Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ" ΝΙΚΗΣΕ!



     Το ποιοι στελεχώνουν τον "Ιερό Λόχο" και το τι ακριβώς επιδιώκουν μας είναι άγνωστο και αδιάφορο. Εκείνο, όμως που γνωρίζουμε είναι ότι η τελευταία πρωτοβουλία τους να τιμήσουν την Μακεδονία δηλώνοντας υπερήφανοι γι αυτήν (Makedonia Pride) είναι μία αυτονόητη υποχρέωση κάθε Έλληνα, αν όχι και για κάθε αλλοεθνή ο οποίος τιμά τον Πολιτισμό αυτής της ιστορικής περιοχής και το λαμπρό ελληνικότατο παρελθόν της. Έτσι, ανεξαρτήτως της "ταυτότητος" του "Ιερού Λόχου", η επιθυμία τους να τιμήσουν την Μακεδονία και μάλιστα στη "καρδιιά" της, την Θεσσαλονίκη, μας βρίσκει οίκοθεν νοούμενα σύμφωνους, όπως σύμφωνο βρίσκει και κάθε συνέλληνα!


Ο σταλινοδήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου

     Ο "Ιερός Λόχος" για την εκδήλωσή του επέλεξε έναν δημοτικό χώρο (Θέατρο "Άστρο", Δήμου Μενεμένης-Αμπελοκήπων),  ο οποίος διατίθεται ισότιμα σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων, υπό όρους σεβασμού του συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου κάτι το οποίο, εξ αρχής, αποδέχθηκε και εγγυήθηκε ο "Ιερός Λόχος". Παρά ταύτα, ο δήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και αναλαμβάνοντας ρόλο σταλινοχωροφύλακα ...σφράγισε το θέατρο ψελλίζοντας έωλες δικαιολογίες!


     Τελικώς και παρά την σταλινομπολσεβίκικη τακτική του Λάζαρου Κυρίζογλου, η εκδήλωση του "Ιερού Λόχου" έγινε με λαμπρή επιτυχία και, μάλιστα, υπό βροχή, αποτέλεσμα για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια στους επιτελείς και στα μέλη του "Ιερού Λόχου"!

     Εκείνο που απομένει τώρα στον "Ιερό Λόχο" είναι να δώσει και το ...ιερό ...δίδαγμα στον σταλινικό Λάζαρο Κυρίζογλου ο οποίος θα πρέπει να μάθει ότι ο τοπικός "άρχοντας" δεν διαχειρίζεται την δημοτική περιουσία ως τσιφλίκι του και μάλιστα με κριτήρια δυσμενούς επιλογής βάσει πολιτικών φρονημάτων των δημοτών του αλλά βάσει της ισονομίας που προβλέπει το ισχύον σύνταγμα!

     Αυτό το ειδικότατο μάθημα το οποίο θα πρέπει να εννοήσει ο σταλινομπολσεβίκος Λάζαρος Κυρίζογλου είναι απαραίτητο να το "αποδεχθούν" και όσοι εμφορούνται από παρόμοια ρατσιστική, εναντίον Ελλήνων, εμμονή, ιδιαίτερα τώρα που η Ιστορία δείχνει να πετά στο σκουπιδοτενεκέ της όλα αυτά τα μετασοβιετικά απολειφάδια που νομίζουν ότι ζουν στη δεκαετία του '60 με την "θεία Μάρθα" του Κ.Κ.Ε. να κουβαλάει από τη Μόσχα λέβα για να μπουκωθούν και τη "Πράβντα" να τους δίνει "γραμμή" μέσω των δολοφόνων των διυλιστηρίων της Ούλεν!

     Και σε αυτά τα απαραίτητα μαθήματα επιμορφώσεως των μετασταλινικών υπολοίπων είμαστε όλοι αλληλέγγυοι!


Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.