Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

"TEMPLVM"
MIA ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΡΩAΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

Ας προσθέσουμε και την Ελληνική σημαία!



     Ο διεθνής Οργανισμός "TEMPLVM" (Ναός) έχει την έδρα του στην Ουκρανία, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την πόλη Poltava και ασχολείται με ιδιαίτερην επιμέλεια και υψηλήν Αισθητική με την ανάπτυξη του αισθήματος αποδόσεως Τιμής προς την αρχαία πατρώα Πίστη, τιμώντας τους Έλληνες, τους Ρωμαίους και τους Γερμανούς Θεούς και τις λατρευτικές τους παραδόσεις!



     Βασιζόμενος στη γενναιοδωρία των ανά τον κόσμο υποστηρικτών των αρχαίων θρησκευτικών παραδόσεων ο Οργανισμός "TEMPLVM" αξιοποιεί δωρεές, ακόμη και μικροποσών, προκειμένου να ολοκληρώσει ένα περίοπτο έργο ναοδομίας με επιμέρους βωμούς αφιερωμένους στους αρχαίους Θεούς. Ήδη, στο μεγαλειώδες αυτό έργο έχουν συνεισφέρει άτομα από 24 χώρες στις οποίες, δυστυχώς, δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα, παρά τον μεγάλο αριθμό αρχαιοθρήσκων που διαθέτει. Έτσι, οι σημαίες των 24 χωρών από τις οποίες προέρχονται οι ευγενείς δωρητές περιβάλλουν τιμητικώς τον λογότυπο του "TEMPLVM" το οποίο διατυπώνει την ευχή της επιπροσθέσεως και της Ελληνικής σημαίας, εφ΄ όσον υπάρξουν δωρητές αυτής της σοβαρής προσπαθείας και από την χώρα μας.


     Με την ανάρτηση αυτή προσκαλούμε τους Συνέλληνες αρχαιοθρήσκους να δώσουν την δυνατότητα στην Ελληνική σημαία να εμφανισθεί μαζύ με τις σημαίες των αρχαιοθρήσκων χωρών της παγκόσμιας κοινότητος, υπογραμμίζοντας την άρρηκτη σχέση της Ελλάδος με το λατρευτικό παρελθόν της!


     Λεπτομέρειες για την δυνατότητα συνεισφοράς στην ευγενή προσπάθεια υπάρχουν ΕΔΩ. Και δυνατότητα για την διαβίβαση ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.