Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ 
ΤΩΡΑ ..."ΔΙΑΓΙΓΝΩΣΚΕΤΑΙ"!


ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΕ ΝΑΖΙ...




...ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙ...

...
     Η ψυχική διαστροφή των αντιφασιστών τεκμηριώνεται μεταπολεμικά από την "διαγωγή" τους η οποία αποτελεί την επιτομή της ασκήμιας, του παραλογισμού και της περιφρονήσεως κάθε έννοιας Πολιτισμού!


     Είναι υπόθεση των ειδικών επιστημόνων η απόφαση εάν ο αντιφασισμός παράγει ψυχική διαστροφή ή η ψυχική διαστροφή παράγει αντιφασισμό, σίγουρα, όμως, τεκμηριώνεται η άρρηκτη σχέση ψυχικής διαστροφής και αντιφασισμού καθ΄ όλη την μεταπολεμική εποχή!


     Και αυτή η ψυχοδιαστροφική "διαγωγή" των αντιφασιστών αποτελεί και την πλήρη δικαίωση του Φασισμού με μία απλή φωτογραφική αποτύπωση του λόγου του αληθούς!


     Όταν αναρτούσαμε στο παρόν Ιστολόγιο το "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!" ή, μάλλον,, όταν, παιδιόθεν, μαθαίνοντας να σκεπτόμαστε πολιτικά και αναγνωρίζοντας στον αντιφασισμό ψυχική νόσο, ήμασταν βέβαιοι περί της ορθότητος συγκεκριμένων Αξιών, σήμερα  βλέπουμε να δικαιωνόμαστε πλήρως!


     Ας είναι καλά, λοιπόν, οι ...αντιφασίστες, και ας περιφέρουν τους πλαδαρούς κώλους τους μαζύ με τις σάπιες "ιδέες" τους ακόμη και στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη το οποίο παραμένει το ίδιο αμίαντο όσο και ο Φασισμός ο οποίος το τίμησε εν αντιθέσει με τους νεο-γραικύλους αντιφασίστες οι οποίοι αποτελούν όνειδος του ανθρωπίνου γένους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.