Κυριακή 28 Απριλίου 2019

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ 
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!


     Πολλές φορές είχα την αφέλεια να χειροκροτήσω μαζί σας τους αναρχικούς νομίζοντας ότι πολεμούν το διεφθαρμένο κράτος. Ντρέπομαι που το λέω αλλά σήμερα πιστεύω ότι ο αναρχικός χώρος αποτελεί το πιο βρομερό αποχωρητήριο του διεφθαρμένου κράτους μαζί με χρυσές αυγές και λοιπά ακροδεξιά "σχήματα" όντας βέβαιη ότι όλα αυτά τα ακραία στοιχεία είναι το μακρύ χέρι του συστήματος για να μακροημερεύει στις πλάτες μας.

     Κατοικώ σε ένα σημείο απ όπου έχω στο πιάτο το Ε' αστυνομικό τμήμα και μαζί με όλη τη γειτονιά εδώ και χρόνια βασανιζόμαστε από τον κλεφτοπόλεμο που κάνουν οι αναρχικοί δήθεν ενάντια στο Ε' υποφέροντας μολότοφ δακρυγόνα και μάνικες μη μπορώντας πολλές φορές ούτε να μπούμε στα σπίτια μας και πάντα με τους αναρχικούς να διαφεύγουν και ποτέ να μην έχει γίνει ούτε μία σύλληψη.


     Και ενώ ποτέ κανένας αναρχικός δεν έχει συλλγηφθεί οι μπάτσοι δυο φορές κουβάλησαν την 23 χρονη κόρη μου στο τμήμα ως ύποπτη αν και την ξέρουν πολύ καλά απλά για να δικαιολογήσουν ότι κάτι κάνανε.

     Και όλα αυτά δεν θα είχαν καμιά σημασία αν εδώ και χρόνια δεν παρατηρούσα από το μπαλκόνι μου κάτι ιδιαίτερα περίεργο που αξίζει να σας το μεταφέρω μαζί με το φωτογραφικό υλικό που σας στέλνω και σας παρακαλώ να κάνετε όσο πιο σύντομα γίνεται αυτή την ανάρτηση (βράδυ Κυριακής Πάσχα) ώστε όποιος θέλει να επιβεβαιώσει την καταγγελία μου να μπορεί να έρθει ο ίδιος και να δει τα όσα καταγγέλλω.


     Λοιπόν, εδώ και πολλά χρόνια παρατηρώ ότι κατά τις επίσημες αργίες (Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, Πάσχα και δεκαπενταύγουστο) το Ε' αστυνομικό τμήμα δεν διαθέτει καμιά εξωτερική φύλαξη με διμοιρίες ΜΑΤ, τζιπάκια ΟΠΚΕ, συμβατικά και πυροσβεστικό όχημα και λίαν "περιέργως" ενώ τις αργίες αυτές παραμένει αφύλακτο ΠΟΤΕ δεν συμβαίνει περιστατικό επίθεσης από αναρχικούς εναντίον του τμήματος, όπως συμβαίνει τις άλλες μέρες που το τμήμα φρουρείται σαν αστακός. Επίσης, τις μέρες που φρουρείται συμβαίνουν οι επιθέσεις των αναρχικών πάντα χωρίς καμία ζημιά του τμήματος και χωρίς ποτέ να σημειώνεται σύλληψη, ενώ οι μόνοι που κινδυνεύουμε και παθαίνουμε ζημιές είμαστε οι απλοί γείτονες. Στη πολυκατοικία μας πέντε φορές αλλάξαμε τζάμια εισόδου μετά από σπασίματα.


     Δεν μπορώ λοιπόν να φανταστώ ότι αν ήμουν αναρχικιά δεν θα εκμεταλλευόμουν την έλλειψη φύλαξης του τμήματος που συμβαίνει επί χρόνια κάθε μεγάλη γιορτή και δεν θα έκανα ντου να μην αφησω τίποτα όρθιο. Συνεπώς, το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι οι μπάτσοι βρίσκονται σε στενή συμφωνία με τους αναρχικούς και ρυθμίζονται μεταξύ τους τέλεια ώστε να διατηρείται η εικόνα της αντιπαλότητας που, όμως, δεν είναι καθόλου αληθινή, δηλαδή, η κατάσταση είναι πολύ σικέ.

     Έτσι και απόψε, βράδυ Κυριακής Πάσχα το Ε' αστυνομικό τμήμα παραμένει αφρούρητο και περασμένες δέκα καμία εξωτερική κλούβα, κανένα τζιπάκι ΟΠΚΕ καμία πεζοπόρα διμοιρία κανένα πυροσβεστικό σε όλη την περιοχή ούτε καν εξωτερική περίπολος του τμήματος λες και γνωρίζουν ότι οι αναρχικοί  απόψε ρουφάνε το γαλατάκι τους.


     Κοροιδευόμαστε αγαπητοί κύριοι; Επιμένω στο τίτλο "ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!" και επαναλαμβάνω, αναρτήστε το γρήγορα απόψε και όποιος θέλει στη διάθεσή του.  

Χωρίς υπογραφή


Aπάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητή Κυρία,

     Λόγω των απαιτουμένων διαδικασιών προ-δημοσιεύσεως όλων των αναρτήσεων από την συλλογικότητά μας, αν και λάβαμε το κείμενό σας στις 23:48 μ.μ. καταφέραμε να το αναρτήσουμε στις 00:08 π.μ. της επομένης κάτι για το οποίο σας ζητούμε συγγνώμη αλλά πάντως, θα ήταν δυνατόν για όποιον δυσπιστεί να ελέγξει επιτόπου την κατάθεση σας η οποία είναι εξ ολοκλήρου αληθής.

     Για τον ίδιο λόγο, ήτοι, της υποχρεωτικής συναινετικής προεγγρίσεως όλων των αναρτήσεων καθυστερήσαμε και την ανάρτηση της παρούσας απαντήσεως, ζητώντας την κατανόησή σας.

     Στο παρόν Ιστολόγιο επιδιώκουμε τον διάλογο και, ομολογουμένως, χάρη αυτού, αναζητήσαμε την δυνατότητα διαφωνίας με την τοποθέτησή σας αλλά δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε ούτε ένα σημείο να διαφωνήσουμε με αυτήν.

     Η θέση μας για τον αναρχικό χώρο στην Ελλάδα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι ότι αποτελεί το αντίβαρο της πεζοδρομιακής ακροδεξιάς και παράγεται ως ευφυές υποπροϊόν και αιχμή του δόρατος της επιδιωκόμενης εξουσιαστικότητος του διεφθαρμένου κράτους!

     Οι συστηματικώς και επί χρόνια σκηνοθετημένες αψιμαχίες-πετροπόλεμος των ενστόλων και αστόλων μπάτσων (για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους) είναι προφανές ότι εκπορεύονται από την Κατεχάκη προς ενίσχυση των αστυνομικών δομών του μεταπολιτευτικού κρατικού παρακράτους το οποίο διακρίνεται σε δύο "προφίλ", το τυπικό (κυβέρνηση και θεσμοί) και το άτυπο (αναρχοαριστερό παρακράτος). Κάπου ανάμεσα σ΄ αυτά τα δύο διεκδικεί την "θέση" του και το ακροδεξιό παρακράτος αλλά ποτέ δεν θα την κατακτήσει διότι τυπικό κράτος και άτυπο παρακράτος συνταυτιζόμενο και "συμποσούμενο" σε ένα, δεν αφήνει κενό διεισδύσεως στο παιγνίδι της εξουσιαστικότητος.

     Θα σας παρακαλούσαμε, ως περίοικο, να μας ενημερώνετε για ό,τι παρατηρείτε πέριξ του αμαρτωλού Ε' αστυνομικού τμήματος με τον τρόπο που αποδεικνύετε ότι κατέχετε. Θα μας είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον και κοινωνικώς χρησιμότατο. Και δεν κρύβουμε την ευχάριστη έκπληξή μας διαπιστώνοντας ότι σιγά-σιγά, μετά τους κατοίκους Αμπελοκήπων και Γκύζη καλοδεχόμαστε στο "Ε.Ε.Κ.Κ." και την αγωνία κατοίκου των Εξαρχείων. Όλοι, μια "γειτονιά" είμαστε!

     Με εκτίμηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.