Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ Ή ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ;


     Δύο και όχι ένα περιπολικά φρουρούν ένα ...άγαλμα από την υποτιθέμενη παραφροσύνη ψυχανωμάλων που μισούν ένα από τα κορυφαία πρόσωπα της παγκόσμιας Ιστορίας, τον μεγάλο Αλέξανδρο, στο κέντρο των Αθηνών!

     Σύμπτωμα αντιφασιστικής παραφροσύνης και το μίσος προς τα μνημεία, όπως και προς ολόκληρο τον Πολιτισμό, οι γραικύλοι αντιφασίστες δεν θα ήταν δυνατόν να αντέξουν τον μεγάλο Μακεδόνα στρατηλάτη ούτε ως ...άγαλμα, αφού οι ίδιοι κι ο αντιφασισμός τους παραμένουν στον αντίποδα της μεγαλοσύνης του Αλεξάνδρου, ασήμαντοι κι ανύπαρκτοι!

     Έτσι,πριν ακόμη στηθεί το άγαλμα, ήταν γνωστό ότι οι πασίγνωστοι "άγνωστοι" θα το βανδαλίσουν, οπότε, ο κρατικός εργοδότης τους ήταν αναγκασμένος, για το θεαθήναι και μόνον, να τοποθετήσει ...φρουρά η οποία, υποτίθεται, θα προστάτευε το ...άγαλμα από τους ...αναμενόμενους βανδάλους που αποτελούν και το "μακρύ χέρι" του ίδιου του κράτους!

     Ακόμη μια περίπτωση όπου το αφεντικό είναι υποχρεωμένο για επικοινωνιακούς λόγους να υποδυθεί τον ρόλο του "υπεράνω" αλλά εκ των πραγμάτων είναι καταδικασμένο να "ξεβρακωθεί" αφού κάποιες αντινομίες είναι ανυπέρβλητες!  Διότι, απαραίτητη η παρουσία των μπάτσων ώστε να μη κατηγορηθεί το κρατικό "αφεντικό" για παράλειψη, αλλά απαραίτητος και ο βανδαλισμός που θα διαιωνίσει την κυριαρχία του αντιφασισμού ως υποστυλώματος της αστυνομοκεντρικής εξουσιαστικότητος δια της οποίας, από το 1974, κυβερνά η ελλαδική δημοκρατία έναν υπόδουλο λαό! 


     Και ο βανδαλισμός επιτελείται ανεμπόδιστα επί παρουσία των μπάτσων! Ακριβώς μπροστά τους στα πέντε μέτρα με τους δράστες να αποτυπώνουν στο βάθρο του αγάλματος ολόκληρα ...επιγράμματα των οποίων η αναγραφή δεν είναι υπόθεση δευτερολέπτων αλλά ικανότατου χρόνου κατά τον οποίο οι μπάτσοι θα έπαιζαν ή την τυφλόμυγα ή κάτι άλλο...


     Και επί του μνημείου, ένα άλλο "μνημείο" αντιφασιστικής ανοησίας "ξεδιπλώθηκε" άνετα, χαλαρά, από εκείνους τους οποίους -υποτίθεται- ...ανέμεναν "άγρυπνοι" και σε ..."ετοιμότητα" οι μπάτσοι!...


     Παγιδευμένοι στη κρατική εργοδοσία οι επαγγελματίες αντιφασίστες αδυνατούν να κατανοήσουν που οδηγούνται, κατευθυνόμενοι από το εξουσιαστικό αφεντικό τους το οποίο τους οδηγεί προς την "έξοδο" ως "εχθρό λαού"! Καταντώντας τους μπροστάρηδες στο "welcome refuges" ο κρατικός εργοδότης τους άφησε ανέργους, περιθωριοποιημένους, χωρίς τόπο να σταθούν και αντιμέτωπους με έναν λαό ο οποίος ξυπνά αργά αλλά σταθερά με αστάθμητο ξέσπασμα! Και τώρα, το κράτος εντολοδότης των, χρησίμων ηλιθίων, αντιφασιστών δεν διστάζει να τους κατευθύνει προς την ανακύκλωση, ωθώντας τους σε πράξεις επικοινωνιακής αυτοκτονίας, ενώ ο ίδιος εργοδότης ετοιμάζει τους αντικαταστάτες τους από την εντελώς αντίθετη πλευρά που, πολυαριθμότερη, καραδοκεί γεμάτη μίσος και άγρια διάθεση ρεβανσισμού...


     Θα μπορούσαμε, απλώς, να αναρωτηθούμε εάν, εν προκειμένω, οι μπάτσοι ήσαν απλοί τσιλιαδόροι ή και συνεργοί στον βανδαλισμό του ταλαίπωρου αγάλματος, αλλά τούτο είναι το λιγότερο! Άλλωστε τα "έργα και οι ημέρες" της ελλαδικής αστυνομίας και για λόγους δημοσίας τάξεως, παραπέμπουν στην αδήριτη αναγκαιότητα της άμεσης και πλήρους διαλύσεώς της, ακόμη και εάν στη θέση της δεν μπορεί να τοποθετηθεί τίποτε άλλο! Εκείνο το οποίο εμάς μας προβληματίζει είναι κατά πόσον ακόμη αυτοί που κατοικούν τούτη την χώρα θα εξακολουθούν να εθελοτυφλούν, να μην αναλαμβάνουν την ευθύνη της διανοητικής ολιγωρίας τους και να νομίζουν ότι ζουν σε ευνομούμενη χώρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.