Τρίτη 14 Αυγούστου 2018


Η ΕΣΧΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γλεντοκόπι στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο με χαλαρά πολιτικά

     Όταν ένας αξιωματικός του Μηχανικού ο οποίος έχει τον προσανατολισμό ως αφετηρία γνώσεως και ένας  ε π γ γ ε λ μ α τ ί α ς  υπαξιωματικός …χάνουν τον προσανατολισμό τους και εισέρχονται σε εχθρικό έδαφος,  π α ρ α δ ί δ ο ν τ α ι  χωρίς καμία αντίσταση στον εχθρό και  π α ρ α δ ί δ ο υ ν  τα  ό π λ α  τους στον εχθρό αφού πρώτα  α υ τ ο ε ξ ε υ τ  ε λ ί ζ ο ν τ α ι απογεμίζοντάς τα ενώπιον του εχθρού πριν του τα παραδώσουν ώστε να μην τον …ενοχλήσουν, τότε, αυτοί οι δύο είναι ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ για τους οποίους πρέπει ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. Και αυτοί είναι ο υπολοχαγός του Μηχανικού Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης που κρατούνται στις φυλακές της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής του Εντιρνέ. 

     Ανέκαθεν οι Έλληνες θεωρούμε τους ριψάσπιδες αυτομόλους ως αναξίους να ζουν διότι η εθνική προδοσία πάντοτε εθεωρείτο από τους Έλληνες ως έγκλημα καθοσιώσεως και ο εθνοπροδότης ως το μιαρότερο πλάσμα. Δυστυχώς, οι εκφυλισμένοι γραικύλοι οι οποίοι κατοικούν την σημερινή Ελλάδα τους ριψάσπιδες αυτομόλους, αυτούς που προδίδουν την Πατρίδα και παραδίδουν εθνικό οπλισμό στον εχθρό παραδιδόμενοι σε αυτόν και οι ίδιοι, όχι μόνον δεν τους θεωρούν εθνοπροδότες αλλά τους τιμούν με συλλαλητήρια συμπαραστάσεως και …μισθολογικές αναβαθμίσεις, κάνοντας τον εχθρό να πανηγυρίζει  προσδοκώντας ότι η ευμένεια των γραικύλων προς τους εθνοπροδότες θα τους «στείλει» κι άλλους παρόμοιους οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην υπεροχή του Τουρκικού Έθνους.

     Τα σύγχρονα νεογραίκυλα που κατακλύζουν τη σημερινή Γραικυλία αγνοούν την αντίδραση των Ελλήνων στην περίπτωση του προδότη, μηδίσαντος, στρατηγού Παυσανία τον οποίο «σφράγισαν» μέσα στο Ναό της Αθηνάς αφήνοντάς τον να πεθάνει βασανιστικά από ασιτία [470 π.χ.χ.] τιμωρώντας τον για την προδοσία του εναντίον των Σπαρτιατών… Και αυτό αποτελεί ακόμη ένα τεκμήριο ανελληνίστου των συγχρόνων γραικύλων για τους οποίους ο αείμνηστος Jakob Philipp Fallmerayer ορθότατα απεφάνθη ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση με το Έθνος των Ελλήνων.

     Έτσι, μέσα στην εθνομηδενιστική παραζάλη τους, τα νεογραίκυλα θεωρούν ότι ανεκάλυψαν λόγο πατριωτικής υπάρξεως διοργανώνοντας εκδηλώσεις υπέρ των δύο ενστόλων εθνοπροδοτών και ανοίγοντας πάμπολλες «σελίδες» στο …Facebook, ενώ οι Τούρκοι επιδεικνύουν πυγμή ισχυρού κράτους δικαίου, αδιαφορώντας για τις υλακές των υποστηρικτών των δύο κρατουμένων τους οι οποίοι [μαζύ με τους γραικύλους υποστηρικτές τους] συνειδητοποιούν ότι η Τουρκία ως κραταιά δύναμη έχει τον τρόπο να τηρεί την νομοθεσία της περί παράνομης εισόδου στο έδαφός της από άτομα στερημένα ταξιδιωτικών εγγράφων, όταν η σημερινή γραικυλία έχει κατακλυσθεί από λαθρομετανάστες.

     Για τους «επαίοντες» η περιπέτεια των δύο εθνοπροδοτών αυτομόλων θα έχει οικτρότατη κατάληξη για το κράτος των γραικύλων. Οι Τούρκοι δεν πλεονεκτούν μόνον σε στρατιωτικήν υπεροχή αλλά και σε εξωτερική διπλωματία με την γραικυλία να πάσχει και στα δύο. Τα όσα θα επακολουθήσουν με άξονα τους δύο ριψάσπιδες δεν θα εξευτελίσουν, απλώς, το κράτος των Αθηνών αλλά ολόκληρη της Ελλάδα και τον Ελληνισμίο, κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει.

     Για τους ηλιθίους οι Μητρετώδης και Κούκλατζης παραμένουν ευκαιριακά «άλλοθι πατριωτικών ...διαπιστευτηρίων» τα οποία, πάντως υπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα. Για εμάς τους Έλληνες, οι δύο ριψάσπιδες αυτομόλοι αξίζουν μόνον καθαιρέσεως και θανάτου ενώπιον στρατιωτικού αποσπάσματος μιας και ο ναός της Αθηνάς έχει προ πολλού απαξιωθεί και ερειπωθεί από τον εσμό των γραικύλων.. 

Και πριν εξέλθουν μασκαρεύτηκαν και πάλι σε στρατιωτικούς φορώντας τις ντροπιασμένες στολές τους ενώ οι πληβείοι τους περίμεναν στι πίστα.

     Τα παραπάνω είχαμε γράψει στις 17 του παρελθόντος Ιουλίου και ακολούθησε ο αφανισμός μιας εκατόμβης πολιτών στο Μάτι όπου κατά την μεγάλη πυρκαϊά το μοναδικό πυροσβεστικό ελικόπτερο που στάλθηκε για να επιχειρήσει αναγκάσθηκε να επιστρέψει ΑΠΡΑΓΟ στη βάση ελλείψει ...κ α υ σ ί μ ω ν με αποτέλεσμα την πρόκληση της, παγκοσμίως, δεύτερης σε θανατηφόρα αποτελέσματα, αστικής πυρκαϊάς. Όμως, σήμερα η Ελλάδα έστειλε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στην Τουρκία για να μεταφερθούν στην Ελλάδα με τιμές ανωτάτου άρχοντος και με συνοδεία στρατηγού και υπουργού οι δύο ριψάσπιδες τους οποίους απελευθέρωσε ο Πρόεδρος Ερντογκάν αποφυλακίζοντάς τους σε ταπεινωτικό, όπως ήδη ακούγεται, για την Ελλάδα, συμψηφισμό  με την υπόθεση των μουφτήδων της Θράκης ή και ανταλλαγής με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς φυγάδες στην Ελλάδα που κανείς δε ξέρει που βρίσκονται . Στο Μάτι αποτεφρώθηκαν ολόκληρες οικογένειες και τα καρβουνιασμένα πτώματα των μελών τους βρέθηκαν αγκαλιασμένα διότι το μοναδικό πυροσβεστικό ελικόπτερο δεν μπόρεσε να επιχειρήσει ελλείψει  κ α υ σ ί  μ ω ν, αλλά το πρωθυπουργικό αεροπλάνο είχε αρκετά καύσιμα να διαθέσει για μία πανελλήνια κομματική φιέστα μεταφέροντας δύο ριψάσπιδες και κάνοντας την Τουρκία να σπαρταράει από τα γέλια βλέποντας ότι οι γραικύλοι στερημένοι, πια, ηρώων, τιμούν τους προδότες τους!


     Είναι γνωστό ότι τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα των δημοκρατιών μεταφέρουν προδότες. Σήμερα είχαμε ακόμη ένα απτό τεκμήριο περί αυτού σε μία προσπάθεια μιας δημοκρατικής κλίκας που επιχειρεί να ξεγελάσει δημεγερτικά έναν ηλίθιο όχλο ο οποίος αδυνατεί να διαχωρίσει την προδοσία από την γενναιότητα..

     Η απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδος κατεγράφη σήμερα όταν, με "αεροσυνοδούς" έναν απόλεμο στρατηγό και έναν υπουργό με σαγιονάρες και "ποσέ", οι δύο ριψάσπιδες πέταξαν με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να προσγειωθούν σε ένα αεροδρόμιο με παρατεταγμένα ...τιμητικά αγήματα και να γίνουν δεκτοί από τον υπουργό "άμυνας", χωρίς την αξιοπρέπειά τους και τα όπλα τους που παρέδωσαν στους Τούρκους, σε μία πόλη ...φωταγωγημένη πάντοτε προς ...τιμή τους!



     H απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδος κατεγράφη σήμερα όταν, στους δύο ριψάσπιδες που κατέβαιναν από το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ως ρέμπελοι απέδωσε τιμές ...τιμητικό άγημα και τους χαιρέτησε ΠΡΩΤΟΣ ...ιπτάμενος Σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας ενημερώνοντάς μας και γιατί τα τουρκικά αεροσκάφη παραβιάζουν ανενόχλητα καθημερινώς τον, υποτιθέμενο, "εθνικό" εναέριο χώρο μας...



     Η απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδος κατεγράφη σήμερα όταν,  δύο ριψάσπιδα "σκύβαλα" τα οποία μέσα στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο, με πολιτικά, έπιναν μπύρες με τον απόλεμο "στρατηγό" και τον υπουργό της κυβερνητικής συμμορίας, ενώ έξω εμφανίστηκαν μασκαρεμένοι ένστολοι και με παραλλαγή, χρησιμοποιήθηκαν για να αποπροσανατολίσουν έναν ολόκληρο λαό από το μεγάλο έγκλημα των κυβερνητικών αλητών στο Μάτι!


     Οι απανθρακωμένοι νεκροί στο Μάτι ζητούν δικαίωση για την εγκατάλειψή τους από το κράτος για λίγα λίτρα κ α υ σ ί μ ω ν. Η Ελλάδα ζητά δικαίωση για την προδοσία των ίδιων των κατοίκων της που ξέχασαν ότι οι μηδίζοντες Παυσανίες θανατώνονται και δεν τιμώνται με τιμές ανωτάτου άρχοντος!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737





ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ:
18η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018


     "Σήμερα ΄έγινε γνωστό ότι η Ελληνική κυβέρνηση  α π ο δ έ χ θ η κ ε  την εγκατάσταση των δύο Μουμφτήδων της απολύτου εμπιστοσύνης της Κυβερνήσεως Ερντογκάν στη Θράκη! Οι Μουφτήδες, ενώ αποτελούν θρησκευτικούς ταγούς, στην πραγματικότητα είναι πολιτικοί καθοδηγητές και ως τέτοιοι, πλέον, θα κατευθύνουν την πολυάριθμη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης σύμφωνα με το θέλημα του Ερντογκάν."

     Η φιέστα του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο να μεταφέρει ριψάσπιδες και προσκυνημένους στρατηγούς και υπουργούς ενώ στο Μάτι ξεκληρίστηκε μια εκατόμβη Ελλήνων, ...έπιασε τόπο! Αυτή είναι η αντιφασιστική δημοκρατία!
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737




     ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

     Όπως έχουμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας, αδυνατούμε να προβαίνουμε σε ανάρτηση σχολίων λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητος του Ιστολογίου μαςκαι των, ευνοήτως, αντιστοίχως, πολλών σχολίων που λαμβάνουμε.  Η συγκεκριμένη ανάρτηση επτά περίπου ώρες μετά την εμφάνισή της αριθμεί 16.468 αναγνώσεις και 19 σχόλια υπερθεματίζοντα και επαυξάνοντα χωρίς κανένα που να διατυπώνει την οιανδήποτε αντίθεση, δείγμα της υπάρξεως νουνεχών Συνελλήνων εν μέσω πανδήμου ηλιθιότητος. παρά ταύτα, ο ως άνω υπογράφων, κατά την διάρκεια απασχολήσεώς του σε προσωπική υποχρέωση και με το τηλέφωνό του πάντοτε ενεργό, έλαβε στο φορητό τηλέφωνό του [το οποίο πάντοτε παραθέτει] ένα γραπτό μήνυμα από φορητό τηλέφωνο με αριθμό 697...120 και ώρα αποστολής 14:00 με το ακόλουθο περιεχόμενο:

"ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΜΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ."

     Ενδεικτικό του "περιεχομένου" ενός ζωντανού βόθρου το μήνυμα και ενδεικτικότερο του επιπέδου των αφελληνισμένων γραικύλων που δεν εννοούν ότι σύρονται στον αφανισμό από τις απατηλές μεθοδεύσεις εκείνων που η η ίδια η βλακεία τους εκλέγει, ο αποστολέας έλαβε την ακόλουθη απάντηση:

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.

     Τραγικοί, στ΄ αλήθεια κάμποσοι γύρω μας. Ούτε τον ορισμό του "Πατριωτισμού" γνωρίζουν, ούτε καν τους στοιχειώδεις κανόνες της επικοινωνίας, έχοντας υποβαθμίσει τις υπάρξεις τους σε επίπεδο υποδεέστερο και εκείνου των ζώων μεταξύ των οποίων η επικοινωνία διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Και έτσι εξηγείται και η σωστή επιλογή της κομματικής φιέστας του Τσίπρα να "ρεφάρει" τους καμένους στο Μάτι με ένα λαμπρό σόου για τη πλέμπα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης  όπου σπαταλήθηκαν τα καύσιμα τα οποία κόστισαν την ζωή 96 συνανθρώπων μας στο Μάτι, όταν το μοναδικό πυροσβεστικό ελικόπτερο δεν επεχείρησε ελλείψει ...καυσίμων, τα οποία καύσιμα, όμως, σπαταλήθηκαν για τον πρωθυπουργικό επαναπατρισμό δύο ενστόλων που δήλωσαν ότι 'έχασαν τον προσανατολισμό" τους,, παραδεχόμενοι ανικανότητα και παραδόθηκαν στον εχθρό παραδίδοντας και τον οπλισμό τους! Κι αυτό το απλούστατο δεν μπορεί να καταλάβει ο υβριστής ανελλήνιστος που χειροκροτεί ως ..."Πατριώτης", προφανώς, την συμψηφιστική απελευθέρωση των δύο ριψάσπιδων με την εγκαθίδρυση μουφτήδων της αρεσκείας Ερντογκάν στη Θράκη!
________________________________________________

Τ. Βούλτεψης, 15/8/2018, 16:02 μ.μ.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ 
ΟΤΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 
ΟΙ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ 
ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ,  
Ε Ξ Α Κ Ο Λ Ο Υ Θ Ο Υ Ν  
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ?


Απάντηση Σ.Ο.:

Ο Χ Ι!!
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.