Τρίτη 11 Ιουνίου 2019


Ξένη Δημοσίευση
ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;
ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ YOUTUBE
ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ "ΑΡΜΑ".



     Τον τελευταίο μήνα η πασίγνωστη διαδικτυακή πλατφόρμα κοινοποίησης και διάδοσης βίντεο "YouTube" έχει ξεκινήσει  μία δημοκρατική φίμωση, διαγραφή και απαγόρευση του οτιδήποτε θεωρεί το σύστημα και η δικτατορία της πολιτικής ορθότητος ως  "ρητορική μίσους" (hate speech) με αποτέλεσμα πολλά κανάλια και βίντεο με περιεχόμενο μουσικό, ιστορικό, ιδεολογικό, ενημερωτικό κτλ να μην υπάρχουν πλέον. Ενώ πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά βίντεο και τραγούδια ή εμβατήρια υψηλής αισθητικής είναι πλέον διεγραμμένα, στερώντας μας έτσι την δυνατότητα να τα απολαύσουμε.


     Δυστυχώς μέσα στο πλαίσιο αυτού του κυνηγιού "μαγισσών" θύμα έπεσαι και το "γιουτιουμπικό"  κανάλι του "Διαύλου του Άρματος" στο εν λόγω μέσο με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον χάσει την πρόσβαση στις ομιλίες του ηγήτορός του Στεφάνου Γκέκα. Καταγγέλλουμε λοιπόν μετά αγανάκτησης την προσπάθεια αυτή απομείωσης της δημοφιλίας του ηγέτου του εθνοκοινοτισμού Στεφάνου Γκέκα και απόπειρα αποκοπής του από το κοινό του. 


     Επίσης λόγω της διαγραφής του καναλιού του εν γένει, χάσαμε και την δυνατότητα πρόσβασης σε λίστες επιλογών μουσικών ακουσμάτων, προσωπικών επιλογών του ηγέτου του ΑΡΜΑΤΟΣ, που αποτελούσαν συλλογές αληθούς και ποιοτικής ψυχαγωγίας, κυρίως συνδυασμούς ηπειρώτικων (και όχι μόνον) κλαρίνων και βαγκνερικής όπερας. Θεωρούμε μάλιστα άδικη την αιτιολογία της λογοκρισίας του μιας και ουδέποτε χρησιμοποίησε καμίας μορφής "ρητορικής μίσους" και φυσικά ουδέποτε κάποια αντίστοιχα σύμβολα, εικόνες ή αναφορές. 


     Δηλώνουμε δε την ανώνυμη αλλά θερμή συμπαράστασή μας προς το πρόσωπο του εθνοκοινοτιστού ταγού σε αυτήν την αναιτιολόγητη επίθεση που δέχτηκε και τον ενθαρρύνουμε να μην πτοηθεί ουδόλως, αλλά να βρει έναν τρόπο να κοινοποιήσει εκ νέου τους ρηξικέλευθους λόγους του και να συνεχίσει με τον ίδιο και μεγαλύτερο ακόμα ζήλο να παράγει και να εκπέμπει τα ηλιακά και αγωνιστικά μηνύματά του μέσω ομιλιών, πέραν του γραπτού του λόγου, των περίφημων "Οιακισμών" του.   



Ανώνυμος Γκεκικός Εθνοκοινοτιστής.



Σημείωση Σ.Ο.:

     Η κυρία αποστολή του "Ε.Ε.Κ.Κ." η οποία είναι η υποστήριξη διωκομένων Ευρωπαίων Συναγωνιστών μας υπογορεύει την σύνταξη με το σκεπτικό του ως άνω αρθρογράφου και την καταδίκη της λογοκρισίας του εβραιοκίνητου Youtube εις βάρος του "Άρματος" και του αρχηγού του κ. Στ. Γκέκα. Το αυτό μας υπαγορεύει και ο σεβασμός προς τα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία καταπατούν οι εβραιοσιωνιστές εχθροί της ανθρωπότητος!




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

darko psycho, 13/6/2019, 16:20 μ.μ.


     χαχαχαχαχαχαχαχαχα ο μέγας ο γκει-κας ο τρισμέγιστος


Απάντηση Σ.Ο.:

     Η τοποθέτησή μας επί της ξένης δημοσιεύσεως επικεντρώνεται στην καταδίκη της μεροληπτικής λογοκρισίας ενός εβραιοκινήτου φορέως εναντίον ενός -οιουδήποτε- αντισιωνιστή και, για μας, όλες οι σεξουαλικές προτιμήσεις πλην των δια νόμου θεωρουμένων ως ανεπιτρέπτων, οίκοθεν νοούνται ως απολύτως ανεκτές.

___________________________________________________

Εμ. Εμ. Μα. 14/6/2019, 09:42 π.μ.

     Πονάει να πολεμάς το σιωνισμό υποστηρίζοντας το γκειλίκι.

Απάντηση Σ.Ο.:

     Καθήκον της Ανθρωπότητος ο πόλεμος κατά του σιωνισμού και, αναφορικώς με τον σεξουαλικό υπαινιγμό, επαναλαμβάνουμε τα όσα διατυπώσαμε προηγουμένως: "για μας, όλες οι σεξουαλικές προτιμήσεις πλην των δια νόμου θεωρουμένων ως ανεπιτρέπτων, οίκοθεν νοούνται ως απολύτως ανεκτές"!

_______________________________________________

K. Giann. 14/6/2019, 11:07 π.μ.

     Οι Εβραίοι έχουν ταραχτεί από το γύρισμα του τροχού που θα τους αλέσει και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Καλά κάνει το yt που είναι εβραίικο και σημασία έχει να κάνουμε και εμείς το δικό μας ίντερνετ.

________________________________________________

Τριστιάνος 15/6/2019, 00:31 π.μ.



     Από όσο φαίνεται ούτε ο ίδιος ο Στέφανος Γκέκας δεν ασχολείται με το κανάλι του στο YouTube ή τα ΑΡΜΑντίλοκ του, ώστε να του το σφυρίξουν (τα περί λογοκρισίας όχι τίποτε άλλο). Όπως φαίνεται και από την δημοσίευση στην σελίδα του ΑΡΜΑ έβγαλε ανακοίνωση για την διαγραφή του καναλιού του μία ημέρα ακριβώς μετά την δημοσίευση στο Ε.Ε.Κ. Καθίδρυμα του άρθρου του Ανώνυμου Γκεκικού Εθνοκοινοτιστή. Ενώ ο ίδιος παραδέχεται ότι αυτό έλαβε χώρα την 6η Ιουνίου, δηλαδή σχεδόν μία εβδομάδα πριν.

     Ελπίζουμε σε ένα δεύτερο επίπεδο να μην κατηγορήσει τον Καλέντζη και την Μοσσάντ που και καλά τον πληρώνει για την ευθύνη της διαγραφής. Φυσικά αν ήταν τίμιος θα έγραφε και μία ευχαριστήρια πρόταση προς το ΕΕΚΚ, που τόσο έχει καθυβρίσει στο παρελθόν, για την ενημέρωση αυτή.


     Επίσης θα ήθελα να πω ότι στεναχωρηθήκαμε δεόντως για το κλείσιμο του καναλιού του και την μη πρόσβαση στις παραστάσεις του κυρίως για δύο λόγους: 1) Μας έφτιαχναν το κέφι σε μονότονες στιγμές και 2) γιατί όπως συμβαίνει με την μαϊμού που όσο πιο ψηλά ανεβαίνει τόσο περισσότερο φαίνεται ο κ@λος της, έτσι κι ο Γκέκας που είναι αετός, όσο πιο ψηλά σε "views" ανεβαίνει τόσο περισσότερο φαίνονται τα φτερά και τα πούπουλα.

_______________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.