Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Η ΕΠΙΤΟΜΗ 
ΤΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΩΣ

Γιώργος Σπυρόπουλος
Αρχι(δ0)φύλακας;

     Είναι τραγικό για τον Πολίτη αυτής της χώρας να καλεί την Αστυνομία και να του έρχεται μία δίποδη ...παραλλαγή του "Μπρέιβικ" με ό,τι μπορεί να κουβαλάει στο ξυρισμένο του κρανίο! Είναι τραγικό για την, άλλοτε άξια, Ελληνική Αστυνομία, σήμερα να εξευτελίζεται διαδικτυακώς από αλητόφωνους μπάτσους οι οποίοι, έχοντας στο στόμα τους ...αρχίδια με τρίχες (!), συμπεριφέρονται ως κοινοί ποινικοί σε πειθαρχείο φυλακής επικινδύνων εγκληματιών! 


     Ο κ. Β. Cerialis, Έλληνας, καθηγητής σε Καθολικό Λύκειο  στην Γαλλία, διατυπώνει ευγενώς μία πολιτικήν άποψη με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Εθνικισμού!


     Αστυνομικός εν ενεργεία ο Γιώργος Σπυρόπουλος, και ...πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, αναλαμβάνει να τον εξυβρίσει με την χυδαία όσο και ερμαφρόδιτη "ρητορική" των σεξιστικώς ανικανοποίητων "περιπτώσεων" οι οποίες δεν ελέγχονται τόσο για τα ενοχικά πεπραγμένα τους αλλά για τις ανεκπλήρωτες προσδοκίες τους, ως εξής:


     Στον Γιώργο Σπυρόπουλο στάλθηκε η εξής απάντηση από τρίτο συνομιλητή, η οποία είχε ως εξής: 

     Ερίτιμε κ. Σπυρόπουλε, εάν βγάλετε τα αρχίδια με τις τρίχες από το στόμα …σας θα αποφύγετε λιποθυμίες όπως εκείνη του συν-εριτίμου σας κ. Πατέλη που, μετά τα δάκρυα της συν-ομοδόξου σας κ. Βούρτση (κατά κόσμον, "Μπούκουρα") προσέφεραν απείρους γέλωτες στο πανελλήνιον και όχι μόνον!

     Βεβαίως, είναι τοις πάσι γνωστόν ότι η αρχιδολαγνεία τέρπει όχι μόνον εσάς αλλά και όλη την χρυσαυγουλίστικη «ομοταξία» των αγαμήτων μεν, τρελλά δε ποθούντων τον εν στύσει καυλόν …αλλήλων, όμως, ας μη το κάνουμε και …θέμα! Σε κάθε περίπτωση, η έμφραξη δι όρχεων (και τριχών) του οισοφάγου, πάντως, δεν βοηθά το αναπνευστικόν και αποβαίνει, συχνάκις, ολεθριοτέρα της εμφράξεως του αφεδρώνος ο οποίος, στην περίπτωσή σας,  τέρπεται μεν έστω και υποφέρων!

     Τέλος συγχωρήσετέ μου το θάρρος, αλλά ως μισθοφόρος πραιτωριανός του καθεστώτος (=μπάτσος) καλόν θα ήταν να αναλογισθείτε ότι τσιμπάτε φραγκάκια εκ των πολιτών εν οις και ο κύριος Cerialis οπότε, ή βρείτε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθείτε επιλέγων την λαχαναγορά προκειμένου να ασκήσετε το έντιμον λειτούργημα του λεμονοπώλου, ή αρκεσθείτε σιωπών στο πλευρό του ομογαλάκτου σας κ. Λώλη ο οποίος, πάντως, έχει βρει την δύναμη να δηλώσει τον θαυμασμό του στον ανδρικό καυλό ενώ εσείς το …καθυστερείτε!

     Έρρωσθε και ευ-πηδηχτείτε, ίνα …ηρεμήσητε και σεις και ημείς!

Με εκτίμηση


     Αν όλα τούτα δεν συνιστούν τον έσχατο διασυρμό της ΕΛ.ΑΣ. από το ίδιο το δυναμικό της, τότε... Άραγε, η "ηγεσία" της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθεί την αλήτικη συμπεριφορά των υφισταμένων της, την ...συμμερίζεται ή...



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, 1/7/2019, 17:21 μ.μ.

     Κρίμα που σας ξέφυγε το σημαντικότερο για τον Σπυρόπουλο. Ο ίδιος αναφέρεται στα αρχίδια των νεαρών χρυσαυγιτών, ομολογεί ότι τα έχει δει (μόνο;) ένα προς ένα και έχει μετρήσει και τις τρίχες τους μία προς μία οπότε μετά από αυτή την εμπειρία κρίνει ότι ο συνομιλητής του είναι όμοιος με μία από αυτές και εγώ φαντάζομαι τον Σπυρόπουλο να κατεβάζει τα σλιπάκια των νεαρών χρυσαυγιτών στα γραφεία της ΧΑ και να μετράει τις τρίχες τους. Μη χειρότερα που να φανταστούμε το τι γίνεται στα γραφεία της ΧΑ Κρήτης... Σόδομα και Γόμορα έτσι Γιώργο;
________________________________________________

Άκης Δ. 1/7/2019, 17:29 μ.μ.

     Φάτσα που τα λέει όλα και υπότιτλος (αρχι-δο-φύλακας) που τ;α συμπληρώνει. Μπράβο! Να τον χαίρεται η μπατσοσύνη.

________________________________________________

ΑΒΓ, 1/7/2019, 17:52 μ.μ.

     Ανέβηκε και στον Τριανταφυλλόπουλο.


________________________________________________

Α ρε Gayκα τι χάνεις, 1/7/2019, 19:08 μ.μ.

     Να χαίρεται όλο αυτό το υλικό ο Σπυρόπουλος και συ να μη μπορείς εκεί από τα ξένα.

________________________________________________

Κ. Κιούσης, 1/7/2019, 19:17 μ.μ.

     Για τη ΧΑ έχουν ακουστεί πολλά για ασέλγειες και έχει υπάρξει και καταδίκη στελέχους της για βιασμό στη Κρήτη. Πέρα απ΄τη πλάκα εγώ περιμένω τα χειρότερα.
________________________________________________

o barbarigos ακόμα; 1/7/2019, 19:45 μ.μ.

     Έλα καλετζάκο γράψε τα δικά σου άντε παιδί μου παίξε το barbarigos να τελειώνουμε.
________________________________________________

HMAΡ, 1/7/2019, 20:03 μ.μ.

     Πουτανάκια σας έχωμε στη κολότσεπη και θα μας δήτε μπροστά σας. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Απάντηση Σ.Ο.:

     Ακόμη να λιποθυμήσεις εσύ; Δεν πήρες γραμμή από τον Πατέλη;
________________________________________________

o barbarigos ακόμα; 1/7/2019, 21:04 μ.μ.

    Τι έγινε ρε καλετζάκο απόψε δε σούρχεται κάτι;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     κ. Barbarigos σπεύσετε διότι θα του σπάσουν τα ...νερά! Παρακαλώ μην καθυστερείτε διότι είστε και ...μοναδικός οπότε δεν μπορώ να σας μιμηθώ.
 _______________________________________________ 


george barbarigos, 1/7/2019,, 22:30 μ.μ.

     Σιγά μη δεν έσκαγα μύτη.. εδω απρόσκλητος και εμφανίζομαι!! Σήμερα εκλεκτοί μου αναγνώστες θα σας παραθέσω συνταρακτικές πληροφορίες σχετικά με έτερο σημαίνον στέλεχος του εθνικιστικού χώρου, το συναγωνιστή Ρ…. Έχουμε και λέμε : 1)Το καλοκαίρι του 2017 (Ιούλιο αν δεν απατώμαι) που διακόπευε ο ανωτέρω? 2)Τι δουλειά έχει με συγγενικό πρόσωπο Ε/Σ ιδιοκτήτη "εστιατορίου"? 3) Γιατί επί 3 χρόνια (2014-15) σχεδόν κάθε βράδυ σουλατσάριζε πλ. Βάθης? 4)Γιατί ενώ κατηγορούσε το ΑΡΜΑ και τον ηγέτη του Στέφανο Γκέκα πρότεινε στο Βελόπουλο να συμπεριλάβει τον ανωτέρω στο συνδυασμό του, κάτι που απέρριψε ασυζητητί ο ανωτέρω? 5) Ποιές οι σχέσεις του με τον πατέρα Κλεομένη και την Ε. Λουκά? Αυτά προς το παρόν και έπεται συνέχεια, αν είστε καλά παιδιά


Απάντηση Σ.Ο.:

     Kι ότι φοβόμασταν ότι οι fan σας θα έκαναν διαδήλωση, ευτυχώς εμφανισθήκατε ανατρεπτικέ μας κ. george barbarigos!  Συγγνώμη για την απόκρυψη του ονόματος στο οποίο αναφέρεστε αλλά, όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει λόγος να διευκολύνουμε τους "απέναντι"... Πολύ ενδιαφέρουσες οι ερωτήσεις σας αλλά είμαστε βέβαιοι ότι κρατάτε στο sous-main σας και τις απαντήσεις οπότε ...σας ακούμε! Τώρα τι σχέση έχει ο Ρ... και όλα τα υπόλοιπα με το κυρίως θέμα ...εσείς το ξέρετε.

_______________________________________________

ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, 2/7/2019, 01:11 π.μ.

     Γιώργο τι σου φέρνω εγώ για να έχεις μέτρα σύγκρισης. Για δες εδώ.




Απάντηση Σ.Ο.:

     Παρακαλούμε θερμά ας επικεντρωθούμε στην ουσία της αναρτήσεως. Σας ευχαριστούμε!
________________________________________________


Τσουνάμι για τη ΧΑ, 2/7/2019, 03:51 π.μ.

     Με τα σούργελα που μάζεψε ο αρχηγός έρχεται τσουνάμι για τη ΧΑ και τα βαρίδια τύπου Σπυρόπουλου μαζί με όλους τους υπόλοιπους θα βρεθούν στο πάτο. Με τέτοια μούτρα πάνε οι ελπίδες μας χαμένες.
________________________________________________

Ευ. Φω. 2/7/2019, 10:43 π.μ.

     Γι αυτά τα αληταριά δεν υπάρχει Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων; Ή μήπως περιμένουν τον Κούλη να τους ξεκάνει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μάχαιρα θα πάρει πολλά κεφάλια.

________________________________________________

Παρασκευή Ξ. 2/7/2019, 16:07 μ.μ.

     Με τη φάτσα του τυπά που βλέπω και όσα γράφει για "νεαρούς" πάει στο πολύ κακό ο νους μου.

________________________________________________

Lupo 3/7/2019, 00:25 π.μ.

     george barbarigos κάτι σαν και σένα αντί να βάλετε πλάτη και να βγει η Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος χαζολογάτε με αποτέλεσμα οι αριστεροί να κάνουνε πάρτι. Και ο Καλέντζης σας μαζεύει εδώ για να σας μαλακίζει με το παραμύθι του. Σε λίγο θα ήμαστε κυβέρνηση και θα λογαριαστούμε.
________________________________________________

HMAΡ, 3/7/2019, 01:03 π.μ.

     Γα...σται ασίστολα είπαμε το καταλάβατε; ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Απάντηση Σ.Ο.:


     Παρακαλούμε θερμά, αποφεύγετε τις ύβρεις διότι μειώνουν το κύρος της εξέχουσας προσωπικότητός σας και των υψηλών διανοημάτων που διατυπώνετε! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ και ...τέζα στο σκαμνί! (Πατέλης).
________________________________________________

Αναξίμανδρος Σ. 3/7/2019, 04:09 π.μ.

     Η πούστικη τακτική σας να συνδέετε σε κάθε ανάρτησή σας τον Ηγέτη του Άρματος με το κάθε καθίζημα υποδηλώνει την δολία σιωνιστική φύση σας. Σας παρακολουθούμε και το τίμημα θα είναι βαρύ!


Απάντηση Σ.Ο.:

     Καλώς, αλλά τέσσερις το ξημέρωμα ούτε η MOSSAD δεν παρακολουθεί. Κοιμήσου ρε απόδημε γιατί στην ηλικία σου χρειάζεσαι χαλάρωση κι άσε τα "πούστικα" διότι θα ανοίξεις και πάλι ασκούς που θα σε πάνε μέχρι τη ...Μόσχα! 

________________________________________________

Αναξίμανδρος Σ. 3/7/2019, 18:48 μ.μ

     .........................................................................................


Απάντηση Σ.Ο.:

     Θα ήταν προτιμότερο να "καρφώνεις" ονόματα απαρεσκόντων απευθείας στα αφεντικά σου και όχι να προσπαθείς να το κάνεις εδώ υπό το πρόσχημα σχολίου. Εμείς δεν είμαστε δημοκρατικό προσάρτημα και λογοκρίνουμε ανοικτά και απερίφραστα ηλιθίους και ρουφιάνους!

________________________________________________

Τάσος Τάσος 3/7/2019, 20:15 μ.μ.

     Γνωστή φάτσα στη Κρήτη ο μπάτσος. 

________________________________________________

Α. Μ. 16/8/2019, 06:32 π.μ.

     Η κομπανία της ΧΑ έχει διαλυθεί και στη Κρήτη. Είναι απορίας άξιο ότι από αυτό το άλλοτε δυναμικό μπουλούκι δεν απόμεινε τίποτα ούτε πατεράκηδες ούτε σπυρόπουλοι ούτε η σκόνη τους. Και  σας στέλνω τα συχαρίκια μου γιατί από την αρχή μας ανοίξατε τα μάτια. Είμαι από τους φανατικούς της ψηφοφόρους της στις πρώτες εκλογές νομίζοντας ότι έτσι βοηθάω τη πατρίδα μου αλλά διαβάζοντας τα κείμενα σας στην αρχή οργίστηκα αλλά σιγά σιγά κατάλαβα πόσο δίκιο είχατε και σε μια στιγμή στα γραφεία τους είπα ότι αυτοί δεν σας βρίζουν αλλά σας δίνουν συμβουλές να μη κάνετε λάθη και με είπαν καλετζικό. Κρίμα που χάσαμε τα χρόνια μας. 


Απάντηση Σ.Ο.:

     Κρίμα!


________________________________________________




!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.