Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


     Ποτέ δεν είναι αργά να υποκύψει κανείς στη γοητεία της ...κάλπης και να σκεφτεί σοβαρά να δώσει τη ψήφο του στον κ. Μακαρούνη ή Λιμποβίση, ή...,ή...αλλά το ερώτημα θα μας ταλαιπωρεί όσο μένει αναπάντητο: Γιατί ..."Λας Βέγκας";


     Εάν ο παλαίμαχος των μαχών και επικεφαλής στρατιάς ενόπλων εθελοντών της Συρίας κ. Μακαρούνης ή Λιμποβίσης, ή...,ή.. μας δήλωνε ότι επιθυμεί να κάνει την Καλαμάτα ...Μπαγκούζ θα το καταλαβαίναμε αλλά ...Λας Βέγκας; Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο κ. Μακαρούνης ή Λιμποβίσης, ή...,ή...  δεν είναι καλός, ούτε στο ραμί, ούτε στο τουμπουκτού, ούτε στο χαρακίρι, ούτε στη πρέφα, προς τι το "Λας Βέγκας";


     Από πλευράς μας, ολόψυχα, καλή επιτυχία στον συνδυασμό του κ. Γ. Δημητρούλια και στη Μπαγκούζ, συγγνώμη, Λας Βέγκας, συγγνώμη, Καλαμάτα, θέλαμε να πούμε!


[Να παιανίσει το "Μακεδονία ξακουστή..., παρακαλώ]




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Λάκης Μπο. 26/3/2019, 22:08 μ.μ.

     Το δημοσίευμα σας προκαλεί ερωτηματικά αφού ο κ. Σταύρος Μακαρούνης είναι δεσμευμένος δια βίου με τον κ. Στέφανο Γκέκα  και ο τελευταίος είναι σίγουρο ότι δεν συμπαθεί τον κ. Δημητρούλια αλλά έχει ταχθεί υπέρ του κ. Δ. Κουκούτση τον οποίο χαραχτήρισε "ανδρείο συναγωνιστή" σε λόγο που εκφώνησε σε κλειστό κύκλο ενώπιον του κολλητού του σε πάρκο της Κοπεγχάγης όταν ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει «Mε απειλεί το γνωστὸν «Καταβοθρηματικὸν Κοινωνικὸν Κατίνισμα» αυτός ο περιβόητος πολυσυλλεκτικὸς χῶρος ἀνακυκλώσεως βιοψυχικῶν ἀπορριμμάτων καὶ ἀποχωρητηριακῶν τρανσβεστισμάτων…» ώσπου τον συνέλαβαν νοσοκόμοι προς περίθαλψη.
---------------------------------------------------------------------

Λάκης Μπο.28/3/2019, 00:32 π.μ.

     Πάντως καταφέρατε να κάνετε τον καημένο τον Μακαρούνη να λωλαθεί τελείως και να προσπαθεί να πείσει το κύκλο του ότι ο Καλέντζης, ο Ξηρόκωστας της Θούλης και ο Χάρης (Απέλλα κλπ) έχουν κάνει μέτωπο εναντίον του γιατί λέει ο Καλέντζης ποτέ δεν τους έχει ξεφτιλίσει το καθίδρυμα. Είναι αλήθεια; Α το φραπέ γιατί το βάλατε;

     Απάντηση Σ.Ο.:

     Τώρα, για να πούμε του στραβού το δίκιο, ο Σταύρος φαντάστηκε στρατιές εθελοντών του ΜΚ στη Συρία (κατά πως δήλωσε ο ίδιος σε συνεντεύξεις του) στο ...συνωμοσιολογικό σενάριο θα ανέκοπτε την φαντασία του; To φραπέ τον βάλαμε γιατί μας τελείωσε η κανέλα για ένα καλό καπουτσίνο.

________________________________________

ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ, 28/3/2019, 08:48 π.μ.

     Κύριε Αριστοτέλη τζαμπα καίτε τη λάμπα. Είναι προφανές ότι προσπαθείτε να φέρετε στον ίσιο δρόμο παλαβούς, αδελφές, βλαμμένους και άλλους «εθνικιστές» που βρομίζουν τον εθνικισμό αλλά η προσπάθεια σας πάει χαμένη γιατί ο χώρος έχει καταντήσει υπόνομος και ότι και αν κάνετε πάει στο βρόντο. Βλέπω στο λογαριασμό του Λιμποβίση να σας βρίζει για την ανάρτηση αυτή  και δε καταλαβαίνω γιατί βρίζει εσάς. Η ανάρτηση σας είναι μεταφορά άλλης ανάρτησης από τη Ζούγκλα και εσείς ακόμα και εδώ ούτε τον βρίζετε ούτε γράφετε κάτι εναντίον του. Δεν ξέρω αν σας έστειλε κάποια διάψευση ή διόρθωση του δημοσιεύματος της Ζούγκλας  που ενδεχομένως λογοκρίνατε ή  κρύψατε. Εάν έγινε κάτι τέτοιο κακώς. Αν όχι ο Λιμποβίσης πριν σας βρίσει θα έπρεπε να είχε κάνει εκείνο που έπρεπε διαφορετικά φαίνεται να συμπεριφέρεται παρανοικά. Και εγώ σας ρωτάω σας έστειλε διάψευση ή διόρθωση ή όχι;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ Φίλε / Φίλη,

     Απαντώντας στο ερώτημά σας, κατηγορηματικώς σας ενημερώνουμε ότι η Σ.Ο. δεν λογοκρίνει ΚΑΝΕΝΑ αρνητικό, για την ίδια, σχόλιο, δεν αποκρύπτει ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο το οποίο συνεισφέρει στην καλύτερη κατανόηση μιας αναρτήσεως αυτού του Ιστολογίου και δεν μεροληπτεί!

     Ειδικώς στη περίπτωση του κ. Σταύρου Μακαρούνη ή Λιμποβίση ή…, ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας έστειλε διάψευση ή διόρθωση, ή παρατήρηση επί της ως άνω αναρτήσεως την οποία αντλήσαμε από την «Ζούγκλα» ως “screenshot” και την σχολιάσαμε βάσει των ίδιων των δικών του, προηγουμένων, δηλώσεων στον τύπο και σε «συνεντεύξεις» οι οποίες θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν και το έγκλημα της εκθέσεως της χώρας σε κίνδυνο πολέμου! Να είστε βέβαιος, -η, ότι εάν μας είχε στείλει το ο,τιδήποτε θα το δημοσιεύαμε αμέσως, όπως δημοσιεύουμε και το δικό σας σχόλιο.

     Επί της ουσίας του σχολίου σας («Τζάμπα καίει η λάμπα»), ασφαλώς και όλοι αυτοί τους οποίους ευστόχως επισημαίνετε δεν ευθυγραμμίζονται με τις δικές μας προσπάθειες διαφορετικά η Ψυχιατρική θα είχε περιορισθεί στις αναρτήσεις διαδικτύου. Παρά ταύτα, όσο κι αν γνωρίζουμε την αλήθεια αυτού του «τζάμπα» εμείς έχουμε καθήκον τουλάχιστον να υποδείξουμε, έστω με έναν έμμεσο τρόπο-λόγο, στους  π α λ α β ο ύ ς  να παίρνουν την φαρμακοθεραπεία που τους συνέστησε ο ψυχίατρός τους, άλλως δεν κινδυνεύουμε μόνον όσοι ανυποψίαστοι μπορεί να δεχθούμε απρόκλητο πετροβόλημα από παράφρονες, αλλά και ο ίδιος ο Εθνικισμός από, περαιτέρω, εξευτελισμό .

     Στη διάθεσή σας για την όποια περαιτέρω επεξήγηση! 

-------------------------------------------------------------------------------

ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ (M.K.), 28/3/2019, 20:09 μ.μ.

     Δεν είχα καμιά αμφιβολία και στη περίπτωση αυτή ο Λιμποβίσης είναι άξιος της μοίρας του γιατί του διαφεύγει το αυτονόητο οκ τι να πω.

-------------------------------------------------------------------------------

Ν. Σαμαράς, 28/3/2019, 20:11 μ.μ.

     Εγώ βλέπω δυο κείμενα το ένα στη Ζούγκλα και το άλλο εδώ αλλά πουθενά το όνομα Καλέντζης που ξέρουμε ότι ο κ. Καλέντζης πάντα υπογράφει και βάζει και το τηλέφωνο του. Να το κρύβει εδώ δεν έχει λόγο ούτε και νόημα γιατί το κείμενο είναι χιουμοριστικό. άρα ο κ. Λιμποβίσης έχει μανία καταδίωξης και βλέπει φαντάσματα όπως τα ίδια βλέπουν και πολλοί άλλοι (Γκέκας κλπ) που πίσω από καθε σκια βλέπουν τον κ. Καλέντζη διασκεδάζοντας μας. Επίσης στο Καθίδρυμα γράφουν και πολλοί άλλοι έτσι κ. Λιμποβίση; Άρα βάρεσες μπιέλα ή έχουν λήξει από καιρό;

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Πάμε στοίχημα ότι είστε ο Καλέντζης; Aφού είναι ολοφάνερο... :)
τ. 6977764737

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ProsopikogiakyrioKalentzh, 30/3/2019, 22:29 μ.μ.

     Κύριε Καλέντζη, τι έχετε κάνει και σας βρίζουν όλοι οι δεξιοί ενώ δεν σας βρίζουν οι αριστεροί; τελευταίο παράδειγμα ο κ. Ηλιακόπουλος που σας περνάει σκούπα στο λαγαριασμό του στο Facebook. Γιατί τσακωθήκατε με τον Ηλία;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ Φίλε/Φίλη,

     Κατ΄ αρχήν, το να σε βρίζουν οι δεξιοί είναι απολύτως τιμητικό διότι ύβρεις εξ αχρείων Τιμή εστί!

     Ειδικώς με τον κ. Ηλία Ηλιακόπουλο ουδέποτε τσακώθηκα! Μπορεί εκείνος να τσακώθηκε με τον εαυτό του όπως συνηθίζει άλλωστε, πάντως εγώ με εκείνον ουδέποτε, επαναλαμβάνω, τσακώθηκα όπως και δεν συνηθίζω να "τσακώνομαι" γενικώς. Εάν με βρίζει στο Facebook το αγνοώ αλλά εκείνο που θυμάμαι είναι ότι κάθε φορά που με συναντούσε μου αφιέρωνε με θέρμη ένα αντίτυπο του βιβλίου του έχοντας ξεχάσει ότι ήδη μου το είχε αφιερώσει προηγουμένως κάμποσες ...φορές.



     Τώρα, αν όλα τούτα παραπέμπουν σε δυσάρεστους για την διανοητική υγεία του συλλογισμούς, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ως μη ..."ειδικός". Οικείους έχει και είμαι βέβαιος ότι τον αγαπούν και θα τον συνδράμουν!. 

     Αυτή δε, είναι και η δεξιά η οποία με βρίζει!


τ. 6977764737 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


B.C., 4/4/2019, 12:10  μ.μ.

     Μετά από μια μακρά πορεία ηρωϊκών μαχών στα εδάφη της Συρίας η εθνικο-επαναστατική Διμοιρία Καρλοσταύρος αποσύρθηκε προκειμένου να μεταβεί στη Βενεζουέλα ώστε να στηρίξει, με την πολύτιμη πλέον επιχειρησιακή της εμπειρία, την κυβέρνηση Μαδούρο. Πρώτου αποχωρήσει με τις δυνάμεις του, ο διοικητής της Διμοιρίας, Σταυρουλάχ Στρασσερχαμπάντ Αλ-Μακαρουνί όπως τον αποκαλούν οι Σύριοι, παρασημοφορήθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο Μπασάρ Αλ-Άσσαντ στο Μεγάλο Σιιτικό τέμενος της Δαμασκού, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν θα ξεχάσει τους αγώνες που έδωσε με τους συναγωνιστές του κατά του ισλαμισμού και του σιωνισμού.

     Λίγο αργότερα τα μέλη της διμοιρίας επιβιβάστηκαν σε σμήνος μεταγωγικών της πολεμικής αεροπορίας της Βενεζουέλας ώστε να μεταβούν στο Καράκας όπου έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο Μαδούρο ο οποίος απένειμε στο διοικητή τους το βαθμό του el commandante.


     Πληροφορίες μας θέλουν μέλη της Κίνησης Μαύρος θρήνος να ετοιμάζουν Μεγάλη πορεία προς την Αθήνα όπως αποφασίστηκε σε μυστική σύσκεψη στην κρύπτη της Μονής Βαρσών.  Τις δυνάμεις της Κίνησης ενισχύουν τμήματα του Νορδικού Τάγματος του Phallyr υπό την καθοδήγηση του Stefan Kronborg Gayka.


Aπάντηση Σ.Ο.:

     Παρακαλούμε, πείτε μας κάτι περισσότερο για το Νορδικό Τάγμα Phallyr και τον ηγέτη του. Έτσι, για να μπούμε και σε πιο ...καυτές ...ειδήσεις!

----------------------------------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.