Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ 
ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ


     Τα εκ - λογικά αποτελέσματα της 26ης Μαίου 2019 τεκμαίρουν την καταλυτική εκπουτάνευση του ιθαγενούς εθνικισμού, για την οποία εκπουτάνευση κύριος υπαίτιος είναι ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Αυτός ο μοιραίος ηγετίσκος κατάφερε να απωλέσει την αρχική ισχύ απηχήσεως του κομματιδίου του αφήνοντάς το "άφωνο"  και προτιμώντας να ενθυλακώνει μηνιαίως ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αντί να διαθέσει ένα μικρό μέρος του οποίου ώστε να το κομματίδιό του να διαθέτει στοιχειώδη "φωνή", δηλαδή, τηλεοπτικό σταθμό και εφημερίδα, μέσα απαραίτητα για έναν προεκλογικόν αγώνα!

     Έτσι, το υπόδικο άθυρμα του συστήματος που σέρνει πίσω του δεκάδες θυμάτων της οικογενειοκρατικής ιδιοτελείας του, μετά την αποψίλωση των ποσοστών του, επαναπροσεγγίζει ολοταχώς την πόρτα του Κορυδαλλού, αφού το "ουαί τοις ηττημένοις" ήδη, αντηχεί θρηνητικά για την Χρυσή Αυγή.

     Χωρίς πλατειασμούς και πολυλογίες, ο ελληνικός εθνικισμός ένιωσε πάνω του την ταφόπλακα που του έβαλε ο Μιχαλολιάκος με την Χρυσή Αυγή και την οποία ταφόπλακα είναι ζήτημα εάν ποτέ μπορέσει να αποτινάξει! Ο αρχηγός της, άλλοτε πολλά υποσχόμενης, Χρυσής Αυγής έχασε την ευκαιρία να παραδώσει το μόρφωμα στο πουλέν του Ηλία Κασιδιάρη παίρνοντας πίστωση χρόνου που μπορεί να μην τον έφερνε στην εξουσία αλλά, τουλάχιστον, θα τον βοηθούσε να διαβεί τις "μυλόπετρες" της επικείμενης καταδίκης χωρίς συνέπειες...

      Ντεκαβλέ και ανθρωποδιωχτικός καθώς είναι ο "χοντρός"  φαίνεται αποφασισμένος να υποστεί το έμφραγμα στο θώκο του αρχηγού με το πουλέν ..."ξεπουπουλέν" πλάι του και ξεπουπουλιασμένο και το μόρφωμα.

     Γούστα είναι αυτά και ο "χοντρός" ουδέποτε φημίζονταν για το γούστο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.