Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 
Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΑΔΩΝ


     Το πραναγγείλαμε μέρες πριν ότι το παιγνίδι με την άδεια του Κουφοντίνα είναι "στημένο" και η απόφαση χορήγησης της άδειάς του ΠΡΟ-αποφασισμένη  και επιμένουμε σε ότι δημοσιεύσαμε. Αύριο, Τρίτη 21η Μαίου 2019 θα επιβεβαιωθούμε και οι δικαστάδες θα μας οφείλουν απολογία!


     Δεν υπογραμμίζουμε, απλά, ότι αν θέλετε να είστε ενημερωμένοι να μας διαβάζετε αλλά θέλουμε να σταθούμε στο αισχρό δούλεμα της συντεχνίας των δικαστάδων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι κρίσεις τους είναι "ανυπαγόρευτες", "ανεπηρέαστες" και "αυτόβουλες"!


     Η κυρα-Ξένη δεν παρανόμησε ζητώντας την "ακύρωση" του εξ αρχής ΑΚΥΡΟΥ βουλεύματος άρνησης άδειας στον Κουφοντίνα, αλλά υπέπεσε στην επίδειξη ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ" για τον Κουφοντίνα ενώ στις φυλακές "της" υπάρχουν τραγικά ανθρώπινα "δείγματα" για τα οποία θα έπρεπε να είχε επιδείξει ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ...ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!


     Κυρα-Ξένη είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, δικαστάδες είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ διότι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τον "πεινώντα" για ελάχιστα εικοσιτετράωρα (?...) Κουφοντίνα είναι κρατούμενοι σε αυτή την κατάσταση στα κάτεργά σας όπου παραβιάζονται ΣΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ενώ εσείς περιμένετε την στιγμή που θα επιδείξετε "ευθιξία" σε Λυκουρέζους και Κουφοντίνες!


ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ 

Κώστας Νλ. 20/5/2019, 16:18 μ.μ.

     Μόλις ανακοινώθηκε και η αποφυλάκιση του Νίκου Ρωμανού. Το κράτος των προδοτών προετοιμάζει το στρατό του για τον πόλεμο που έχουμε.Εμείς τι κάνουμε και κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ένοπλη βία που εδώ και καιρό άρχισε να ασκείται εναντίον μας με κορυφαίο το χθεσινό μαχαίρωμα του Έλληνα Εθνικιστή στη Θεσσαλονίκη από δύο κομμουνιστές;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ Συνέλληνα, ορθώς αποφασίσθηκε η αποφυλάκιση του Νίκου Ρωμανού ως μέτρο σωφρονιστικό που εκτιμά την καλή συμπεριφορά του φυλακισμένου κατά την διάρκεια της φυλακίσεώς του και ελεγκτέοι είναι οι δικαστές γιατί μέχρι σήμερα το αγνοούσαν και το εφάρμοσαν μόνον στην συγκεκριμένη περίπτωση. Κατά τα λοιπά, όντως, από το 1974 υπάρχει εσωτερικός πόλεμος εναντίον των Ελλήνων από ξενοκίνητα καθάρματα τα οποία θα πρέπει να ξεπαστρευτούν. Στη διάθεσή σας!

------------------------------------------------------------------------ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.