Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ


     Από την εποχή του Κατριβάνου, της Γεννηματά μέχρι σήμερα, μια συμμορία περιβαλλοντικών εγκληματικών, στο όνομα της δημοκρατίας, υποδύεται τον ..."ηγεμόνα" του Πεδίου Άρεως ικανοποιούν κομματικά συμφέροντα, εγκαταλείποντάς το από το κακό στο χείριστο.


     Προερχόμενοι όλοι από το βαθύ κράτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με όλες τις συνακόλουθες μεταλλάξεις του και με κοινό παρονομαστή τους τον πιασάρικο "αντιφασισμό" που μετέτρεψε την Ελλάδα σε ερείπια και που αναδεικνύεται σε ...αξιοσέβαστη μπουζουριέρα κοινωνικής αποδομήσεως, όλοι οι τέως και νυν καταστροφείς του Πεδίου Άρεως αφήνουν πίσω τους μια μη αναστρέψιμη περιβαλλοντική καταστροφή για την οποία οι πάντες αδιαφορούν ενώ οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι εισαγγελείς προτιμούν εξωτικά ταξίδια στην Ιαπωνία με χρήματα των οποίων η προέλευση ερευνάται για να ...δικαιολογηθεί, πάντως, ελέω συναδελφικής αλληλεγγύης αφού, στη δημοκρατία η ανηθικότητα συγκαλύπτεται αρκεί να είναι δεδηλωμένα ..."αντιφασιστική"!


     Κρανίου τόπος το "πράσινο", σήμερα στο Πεδίο Άρεως το οποίο λειτουργεί χωρίς ...Γεωπόνο, όπως μας ενημέρωσε η τμηματάρχις που εργάζεται εν μέσω μιας στρατιάς υπαλλήλων στον ασφυκτικά μικρό χώρο των γραφείων του πάρκου που την επισκεφθήκαμε (1/4/2019) για να διαμαρτυρηθούμε για ιδιωτικό όχημα (ΙΤΕ 8049) παρκαρισμένο ανενόχλητα μέσα στο Πεδίο Άρεως και επάνω σε χώρο πρασίνου (13:30) ενώ τριγύρω έκοβαν βόλτες, αδιάφορα, τα πληρώματα οχημάτων της ιδιωτικής εταιρείας που, υποτίθεται, φυλά το πάρκο.


     Βεβαίως, οι σεκιουριτάδες δεν φυλάνε τίποτε άλλο παρά ένα πράσινο ρημαγμένο που κρύβει το κατάντημά του μέσα στα παρτέρια στο οποία κυριαρχεί μια αφρόντιστη βλάστηση και πεσμένοι από την ξηρασία κορμοί δένδρων.


     Απότιστα δέντρα σπάνε σαν τα αγγούρια και πέφτουν στα κεφάλια όσων τυχαίνει να βρίσκονται από κάτω και αντί η υπηρεσία του πάρκου να φροντίσει για το πότισμα τους προτιμά να βάζει ανακοινώσεις διώχνοντας τον κόσμο εκτός Πεδίου Άρεως.


     Πράγματι, αυτό το δημόσιο αγαθό που κάποτε ήταν διπλάσιο, μετά τις μεταπολιτευτικές κακοδιοικήσεις του όχι μόνον συρρικνώθηκε αλλά και όσο απόμεινε κρίνεται επικίνδυνο για τους Αθηναίους για τους οποίους δωρήθηκε και προορίζεται.


     Χωρίς Γεωπόνο αλλά με μία στρατιά υπαλλήλων που κανείς δεν ξέρει τι ρόλο παίζουν στον μικρό χώρο που στοιβάζονται έχοντας σε συνεχή λειτουργία καφετιέρες, καλοριφέρ και κινητά στο αυτί, το Πεδίο Άρεως υφίσταται μία σκοπούμενη καταστροφή με μία ανεξέλεγκτη κοπή δένδρων τα οποία θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.


     Η έλλειψη ποτίσματος οδηγεί πολλά δένδρα σε βαθμιαία φθορά και κατάρρευση και προς αποφυγή σωστικών ενεργειών, καθημερινώς παρατηρούμε μαζικές κοπές "από τη ρίζα". Και το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ δίνει την έγκριση της κοπής αυτών των δένδρων όταν ο μόνος αρμόδιος, ο Γεωπόνος,  δ ε ν  υ π ά ρ χ ε ι , όπως καταγγέλλει η τμηματάρχις της εσωτερικής υπηρεσίας. ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ αυτές οι κοπές δένδρων που μετατρέπουν το Πεδίο Άρεως σε νεκρή γη.


     Παντού "κορδέλες προειδοποιητικές" για πτώσεις δένδρων που κοστίζουν ακριβότερα από λίγο νερό ποτίσματος που θα έσωζε ένα άλλοτε ωραιότατο άλσος.


     Δεν θα ρωτήσω αν "ακούει κανείς" διότι είναι γνωστό ότι στη δημοκρατία το μόνο που ακούγεται είναι η ηχηρότατη λαμογιά των αντιφασιστών που την στελεχώνουν, αδιάφοροι για την πολλαπλή καταστροφή μιας χώρας, ενός τόπου, μιας κοινωνίας που, ακόμα, δεν τολμά να αναφωνήσει "HEIL HITLER"!! Είναι όμως βέβαιο ότι όσο συνεχίζεται η αντιφασιστική λαίλαπα, τόσο στο τέλος αυτή η ιαχή "Heil Hitler!" θα ξεράνει σα τα δένδρα του Πεδίου Άρεως όσους υπέθαλψαν την καταστροφή! 

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Β. Λέκκας, 2/4/2019, 10:43 π.μ.

     Αγαπητέ κ. Καλέντζη επειδή σας παρακολουθώ χρόνια με πολύ ενδιαφέρον βλέπω σταθερά ότι πίσω από αυτά που εκφράζετε βρίσκεται μια πίκρα για το αστικό κράτος από το οποίο φαίνεται ότι προσδοκάτε πολλά. Κι εδώ βλέπω να εκφράζετε πίκρα για τους εισαγγελείς από τους οποίους φαίνεται πως περιμένατε να ενδιαφερθούν για το Πεδίο του Άρεως. Αν είναι δυνατόν. Μα ξεχάσατε ότι αυτά τα υπαλληλάκια ήταν εκείνα που σας στέρησαν τόσα χρόνια από τη ζωή σας χωρίς ποτέ να αποδειχτεί η ενοχή σας; Ξεχάσατε ότι αυτοί οι μιστοφόροι σας βασάνισαν στις φυλακές γι αυτό που είστε; Φτύστε τους κατάμουτρα επιτέλους.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ κ. Β. Λέκκα,

     Αυτούς τους μισθοφόρους τους έχω προ πολλού ...φτύσει κατάμουτρα και ενυπογράφως, ήδη, από την εποχή κατά την οποία ήμουν έγκλειστος των κατέργων τους!


     Δυστυχώς ή ευτυχώς, όμως, προέρχομαι από μία Οικογένεια η οποία με δίδαξε να προσβλέπω στην επαλήθευση ότι ο δικαστής δικαιώνει με τα πεπραγμένα του την ιερότητα του λειτουργήματός του, όσο κι αν αυτό είναι αδιανόητο σε μία κοινωνία δημοκρατικής και αντιφασιστικής διαφθοράς!

-----------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.