Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΧΡΥΣΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟ ΑΠΟΡΟΥ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


     Κι άξαφνα ο Λυκαβηττός, η γειτονιά μας, στρώθηκε με μία πελώρια και παράξενη ..."μπουχάρα" που άρχιζε από τον περιφερειακό κι έφτανε ως την Αμερικάνικη Πρεσβεία! Μιλάμε για παχιά "μπουχάρα" φτιαγμένη όχι σε αργαλειό του Ουζμπεκιστάν αλλά στα πολυτελή καταστήματα των Αθηνών του Λονδίνου etc, etc... Γιατί, αυτή η "μπουχάρα" που "ασφαλτόστρωσε", σήμερα, τους δρόμους του Λυκαβηττού ήταν φτιαγμένη με ...αποδείξεις αγορών και τραπεζικών συναλλαγών, με χρυσές βίζες και, ταυτοχρόνως, με κυβερνητικά διαβατήρια αλλά και δελτία δωρεάν μετακινήσεως στα ΜΜΜ, με κομματικές ταυτότητες και καρνέ με όλα τα κορυφαία στελέχη της ...δημοκρατίας μας (τψβ προέδρων συμπεριλαβανομένων...). Με λίγα λόγια: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ με όλα τα επιβεβαιωτικά τεκμήρια του καθησυχαστικού τσιτάτου: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ! Καημένη Βίκυ Σταμάτη, σάμποσες ομογάλακτές σου σε έχουν ξεπεράσει κι εσύ σέρνεσαι στα πρωτοσέλιδα ενώ εκείνες, απλώς, ρυπαίνουν το αριστοκρατικό περιβάλλον του Λυκαβηττού... Καημένε Τσοχατζόπουλε, εσύ ένα ταπεινό καλύβι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου έσωσες να κάνεις αλλά να 'ξερες πόσα πραγματικά παλάτια των παραγόντων της αντιφασιστικής δημοκρατίας παραμένουν στο "απυρόβλητο"...


     Τα τεκμήρια χλιδής μιας "εποχής", της εποχής του βαθέος ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έστειλε στον τάφο τον Κουτσόγιωργα, στο κάτεργο τον Τσοχατζόπουλο και τους Παπανδρέου στην εξουσία βρέθηκαν κάτω από τα πόδια μας, προφανώς, λόγω θανάτου ενός πρωτοκλασάτου στελέχους του κι εμείς δεν τα προσπεράσαμε αλλά εγκύψαμε σε αυτά ώστε να τα παραδώσουμε στην ...αθανασία! Τα φωτογραφήσαμε in situ, όπως πρέπει σε κάθε σοβαρό ...αρχαιολογικό εύρημα για ύστερη μελέτη και τα αφιερώνουμε σε όλους τους ...αντιφασίστες που θεωρούν τον ...χρυσαυγίτη Γερμενή υποδεέστερό τους! Σκατά στον αντιφασισμό σας!

     Τα πλήρη στοιχεία της "πρωταγωνίστριας" ευκρινέστατα. Εκείνο που θέλει διευκρίνηση είναι ότι οι αμέτρητες χάρτινες αποδείξεις αγορών της με τα μικροποσά και μεγαλοποσά, κατ΄ όγκο και μόνον θα μπορούσαν, ανακυκλούμενες, να εξασφαλίσουν γραφική ύλη σε δημόσια υπηρεσία για ένα χρόνο. Και αυτό αποφεύγοντας να υπολογίσω μία προς μία το σύνολον του αθροιστικού ποσού το οποίο προέκυπτε διότι και καρδιοπάθειες ...υφέρπουν και για τις περιπτώσεις των πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το άπειρον των μαθηματικών δεν επαρκεί... 


     Κορυφαίο στέλεχος του αλήστου μνήμης τσοχατζοπουλικού κόμματος η μαντάμ, μέλος της Κ.Ε. του καταπράσινου κόμματος και σύνεδρος σημαντικών συνεδρίων, κυρίως δε κάτοχος ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ διαβατηρίου με μία και μόνη θεώρηση ταξιδίου για ...Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, για κει, δηλαδή, απ΄ όπου "εξαρτώνται" όλοι όσοι κραύγασαν έστω για μια φορά στη ζωή τους "Έξω οι Αμερικάνοι!" ή "Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών!"






     Εντύπωση μας έκανε ένας συνδετήρας που συγκρατούσε ένα απόκομμα εφημερίδος ανάμεσα στις σελίδες αυτού του διαβατηρίου, ακριβώς στη σελίδα της βίζας των Η.Π.Α. και μπήκαμε στον πειρασμό να το ανοίξουμε.


     Αν και το διαβατήριο πολύ παλιότερο (1999) το απόκομμα ήταν πολύ μεταγενέστερο και από την κομματική ΠΑ.ΣΟ.Κ.ική φυλλάδα "ΤΑ ΝΕΑ" (8/3/2011) αναφερόμενο στην δολοφονία των αστυνομικών από κακοποιούς στου Ρέντη, αλλά, με μία υποσημείωση με χοντρό μαρκαδόρο... Γιατί, άραγε...


     Πλουσιοπάροχες και οι χρυσές βίζες (μαζί με πολλές άλλες) και λίαν ...σουρεάλ η "συνύπαρξή" τους με ένα πάσο δωρεάν μετακινήσεων στα ΜΜΜ λες και η μαντάμ ήταν καμιά ..."πτωχούλα", όπως θα έλεγε και η Σουσού του Ψαθά...  


     Στο "ίδιο πορτοφόλι", λοιπόν, χρυσές πιστωτικές και πάσο δωρεάν μετακινήσεων στα ΜΜΜ, ο θυρεός των Η.Π.Α. με το αντιφασιστικό και αντιαμερικανικό ΚΕΕΡΦΑ όλα, προς εξυπηρέτηση των αναγκών που κάποια μέρα έστρωσαν πελώριο παχύ "χαλί" καταναλωτικών αποδείξεων στους δρόμους του Λυκαβηττού από κείνους που δηλώνουν ...αντιφασίστες και εμμονικά ...δημοκράτες, διαπλεκόμενοι με τους πάντες, μεταξύ Αμερικάνικης Πρεσβείας και Προεδρικού Μεγάρου... Από κείνους που παριστάνουν τους κουλτουριάρηδες και υπεράνω των ταπεινών "Γερμενήδων" αφήνοντας πίσω τους την "αισθητική" "Μούτρων" και "Μητροπάνων"!


     Τα σκουπίδια δεν βγήκαν σήμερα τσάρκα στα στενά του Λυκαβηττού αλλά τα δημοκρατικά ομόλογά τους βγήκαν από την μεταπολίτευση του 1974 στο νότο των Βαλκανίων. Μια κατ΄ ευφημισμόν, "μεταπολίτευση" διότι περί μεταποΛΗΣΤΕΥΣΕΩΣ πρόκειται, εάν αθροίσουμε και τα ποσά των αποδείξεων με τα οποία η εν θέματι μαντάμ έστρωσε τον Λυκαβηττό!

     Εν συμπεράσματι, είναι τα ΛΕΦΤΑ που περιμένουμε να μας δανείσουν και πάλι οι παλιογερμαναράδες για να τα σπαταλήσουμε αγοράζοντας με δόσεις τα νέα μοντέλα της Mercedes του, είναι η χλιδή των αστοιχειώτων με την οποία οι νεογραικύλοι νομίζουν ότι αναπληρώνουν τα τρομακτικά υπαρξιακά τους κενά, είναι η συνειδητή υποκρισία των δημοκρατών με την οποία νομίζουν ότι συγκαλύπτουν την κοινωνική ασκήμια με την οποία στιγματίζουν την εποχή μας, είναι η ψυχοπάθεια των αντιφασιστών που κηλιδώνει την σημερινή, δύουσα, "Δύση"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.