Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ANAΞΙΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"...!


     Ανάξιοι, ακροδεξιοί "εθνικιστές" και λοιποί πατριδοκάπηλοι καραγκιόζηδες, όσο αυτές οι αφίσες υπογράφονται από ...αναρχικούς, η θέση σας είναι στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας! 



Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης


τ. 6977764737



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


darko psycho, 6 Ιουν, 2019,17:31 μ.μ.

     Ειμαι στρασεριτστης τα εθνικιστικα κομματα στην ευρωπη χρυση αυγη npd casa pound (βεβαια δεν στηριζω χρυση αυγη npd γιατι εχουν πολλους ρουφιανους)  στηριζουν παλαιστινη.Αντιθετα τα ακροδεξια κομματα σε στυλ εθνικο μετωπο γαλλιας λεγκα του βορρα η ακροδεξια πτερυγα του MSI  FPO  VORIDHS ELLINIKO METOPO δηλαδη ειναι ακραιοι σιωνιστες.ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
____________________________________________


george barbarigos, 6 Ιουν, 2019, 22:32 μ.μ.


     Καταγγέλω την ύπουλη επίθεση Καλέντζη στον Ε/Σ χώρο τον οποίο εγκαλεί για έλλειψη ενεργειών προς υπεράσπιση των κατεχομένων Παλαιστινιακών εδαφών. Η τρισάθλια έχιδνα αποκρύπτει τις προετοιμασίες δημιουργίας τάγματος, αποτελούμενο από Μαυροκρινιώτες και Εθνικομπολσεβίκους της περιφέρειας Πελοποννήσου,το οποίο και λίαν συντόμως θα μεταβεί στη Χεβρώνα για να υπερασπιστεί τα δίκαια του παλαιστινιακού λαού όπως έπραξε άλλωστε και στη Συρία. Του τάγματος θα ηγηθούν οι σύν. Ροιδοδήμος-Γκέκας ενώ ιδεολογικός υπεύθυνος θα είναι ο συν. Μακαρούνης.  Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

_____________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.