Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

     Στα έγκατα ενός φτηνού ξενοδοχείου που εξυπηρετεί, κυρίως, οικονομικούς τουρίστες, στο Σταθμό Λαρίσης, κατέληξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος να "οργανώσει" την  κ ε ν τ ρ ι κ ή  π ρ ο ε κ λ ο γ ι κ ή  συγκέντρωση της "Χρυσής Αυγής" συγκεντρώνοντας λιγότερα από 200 (!) άτομα!

     Το άλλοτε ...τρίτο κόμμα των 500.000 ψηφοφόρων και πολλαπλασίων υποστηρικτών, εξ αιτίας του αθλίου νεποτισμού και ιδιοτελείας του αρχηγού του κατήντησε μια παρείτσα μικρότερη των 200 ατόμων να περνά την ώρα της σε δωμάτιο ξενοδοχείου υποβαθμισμένης συνοικίας όταν ακόμη και το ΚΚΕ που το είχε αφήσει "πίσω" η "Χρυσή Αυγή" του 2012, έκανε μία  α ν ο ι κ τ ή  προεκλογική συγκέντρωση γεμίζοντας την πλατεία Συντάγματος!

Η ΟΙΚΤΡΗ "εικόνα" 
της κεντρικής προεκλογικής συγκεντρώσεως 
της "Χρυσής Αυγής", 
όπως η ίδια την δημοσιεύει στο επίσημο ιστολόγιό της!

     Και σαν να μην έφτανε η τραγική εικόνα της λαθροσυνάξεως στο δευτεροκλασάτο ξενοδοχείο, στο επίσημο ιστολόγιό της η "Χρυσή Αυγή" σπεύδει να δημοσιεύσει την ΟΙΚΤΡΗ φωτογραφία της παρείτσας, διατυμπανίζοντας αναίσχυντα ότι πρόκειται για ..."ενθουσιώδες πλήθος και το μέγα πάθος στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής" λες και απευθύνεται σε ανεγκεφάλους!


     Πάνω από εκατόν πενήντα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ μπαίνουν στη "τσέπη" της φαμίλιας Μιχαλολιάκου χωρίς το κόμμα να διαθέτει ένα δικό του αξιοπρεπές μέσο μαζικής επικοινωνίας, μία δυνατή εφημερίδα, ένα δυνατό κανάλι, ένα δυνατό ραδιοφωνικό σταθμό για την δημιουργία των οποίων θα ήσαν αρκετές μερικές χιλιάδες ευρώ ώστε και μόνον με διαδικτυακή "έδρα" να μπορούσε να ενημερώνεται ο Έλληνας με ένα ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ικανών δημοσιογράφων! Δυστυχώς, η νοοτροπία του αρχηγού "Ούτε ένα ευρώ εκτός τσέπης της φαμίλιας" έφερε τα ολέθρια αποτελέσματά της, με τον ίδιο να παραπονείται για τα υπόλοιπα κανάλια που "δεν τον καλούν" σαν να έπρεπε να τον καλέσουν ως ...δεδηλωμένο εχθρό τους!

     Έτσι, χωρίς Επιτελείο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς καν Ιδεολογία, αντιφάσκοντας μεταξύ "Heil Hitler" και "Είμαστε δημοκράτες" η "Χρυσή Αυγή" του Νίκου Μιχαλολιάκου, έχοντας ...προικίσει όχι μόνον την Ουρανία αλλά και τα δισέγγονά της και έχοντας εξοργίσει για την αθλιότητά της όλους όσους είχαν την ατυχία να την "γνωρίσουν" εκ των έσω, καταλήγει ως "ταφόπλακα" του Ελληνικού Εθνικισμού και στίγμα για την εθνικιστικήν Ελλάδα της οποίας αποτελεί μελανή "κηλίδα" ανεξίτηλης ύβρεως!

     Η Σ.Ο. του παρόντος Ιστολογίου, διαθέτουσα ακέραιη πολιτική κοσμοθέαση, δεν κόπτεται υπέρ του μονοπόδαρου και μονοσάνδαλου "εθνικισμού"! Επιπλέον, θα κάναμε τα πάντα ώστε να αναδειχθούν σε κυβέρνηση τα κατάλοιπα του εθνοπροδοτικού ακροδεξιού μεταξισμού, ώστε, μια για πάντα να παραδοθούν στο αιώνιο ανάθεμα... Όμως, ο αντίποδας της εναλλακτικής προωθήσεως σοβαρότερων εθνικών εχθρών στη θέση τους προτάσσει το σκεπτικό της εγκαταλείψεως των νεκρών στην βαναυσία να θάπτουν τα λείψανά τους και τα κουρέλια των ιδεολογημάτων τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.