Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019


«ΟΡΘΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ !»



     Δυστυχώς, πέρασαν εκείνες οι εποχές που οι Έλληνες πολιτικοί κρατούμενοι, ενώπιον των διεφθαρμένων δικαστών, μετέτρεπαν τα ακροατήρια σε «θαλάμους αερίων» για τους ανθέλληνες!

     Δυστυχώς, πέρασαν οι στιγμές της πλήρους απαξιώσεως των διεφθαρμένων συστημικών δικαστηρίων προς τα οποία η εσχάτη των περιφρονήσεων εξεφράζετο με την χρήση μαύρων ομματοϋαλίων, δείγμα πλήρους περιφρονήσεως προς τους επί έδρας! Τότε, οι Έλληνες πολιτικοί κρατούμενοι ηρνούμεθα ακόμη και το βλέμμα προς τους ταπεινούς μισθάρνους διώκτες μας!

     Δυστυχώς, πέρασαν εκείνες οι ωραίες μέρες που οι  Έλληνες πολιτικοί κρατούμενοι, ρητορεύοντες και μη «απολογούμενοι», με στίχους του Ezra Pound, έτρεπαν σε άτακτη φυγή τις αγέλες των κατηγόρων οι οποίοι, τελικώς, μετετρέποντο σε …συνηγόρους υπερασπίσεως εκτιμώντας την πνευματικότητα των …διωκομένων!

     Σήμερα τα ακροδεξιά ανθρωποσκούπιδα μιξοκλαίνε δίκην ανεράστων ανθυποπορνιδίων, εκλιπαρώντας τα συναισθήματα …οίκτου των κατηγόρων τους  και …καταρρέουν ως ορνίθια ενώπιον παροιμοίων, διαφορετικώς «κεχρωσμένων» ανθρωποσκούπιδων προκειμένου να αποφύγουν συνέπειες εκ του θανάτου ενός κοινού, περιθωριακού, αλήτη ο οποίος δια των «στίχων» εξύβριζε την μητρότητα και το γυναικείο φύλο!

      Εμπτυσμός περιφρονήσεως καθ΄ όλων των ανθρωποσκούπιδων, ανεξαρτήτως «χρώσεως»  ενός εκάστου!

Οι Έλληνες, 
ζήσαμε και ζούμε  ΟΡΘΟΙ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Τ. 6977764737





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Κ. Αναπλιώτης 27/6/2019, 22:16  μ.μ.

     Καμία σύγκριση. Τότε πηγαίναμε στο Αρσάκειο χωρίς να σας γνωρίζουμε για να σας παρακολουθήσουμε να τους χτυπάτε με το γάντι όλους εκείνους που ν’όμιζαν ότι μπορούν να σας τρομάξουν και παίρναμε δύναμη απ΄την δύναμη σας. Μεγάλη εμπειρία για όλους μας η στάση σας κ. Καλέντζη!

________________________________________________

Μαρία Γεροδήμου 27/6/2019, 22:47 μ.μ.

     Ήμουν στην αίθουσα όταν άκουσα την μητέρα σας να χλευάζει τους δικαστές που διάβαζαν τη καταδίκη σας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Που τη βρήκατε τη δύναμη κ. Καλέντζη, τι άξια η μητέρα σας δεν υπάρχουν πια τέτοιοι αγωνιστές.

________________________________________________


george barbarigos 27/6/2019 23:46 μ.μ.

     Καλέντζη είναι ντροπή να ευλογάς τα γένια σου επειδή φορούσες τα ηλίου στη δίκη και να μην αναφέρεσαι στο χρυσαετό Γκέκα Στέφανο που πρίν μερικά χρόνια κατατρόπωσε μόνος του 10 αντιφες στο Αριστοτέλειο!Είναι ντροπή να μην εκθειάζεις το αρσενικό που έκανε περήφανη τη χώρα μας σε όποιο συνέδριο του  Ε/Σ χώρου συμμετείχε!Πάρτο χαμπάρι ΜΟΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ είναι οι χρυσαετοί του ελληνικού εθνικισμού,αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε και μη μας ζαλίζεις άλλο με τα άλογά σου και τη παρελθοντολογία.Άντε γεια τώρα

________________________________________________

Πέτρος Λούβαρις, 27/6/2019 23:51 μ.μ.

     Ακόμα ακούω τη φωνή σας ατάραχη να επιβάλλεται στην αίθουσα. Τόση δύναμη σε ένα παιδί και πόσο λάθος σας που δεν ασχοληθήκατε με την πολιτική. Μεγάλο λάθος σας!

________________________________________________

Λ. Kap. 28/6/2019, 00:29 π.μ.

     Συγχαρητήρια κ. Καλέντζη και δε θα πω τίποτα άλλο. Μια λέξη μόνο με κεφαλαία  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

________________________________________________


Ι. Σούρπης, 28/6/2019, 11:12 π.μ.

     Θα λιποθυμάμε και η γη θα τρέμει.

 ________________________________________________

Β. Κουρεμένος, 28/6/2019, 13:27 μ.μ.

     Πιο άθλιοι απ όλους οι «συνήγοροι» των δικαζόμενων που άφησαν τους πελάτες τους ανυπεράσπιστους όχι μόνο απέναντι στο κατηγορητήριο αλλά και απέναντι στα αποβράσματα που με θεατρικές σκηνές και βία προσπαθούν να εκβιάσουν την καταδίκη των κατηγορουμένων που δεν φαίνεται να έχουν καμία ευθύνη για το Φύσσα εκτός από τον Ρουπακιά.

________________________________________________


Πυρφόρος Γενναίος, 29/6/2019, 04:07 π.μ.


     Ευχαριστούμε τον κ. george barbarigos για την υποστήριξιν αλλά δείχνει μάλλον προβοκάτωρ υου κ. Καλέντζη.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ μας απόδημε, δεν μας περισσεύει χρόνος για να κατασκευάζουμε, ούτε περσόνες, ούτε "μηνύματα" κι εδώ δεν έχουμε την ...Ουρανία!


________________________________________________

Νικόλαος Μ. 29/6/2019, 06:12 π.μ.

     Αξέχαστη εποχή που κάθε μέρα εμείς οι ελεύθεροι περιμέναμε να διαβάσουμε τα άρθρα ενός φυλακισμένου στην Ελεύθερη Ώρα στους Νέους Ανθρώπους στο Στόχο για να μάθουμε το τι μας γίνονταν. Και σας θαυμάζαμε για το πως καταφέρνατε να κρατάται επαφή με τον έξω κόσμο μέσα από το κελί της φυλακής με τόσες λογοκρισίες και εμπόδια.

________________________________________________

Μ.Γ. 29/6/2019, 12:19 μ.μ. 

     Χαρισματικός αλλά τόσο ελιτιστής που χάθηκε μέσα στο χρόνο. Τι να το κάνεις αν κάτι δεν έχει συνέχεια.

________________________________________________

Α. Ρώσ., 30/6/2019, 11:17 π.μ.

     Αυτό που γράφει ο κ. Νικόλαος Μ. ισχύει θυμάμαι τον τότε ηγέτη της 21ης Απριλίου να βγάζει διάγγελμα και να είμαστε όλοι στημένοι να τον ακούσουμε αλλά η απήχηση του περιορισμένη. Όταν όμως δημοσίευε ο Καλέντζης γινόταν το απερίγραπτο. Να βρίζει τόσο απροκάλυπτα τον υπουργό δικαιοσύνης αλλά κανείς να μη μπορεί να του κάνει τίποτα γιατί χρησιμοποιούσε τέτοιες φράσεις που όλοι τις κοπιάραμε. Εγώ τότε δούλευα στο ΥΠΕΘΑ και παρακολουθούσαμε διακριτικά στο γραφείο τα κείμενα του για τον Αβέρωφ. Γλέντι

________________________________________________

george barbarigos 1/7/2019, 00:19 π.μ.

      Ρε πυρφόρε (όνομα και πράγμα, κατά πως δείχνεις) η υποστήριξη μου στο κόμμα και στο Στέφανο δε μένει μόνο στο πληκτρολόγιο και απόδειξη είναι η παρουσία μου στο πλευρό του στη μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση της Κωνσταντινούπολης όπου ανεμίζαμε τα λάβαρά μας! Εσυ ρε κατ όνομα γενναίε που ήσουν όταν αντιμετωπίζαμε τις ορδές των μογγόλων μπάτσων? Πίνατε κάνα ποτάκι με το Καλέντζη στο καναπέ σας και σχολιάζατε εκ του ασφαλούς? Άντε να χαθείς παλιοκοπρίτη


 ________________________________________________

Τάκης Λεσ. 1/7/2019, 00:41 π.μ.

     Η ΧΑ τέλειωσε θέλουμε δε θέλουμε. Πίσω αφήνει τη χειρότερη εικόνα του εθνικισμού και ο Μιχαλολιάκος μας έμαθε τι δεν πρέπει να κάνουμε. Ο επόμενος..


________________________________________________




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.