Τρίτη 9 Απριλίου 2019


Tanti auguri, Comandante Mussolini, 
per la tua candidatura 
al Parlamento Europeo 
nelle fila del movimento Italiano 
“Fratelli d’ Italia”


     O δισέγγονος του διαχρονικού Ηγέτη της Ιταλίας Benito Mussolini, o Caio Giulio Cesare Mussolini, ανεκοίνωσε την υποψηφιότητά του για την είσοδό του στην Ευρωβουλή με το Ιταλικό πατριωτικό Κίνημα "Fratelli d' Italia" (Αδέλφια της Ιταλίας) ο οποίος τίτλο αποτελεί και τον τίτλο του εθνικού ύμνου της Ιταλίας!


      O δισέγγονος του αειμνήστου Ιταλού Ηγέτη, Caio Giulio Cesare Mussolini, ο οποίος σπούδασε ναυτικές επιστήμες και δραστηριοποιείται στις μεγαλύτερες ναυτικές οπλικές βιομηχανίες ως ειδικός επιστήμων, θέτει υποψηφιότητα στον ιταλικό Νότο και συχνά δηλώνει υπερήφανος για την οικογενειακή καταγωγή του, αμετακίνητος από την λαμπρή πολιτική κληρονομιά με την οποία, αυτή η καταγωγή του, τον "προικίζει".


     Η υποψηφιότητα του Μουσολίνι με τα «Αδέλφια της Ιταλίας» στη Νότια Περιφέρεια ανακοινώθηκε χθες σε κοινή βιντεοσκόπησή με την ηγέτιδα του πατριωτικού σχηματισμού Giorgia Meloni κατά την οποία ο υποψήφιος Caio Giulio Cesare Mussolini επέδειξε μία χαρισματική προσωπικότητα αξιοπρόσεκτου ρήτορος θυμίζοντας και σε αυτό το σημείο τον μέγιστο Benito Mussolini! 


     Ο 50χρονος Μουσολίνι είχε υπηρετήσει ως αξιωματικός στο πολεμικό ναυτικό και κατόπιν ήταν ο υπεύθυνος διευθυντής για τη Μέση Ανατολή του μεταλλουργικού ομίλου "Finmeccanica", της μεγαλύτερης εταιρείας που συνεργάζεται με τις ιταλικές ένοπλες δυνάμεις, έχοντας υπηρετήσει και σε ιταλικές ναυτικές βιομηχανίες-κολοσσούς όπως η "Oto Melara" .


     Χαρακτηριστικό του πανικού που προκάλεσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητός του ήταν η σπασμωδική ενέργεια του εβραιοκρατούμενου Facebook να ακυρώσει τον προσωπικό του λογαριασμό χωρίς καμία αιτιολογία, κάτι που το ίδιο το Facebook ανεκάλεσε μετά από "επιδρομή" επικριτών του και υποστηρικτών του δισέγγονου του Ιταλού Ηγέτη, από όλο τον κόσμο!


     Το "Ελληνικόν Εθνικόν Κοινωνικόν Καθίδρυμα" υπενθυμίζει στον δισέγγονο του αειμνήστου Benito Mussolini, ευχόμενο προς αυτόν "Καλήν επιτυχία":

Comandante Caio Giulio Cesare Mussolini
non dimenticare mai che
un MUSSOLINI e sempre necessario per l' Europa!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ 

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης 10/4/2019, 14:09 μ.μ.


     Η υποψηφιότητα και μόνον του απογόνου του μεγάλου Ιταλού Ηγέτη προκάλεσε τρόμο στο εβραιοσιωνιστικό κατεστημένο το οποίο δια του κυριοτέρου εκφραστή του, το Facebook, υπέκυψε σε σπασμωδικές αντιδράσεις οι οποίες καταδεικνύουν την μισαλλοδοξία του στον έσχατο βαθμό και δικαιώνουν όσους με οιονδήποτε τρόπο πολεμούν τον εβραιοσιωνισμό και όσους το εκφράζουν.


     Έτσι, ενώ το Facebook εντελώς αδικαιολογήτως και με μόνη αιτία το ...επώνυμο του υποψηφίου των ευρωεκλογών Caio Mussolini μπλόκαρε τον λογαριασμό του, το ίδιο εβραιοσιωνιστικό όργανο του διαδικτύου μπλόκαρε και τον ...δικό μου λογαριασμό στον οποίο (απλώς) αναδημοσίευσα την ως άνω ανάρτηση με  ε υ χ έ ς  για καλήν εκλογικήν επιτυχία προς τον Caio Mussolini!


     Ασφαλώς και γνωρίζουμε ότι οι δολοφόνοι εβραιοσιωνιστές, αυτοί οι επινοητές της διεθνούς τρομοκρατίας η οποία μεταπολεμικώς έχει προκαλέσει εκατόμβες νεκρών στο δυτικό κόσμο είναι αδίστακτοι ενώπιον πάντων και δεν κρύβουν το εγκληματικό προφίλ τους ακόμη και εάν το μόνον που δύνανται είναι να ...μπλοκάρουν έναν λογαριασμό στο Facebook. Παρά ταύτα, αποτελεί διασκέδασή μας να τους παρακολουθούμε να αποκαλύπτονται δημόσια ως απροκάλυπτοι καταπατητές όλων όσων οι ίδιοι επικαλούνται και, κυρίως, να παρακολουθούμε την συγκυρία να τους αποδίδει τα πρέποντα! Κι ενώ εμείς ουδόλως πιστεύουμε σε θεοκρατικές κατάρες καθότι ποσώς "θεοκράτες" απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε τις κατάρες του εβραίου Μαρδοχαίου φριζή να πέφτουν στο κεφάλι τους!

------------------------------------------------------------------
Εκ της Σ.Ο.:

[κλικάρετε επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση]

     Η παραπάνω ενημέρωση προερχόμενη από το GOOGLE μας ήρθε συνοδεύουσα ένα παραληρηματικό σχόλιο κάποιου, προφανέστατα, τρολ αν όχι ψυχοπαθή άνευ ειρμού, ουδέ καν...έναρθρου λόγου.  Ασφαλώς και ενημερώσαμε την GOOGLE ότι πρόκειται για phishing!

------------------------------------------------------------------

Eκ της Σ.Ο.:


     Ζητείται μεταφραστής! Το μόνο που διακρίνουμε είναι πάλι το όνομα του κ. Καλέντζη ο οποίος φαίνεται να αποτελεί μόνιμο εφιάλτη πολλών, γκεκικών (αν υπάρχουν... πια) δυσλεκτικών, δυσανεξικών και ...δυσλειτουργικών!

-----------------------------------------------------------------

Ν.Ο. 15/4/2019, 09:16 π.μ.

     Το να ζητάτε μεταφραστή για ένα χασίκλα είναι άχρηστο αφού είναι ολοφάνερο ότι ο Νταρκ Νάιτ υποφέρει από στερητικό. Τώρα στερητικό δόσης στερητικό άλλου ο γιατρός του μπορεί να ξέρει αν έχει γιατρό γιατί το μόνο φάρμακο γι αυτόν είναι η ευθανασία. Και μην αναρτάτε τέτοια σχόλια γιατί ρίχνετε το επίπεδο του σάιτ.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ Φίλε, η ανάρτηση και τέτοιων παραληρηματικών σχολίων είναι ωφέλιμη για την εξαγωγή συμπερασμάτων περί της κατάντιας της κοινωνίας μας με τα δημοκρατικά υποπροϊόντα που παράγει στις φάμπρικες της αποβλακώσεως των μαζών που διαθέτει. 

------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.