Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΧΩΡΑ-ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΜΑΣ!


     Στην εξωτερική πολιτική ουδόλως ισχύει το "Ο εχθρός του εχθρού μου είναι υποχρεωτικώς φίλος μου"! Και για τον λόγο αυτό οι ελλαδίτες θα πρέπει να σοβαρευτούν και να θυμηθούν ότι οι Κούρδοι οι οποίοι, σήμερα, εμφανίζονται αντίπαλοι της τουρκικής κυβερνήσεως, ήσαν οι αρχισφαγείς του Μικρασιατικού Ελληνισμού ενεχόμενοι σε ένα έγκλημα για το οποίο ουδέποτε ζήτησαν συγγνώμη!

     Και επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατραπεί σε 'γιάφκα ' των Κούρδων μέχρι που αυτοί να λύσουν τα μειονοτικά προβλήματά τους με την τουρκική κυβέρνηση, θα πρέπει η κομπανία του Τσίπρα να αντιληφθεί ότι το 'κρυφτούλι' με την ευφυέστατην Άγκυρα θα καταλήξει και πάλι κατά της ανεγκέφαλης -όπως κατάντησε- χώρας μας.

     Τα εγκληματικά λάθη των τυχαρπάστων "αυτοσχεδιαστών" και μαθητευόμενων ...μάγων εξωτερικής πολιτικής του παρελθόντος, Καλεντερήδηδων, Ναξάκηδων και λοιπών, ενστόλων και μη, τηλεβιβλιοπωλών και πολιτικών φασουλήδων, ήδη προξένησαν αθεράπευτο πλήγμα στο κύρος της χώρας μας με την περίπτωση του αλήτη Οτζαλάν τον οποίο απεκήρυξε μέχρι και η αδελφή του! Το ίδιο και οι μετέπειτα ατυχέστατοι χειρισμοί των ελλαδικών κυβερνήσεων αναφορικώς με την Τουρκία και το "κουρδικό" το οποίο ουδόλως μας αφορά και εκ του οποίου ουδέν εθνικό όφελος αναμένεται για την Ελλάδα. 

     Τελευταία, η εκδρομική ...εισβολή της πρώην βουλευτού του κουρδικού κόμματος HDP Λεϊλά Μπιρλίκ (Leyla Birlik) η οποία πέρασε παράνομα τον Έβρο και κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές της Αλεξανδρουπόλεωςς, στις οποίες κατέθεσε αίτημα για παροχή πολιτικού ασύλου., όπως ακριβώς θα έκλεινε δωμάτιο σε φτηνό ξενοδοχείο ημιπαραμονής!

     Καλό κουμάσι η 44χρονη 'μπουκαδόρα', η οποία κατηγορείται ότι συνεργάζεται και με το PKK και είχε συλληφθεί στις 4 Νοεμβρίου με την κατηγορία της προσβολής του προέδρου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1 έτους και 9 μηνών, ενώ απελευθερώθηκε τέσσερις μήνες αργότερα, χωρίς να της απαγγελθεί κατηγορία. Στο παρελθόν είχε καταδικαστεί επίσης για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα.

     Και βέβαια, μόλις η 'μπουκαδόρα' πάτησε το πόδι της στην ξέφραγη Ελλάδα άρχισε αμέσως τις επαφές με τους συντρόφους της για την οργάνωση της κομματικής της συμμορίας της οποίας οι σφαίρες θα εξοστρακισθούν και θα πλήξουν, τελικώς, τη χώρα μας, όπως συμβαίνει πάντα!

     Όμως, δεν είναι ηθικό σε κάθε προβοκάτορα να εμπλέκει τρίτες χώρες αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις σε αυτές, ως εκ τούτου δε το 'γαϊτανάκι' με τους Κούρδους στην Ελλάδα θα πρέπει να σταματήσει αμέσως εκτός εάν ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί ότι ως χώρα δεν διαθέτουμε εθνική κυριαρχία, με έναν στρατό εν πλήρη διαλύσει, το εσωτερικό "μέτωπο"  σε ανισορροπία εμφυλίου πολέμου, χωρίς συμμάχους και με μία οικονομία 'υπό το μηδέν' που δεν επιτρέπει ούτε την κατανάλωση 'σφαίρας' από εκείνες που δεν έχουμε, μην έχοντας ούτε καύσιμα για τα ...περιπολικά μας!

     'Ετσι, καλείται ο Αλέξης Τσίπρας που φροντίζει να διαθέτει πάντα ...καύσιμα στο πρωθυπουργικό του αεροπλάνο, να το φορτώσει με την Λεϊλά και κανα δυο υπουργούς του σωρού και να την στείλει πεσκέσι στην Άγκυρα, όπου ο Ερντογκάν θα της έχει ..."άγημα υποδοχής" ανάλογο με εκείνο που υποδέχθηκε τους δύο δικούς μας επαναπατρισθέντες ένστολους  προδότες στη Θεσσαλονίκη. Και μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας και οι περί αυτόν να είναι μαθημένοι από γιάφκες αλλά μία χώρα και, μάλιστα, χώρα σε επισφάλεια εθνικής υπάρξεως όπως η σημερινή Ελλάδα, δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως 'γιάφκα'.

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.