από τις μυστικές κρατικές υπηρεσίες παρακρατικής γκρούπας "Combat 18", όπως και όλες οι ανάλογες κατασκευασμένες δήθεν "φασιστικές" και δήθεν "ναζιστικές" γκρούπες που παρατείνουν τη λαϊκή σύγχυση άνευ της οποίας το διεφθαρμένο κράτος δεν θα μπορούσε να ασκεί την τυραννία του, ουδένα ιδεολογικοπολιτικό περιεχόμενο έχουν και αποτελούν απλά ενεργούμενα των συγχρόνων Καραθανάσηδων, Γρυλλάκηδων και Λάων του παρελθόντος, δηλαδή, των ίδιων κρατικών μισθοφόρων-πραιτωριανών που από τα βρώμικα γραφεία τους κατασκευάζουν "ενόχους".

     Όλοι αυτοί οι ένστολοι και μη αλήτες των παρακρατικών μυστικών και ολοφάνερων υπηρεσιών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σήμερα κανείς Φασίστας και κανείς Ναζί δεν σκέφτεται να βάλει βόμβα σε κανέναν Αντιεξουσιαστή διότι ο κοινός εχθρός είναι το διεφθαρμένο κράτος. Όταν λοιπόν ο γενναίος Γιαγτζόγλου προσπαθεί να κόψει τα βρώμικα χέρια του όποιου διεφθαρμένου αλήτη κρατιστή, ο υπογράφων ΝΑΖΙ όχι μόνον δεν προτίθεται να του βάλει ...βόμβα αλλά του σφίγγει το χέρι και τον συγχαίρει.

     Οι Φασίστες και οι Ναζί, λοιπόν, ένστολα και μη παρακρατικά  τσογλάνια, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν μας περισσεύει μίσος για τους Αντιεξουσιαστές αλλά για τον πάτο σας και μόνον.

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Τ. 6977764737


YΓ:

     O χαφιές [και με δικαστική απόφαση] Κώστας Πλεύρης και πάλι στο προσκήνιο. Πρόσωπα εκ των συλληφθέντων φέρονται να ανήκουν στο "ΕΜΕΙΣ" του εθνικού χαφιέ ο οποίος "περιέργως" φέρεται να στρατολογεί ...υπό σύλληψη αφελείς οι οποίοι εν συνεχεία εμφανίζονται στα πρωτοσέλιδα ως ..."τρομοκράτες". Οι μυστικές παρακρατικές υπηρεσίες, με τους ίδιους χαφιέδες, συνεχίζουν το ίδιο σενάριο επί χρόνια σ΄ αυτό τον τόπο των ηλιθίων εκατομμυρίων γραικύλων, ενώ οι διεθνείς δανειστές δηλώνουν ότι θα τους έχουν υπό μόνιμη δουλεία ακόμη και εάν "βγουν" από το μνημόνιο. 




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Κ.Κοσμ. 6/3/2018, 17:09 μ.μ.

Μπράβο, μόνον αυτό. Το κράτος και οι μπάτσοι πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράματα γύρισαν τούμπα.
_________________________________________

Φλ.Ρίζ. 6/3/2018, 17:14 μ.μ.

Εδώ δε μπορώ να καταλάβω αν είστε φασίστες ή ανάρχες.


Απάντηση Σ.Ο:

Καλή μας φίλη και το διεφθαρμένο κράτος, ομοίως, δεν καταλαβαίνει και αυτό δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.
____________________________________________

Agrinio 7/3/2018, 08:52 π.μ.

Μάθατε για τον χρυσαυγίτη Δημήτρη Ματζαβίνο που συλλάβανε με μπλούζα μολών λαβέ γιατί βίαζε αγορακια; Αυτή είναι η μπλούζα.




Απάντηση Σ.Ο.:

Και η μπλούζα και η φάτσα και το περιεχόμενο, αυτά είναι. Το ερώτημα είναι τι σχέση έχει ο εν λόγω ψυχασθενής με την ανάρτηση. Κι εμείς, μόνο ένα μικρό φουρνάκι μικροκυμάτων έχουμε, τι να σας κάνουμε?
_________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.