Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ


     Όταν ένας αξιωματικός του Μηχανικού ο οποίος έχει τον προσανατολισμό ως αφετηρία γνώσεως και ένας  ε π γ γ ε λ μ α τ ί α ς  υπαξιωματικός …χάνουν τον προσανατολισμό τους και εισέρχονται σε εχθρικό έδαφος,  π α ρ α δ ί δ ο ν τ α ι  χωρίς καμία αντίσταση στον εχθρό και  π α ρ α δ ί δ ο υ ν  τα  ό π λ α  τους στον εχθρό αφού πρώτα  α υ τ ο ε ξ ε υ τ  ε λ ί ζ ο ν τ α ι απογεμίζοντάς τα ενώπιον του εχθρού πριν του τα παραδώσουν ώστε να μην τον …ενοχλήσουν, τότε, αυτοί οι δύο είναι ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ για τους οποίους πρέπει ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. Και αυτοί είναι ο υπολοχαγός του Μηχανικού Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης που κρατούνται στις φυλακές της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής του Εντιρνέ.  

     Ανέκαθεν οι Έλληνες θεωρούμε τους ριψάσπιδες αυτομόλους ως αναξίους να ζουν διότι η εθνική προδοσία πάντοτε εθεωρείτο από τους Έλληνες ως έγκλημα καθοσιώσεως και ο εθνοπροδότης ως το μιαρότερο πλάσμα. Δυστυχώς, οι εκφυλισμένοι γραικύλοι οι οποίοι κατοικούν την σημερινή Ελλάδα τους ριψάσπιδες αυτομόλους, αυτούς που προδίδουν την Πατρίδα και παραδίδουν εθνικό οπλισμό στον εχθρό παραδιδόμενοι σε αυτόν και οι ίδιοι, όχι μόνον δεν τους θεωρούν εθνοπροδότες αλλά τους τιμούν με συλλαλητήρια συμπαραστάσεως και …μισθολογικές αναβαθμίσεις, κάνοντας τον εχθρό να πανηγυρίζει  προσδοκώντας ότι η ευμένεια των γραικύλων προς τους εθνοπροδότες θα τους «στείλει» κι άλλους παρόμοιους οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην υπεροχή του Τουρκικού Έθνους.

     Τα σύγχρονα νεογραίκυλα που κατακλύζουν τη σημερινή Γραικυλία αγνοούν την αντίδραση των Ελλήνων στην περίπτωση του προδότη, μηδίσαντος, στρατηγού Παυσανία τον οποίο «σφράγισαν» μέσα στο Ναό της Αθηνάς αφήνοντάς τον να πεθάνει βασανιστικά από ασιτία [470 π.χ.χ.] τιμωρώντας τον για την προδοσία του εναντίον των Σπαρτιατών… Και αυτό αποτελεί ακόμη ένα τεκμήριο ανελληνίστου των συγχρόνων γραικύλων για τους οποίους ο αείμνηστος Jakob Philipp Fallmerayer ορθότατα απεφάνθη ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση με το Έθνος των Ελλήνων.

     Έτσι, μέσα στην εθνομηδενιστική παραζάλη τους, τα νεογραίκυλα θεωρούν ότι ανεκάλυψαν λόγο πατριωτικής υπάρξεως διοργανώνοντας εκδηλώσεις υπέρ των δύο ενστόλων εθνοπροδοτών και ανοίγοντας πάμπολλες «σελίδες» στο …Facebook, ενώ οι Τούρκοι επιδεικνύουν πυγμή ισχυρού κράτους δικαίου, αδιαφορώντας για τις υλακές των υποστηρικτών των δύο κρατουμένων τους οι οποίοι [μαζύ με τους γραικύλους υποστηρικτές τους] συνειδητοποιούν ότι η Τουρκία ως κραταιά δύναμη έχει τον τρόπο να τηρεί την νομοθεσία της περί παράνομης εισόδου στο έδαφός της από άτομα στερημένα ταξιδιωτικών εγγράφων, όταν η σημερινή γραικυλία έχει κατακλυσθεί από λαθρομετανάστες.

     Για τους «επαίοντες» η περιπέτεια των δύο εθνοπροδοτών αυτομόλων θα έχει οικτρότατη κατάληξη για το κράτος των γραικύλων. Οι Τούρκοι δεν πλεονεκτούν μόνον σε στρατιωτικήν υπεροχή αλλά και σε εξωτερική διπλωματία με την γραικυλία να πάσχει και στα δύο. Τα όσα θα επακολουθήσουν με άξονα τους δύο ριψάσπιδες δεν θα εξευτελίσουν, απλώς, το κράτος των Αθηνών αλλά ολόκληρη της Ελλάδα και τον Ελληνισμίο, κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει.

     Για τους ηλιθίους οι Μητρετώδης και Κούκλατζης παραμένουν ευκαιριακά «άλλοθι πατριωτικών ...διαπιστευτηρίων» τα οποία, πάντως υπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα. Για εμάς τους Έλληνες, οι δύο ριψάσπιδες αυτομόλοι αξίζουν μόνον καθαιρέσεως και θανάτου ενώπιον στρατιωτικού αποσπάσματος μιας και ο ναός της Αθηνάς έχει προ πολλού απαξιωθεί και ερειπωθεί από τον εσμό των γραικύλων..   
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
[τ. 6977764737] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.