Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ


     Κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, στο Κάιρο, με την υπ'  αριθμόν 8218/29-9-1943 επίσημη εγκριτική διαταγή του ΙΙου Γραφείου Γενικού Επιτελείου Στρατού εκδόθηκε ένα πολυσέλιδο ντοκουμέντο με τίτλο "Εγώ, εις την υπηρεσίαν της Γκεστάπο" με συγγραφέα έναν αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας τον Υπαστυνόμο Α' Αντώνιο Βολταιράκη ο οποίος είχε υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις εισχωρώντας και στην Γκεστάπο απ΄ όπου άντλησε πολύτιμες πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων και των ονοματεπωνύμων πρακτόρων της που δρούσαν στις τάξεις της υπηρετώντας το Τρίτο Ράιχ στην Ελλάδα.


     Ο Υπαστυνόμος Α', Αντώνιος Βολταιράκης και συγγραφέας του προαναφερθέντος ντοκουμέντου, σε ένα πολυσέλιδο κεφάλαιο του βιβλίου του, κατονομάζει, έναν προς έναν, τους πράκτορες των Ναζί στην Ελλάδα οι οποίοι συνεργάζονταν, την εποχή εκείνη, με την Γκεστάπο (μυστική αστυνομία των Ναζί) και με αύξοντα αριθμό 20, κατονομάζει και τον Αλμπάλα τον οποίο προσδιορίζει ως Ισραηλίτη (!) και διευκρινίζει ότι ήταν ο, τότε, πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητος Θεσσαλονίκης(!!).


     Σήμερα, όπως μας ενημερώνει το επίσημο σάιτ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, και πάλι ένας Αλμπάλας βρίσκεται πάντα επικεφαλής των Εβραίων στην Ελλάδα ως πρόεδρος (!) του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος" (Κ.Ι.Σ.Ε.) και όχι μόνον... Αυτός ο Αλμπάλας εξελέγη και επικεφαλής όλων των Εβραίων στην Ευρώπη (!!), ως πρόεδρος του "Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων" (Ε.C.J.C.) με ό,τι αυτό σημαίνει...


     Να μιλήσουμε για ..."συμπτώσεις" δεν θα ήταν ...σοβαρό! Ο νόμος της αιτιοκρατίας ερμηνεύει τα πάντα κι εμείς, με την ...βοήθειά του, τα έχουμε ερμηνεύσει! Κι έχουμε υπ΄ όψη κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν καλοθρεμμένους (ευτυχώς!) κρατουμένους ναζιστικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως με τα πάχη τους να ξεχειλίζουν από τις πυζάμες τους σπάζοντας ...κουμπιά.


     Όπως έχουμε υπ΄ όψη και τις φωτογραφίες Εβραίων να γιορτάζουν καλοντυμένοι την θρησκευτική εορτή τους Χανουκά μέσα στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, εκεί όπου  


     Όπως έχουμε υπ΄ όψη ότι στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως οι ίδιοι οι Εβραίοι κρατούμενοι ήσαν αυτοδιοίκητοι και αυτοδιαχειριζόμενοι μέχρι την εφαρμογή του "Σχεδίου Μαδαγασκάρη"  προς υλοποίηση του οποίου (και όχι για την παραγωγή σαπουνιού) συγκεντρώνονταν στα στρατόπεδα γνωστού όντος ότι οι Γερμανοί  είχαν καλύτερους τρόπους παραγωγής ειδών υγιεινής.


     Όπως έχουμε υπ΄ όψη μας και φωτογραφίες ευημερούντων Εβραίων κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου σε διάφορες ναζιστοκρατούμενες περιοχές να χαμογελούν οικογενειακώς στον φωτογραφικό φακό χωρίς να δείχνουν ότι υφίσταντο την οποιανδήποτε απειλή!


     Κι αυτές οι φωτογραφίες των εκτός στρατοπέδων συγκεντρώσεως, ευημερούντων Εβραίων κατά την διάρκεια του τελευταίου παγκοσμίου πολέμου σε ναζιστοκρατούμενες περιοχές μας εξηγούν το "πως" αμέτρητοι Εβραίοι, μεταπολεμικώς, εμφανίστηκαν στα διάφορα στις κάμερες προσπαθώντας να μας πείσουν ότι έγιναν ..."σαπούνι"!


     Και πραγματικά, νιώθουμε ευτυχείς γι αυτές τις φωτογραφίες των χαμογελαστών, καλοθρεμμένων και ευημερούντων Εβραίων κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου σε ναζιστοκρατούμενες περιοχές διότι τους χαιρόμαστε ολοζώντανους και όχι ως "πλάκες" σαπουνιού σε συνοικιακό μυροπωλείο, θεός φυλάξοι!


     Ωστόσο, οι Αλμπαλάδες παραμένουν ...αιώνιοι, και όπως τότε έτσι και τώρα θα προσπαθήσουν να μας πείσουν στα ...Γερμανικά ότι ο Εβραίος παραμένει ...αιώνιος "Der ewige Jude", θυμίζοντάς μας μία ναζιστική αφίσα εποχής με το ανάλογο θέμα...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.