Δευτέρα 1 Απριλίου 2019


ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ 
ΚΑΙ Ο 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΕΚΑΣ  
Ή “STEFFAN G. KRONBORG

     Θέλω να αναρτηθεί στο σάιτ σας το παρακάτω που δείχνει ξεκάθαρα πόσο ο Γκέκας είναι έτοιμος να κάνει κολοτούμπες ακριβώς όπως και ο Μιχαλολιάκος και να αλλάζει 180 μοίρες ανάλογα με τον άνεμο.

    Ο Στέφανος Γκέκας, όπως είναι γνωστό, διατηρεί στο Facebook πάνω από 12  γνωστούς λογαριασμούς για διάφορους λόγους τον καθένα και η σύνδεση προκύπτει μετά από προσεκτική παρατήρηση της θεματολογίας, των “like” αλλά και της γλώσσας που χρησιμοποιεί άσχετα αν προσπαθεί να την αλλάζει. Εδώ δεν θα σχολιάσουμε τους «ιδιαίτερους» λογαριασμούς του γιατί έχουν ειπωθεί πολλά και ξεκάθαρα γι αυτή την «πλευρά» της προσωπικής ζωής του.

     Με τον λογαριασμό που υπογράφει σαν Steffan G. Kronborg πρό ημερών σχολίασε μία φωτογραφία σε λογαριασμό «φίλου» του σαρκάζοντας ρατσιστικά εμφανιζόμενο πρόσωπο ξένης εθνικότητας σαν κατοικίδιο με προφανή πρόθεση μείωσης του. Βεβαίως το Facebook διέγραψε το σχόλιο και τιμώρησε τον Γκέκα-Kronborg με λιγοήμερο αποκλεισμό κι από δω αρχίζουν τα ωραία.

     Δυο χαριτωμένα κολλητάρια του Γκέκα πήραν το μικρόφωνο και ανακοίνωσαν την αναγκαστική απουσία του Γκέκα από το Facebook μη λάχει και ανησυχήσουν οι άνΔρες της «παρέας».

     Γράφει ο πρώτος:

     Δημήτριος Βουρνάζης "Ἀνακοινώνω ἐκ μέρους τοῦ Steffan G. Kronborg ὅτι ἔχει προσωρινῶς ἀποκλεισθῆ ἐκ τῆς συμμετοχῆς εἰς τὰς διαδικασίας τοῦ FB καθὼς ἐπίσης ΚΑΙ τοῦ Messenger. Ἀφορμὴ τοῦ ἀποκλεισμοῦ ὑπῆρξε καταγγελία περὶ "ρατσιστικοῦ σχολίου" εἰς τὸ προφὶλ Δανοῦ φίλου του, ποὺ ἀνήρτησε φφίαν Δανικῆς οἰκογενείας καθημένης στὴν τραπεζαρίαν της μαζὶ μὲ κεντροαφρικανικῆς προελεύσεως ἄτομον. Χωρὶς ν᾿ ἀναφέρῃ ὁ,τιδήποτε περὶ τοῦ ἀτόμου τούτου, ὁ St. G. K. ἐσχολίασεν ὅτι γενικῶς ὁ ἴδιος προκειμένου περὶ κατοικιδίων ζῴων περιορίζεται εἰς σκύλους καὶ γάτας. Ὁ St. G. K. διευκρινίζει ὅτι ἐπ᾿ οὐδενὶ τὸ σχόλιόν του δὲν ἀπεσκόπει νὰ θίξῃ ἀνθρώπους, ὅπως φαίνεται κάποιοι νὰ παρενόησαν."

     Γράφει κι ο δεύτερος στα δανέζικα για τον «νορδικό» πληθυσμό:

     Panagiotis Diamantis På Steffan G. Kronborgs anmodning vil jeg oplyse hans venner, at han er midlertidigt udelukket både fra FB og Messenger - i anledning af en angiveligt "racistisk" kommentar, som han tilføjede på en vens opslag angående foretrukne husdyr, og selv om det intet havde med mennesker at gøre.

     Ο πρώτος έχει πολλούς λόγους να κρύψει τον εαυτό του και σε άλλη ανάρτηση θα σας αναλύσω το «γιατί» Ο δεύτερος δεν κρύβεται  και σας βάζω τη φωτογραφία γεμάτη τσαχπινιά για εξαγωγή συμπερασμάτων.


     Από όλα αυτά προκύπτει ότι ο Στέφανος Γκέκας έκανε αμέσως κολοτούμπα και τα μάζεψε δηλώνοντας σαν τους δηλωσίες κομουνιστές ότι "δεν είχε πρόθεση" και άλλα τέτοια. Κότα λιράτη ανάμεσα στα φερέφωνα του και ανάξιος και για χιούμορ. Εθνικοσοσιαλιστικά πράγματα με ωραίες αντρικές γάμπες.

Β.Θ.

Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ μας κ. Β.Θ.,

     Δεν συνδεόμεθα και ούτε μπορούμε να συνδεθούμε με κανέναν από τους λογαριασμούς του Γκέκα στο F/b (να τους χιλιάσει...) και ούτε θα είχαμε λόγο αλλά και διάθεση να το κάνουμε, οπότε, ΣΥ ΕΙΠΑΣ!


     Ι. Αναφορικώς με τον σχολιασμό του Γκέκα πολύ καλώς έπραξε το Facebook και τον λογόκρινε και τον τιμώρησε διότι εμείς οι Ναζί υπήρξαμε οι μόνοι που σεβάστηκαν όλες τις ράτσες της γης διαθέτοντας έναν στρατό με δεκάδες διαφορετικών φυλών και θρησκευμάτων, απολύτως εναρμονισμένων μεταξύ τους και στη βάση της πραγματικής (συν-)υπαρξιακής "ισηγορίας"! Βεβαίως ο Γκέκας ως ΜΗ Εθνικοσοσιαλιστής (Ναζί) αυτό δεν είναι δυνατόν ούτε να το γνωρίζει, ούτε να το σέβεται αλλά δεν είναι δυνατόν για κάθε απόβλητο φετιχιστικό πλάσμα να κάνουμε φροντιστήριο!  Εμείς γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά γιατί ο Γκέκας δηλώνει αυτό που δηλώνει και γιατί παραμένει στον συγκεκριμένο χώρο ως "νορδιστής", εκείνος δεν θέλει να το παραδεχθεί!


     ΙΙ. Αναφορικώς με την φωτογραφία του κ. Panagiotis Diamantis που παραθέτετε, δεν βλέπουμε τίποτε το μεμπτό, αντιθέτως, βλέπουμε έναν συμπαθέστατο νέο με ευφάνταστη Αισθητική (θρόνος) και τίποτε αρνητικό. 

     Με εκτίμηση!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


     Β.Θ., 1/4/2019, 13:08 μ.μ.

     Συναγωνιστές ευχαριστώ για την ανάρτηση και την απάντηση σας όμως αναφορικά με τον Panagiotis Diamantis κάνετε λάθος γιατί δεν πρόκειται για κανένα συμπαθέστατο νέο όπως γράφετε αλλά αν προσέξετε τον λογαριασμό του στο Φβ είναι μια πολύ επικίνδυνη περίπτωση που έχει για προμετωπίδα του το σύνθημα "Το μίσος με ζεσταίνει". 



     Από κάτι τέτοια ξεκινάνε οι Μπρέιβικ που τελικά καταλήγουν να χρεώνουν με εγκληματικότητα τους Εθνικοσιαλιστές.



     Το ίδιο πρόσωπο δεν φαίνεται να έχει και κανένα ιδεολογικό περιεχόμενο αλλά είναι ένα κατασκεύασμα της καπιταλιστικής δύσης που λανσάρει καφεδάκι στα Μικέλ και τίποτα παραπάνω. Τέτοιους πλησιάζει ο Γκέκας προφανώς για το ελκυστικό "νορδικό" παρουσιαστικό τους και για τους λόγους που ο ίδιος ξέρει και όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι και ο "Εθνικοσοσιαλισμός" του αρματηλάτη.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ Συναγωνιστή,

     Η αλήθεια είναι ότι μας καταλαμβάνετε αδιάβαστους στα περί του Facebook και μόλις μπήκαμε στον λογαριασμό του κυρίου στον οποίο αναφέρεστε και, όντως, διαπιστώσαμε την βασιμότητα της τοποθετήσεώς σας. Πράγματι κι εμείς δεν παρατηρούμε ιδεολογικό έρμα σε αυτό το άτομο και η εκ μέρους του επίκληση μίσους μας προκαλεί ερωτηματικά επί των οποίων έχει περιθώριο να τοποθετηθεί ο ίδιος. Ωστόσο ας επιτρέψουμε στον γκέκα να έχει τα όποια "γούστα" επιλογής ανδρών δίπλα του διότι, ...από πίτα που δεν τρως μη σε μέλλει κι αν ...ψηθεί κι απ΄ τις δυο πλευρές!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cobraland, 2/4/2019, 12:39 μ.μ.

     Δε βοηθάτε καθόλου να βγάλουμε συμπεράσματα και όλο μισόλογα είστε. Περιμένουμε να μας πείτε ξεκάθαρα ποιοι πηδιούνται  και ποιοι να μη πω αλλά εσείς όλο γύρω γύρω. Άντε λοιπόν να τους ξεμπροστιάσουμε τους πούστηδες να τελειώνουμε που λερώνουν το χώρο.


Απάντηση Σ.Ο. :

     Τι να "μην" πείτε που το είπατε... Μια στιγμή να πάρουμε το ...πρωκτοσκόπιο κι επιστρέφουμε επί της (συν-)ουσίας. Ξέρουμε πολύ καλά τι "πουλάει", στατιστικές παρακολουθούμε, μη λάχει και γράψουμε κάτι για τη γοργόνα της Κοπεγχάγης όλοι είναι σε ετοιμότητα να μαζέψουν ...λέπια. Αμάν!

---------------------------------------------------------------------

MAYROS ILIOS 21/10/2019, 06:37 π.μ.

     Εγώ σκέφτομαι τη κακομοίρα τη γριά λεσβία που έκανε ένα λευκό γάμο με την αδελφή για ξεκάρφωμα να πλένει τα στριγκάκια του καλού της που είναι λιγδωμένα από τα λιπαντικά. Φρίκουλο.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Σε ποιους αναφέρεστε;

---------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.