Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΝΑ "ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΟΥΜΕ" 
ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


     Ανήμερα της επετείου της, η δημοκρατία αφήνει μιαν Ελλάδα πυρπολημένη, μία χώρα καμμένη απ΄ άκρο σε άκρο, αμέτρητους νεκρούς κι ερείπια παντού.


     Με αποκορύφωμα τη σημερινή συμβολική θεομηνία, η δημοκρατία που "ενέσκηψε" από το 1974 με τον μητραλοία Καραμανλή και διαιωνίστηκε από τους, εν συνεχεία, αλήτες εκφραστές της μέχρι τον σημερινό Παυλόπουλο και Τσίπρα, αφήνει πίσω της εκατόμβες ανθρωπίνων θυμάτων, πείνα, εξαθλίωση και, κυρίως, συντριβή της εθνικής αξιοπρεπείας των Ελλήνων.


     Σήμερα ρέγχει επιθανάτια ολόκληρη η Ελλάδα.


     Με παραδιδόμενα εθνικά εδάφη σε ξένους, με απώλεια της Κύπρου, της κυριαρχίας στο Αιγαίο και την Θράκη, με την Μακεδονία εκχωρημένη σε βόρειους άρπαγες, αυτός ο ανόητος λαός που άλλοτε κόμπαζε υπερφίαλα ότι "πέταξε τους Φασίστες στη θάλασσα" σήμερα πέφτει ο ίδιος στη θάλασσα για να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα την οποία άναψαν οι ηλίθιες επιλογές του για να κατακάψουν ακόμη και τον Παρθενώνα με τον οποίον ουδεμία σχέση έχει διότι ως ανελλήνιστος δεν είναι "Ελληνικός".


     Αυτός ο ηλίθιος γραικύλικος λαός που αποτεφρώνεται "συν γυναξί και σκύλοις"  είναι αυτός που ανέδειξε μία κυβέρνηση σαλτιμπάγκων η οποία η οποία προσέλαβε 5.500 εποχιακούς πυροσβέστες με ουσιαστικά προσόντα ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% και ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΕΤΩΝ, με αποτέλεσμα αυτές οι 5.500 χιλιάδες ανημπόρων να μην είναι σε θέση να επιχειρήσουν για την άσκηση των καθηκόντων για τα οποία προσελήφθησαν.


     Όχι, δεν αξίζει κανένα δάκρυ για τους ενόχους του δημοκρατικού ολοκαυτώματός τους. Η φυσική νομοτέλεια της σκληρής αλλά δίκαιης επιλογής ας είναι ευλογημένη που περιορίζει την επί γης ηλιθιότητα με τους τρόπους που η ίδια προκαλεί και της αξίζουν.


     Όμως, όσοι νουνεχείς, είναι καιρός να σκεφθούμε ότι αποτελεί καθήκον μας η "αποτέφρωση" της δημοκρατίας και των ηλιθίων οπαδών της όσο είναι καιρός διότι η "πύρινη λαίλαπα" ζυγώνει, πια, τους πάντες και η "φωτιά" δεν κάνει διακρίσεις.


     Ας πυρπολήσουμε λοιπόν, πριν πυρποληθούμε.


     ΥΓ: Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα"  εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για τις απώλειες των ζωών αμέτρητων ζώων τα οποία είναι τα μόνα αθώα θύματα και αμέτοχα της δημοκρατικής θεομηνίας στην οποία επιμένουν ηλίθιοι "άνθρωποι".

Αριστοτέλης Ηρ. καλέντζης
τ.6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.