Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018


OI TENEKΕΔΕΣ ΤΟΥ ...ΠΡΟΕΔΡΟΥ 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

     Ο Σταύρος Καρκαλέτσης συγχέει την "πολιτική" με την είσπραξη  μισθού υπουργικού συμβούλου δηλώνοντας "πολιτικός" και "σύμβουλος" του Πάνου Καμμένου. Και αντί να ντραπεί για την συμμετοχή του σε ένα παρασκήνιο που έφερε την Ελλάδα στο σημερινό της "επίπεδο" παίρνει ...αμπάριζα το Facebook για να αυξήσει [τρομάρα του...] την προεκλογική πελατεία του διατηρώντας στο προσκήνιο τη φάτσα του με "πιασάρικες" αναρτήσεις αλιευμένες από την ρητορική της ακροδεξιάς και του "ΣΤΟΚΟΥ", χωρίς να συναισθάνεται ότι οι σημερινοί πεμπτοφαλαγγίτες είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "πατριώτες". Και κατά κακή του τύχη η μοίρα του τον οδηγεί να μου στείλει "αίτημα φιλίας" το οποίο μετά βαθυτάτης προσδοκίας γέλωτος αποδέχομαι σε μέρες γκρίζες... Και, ω του θαύματος, σήμερα πέφτω επάνω σε μία εκ των "ουκ έστιν αριθμός" παραφιλολογουσών και, δήθεν, πλαγιο-ζητωπατριωτικών αναρτήσεών, πονηρώς ερριμμένων  προς άγραν αφελών χειροκροτητών, δυστυχώς όμως ...μοιραία για τον ίδιο. Μεταφέρω τον πλήρη διάλογο ο οποίος έτρεψε σε άτακτη φυγή τον ...συμβουλάτορα του Καμμένου ο οποίος με ...μπλόκαρε, βάζοντάς με σε φαιδρές σκέψεις τι θα έκανε εάν διελέγετο με έναν τελευταίο κλητήρα του Ερντογκάν, διότι με τον ίδιο ούτε στα όνειρά του δεν θα το άντεχε. Ας παρακολουθήσουμε τον διάλογο: 

Σταυρος Καρκαλετσης
Xάρτης από την επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής Διοίκησης Ασφάλειας Ακτών. Αφιερωμένος σε όσους αφελείς ονειρεύονται ακόμη ελληνοτουρκικές ''φιλίες''.
ΥΓ: Προς τα εγχώρια πολιτικά γιουσουφάκια που χρόνια μας ζάλιζαν για τη ''φιλία'' με τους Τούρκους: Που είστε; Που κρυφτήκατε; Πως;;;; Δεν ακούω!!! Μιλήστε, πείτε μας κάτι!!! Για τίποτα ζειμπέκικα, για ''τ' αδέρφια μας τους Τουρκοκύπριους (αγαπημένο moto των εν Λευκωσία ηττοπαθών), για την ειρήνη και για Αιγαίο δίχως σύνορα....Που είστε, που είναι τα χαζοβιόλικα κηρύγματά σας για ''ειρήνη'', ''συναδέλφωση'' και για ''το Αιγαίο στα ψάρια του;'' Το αμίλητο νερό ήπιατε;;;


Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης 
Σταύρο, προτείνεις να κηρύξουμε πόλεμο?

Σταυρος Καρκαλετσης
Αυτό κατάλαβες;;;
·
Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
Αυτό δεν διευκρίνισες. Για μπες στο κόπο.

Σταυρος Καρκαλετσης
Λέω απλά πως με όσα κάνει ο Ερντογάν, διαλύει τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ψευδαΙσθήσεις των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ αφελών εδώ, που ακόμα (;;;) ονειρεύονται οθωμανικές φιλίες....

Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
Και πάλι δεν απαντάς. Τι ΕΣΥ προτείνεις ζητώ να μου πεις. Ο Ερντογκάν πολύ καλά πράττει.

Σταυρος Καρκαλετσης
Ο πόλεμος δεν είναι δική μας επιλογή. Αν μας επιβληθεί από τους Τούρκους, οφείλουμε ένα νέο 1940....Στους προγόνους, στα παιδιά μας...Τόσο απλά...

Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
Σταυρος Καρκαλετσης Το 1940 έφερε συμμοριτοπόλεμο, απώλεια της Κύπρου, απώλεια του Αιγαίου, απώλεια της Θράκης, απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, έφερε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αποκορύφωμα τον ΣΥΡΙΖΑ, εεεεεεεε, ακόμα δε πήρατε χαμπάρι τι σήμαινε το 1940 που αφάνισε την Ελλάδα αναδεικνύοντας νικήτρια στη περιοχή την Τουρκία που παρέμεινε ΕΚΤΟΣ πολέμου με μηδενικές απώλειες κηρύσσοντας τον πόλεμο στη Γερμανία την ημέρα της πτώσεώς της και βγαίνοντας νικήτρια με μηδενικό τίμημα? Τίποτα δε διδάχτηκε αυτός ο τόπος από τις ανοησίες του παρελθόντος του, μα τίποτα?...

Dennis Dionisis
Άλλο φιλοπόλεμος και άλλο ετοιμοπόλεμος. Όποιος θέλει ειρήνη με τέτοιους γείτονες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος.

Σταυρος Καρκαλετσης
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση κάνεις φίλε Αριστοτέλη! Ώστε, ''ανοησία του παρελθόντος'' το ΄Επος του ' 40, έτσι;;; Που ''αφάνισε την Ελλάδα''....Τι να πω, δημοκρατία έχουμε, πες ελεύθερα ότι θες...

Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
Όχι Σταύρο, δεν ήταν, απλώς, "ανοησία" ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ υπαγορευόμενη από ένα εγκάθετο πιόνι των Βρεταννών Γεώργιο Β' και ένα μοιραίο παρακολούθημά του τον Μεταξά, ήταν. Ακόμη να καταλάβουμε το κόστος του παρασυρμού μας από τα συμφέροντα της Intelligence Service σε έναν εθνικό όλεθρο που τον πληρώνουμε μέχρι σήμερα και για λίγο ακόμη, διότι η μοιραία ώρα βρίσκεται μέσα, πια, από τις ...Πύλες.


Γιάννης Χαραλαμπίδης
Πάντως τον μόνο που ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε είναι αυτόν που έχει την κύρια ευθύνη, τον κύριο Καμμένο. Μέχρι και άμπερ αλερτ βγήκε αλλά μάταια...

Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
Και να τον βρείτε τι θα τον κάνετε? Γιατί πάντα στα επουσιώδη? Καλύτερα να πάει να χαθεί οριστικά και αμετάκλητα... Και που ξαναβρέθηκαν οι τρεις εξαφανισμένοι Αρχηγοί Επιτελείων της επιστρατεύσεως του 1974 σε τι ωφέλησαν που ...ξαναβρέθηκαν με ξενοδοχεία, οικόπεδα και αντιπροσωπίες πυραύλων?...

Φοίβη Παπαευγενίου-Κότσιρα
Γιατί τόσο μίσος και τόσος ανθελληνισμός;Έλεος πια!

Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
Φοίβη Παπαευγενίου-Κότσιρα Ό,τι πιο παρήγορη η παρατήρησή σας. Μετά τον θάνατο του Hawiking στο πρόσωπό σας βρέθηκε η αντικαταστάτις της ευφυίας του.

Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
Kαι να σκεφθείς φίλτατε Γεώργιε ότι σου διαφεύγει μία εκ των αναρτήσεων της ερίτιμης κ. Φοίβης η οποία είναι η https://www.facebook.com/488760977946111/photos/a.499842220171320.1073741829.488760977946111/935500246605513/?type=3 Δε συγχωρούνται τέτοιες παραλείψεις και μια τέτοια παράλειψη ίσως μας στέρησε τον αλήστου μνήμης Γιάνι Βαρουφάκι.



Manolis Petropoulos 
Φοίβη Παπαευγενίου-Κότσιρα ΑΝ η προσέγγιση είναι το μίσος, τότε ο πόλεμος είναι η μισαλλοδοξία. Είναι σπάνιο φαινόμενο για την εποχή μας η προσεκτική προσέγγιση αλλά και μελέτη των θεμάτων. Δεν πρέπει να κρίνουμε ούτε αισθηματικά αλλά ούτε βιαστικά μια κατάσταση. Ο εχθρός αυτή την στιγμή μπορεί να υπερέχει σε εξοπλισμό αλλά όχι στρατιωτικά παρ' όλη την εμπόλεμη εμπειρία του. Εκεί που υπερέχει είναι στην πονηριά και σίγουρα δεν έχει αντι-όπλο αν τον χτυπήσεις με το ίδιο του το όπλο. Αυτοί μπορεί να δείχνουν την Ελλάδα στους χάρτες τους με πρωτεύουσα το Ναύπλιο, εμείς, πρέπει να τσιμπάμε; Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εξ αρχής, ήταν το κλείσιμο των συνόρων και την εξασφάλιση των Ν/ΝΑ συνόρων της ΕΕ, εμπλέκοντάς τους με πονηρό τρόπο. Άλλωστε, έχουν υποχρέωση, εφόσον λέγεται πως είμαστε μια ένωση κρατών, πέρα από οικονομική μονάχα.

Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
Manolis Petropoulos ΕΥΓΕ.αλλά κάμποσα εκατομμύρια γύρω μας έχουν παρερμηνεύσει έννοιες και επιμένουν στην απουσία εθνικής σκέψεως.

Manolis Petropoulos
Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης , αυτά είναι τα αποτελέσματα της ελεγχόμενης εκπαίδευσης από τον εχθρό.

Σταυρος Καρκαλετσης
Σταυρος Καρκαλετσης ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ: Ο ΑΡ ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ (ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ.

Theodore Siamantas
Σε ποιο ακριβώς σημείο την προσέβαλε? ?? Βέβαια εσύ έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι


     Έτσι λοιπόν με λαμογίστικες αιτιάσεις περί δήθεν ..."προσβολής" μιας κυρίας, [φαίνεται να νόμισε ότι η "ερίτιμη" αποτελεί ...ύβρη] ο σύμβουλος του Καμμένου την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια μη συναισθανόμενος ότι οι επισκέπτες του και το κοινό των Ελλήνων δε μασά κουτόχορτο, όπως εμμέσως του το υπογραμμίζει ο φίλος του κ. Θ. Σιαμαντάς.

     Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, ποιοί κρύβονται πίσω από τις κουίντες της εξουσίας και που οφείλεται η κακοδαιμονία αυτού του τόπου του οποίου τα προβεβλημένα "πρόσωπα" ούτε κοινή νοημοσύνη διαθέτουν ούτε και ήθος, προτιμώντας την άτακτη φυγή στον πρώτο αντίλογο επί των πεπραγμένων τους.

     Και, επειδή, Σταύρο Καρκαλέτση το "δείγμα γραφής" σου από τον παραπάνω διάλογο με κάνει να πιστεύω ότι αποτελείς κίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας ως ανήκων στην "ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ στην εταιρεία Υπουργειο Εθνικης Αμυνας", όπως ο ίδιος δηλώνεις, σε προκαλώ, μαζύ με τον υπουργό σου, σε δημόσιο διάλογο ενώπιον των επιτελών του Γ.Ε.Σ. για να τους ενημερώσω για την εθνική επικινδυνότητα και των δύο σας. 



ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ. ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ
τ. 6977764737




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Κ. Παπασπύρου, 20/3/2018, 00:21 π.μ.

κ. Καλέντζη ο συγκεκριμένος τενεκές είναι ένας καιροσκόπος που έχει κατά καιρούς εμφανιστεί σε όλα τα κομματικά γραφεία και παριστάνει τον παράγοντα ζητώντας θεσούλα. Έχει εμφανιστεί στον Γεωργιάδη, στον Καρατζαφέρη, στον Μιχαλολιάκο, στον Παπαθεμελή, στους Οικολόγους, στον Πετρομιχελή, στον Πλέυρη, στον Αυφαντή και δε ξέρω που αλλού. Ξέρω επίσης ότι ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος [ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ] του εξέδωσε βιβλίο. Θα σας γράψω αναλυτικά για το συγκεκριμένο άτομο στο μέιλ σας. 


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Σας ευχαριστώ θερμά και θα περιμένω την ενημέρωσή σας. Δεν μου κάνει εντύπωση να ακούσω ότι ντύθηκε και Ουρσουλίνα καλόγρια για να τα τσεπώσει και από το Βατικανό.
________________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.