Πέμπτη 30 Μαΐου 2019


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ 
ΤΗΣ 
"ΧΡΥΣΗΣΑΥΓΗΣ"



     Όσο στη ξεφτιλισμένη "Χρυσή Αυγή" οι μαριονέτες-"στελέχη" της σέρνονται πίσω από τον μισότρελο Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι για τα επόμενα διακόσια χρόνια (και καλά θα κάνει) και οι χρυσαυγίτες θα ντρέπονται να δουν τη φάτσα τους στο καθρέφτη!

     Συνεχίστε κουραδόμυαλοι!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Ση. Ξν. 31/5/2019 00:16 π.μ.

     Αν γυρίσουμε πίσω θα δούμε ότι ο Μιχαλολιάκος έγλυφε καθένα που θα μπορούσε να του δώσει ψήφους για να ορκιστεί προθυπουργός. Να θυμηθούμε πόσες φορές έγλυψε τον Πλεύρη και πόσες φορές σκοτώθηκε μαζί του χωρίς και να υπάρχει λόγος; 

____________________________________

george barbarigos, 31/5/2-19, 01:40 π.μ.

 Καλέντζη, δε ξέρω τι λες εσύ αλλά αν στη θέση του Μιχαλολιάκου βρισκόταν ο Σ.Γκέκας το κόμμα και θα μπορούσε να ανακάμψει εκλογικά αλλά ,το κυριότερο, θα διεύρυνε τους ορίζοντες των πολιτικών του συνεργασιών με δυνάμεις όπως το ΛΟΑΤΚΙ, η ομάδα του Γ.Βαλιαννάτου,η αυτόνομη κίνηση Πισωλούρηδων Παγκρατίου κτλ.Για να μη μιλήσουμε κιόλας και για τις διεθνείς επαφές που θα ανέπτυσε και με άλλα ''αδελφά'' ευρωπαικά κόμματα!!


Απάντηση Σ.Ο.:

     Πέραν του κυρίως θέματος θα μπορούσατε να μας αιτιολογήσετε βάσει ποιας λογικής κάποιοι αποδίδουν τα πάντα στον κ. Καλέντζη ο οποίος όχι μόνον υπογράφει τα άρθρα και σχόλιά του αλλά επισυνάπτει και το τηλέφωνό του, ενώ, το συγκεκριμένο δεν φέρει παρόμοια στοιχεία "υπογραφής";
________________________________________________

Π. Τσακ. 1/5/2019, 10:43 π.μ.

     Μας απασχολεί η Χρυσή Αυγή που σε λίγες μέρες δεν θα είναι ούτε καν στη Βουλή και όπως είναι γνωστό σε λίγο μετακομίζει και ο Μιχαλο από τη Μεσογείων Μήπως είναι ώρα να ξανασκεφτεί ο κ. Καλέντζης το χρέος του απέναντι στον ελληνισμό;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ κ. Π. Τσακ, επειδή "Ελληνισμός" δεν υπάρχει εκ της εποχής της μάχης της Πύδνας, θα πρέπει να χρωστάω της Μιχαλούς εάν "παρακολουθήσω" τον υπαινιγμό σας. Και εάν συν-τρολάρετε με τον φίλτατο κ. george barbarigos έχει καλώς, εάν όχι λυπηθείτε με και μη με καθυβρίζετε θεωρώντας με τόσο αριβίστα ώστε να ασχοληθώ με τα ιμιτασιόν υπολείμματα της κόπρου της δημοκρατίας! Προτιμώ την αυθεντική κόπρο των Ίππων του Σταύλου μας!


________________________________________________


Siegfried Spengler, 3/6/2019, 17:19 μ.μ.


     ν ὅσῳ οἱ καθιδρυματικοί “Ρομά” κ.κ. barbarigos κλπ τοῦ Κοζανοστρικοῦ συμπιλήματος Καλέντζη θίγουν τὴν δημοφιλίαν τοῦ Στ. Γκ., προφανῶς ὡς ἀνερμάτιστοι κλακαδόροι ἐχίδνης προκαλοῦν ἔμετον. 

Απάντηση Σ.Ο.:

     Καλώς τη πέρδικα που από Στεφανία έγινε ...Siegfried και Spengler! Δεν ξέρουμε αν ο george barbarigos σου απαντήσει, όμως, εμείς θα σου προσφέρουμε ό,τι κατευναστικότερο για την έξαψή σου! Enjoy!


____________________________________


Σαρ. Ταχ. 4/6/2019, 08:37 π.μ.

     Τόσο βλαμένη η Στεφανία που δεν καταλαβαίνει ότι είναι η μόνη που γράφει όπως γράφει και τη καταλαβαίνουν και οι πέτρες; Τόσο τη βάρεσε η @γ@μί@;

Απάντηση Σ.Ο.:

     Ελπίζουμε στη κατανόησή σας για την λογοκρισία μας διότι μας παρασύρετε σε ανάρτηση ακόμη πιο ασέμνων αφιερωμάτων στο ...πρόβλημά της! Και ο κ. Καλέντζης έχει πολλά κέφια για κάτι τέτοιο..., με τα δόντια τον κρατάμε!


________________________________________________


Siegfried Spengler, 5/6/2019, 00:09 π..μ.

     Πουστάρες έρχονται κρεμάλες!


Απάντηση Σ.Ο.:

     Ε, τότε κρύψου Siegfried Spengler!

_____________________________


george barbarigos, 5/6/2019, 02:15 π.μ


      Επιτρέπεται τώρα κοτζάμ Σπένγκλερ, να ασχολείται με τους Ρομά του Καθιδρύματος? Πλησιάζουν εκλογές και αντί να συντάξει καμιά συμμαχία της προκοπής κάθεται και απειλεί εμάς τους πισωλούρηδες με κρεμάλες? Αχ μωρή βρωμιάρα μου έχεις ανάψει μεγάλες φωτιές! Θα σε ξεμοναχιάσω κάπου,δε θα σε ξεμοναχιάσω?


Απάντηση Σ.Ο.:

     Είπαμε κι εμείς,καθυστέρησε ο κ. george barbarigos... Λέτε να καθυστερήσει κι ο τρισμέγιστος Siegfried Spengler;


____________________________________

Siegfried Spengler, 5/6/2019, 14:39 μ..μ.


     Πουστάρες έρχονται κρεμάλες! Καλέντζη η barbarigos η όπως γουστάρεις ξέρεις τι εννοώ.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Όταν ο παμπάλαιος καρβουνόδισκος των 78 στροφών (His Master's Voice) κολλήσει στο "αρχαϊκό" γραμμόφωνο Paillard του 1926, η γοργόνα γίνεται κακόφωνη και η βελόνα χρειάζεται άλλαγμα. Μπορεί ένα κουτάκι Parlophone να μην περιέχει αγγούρια καλυβιώτικα αλλά τόσες δα βελονίτσες, όμως στη προκειμένη περίπτωση είναι ό,τι καλύτερο. Α! Και μη στενοχωριέσαι, σε λίγο βγαίνουν και τα καλυβιώτικα! Επίσης θα σε ξαναλυπήσω διότι μπορεί να μην υπάρχει δράκος αλλά υπάρχει Barbarigos. Voici, ζαργάνα μου:


____________________________________


Siegfried Spengler, 5/6/2019, 18:41 μ..μ.

     χετε στρεβλὴν φύσιν, παρὰ φύσιν καὶ ἄρνησιν τῆς φυσικῆς εὐροίας καὶ ἡ κιναιδικὴ «ἰδιαιτερότης» σας προσκτᾷ  διάγνωσιν ἐρεβώδους διαστροφικῆς ἀποκλίσεως


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αναποτελεσματικοί οι ψυχίατροι στη Δανία! Χάνουμε πάσαν ιδέα για την επιστημονική τους επάρκεια. Να βάλουμε ένα ...χεράκι (όχι! μη πάει στο πονηρό ο νους σου...) να συστήσουμε κάτι από Ελλάδα; Διότι μπορεί να μην έχουμε "στρεβλή φύση" αλλά από ψυχιάτρους άφθονους... Α! και αυτές οι υπογεγραμμένες σου πραγματικά μας παραπέμπουν στον ...Spengler! 

____________________________________


"Τρολίστας- Κιναιδοαποκαλύψας", 5 Ιουν, 22:22 μ.μ.

     Καλησπέρα κύριε Καλέντζη, δυστυχώς τα οικονομικά μου εν μέσω κρίσης έγιναν άθλια και επειδή σύνταξη στο μέλλον δεν παίζει να πάρω με την παρούσα δουλειά μου, άκουσα τις ρηξιπρώκτιες ομιλίες του Στέφανου Gayka και έτσι αποφάσισα να έρθω και εγώ σε επαφή με την Μοσσάντ προκειμένου να παίρνω έναν καλύτερο μισθό και στο μέλλον να απολαύσω μια αξιοπρεπή σύνταξη. Και να πως έχουν στα πράγματα:

     Μου είπαν από την Μοσσάντ ότι θα με δεχτούν με χαρά αρκεί να καταφέρω να διεκπεραιώσω μία δοκιμασία. Να γράψω ή να δημοσιεύσω κάτι εναντίον του Στέφανου Gayka, μιας και όπως διαβεβαιώνουν και οι ίδιοι, ενώ έχουν στείλει αμέτρητους πράκτορες κι έχουν σκαρφιστεί πάμπολλα τεχνάσματα για να τον καταστρέψουν, δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα εξαιτίας της μεγαλειώδους αντίστασης που ο πρΩκτορας του Αριανικού Μασκουλενισμού Gaykas τους προβάλλει και της μεγάλης του οξινοδέρκειας. Μου είπαν μάλιστα ότι η Ευρώπη και η λευκή φυλή δεν έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στον Σιωνισμό γιατί στέκεται εμπόδιο και βράχος αντίστασης ο Gaykas και το ΑΡΜΑ. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για αυτά που θα δημοσιεύσω αλλά τί να κάνω; Τα λεφτά είναι πολλά και τα έχω μεγάλη ανάγκη. Ενώ  το να προβώ σε μια άλλη λύση απελπισίας πχ να γίνω φτηνιάρικο ζιγκολό- κατοικίδια γοργόνα- pet- boy toy κτλ κτλ σε καμιά ας πούμε συνταξιούχο μαινάδα της Δανίας, δεν αντέχω να το κάνω...

     Παρόλα αυτά κύριε Καλέντζη θέλω να σας ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την μισθοδοσία και την συνταξιοδότηση από την Μοσσάντ για να είμαι σίγουρος αν αξίζει τον κόπο: Η μισθοδοσία πόσο επί τοις % έχει αύξηση κάθε χρόνο αν έχει; Θα έχω λαμβάνειν και bonus ανάλογα με την επιπλέον εργασία ή επιτεύγματα; Η σύνταξη είναι αναδιανεμητική ή κεφαλαιοποιητική;  Σας την έχουν αυξήσει με την πάροδο των ετών ή μήπως πχ λόγω κρίσης σας κάνουν αδικαιολόγητες κρατήσεις; Λάβατε μήπως κάποιο ΕΦΑΠΑΞ κατά την αρχή της συνταξιοδότησης; Αν ναι, το ΕΦΑΠΑΞ είναι με την μορφή επιταγής προς είσπραξη από τράπεζα της αρεσκείας σας ή μήπως παίζουν και τίποτε ομόλογα ή γραμμάτια στη μέση;  Υπάρχει μήπως και κάποιο επικουρικό ταμείο από το οποίο και να λαμβάνετε κάτι επιπλέον; Αυτές τις σοβαρές ερωτήσεις έχω προσωπικά για εσάς, ισάξιας σοβαρότητος με την προσωπικότητα του δημοφιλούς ηγήτορα (κατά δικές του δηλώσεις) Στεφάνου Gayka. Ευχαριστώ!

     Εν συνεχεία αποστέλλω τα έργα τέχνης μου (troll- comics). Αν μάλιστα πετύχουν και με δεχτεί η Μοσσάντ και άρα τα συνεχίσω, νομίζω πως θα αναγκαστείτε να εγκαινιάσετε μια νέα στήλη εις το Ε.Κ. Καθίδρυμα υπό τον τίτλο Gayllery Τέχνης- Κιναιδολογικαί (Α)μελέ(τη)ται.  







Απάντηση Σ.Ο.:

     Επειδή, αν δεν κάνουμε λάθος, το Σάββατο είναι το gay pride παρακαλούμε πάρτε όποιον gay(kα ή άλλον...)και απολαύστε το επιτόπου διότι εδώ θα αρχίσουμε σε λίγο να μιλάμε καλιαρντά και δεν τα κατέχουμε...


_______________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.