Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

     "ΡΑΤΑΡΕΙ" Η "ΚΑΣΕΤΑ" ΣΑΣ , ΕΒΡΑΙΟΙ 


     Στο επίκεντρο πάντα οι Ναζί κι ολόγυρα οι χαζοί προς τους οποίους απευθύνονται ο εβραίοι δια της τακτικής της προβοκάτσιας. Και ως εστερημένοι στοιχειώδους εφυίας οι εβραίοι, επαναλαμβάνουν την ίδια μισαλλόδοξη "κασέτα" την οποία συνθέτει ο σκοταδιστικός θεοκρατικός σιωνισμός που τους καθοδηγεί μέσα στο χρόνο. Η ίδια, λοιπόν, "κασέτα" της βεβηλώσεως των ...τάφων τους από δήθεν Ναζιστές, ξανακούστηκε αυτές τις μέρες, με ...ανάλογο φωτογραφικό σεναριογραφικό υλικό το οποίο αποπειράται να μας ...εξεγείρει δείχνοντας ακατάληπτα γκραφίτι που ούτε σχέση με Ναζισμό έχουν, ούτε και πρόθεση ...ναζιστικής "βεβηλώσεως" ...τεκμαίρουν, αφού, ως γνωστόν, όπου και αν βρέθηκαν Ναζί, στο παρελθόν ή στο παρόν, ασχολήθηκαν με πολύ σοβαρότερα θέματα από ...εικαστικές παρεμβάσεις σε τάφους.


     Επειδή η "κασέτα" ...ρατάρει καλούνται οι ντόπιοι, παρεπηδημούντες, εβραίοι να κατασκευάσουν  κάτι πιο ...πειστικό, διότι ο κλαυσίγελως τον οποίο παράγει η  ταλμουδική τους νοσηρότητα διακυβεύει την καθημερινή Αισθητική μας.

     Και μη ξεχνάτε οι απανταχού εβραιο-σιωνιστές ότι οι Ναζί συνεισφέρουμε στον Πολιτισμό και όχι στους εργολάβους κηδειών όπως οι εβραίοι στη Παλαιστίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.