Τρίτη 12 Μαρτίου 2019


ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΚΥΖΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ
"ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ"



     Επειδή όπου μπάτσος και έγκλημα μαζί με τους κατοίκους Αμπελοκήπων ερχόμαστε και εμείς οι κάτοικοι του Γκύζη να καταγγείλουμε στην Όλγα Γεροβασίλη την αθλιότητα της καταπάτησης κεντρικών πεζοδρομίων και διαβάσεων τυφλών από τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. που συμπεριφέρεται στη περιοχή μας σαν στρατός κατοχής.


     Αυτόπτες μάρτυρες καθημερινών αθλίων περιστατικών όπου οι μπάτσοι υποχρεώνουν ακόμα και αναπήρους να κατεβαίνουν με τα καροτσάκια τους από το πεζοδρόμιο της Λουκάρεως για να μπορούν να παρκάρουν πάνω σε αυτό ανενόχλητοι τα οχήματα τους καταπατώντας ακόμα και τη διάβαση των τυφλών για την οποία όλοι οι δημότες πληρώσαμε ώστε οι μη βλέποντες συνάνθρωποι μας να μπορούν να κινούνται με ασφάλεια.



     Ντροπή σας κ. Όλγα Γεροβασίλη για την υπόθαλψη που παρέχετε με την ανοχή σας στο έγκλημα της παρεμπόδισης συνανθρώπων να κινηθούν μέσα στη πόλη και ντροπή και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. που από λίγα μέτρα πιο πέρα (Γ.Α.Δ.Α.) παρακολουθεί αδιάφορος την εγκληματικότητα των υφισταμένων του. Κυρίως, ΝΤΡΟΠΗ στους δικαστές του Αρείου Πάγου που μπροστά στα μάτια τους, στο ίδιο το πεζοδρόμιό τους ανενόχλητοι οι μπάτσοι κατεβάζουν στο οδόστρωμα ανήμπορους συνανθρώπους μας για να μπορούν να …παρκάρουν τα οχήματά τους.


     Ντροπή σ αυτό το γαμωκράτος που οι μπάτσοι είναι φιλιππινέζες των επώνυμων Λυκουρέζων και δυνάστες ανήμπορων "ανώνυμων" συνανθρώπων.



     ΝΤΡΟΠΗ! Και τον λόγο έχει ο «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» που είναι πάντα καλοδεχούμενος και στου Γκύζη! Έλα "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ" και κάντα όλα λίμπα αφού είσαι ο μόνος που μπορείς να στηρίξεις τον Πολίτη. Μαζί σου!

Οργισμένοι,

Μυρσίνη Λ.
Τάσος Λ.
Φίλιππος Α.Μ.Ε.Α.

[Κάτοικοι οδών Αχ. Παράσχου και Κ. Λουκάρεως Γκύζη]





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Μυρσίνη Λ., κλπ, 12/3/2019, 14:55 μ.μ.




Αγαπητοί κύριοι,

Στείλαμε την έκκληση μας και στο “Athens Indymedia” για δημοσίευση αλλά αυτό δεν έγινε και μείναμε με την φράση που μας έδωσε «Ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας! H δημοσίευση έχει τον αριθμό 1596293 Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με την διαχειριστική ομάδα»

Μετά από αυτό το αναρτήσαμε στη ΖΟΥΓΚΛΑ και σας επισυνάπτουμε το screenshot.

Σας ευχαριστούμε που δημοσιεύσατε πρώτοι την έκκληση μας και παραξενευόμαστε που εσείς το κάνατε αλλά δεν το έκανε το “Athens Indymedia”. Φαίνεται ότι οι «Ναζί» είναι πολύ πιο προοδευτικοί από τους δήθεν «προοδευτικούς» και ότι έχετε καλύτερη επαφή με τον «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ» από ότι οι ασφαλίτες του “Athens Indymedia”.

Με εκτίμηση.


Απάντηση Σ.Ο.:

Εμείς οι "Ναζί" ... Αχ, εμείς οι "Ναζί" κι αυτοί οι ...χαζοί!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Spyros Sak., 12/3/2019, 17:08 μ.μ.

όλοι ξέρουμε το ρόλο του indymedia εδώ και χρόνια προσπαθώντας να φιλτράρουμε τα δημοσιεύματα του και να ξεχωρίσουμε το μπατσιλίκι από τα γνήσια. και σε καμια περίπτωση δε περιμένουμε να καθαρίσει από τη κοπριά αλλά προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε από αυτό ότι μπορούμε και ο νοών


Απάντηση Σ.Ο.:

Κι εμείς σας ευχόμαστε να τα καταφέρετε αν και όλοι οι χώροι είναι διαβρωμένοι όχι από ένα ικανό κράτος-δυνάστη αλλά από έναν ανίκανο όχλο να λειτουργήσει ως Λαός.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Γαλάζιος εκδικιτής, 12/3/2019, 17:16 μ.μ.

Γαμιόλες προδότες θα πεθάνετε γίνατε ποιο αναρχικοί απο τα ανάρχια γαμιμένοι.


Απάντηση Σ.Ο.:

Καλώς μας τον, άργησες κι έχουμε και μασκαράτες στις οποίες είναι καλοδεχούμενοι οι μασκαράδες! "Σπέρμα, τιμή και με ...εκπτώσεις η τιμή" και συ? Έλα, πες ναι, βρωμάει από μακριά... Εγέρθουτο!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Σαβατιανός, 13/3/2019, 13:51 μ.μ.


Παντού ίδιοι οι σκατόμπατσοι.

---------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.