Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

"ΞΕΝΟΚΟΙΤΑΓΜΑΤΑ" 
ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


     Τρεις, λίαν προβεβλημένοι, βουλευτές της Χρυσής Αυγής ετοιμάζονται να ξαναπαίξουν το παλιό σενάριο "Πλεύρη, Βορίδη, Άδωνη στο ΛΑ.Ο.Σ." έχοντας ήδη "στενές επαφές" με τη πτέρυγα της Ντόρας η οποία, μάλιστα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του ενός εξ αυτών... Και οι τρεις τηρούν σιγή ασυρμάτου ή πάσχουν από επιλεκτική αφωνία αναμένοντας τις παραμονές των εκλογών και διαπραγματευόμενοι "θέσεις"... Ξέρουν να πουλάνε ακριβά τη μούρη τους αλλά η αρχηγάρα είναι σε κώμα και όχι στο κόμμα από το οποίο οι .ίδιοι τον κρατούν σε απόσταση.

     Κάποιος άλλος βουλευτής όμως, λιγότερο ευφυής, δεν κρατιέται και το "κραυγάζει" ακόμα και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (αχ, τι μας κάνεις Zuckerberg, όλους τους ξεβρακώνεις...!). Και το όνομα αυτού "Γερμενής" ή κατά κόσμον "Καιάδας"! Παιδί λαϊκό, ειλικρινές και συμπαθέστατο, όταν κραυγάζει εκείνο το μνημειακό "εγέθρουτου!" και τραγουδάει τις σατανικές του συνθέσεις σε φεστιβάλ σατανιστών στη Μποκοτά ενώ στη Πέτρου Ράλλη υπερασπίζεται τον Ιησού Χριστό πλάι σε παλαιοημερολογίτες.

     Κλείνει το μάτι, λοιπόν, στο ΛΑ.Ο.Σ. ο Γιωργάκης Γερμενής και δεν το κρύβει, αφού βρίσκεται σε επαφή με την τοπική της Πιερίας που διαμεσολαβεί για τον "αρραβώνα". Η διαφορά του με τους άλλους  τρεις εταίρους του που το κρατάνε "κρυφό" είναι ότι ο Γιωργάκης, μετά το χέβυ μέταλ, το ρίχνει στο ελαφρολαϊκό με τη καινούργια του σύνθεση "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει"! Στα "αγαπημένα", λοιπόν, του λογαριασμού του στο Facebook, ο Γιωργάκης Γερμενής έχει όχι τη Χρυσή Αυγή αλλά το ΛΑ.Ο.Σ.!!

    Μιχαλοβλάκα και εις άλλα με υγεία! Το πάθος για αναγνωρισιμότητα του ορνιθώνα σου θα σε προλάβει από το να τον παραδώσεις "πακέτο" στη Ντόρα, "κυνηγώντας", σε πρώτη φάση την αντιπροεδρία στη ΝΔ... διότι, οι τρεις ξέφυγαν από το κοπάδι και κινούνται μόνοι, ενώ ο τέταρτος σου μαδάει τη μαργαρίτα και όχι για να δει αν τον αγαπάς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.