Τρίτη 30 Απριλίου 2019

"ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΦΕΙ"


     Εξάρχεια, αμπελόκηποι, Γκύζη κλπ πάρτε και κάτι από Πεδίο Άρεως. Χτες το απόγευμα τέσσερα ανάρχια (ο ένας με μαλί ράστα κόκκινες μπούκλες) γράφανε με στένσιλ συνθήματα στα παγκάκια του Πεδίου Άρεως.


     Σε λίγο ένα σεκιουριτάδικο περνάει δίπλα τους κοντοστέκεται τους βλέπει το βλέπουν και αυτοί και συνεχίζει σα να μη συμβαίνει τίποτε.


     Το σεκιουριτάδικο κατευθύνεται μπροστά στο άγαλμα της Αθηνάς και έρχεται μούρη με μούρη και ένα δεύτερο σεκιουριτάδικο με τα πληρώματα να κατεβαίνουν και να μιλάνε ενώ παραδίπλα και μπροστά τους τα ανάρχια συνέχιζαν να λερώνουν παγκάκια χωρίς οι σεκιουριτάδες (4) να δίνουν καμια σημασία. Κάποτε οι αναρχικοί τελειώνουν το βάψιμο περνάνε πλάι από τους σεκιουριτάδες και μιλάνε για λίγο μαζί τους τους χαιρετάνε και βγαίνουν από την έξοδο προς Αλεξάνδρας με κατεύθυνση Εξάρχεια,


     Και απορώ εγώ: To στένσιλ γράφει "Δάγκωσε το χέρι που σε τρέφει" οι σεκιουριτάδες δεν ανέχτηκαν απλά τους καταστροφείς αλλά και τους κράτησαν τσίλιες για να γράψουν μιαν ανοησία ούτε καν πολιτικό σύνθημα, εμείς πληρώνουμε τους σεκιουριτάδες για να προστατεύουν τη περιουσία του άλσους μας, και οι αναρχικοί (λέμε τώρα) ρισκάρουν για το τίποτα. Και λίγο πιο πέρα στη πλατεία Εξαρχείων ένα κοπάδι αναρχικών τη πέφτει σε ένα διαβάτη που φορούσε μπλούζα για τη Μακεδονία και τον χτυπάνε στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.


     Μπας και τρέχει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε;
Π.Ρ.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Το σύστημα διαμορφώνει την τέλεια συγκυρία ώστε να αναλάβει την κυβέρνηση μια Χρυσή Αυγή, δυστυχώς όμως, ούτε αυτό το καταλαβαίνουν οι ιθαγενείς αναρχικοί, ούτε και η Χρυσή Αυγή μπορεί να κεφαλαιοποιήσει το αβαντάρισμα του συστήματος λόγω του οικτρού "iq" των στελεχών της, άλλως θα ήταν κυβέρνηση από το 1985! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.