Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" 
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!


Η υποδοχή του αρχηγού από τα "πλήθη" 
για την προεκλογική συγκέντρωση στο ...ξενοδοχείο
[Από το επίσημο σάιτ της Χρυσής Αυγής]


     Ενώ αρχική η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει ανοιχτη κεντρική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της της οδού Δεληγιάννη, καταλαβαίνοντας ότι η εικόνα του "πλήθους" θα ήταν ενδεικτική του τέλους του μορφώματος (όπως και τελικώς ήταν) την "μετέφερε" άρον-άρον τελικά, σε ...αίθουσα ξενοδοχείου του σταθμού Λαρίσης όπου ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκφώνησε τον ...επικήδειο του κόμματός του ενώπιον των απομενόντων αφελών.

     Και μέχρι εδώ όλα φυσικά και αναμενόμενα για ένα μόρφωμα που ποτέ δεν είχε το "ειδικό βάρος" ούτε ενός πολιτικού κόμματος, ούτε μιας οργανώσεως, αλλά ήταν πάντοτε το "ταμείο" της οικογενείας Μιχαλολιάκου και ο "κουμπαράς" της προίκας της Ουρανίας... Το ζήτημα τίθεται όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αυτές τις ύστατες στιγμές του μορφώματός του το οποίο δείχνει να μη μπαίνει ότι ούτε στη Βουλή, εκείνος εξακολουθεί να εξαπατά τους οπαδούς του αναίσχυντα επιμένοντας στη ...νίκη! 

     Πολιτικός απατεώνας, ανέκαθεν, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έζησε με το στίγμα του αντιφατικού και ιδιοτελέστατου "βλαχοδήμαρχου" για τον οποίο η Πολιτική ήταν "χράμια, τσόκαρα, ταγάρια και ντορβάδες εμπριμέ"! Διέπραξε πλήθος ηλιθιοτήτων εξευτελίζοντας τον Ελληνικό Εθνικισμό και κηλιδώνοντάς τον με ένα έγκλημα λόγω της ευτελούς προσωπικότητός του η οποία δεν του επέτρεψε ποτέ να διαθέτει ένα, στοιχειωδώς, αξιοπρεπές πολιτικό επιτελείο. Παρασύρθηκε σε προσωπικές εμπάθειες με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζει τους εχθρούς του και να διαιρεί πάντοτε τους φίλους του, προσθέτοντας κακοτυχία στο διάβα του και αφαιρώντας κάθε πιθανότητα επιτυχίας των προσδοκιών του. Και μέσα στη παραζάλη του, με μία άστοχη κακουργηματική πράξη του, έδωσε το έναυσμα της δημιουργίας και αυτού του Ιστολογίου που υπήρξε καταλυτικό για την Χρυσή Αυγή!

     Ήδη, τα "ανεμομαζώματα" που κατάφερε να περιμαζέψει στο παρελθόν, όλες εκείνες οι ψήφοι οργής και διαμαρτυρίας των λογής-λογής κοψοχέρηδων τις οποίες "σερβίρισε" ως ψήφους αποδοχής του ανύπαρκτου ...προγράμματός του, ανεμοσκορπίστηκαν από τις τελευταίες εκλογές και ο αθέατος ρυθμιστής που μοιράζει τα τραπουλόχαρτα των εκλογικών αποτελεσμάτων τις έχει κατανείμει σε νέους υποσχεσιολόγους. όλοι όσοι κατέβουν στις κάλπες τούτη την Κυριακή είναι ήδη "φτιαγμένοι" ώστε να μη χαλαλίσουν καμιά χαμένη ψήφο και βλέποντας ήδη ότι Χρυσή Αυγή φαλίρισε έχουν τα ψηφοδέλτια "σταυρωμένα" στο βιβλιάριο με το νέο αποδέκτη της οργής τους.  

     Όλα τούτα, όμως, ο "βλαχοδήμαρχος" των Κορογονιάνικων ούτε καν τα κατάλαβε (πως, άλλωστε, να τα καταλάβει με το "μυαλό" που κουβαλάει) όπως δεν καταλαβαίνει και το τι του "έρχεται"...  Γιατί,  τ ώ ρ α, από Δευτέρα, ξυρίζουν το γαμπρό για να τον κάνουν ...νύφη!     



     YΓ: Φαντασθείτε πόσο επικίνδυνη για την Ελλάδα και τον εαυτό της είναι η Χρυσή Αυγή η οποία, στο επίσημο ιστολόγιο της, αποφάσισε να δημοσιεύσει την παραπάνω φωτογραφία στην οποία μετράμε  έ ν τ ε κ α  (!!) οπαδούς να υποδέχονται τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο στην είσοδο του ...ξενοδοχείου (!) όπου έκανε την  κ ε ν τ ρ ι κ ή  π ρ ο ε κ λ ο γ ι κ ή  συγκέντρωση του κόμματος! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.