Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ


     Τα έσπασε όλα στο γραφείο του ο αρχηγός και σκόρπισε και τα αντικαταθλιπτικά χάπια που του έφερε ο γιατρός του αφήνοντας όλους άναυδους με την τελευταία υστερική κρίση του, ανάμεσα σε τόσες αλλεπάλληλες μετά την παταγώδη αποτυχία του κόμματος στις τελευταίες εκλογές!

     Το περιστατικό έλαβε χώρα στο γραφείο του μπροστά σε στελέχη όταν, προσπαθώντας να συναντηθεί με ηγετίσκο εθνικιστικού αποκόμματος για εκλογική συνεργασία ενημερώθηκε ότι ο συγκεκριμένος, προκειμένου να τον δεχθεί, έθεσε όρους, οπότε άρχισε να κραυγάζει "Καταντήσαμε έρμαια των πουθενάδων αλήτες θα έρθει η ώρα σας να σας κρεμάσω..." κλπ κλπ.

     Ο γιατρός του (γνωστός στρατιωτικός ψυχίατρος) του διπλασίασε τη δόση των αντικαταθλιπτικών του αλλά ο αρχηγός φαίνεται να επιδεινώνεται συνεχώς και όλοι γύρω του νιώθουν τραγικά γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να τον ηρεμήσει.

(Η φωτογραφία από τον χώρο του)






ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

θ.Κ. 7/6/2019, 20:43 μ.μ.

     Εκτός ελέγχου η κατάστασή του μετά από απόπειρες συνεννόησης με Μπιτάκου και Κώνστα. Όλοι δεινοπαθούν γύρω του με συνεχείς κρίσεις οργής και σπασίματα. Δεν μας βλέπω καλά. Μέχρι μάνα με κόρη τσακώθηκαν.
______________________________________________


Μανιάτης Χρυσαετός, 7/6/2019, 21:11 μ.μ.

     Ο Μιχαλολιάκος βυθίζει το καράβι και δε καταλαβαίνει τίποτα. Η πατρίδα του η Μάνη τον έσβησε.Δεν ακούει κανένα και μένει γατζωμένος στη καρέκλα ξεχνώντας ότι σε λίγο κι αυτή θα είναι καυσόξυλο.Κάποιοι από όσους παραμένουν κοντά του είναι άξιοι και σωστοί αλλά ο τρελάρας δεν ακούει κανένα. Προσπαθεί να καθησυχάσει τα στελέχη δηλώνοντας ότι έκλεισε συμφωνία με το Εθνικό Μέτωπο αλλά κι έτσι πάει κατά διαόλου και η ΧΑ και το Εθνικό Μέτωπο που δε θα μπορεί να ξαναβγει μπροστά. Με τη Μπιτάκου είχε και σήμερα επαφή και σε όλους λέει τα ίδια. Εμείς του προτείναμε να βάλει Κάσι μπροστα κι ότι σωθεί αλλά η καρέκλα είναι γλυκιά. Έχει άλλες δυο δυνατότητες για συμμαχία να δούμε.
_____________________________________________

Κλεομούνης, 8/6/2019, 06:28 π.μ.

     Να φωνάξετε τον Ηλιακόπουλο με τους παπάδες του και τον Κλεομένη να κάνουν εξορκισμό στη Μεσογείων για να σωθεί ο Μιχαλολιάκος διαφορετικά θα τον φάνε ζωντανό τα "στελέχη". Άντε και γρήγορα. Κι άμα τάξετε και βουλευτική έδρα στον Ηλιακόπουλο μπορεί να σας συνδέσει απευθείας με Ιησού για πιο σίγουρο αποτέλεσμα. Καλού κακού όμως κρύψτε τα stelminal ξέρω εγώ τι σας λέω.
_____________________________________________ 

G.K. (Ψυχίατρος) 8/6/2019, 08:52 π.μ.

     Απροσωπόληπτα και επειδή η περίπτωση είναι γνωστή θα σημειώσω ότι η μείζων κατάθλιψη σχετίζεται με φλεγμονώδη αντίδραση όπως προκύπτει από την αύξηση των επιπέδων της C-αντιδρώσας πρωτείνης και κυτταροκινών όπως η ιντερλευκίνη 6 και ο παράγοντας νέκρωσης όγκων άλφα. Τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα καταστέλλουν την φλεγμονώδη αντίδραση ενώ η ηλεκτροσπασμοθεραπεία αρχικά προκαλεί αύξηση των επιπέδων των κυτταροκινών που προάγουν την φλεγμονή. Πολλές μελέτες αναφέρουν σχέση μεταξύ κατάθλιψης, φλεγμονής και καρδιαγγειακών επεισοδίων. Αυτά διότι το Stelminal δεν είναι πανάκεια και ο γιατρός πρέπει να βλέπει σφαιρικά την κάθε περίπτωση.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Σας ευχαριστούμε για  την αποστολή του σχολίου σας και μη διευκρινίζοντας σε ποιαν ανάρτηση αναφέρεστε αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να το δημοσιεύσουμε στην παρούσα. Εν η περιπτώσει θα θέλατε να δημοσιευθεί κάπου αλλού παρακαλούμε διορθώστε μας και θα το ανατοποθετήσουμε ευχαρίστως όπου μας υποδείξετε.
___________________________________________ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.