Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ!


     Με ασύγγνωστη ελαφρότητα για εισαγγελέα η Χριστιάνα Φραγκιά υπεκατέστησε τον Ιατροδικαστή και επί λίαν σκοτεινής υποθέσεως θανάτου κρατουμένου στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου που βρέθηκε με εμφανείς μελανιές και ματωμένος στην απομόνωση, έσπευσε να εκδώσει ιατροδικαστικό πόρισμα προσπαθώντας να μας πείσει περί ...φυσικού θανάτου!


     Πολύ πριν ο Ιατροδικαστής εκδώσει επίσημο πόρισμα, αυτόκλητη η Χριστιάνα Φραγκιά παρεβίασε την διάκριση υπηρεσιακών αρμοδιοτήτων και ...εξέδωσε δικό της "πόρισμα" σε διαδικτυακή σελίδα γελοιοποιώντας το εισαγγελικό κύρος, αλλά και κάθε έννοια Δικαίου: 

     «Ο 44χρονος κρατούμενος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα  δ ε ν  ξυλοκοπήθηκε από κανέναν», τόνισε η εισαγγελέας Χριστιάνα Φραγκιά, μιλώντας στην ...ιστοσελίδα thebest. Υπενθυμίζεται, δε, ότι οι συγγενείς του κρατούμενου που βρέθηκε νεκρός κατήγγειλαν ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου. 

     Με προκλητική ασέβεια προς κάθε αποδεικτική διαδικασία, η Χριτιάνα Φραγκιά υπεκατέστησε τον αρμόδιο Ιατροδικαστή δημιουργώντας "προηγούμενο" κρίσεως και προκαταλαμβάνοντας το περιεχόμενο του τελικού ιατροδικαστικού πορίσματος κατά τρόπο προσβλητικό όχι μόνον απέναντι στην εισαγγελική δεοντολογία αλλά απέναντι και στο δημόσιο αίσθημα Δικαίου!

     Η Ένωση Εισαγγελέων τηρεί ένοχη σιωπή για το όνειδος το οποίο διέπραξε το μέλος της Χριστιάνα Φραγκιά όπως την ίδια ένοχη σιωπή τηρεί και η προϊσταμένη εισαγγελική αρχή που παραμένουν έκπτωτοι για το ολίσθημα της γνωστής εισαγγελέως η οποία εμφανίζεται να βιάζεται να προστατεύσει την πιθανώς υπαίτια ενός, προφανώς, βιαίου θανάτου στην απομόνωσή της, υπηρεσία των Φυλακών Αγίου Στεφάνου, γνωστής ούσης της συναδελφικής "συναφείας" δικαστικής και σωφρονιστικής, υπηρεσιών!


     Η σιωπή των δικαστικών αρχών απέναντι στο διαπραχθέν εισαγγελικόν όνειδος φέρνει στα χείλη μας μία μόνον λέξη: ΝΤΡΟΠΗ! κ. Χριστιάνα Φραγκιά, ΝΤΡΟΠΗ! δικαστές και εισαγγελείς που καταντάτε να προσπαθείτε να προκαταλάβετε μιαν έρευνα αδοκήτου θανάτου που εμπεριέχει όλα τα στοιχεία μιας ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ, με εξωϋπηρεσιακές εμφανίσεις σε ιντερνετικές σελίδες και, ενδεχομένως, σε πρωινάδικα... Εξευτελίσατε την Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά!  



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Κ.Β.Χρ. 10/6/2019, 10:08 π.μ.

     Η αλγεινή εμπειρία μου εκ του χώρου της μαχομένης δικηγορίας μου θυμίζει, επί τη θέα και μόνον της εικονιζομένης, όλες εκείνες τις επί εδρών θλιβερές φιγούρες οι οποίες απαξίωναν συστηματικώς το δίκαιο εν ονόματι αυτού! Δεν εκπλήσσομαι όταν σήμερα μία κάποια "Χριστιάνα" εκπροσωπεί την εισαγγελική αρχή αντί να διασκεδάζει θαμώνες παραλιακού κέντρου. 
__________________________________________


darko psycho 10/6/2019, 17:42 μ.μ

Η δικαιοσύνη είναι σαν τον γαύρο δηλαδή μπόχα και βρόμα
_______________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.