Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ


Τα ντόπια "αδρανή υλικά"
οι κάτοικοι των Εξαρχείων,
που επί χρόνια παρέμεναν σιωπηλοί 
έως και αλληλέγγυοι με τους μπαχαλάκηδες
μόλις σήμερα, παραμονές εκλογών, ξύπνησαν
υποκινημένοι από τους υψηλούς πάτρωνες της τρομοκρατίας!

     Η αλητεία των Εξαρχείων με την διαρκώς διογκούμενη εγκληματικότητά της διακρίνεται σε δύο "όχθες": σ΄ εκείνη που δεν φορά στολή και σε εκείνη που φορά στολή!

     Η πρώτη, η άνευ στολής, ως χρήσιμη ηλίθια, έδρασε μέχρι σήμερα υποθαλπόμενη από το ίδιο το κράτος μέχρι σημείου μεθοδευόμενου...αφηνιασμού και πλήρους εκτροπής της ώστε, αυτή την "προεκλογική" στιγμή το κράτος να μπορεί να την "αποκεφαλίσει" διαθέτοντας ως βασικό σύμμαχο σύσσωμη την, τεχνητά προκληθείσα, λαϊκή οργή! Παιγνίδια εξουσίας γνωστά από παλιά αλλά, ω2ς φαίνεται, άγνωστα στους αφελείς πιτσιρικάδες που ήρθε η ώρα να κρεμαστούν ως παράσημα στο πέτο των κρατικών εξουσιαστών!

     Η δεύτερη, η ένστολη αλητεία η οποία μέχρι τώρα έπαιζε τον ρόλο του θεατή στην επί χρόνια εντεινόμενη βία και εγκληματικότητα των υποθαλπομένων ηλιθίων και εκουσίων οργάνων της, ξάφνου, μετά μάλιστα και την -επίσης- υποθαλπόμενη "εξέγερση" των κατοίκων, απεφάσισε να προβεί σε επίδειξη "αφοσιώσεως επί του καθήκοντος" και να πράξει τα αυτονόητα τα οποία παρέβλεπε επιμελώς να πράξει επί χρόνια! προεκλογική περίοδος γαρ και οι σχεδιαστές της πραγματικής τρομοκρατίας που εκτρέφονται στους ορόφους της Κατεχάκη εξ αρχής λαμβανουν υπόψη τους το ωφέλιμο timing! E...voici, ελήλυθεν η ώρα εν όψει ...συσσωρευμένων εκλογών και καλύτερο timing δεν θα μπορούσε να υπάρξει! Άξιος ο μισθός και ο ...σχεδιασμός του!

     Επειδή, όμως, οι ψυχραίμως σκεπτόμενοι δεν ...μασάμε ταραμά (και το χαβιάρι Μεσολογγίου, ...καλό είναι) θα μπορούσε κάποιος από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ή και ...Διαταράξεως (όπως καθιερώθηκε) να μας δώσει μία εξήγηση τι δουλειά έχει στο χέρι του μπάτσου (όξω αριστερά) ένα ευδιακριτότατο ΜΟΛΟΤΩΦ με ακέραια τη φιάλη και έτοιμο προς χρήση το οποίο δεν αποτελεί "αλίευμα" εκτοξεύσεως διότι, εν τοιαύτη περιπτώσει η γυάλινη φιάλη θα είχε θρυμματισθεί;  Άντε μπράβο να ακούσουμε τη Γεροβασίλη και όχι μόνον σε "σκονάκια" που της δίνουν τα κομματικά αφεντικά της...




ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ

ΦΗΜΕΣ

     ΦΗΜΕΣ θέλουν την ομάδα των επιχειρησιακών επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. να ήταν καταθορυβημένη από την σφοδρότητα αλλά και την μαζικότητα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες της από ομάδες των Εξαρχείων και να ζητούν με επιτακτική αναφορά τους από τον περασμένο Νοέμβρη την άδεια χρήσεως πλαστικών σφαιρών για την απώθηση «επιτιθεμένων». Η άδεια, πάντα κατά τις ίδιες φήμες δεν δόθηκε αλλά βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση που δεν ήταν άλλη από την προμήθεια ενός νέου «όπλου» κατά διαδηλώσεων τελευταίας γενιιάς και μη ανιχνεύσιμο επιστημονικά σε όσους το υφίστανται: ένα νέο εκνέφωμα νευροπαραλυτικό (paralyzer) το οποίο εκτοξεύεται εναντίον των διαδηλωτών και εκείνοι υφίστανται προοδευτική δακρύρροια, αδυναμία αναπνοής και, τέλος, πρόσκαιρη αλλά γενική ημιπαράλυση η οποία διαρκεί μερικά λεπτά με πλήρη αδυναμία αντιδράσεων και να μη διακρίνεται στον παθόντα ο οποίος βρίσκεται πεσμένος με τα μάτια του τυφλωμένα και δυσχερή αναπνοή. Έτσι, αυτός που δέχεται το νευροπαραλυτικό εκνέφωμα θα μπορεί άνετα και να συλληφθεί αφού δεν θα μπορεί να κινηθεί και να αντιδράσει! Πάντα με τις ίδιες φήμες, το νέο όπλο κατά διαδηλωτών φέρεται υπό απόκρυψη μέσα σε κάνιστρα που μοιάζουν με πυροσβεστήρες . Το νέο όπλο φέρεται να έχει παραδοθεί στις αρμόδιες αστυνομικές διμοιρίες αυστηρά χρεωμένο από τον περασμένο Φεβρουάριο και μεταξύ τους οι εμπλεκόμενοι το αποκαλούν «ΜΟΛΟΤΩΦ» λόγω της δραστικότητάς του που ισοδυναμεί με «φωτιά» στο σώμα αυτού που το δέχεται.

     Μήπως η κ. Γεροβασίλη είναι έτοιμη να μας αποσαφηνίσει αυτές τις  φ ή μ ε ς  ή όχι; Διότι ήδη διαρρέει η πληροφορία ότι κάποιοι ετοιμάζονται να αποκτήσουν ένα πρώτο δείγμα ώστε να μας πληροφορήσουν εκείνοι τεκμηριωμένα και δημοσιογραφικότατα!



Ο Samuel Basham, της αντιτρομοκρατικής του Ισραήλ που κατευθύνει τις αντιδιαδηλωτικές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. ίσως θα μπορούσε να μας δώσει και τα στοιχεία προελεύσεως του νέου νευροπαραλυτικού εκνεφώματος...


ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

     Με τους εβραίους να ρυθμίζουν τα "εσωτερικά" μας πολύ πριν από την κήρυξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η ελλαδική κοινωνία εξακολουθεί να αλληλοκονταροχτυπιέται μέχρι θανάτου μετατρέποντας έναν λαό σε ένα αχαρτογράφητο τσίρκο αλληλοσπαρασσόμενων αντιφασιστών των οποίων, όσοι Έλληνες, ευχόμεθα την ταχείαν ...αλληλοεξόντωση!

Ο από αντιφασίστες ξυλοδαρμένος ...αντιφασίστας!

     Έτσι, μετά την βίαιη διάλυση της χθεσινής κινητοποιήσεως των οψίμως ...αφυπνισθέντων αντιφασιστών κατοίκων των Εξαρχείων από συντεταγμένους αντιφασίστες "μαυροφόρους" μέχρι ξυλοδαρμού πολλών εκ των πρώτων, ανακοινώθηκε και ο ξυλοδαρμός του αντιφασίστα φωτορεπόρτερ που κάλυπτε την διαδήλωση Αλέξανδρο Σταματίου, πάντοτε από τους αντιφασίστες "μαυροφόρους".

     ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ, όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει και οσημέραι δικαιωνόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.