Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ο CAIO MUSSOLINI ΣΚΟΡΠΑ ΠΑΝΙΚΟ!



"EIMAI YΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ!"



     Ο  M U S S O L I N I  ετοιμάζεται να μπει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το κόμμα "Fratelli d' Italia" που είναι και ο τίτλος του εθνικού ύμνου της Ιταλίας και οι απανταχού αντιφασίστες σπαρταράνε τρομοκρατημένοι, με εκδηλώσεις πανικού και απελπισίας διότι, με λίγα λόγια, ο Φασισμός δικαιώνεται με τον πανηγυρικότερο τρόπο από τον δισέγγονο του μεγάλου Ιταλού Ηγέτη!

Ή


     Και από τις εκδηλώσεις πανικού δεν θα μπορούσε να είναι απαλλαγμένο και το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτυώσεως "Facebook" ή, όπως θα έπρεπε να ονομάζεται ορθότερα, ..."Fakebook" το οποίο, εκφράζοντας την απόγνωση των εβραίων πατρώνων του επιδίδεται σε μία σαρωτική λογοκρισία διαγράφοντας ακόμη κι ευχές για καλήν επιτυχία στον Caio Mussolini από τους θαυμαστές της διακεκριμένης, πραγματικά, προσωπικότητός του!


     Στην περίπτωσή μου, πανικόβλητο το "Fakebook", μου μπλόκαρε τον λογαριασμό μου με μόνον λόγο ότι απέστειλα ευχές για καλήν επιτυχία στον εξαιρετικό Caio Mussolini για την ευρωβουλευτικήν υποψηφιότητά του!


     Και το "Fakebook" επέμεινε στην λογοκρισία του όταν κι εγώ επέμεινα στην λοιδορία του για την σπασμωδικότητά του η οποία το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι οι σιωνιστές είναι τόσο λυσσασμένα μισαλλόδοξοι που δικαιώνουν οποιανδήποτε πράξη αντιμετωπίσεώς τους και, πέραν των μύθων που επικαλούνται, τίποτε δεν κρίνεται υπερβολικό για την ολοκληρωτικήν εξουδετέρωση του μίσους τους προς την Ανθρωπότητα!


     Με λαμπρές σπουδές και προϋπηρεσία υψηλόβαθμου στελέχους σε μεγάλες πολεμικές ναυτικές βιομηχανίες, ο Caio Mussolini, αφού υπηρέτησε το πολεμικό ναυτικό της χώρας του και στήριξε την μεγάλη πολεμική βιομηχανική μονάδα Oto Melara της Ιταλίας, ο Caio Mussolini εισέβαλε στην πολιτική ξεκινώντας την δική του "πορεία" προς την ...Ρώμη και τις Βρυξέλλες, ανυποχώρητος για την λυσσαλέα επίθεση που του κάνουν οι αμέτρητοι εχθροί του, κατατροπώνοντάς τους με παρρησία και χιούμορ!


     Για παράδειγμα, κατευθυνόμενος προς το Μιλάνο προκειμένου να λάβει μέρος στην συνδιάσκεψη του κόμματός του είδε να έχει γεμίσει ο τόπος με μία τραγική αφίσα μίσους που του είχαν φιλοτεχνήσει οι εχθροί του για να τον τρομοκρατήσουν. Η αφίσα έδειχνε τον ίδιο ...κρεμασμένα ανάποδα, όπως οι δολοφόνοι του προπάππου του είχαν κρεμάσει τον μεγάλο Ιταλό Ηγέτη στο Μιλάνο. Ο Caio Mussolini, τότε, αντί να φοβηθεί στάθηκε πλάι σε μία από αυτές και έβγαλε μία φωτογραφία με ένα διάπλατο χαμόγελο που πάγωσε ακόμη περισσότερο τους μισαλλόδοξους αντιπάλους του!



     Kαι είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές στιγμές της προεκλογικής καμπάνιας του εμφανίζεται σε σημεία όπου εξακολουθούν να υψώνονται μνημεία από την περίοδο του Ιταλικού Φασισμού και προ αυτών να φωτογραφίζεται, αποσπώντας τους επαίνους χιλιάδων ψηφοφόρων του!

     Καταλαβαίνει κανείς την αντιφασιστική "ρητορική" που του απευθύνουν οι εβραιόδουλοι εχθροί του και όποιος παρακολουθήσει τις αντιδράσεις του θα εντυπωσιασθεί με την χαλαρότητά του και τον ευφυέστατο τρόπο με τον οποίο όχι μόνον δεν αρνείται τον Φασισμό αλλά και τον αναδεικνύει ως κυρίαρχο κεφάλαιο πολιτικού μέλλοντος της Ευρώπης, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους αστοιχείωτους γραικύλους οι οποίοι έσπευσαν να τον αποκηρύξουν μόλις οι ξεβράκωτοι ομόφυλοι κοινοβουλευτικοί τους κούνησαν το δάχτυλο...


     Υπερήφανος θεματοφύλακας ενός ιερού ονόματος, ο δισέγγονος του Benito Mussolini, δεν κρύβει το μεγαλείο της λαμπρής οικογενειακής καταγωγής του, κρατώντας υψηλά την "σημαία" των εθνικών Αξιών μιας χώρας της οποίας το νεώτερο θεμέλιό της είναι προσωπικό δημιούργημα του μεγάλου προπάππου του!



Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ



Κ. Μπεζαίτης 5/5/2019, 23;04 μ.μ.

Η Ιταλία μας στέλνει καλά νέα! Καλή επιτυχία.

-------------------------------------------------------------------------

Π. Πριόβολος  6/5/2019, 09:15 π.μ.

Σκέφτομαι τι θα υφίσταται αυτός ο άνθρωπος με αυτό το επώνυμο στη μασονοκρατούμενη χώρα του και πως να τον συγκρίνεις με τους δικους μας καραγκιόζηδες.

-------------------------------------------------------------------------

Νίκη Φίλιου, 6/5/2019, 09:46 π.μ.

Καλή επιτυχία να έχει και να προσέχει μη τον φάνε.

---------------------------------------------------------------------------

Ι. Κ. 6/5/2019, 11:54 π.μ.

Βαρύ όνομα βαριές οι ευθύνες αλλά μπράβο του. Τον βλέπω στο ευροκοινοβούλιο σίγουρο.

--------------------------------------------------------------------------

Κ. Κ. Νακόπουλος, 6/5/2019, 12:05 μ.μ.

Αυτός θα έπρεπε να είχε κάνει δικό του κόμμα και όχι να κατεβαίνει πίσω από μια αρχηγό. Θα έμπαινε με τη πρώτη.

---------------------------------------------------------------------------

Μιρ. Αρχ, 6/5/2019, 13:39 μ.μ.

Φοβερές πληροφορίες και το έτριψα και στη μούρη του Τριανταφυλλόπουλου. Να τα αναρτάτε όλα εκεί τα βλέπει κόσμος. Καλή επιτυχία να έχει!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τάκης Σαββάκης, 6/5/2019, 21:56 μ.μ.

     Η οικογένεια Μουσολίνι είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα πολύ δεμένη κι αυτό θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γ.Σ. 6/5/2019, 23:14 μ.μ.

     Ωραία η ιδέα σου Μιρ. Αρχ. τη κλέβω.



Απάντηση Σ.Ο.:

     Τελικώς η "Ζούγκλα" θα γίνει θυγατρική μας, το βλέπουμε το ...έμφραγμα να έρχεται για τον εβραιολάγνο Τριανταφυλλόπουλο.

-------------------------------------------------------------------------

george barbarigos 6/5/2019, 00:32 π.μ.

     Επιτέλους οι διαχειριστές του face αποφάσισαν να σε μπλοκάρουν τρισάθλια έχιδνα αφού όμως πρόλαβες να χύσεις το δηλητήριό σου εναντίον τόσων συναγωνιστών ακόμα και του πραγματικού ηγέτη του Ε/Σ χώρου Σ.Γκέκα! Συκοφάντησες,λοιδώρησες,ρουφιάνεψες δεκάδες συναγωνιστές αλλά και εξέχοντες εθνικιστές όπως τον λαμπρό δικηγόρο Η.Ηλιακόπουλο κα. Επιτέλους όμως η Νέμεσις  τιμώρησε  την ιταμότητά σου και σε παρέδωσε αύτανδρο στην ανυπαρξία αφού ,ως γνωστόν,χωρίς τη προβολή του face δεν υφίσταται κοινωνική παρουσία. Και τώρα ταλαίπωρη έχιδνα κάνε το καημό σου καραμέλλα και αν λιγώνεσαι φτύσε και τα κουκούτσια! Ο Εθνικισμός προχωρά συντρίβοντας τους προδότες του!


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Πάμε ένα bras de fer? 😃



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sonafetssakeg, ή barbarigos ή Στεφανία 17/5/2019, 15:18 μ.μ.

     Τι κακό με σένα ρε Στέφανε να λυσσάς για βρισίδι και να μη καταλαβαίνεις ότι σε καταλαβαίνουν από μακριά. Τι κατάσταση είναι αυτή ρε μεγαλοκοπέλα μας να ψάχνεις αφορμή για να ακούσεις τα χειρότερα όπου πας κι όπου σταθείς και να σε κοροιδεύουν από Αθήνα μέχρι Μόσχα. Μα καλά κοντεύεις εβδομήντα και μυαλό δεν έβαλες πότε θα βάλεις; Δε σέβεσαι όσους βρέθηκαν κοντά σου όλα αυτά τα χρόνια; george barbarigos για σένα μιλάω.

---------------------------------------------------------------------------

 Ευχές για καλήν επιτυχία στον Caio Mussolini στέλνουν οι κ.κ.: Κ.Μ, Βασ, Μιχ. Κλ. Ραφαηλίδη, Ξ. Κοσμόπουλος, Π. Τ., Γ. Ροδόπουλος, Ν. Δροσοπούλου, Δ. Χασιώτης,, Ε.Τ., Π. Γιαννάκης, Α. Brix, Η.Η., Θύμιος Καλ., Ι.Ε., Τάκης Παναγόπουλος, Mίλτος Μίλτος, Άννα Ηλ., Ε. Χατζής, Θρ. Ασπιώτης, Γ. Σαραβάνος, Λεμονιά Φ., Ι. Προμπονά, Μηνάς Σαμ. Τ. Πασχαλίδης, Κ. Περήφανος, Πασχαλιά Μαυρ., Σπ. Κολιόπουλος, Φένια Ρ., Τ. Αγόρου, Κ. Σαραλιώτης, Παρ. Παπαδοπούλου, Κίμων Τρ., Ξ.Γ.Γ., Ν. Ζαβιτσιάνου, Ελλανία Μ., Δημ. Πουλίου, Β. Νάκος, Π. Αλεβ., Ο.Ρω., Ηλ. Ξαγοράρης, Μ. Κωστ., Στ. Πετράκη, T. Restis, Γ.Μ. Ιωανν., Μ. Καλ. Π. Ησ., Τζιμης Παν., Σόφη-Φένια Νεμ.                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.