Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ 
"ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ"



     Απέναντι ακριβώς από την είσοδο του σπιτιού του αμερικάνου πρέσβη, στην οδό Π. Κυριακού μπροστά στο μνημείο των αμερικανών φιλελλήνων, το πεζοδρόμιο έχει μετατραπεί σε μόνιμο πάρκιγκ των αυτοκινήτων των "ανθρώπων" (τρόπος του λέγειν...) του αμερικανού πρέσβη με αποτέλεσμα οι πεζοί να μη μπορούν να περάσουν και να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα, σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο που συγκλίνουν οι ροές δύο δρόμων μεγάλης κυκλοφορίας.

     Τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επιτηρούνται από τον αστυνομικό σκοπό που βρίσκεται στη σκοπιά ακριβώς στην είσοδο του σπιτιού του πρέσβη και είναι συνεχώς τα ίδια, δύο πολυτελή στη μέση πλαισιωμένα από δύο "φτηνά" στα άκρα, ήτοι, ένα BMW ZXB 7933m ένα VOLVO BOO 7963, ένα CITROEN IYZ 8302 και ένα SEAT IBIZA ZXI 2120.

     Αν και έγιναν πολλές παραστάσεις στο μπάτσο που είναι μέσα στη σκοπιά να ειδοποιήσει τη τροχαία για να απελευθερωθεί το πεζοδρόμιο στο οποίο έχουμε δικαίωμα οι πεζοί, το πεζοδρόμιο παραμένει επί μήνες παράνομα δεσμευμένο για τα παραπάνω οχήματα του αμερικανού πρέσβη περιφρονώντας μια μάνα που δεν μπορεί να κινηθεί με το καρότσι του παιδιού της, έναν Α.Μ.Ε.Α. που δε μπορεί να περάσει με τις πατερίτσες του δυο γιαγιάδες που δεν μπορούν να κινηθούν με τα "π" τους  και πολλούς άλλους κατοίκους της περιοχής.

     Επειδή αγαπητέ "Ρουβίκωνα"  η Όλγα Γεροβασίλη ασχολείται με το τσαλακωμένο "image" της στη Πτολεμαίδα κι εμείς σε έχουμε καλοδεχτεί στη γειτονιά μας όταν έκανες καλλιτεχνική παρέμβαση στη πρόσοψη της αμερικάνικης πρεσβείας πριν λίγες μέρες, σου κάνουμε έκκληση για νέα παρέμβαση ώστε να απελευθερώσεις το πεζοδρόμιο μας από τους αμερικάνους κατακτητές του και να μπορέσουμε να ξαναπερπατήσουμε ελεύθερα στη γειτονιά μας!

Μετά Τιμής,

Μαίρη Π. η μάνα με το καρότσι
Τάσος Λ. , Α.μ.Ε.Α.
Λεμονιά Λ., γιαγιά με "π".
Μυρσίνη Γ., γιαγιά με "π".

[Κάτοικοι οδών Κοτυαίου, Τιμ. Φιλήμονος και Γέλωνος]



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


     Οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων ευχαριστούμε την Όλγα Γεροβασίλη για την απόδοση του κοινόχρηστου πεζοδρόμιου  στους πεζούς της περιοχής απελευθερώνοντάς το από τα οχήματα του αμερικανού πρεσβευτή που μπροστά στο μνημείο των αμερικανών φιλελλήνων και απέναντι από την πρεσβευτική κατοικία στην οδό Π.Κυριακού.

     Μαζί με την Όλγα Γεροβασίλη ευχαριστούμε και τον "Ρουβίκωνα" που χωρίς την παρουσία του δεν θα μπορούσαμε να ευχαριστήσουμε την ...Όλγα Γεροβασίλη...

     Τέλος ευχαριστούμε και το "Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" που όπως φαίνεται το διαβάζουν όλοι.

Μετά Τιμής,

Μαίρη Π. η μάνα με το καρότσι
Τάσος Λ. , Α.μ.Ε.Α.
Λεμονιά Λ., γιαγιά με "π".
Μυρσίνη Γ., γιαγιά με "π".

[Κάτοικοι οδών Κοτυαίου, Τιμ. Φιλήμονος και Γέλωνος]



Απάντηση Σ.Ο.:

     Ende gut, alles gut όπως λέμε κι εμείς οι Ναζί! Να είστε καλά και στη διάθεσή σας για κάθε ..."διαμεσολάβηση" με ευήκοα ώτα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.