Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΙΛΑΤΕ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ;


     Ανάμεσα σε αρχιραβίνους, ο Βαρθολομαίος με τον πρόεδρο της Βουλής Βούτση βρέθηκαν στο Άουσβιτς για να διαιωνίσουν το "αφήγημα" μίσους των σιωνιστών που εδώ κι έναν σχεδόν αιώνα παραπλανά ολόκληρες κοινωνίες καθιστώντας τις υποχείρια των δήθεν ...σαπωνοποιημένων θυμάτων !


     Κι ενώ οι αντιναζιστικές φιέστες διαδέχονται η μία την άλλη, αυτοί που μιλάνε για την κακοποίηση των κρατουμένων του Άουσβιτς του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, οι ίδιοι, διατηρούν στα σημερινά, αντιφασιστικά, κάτεργά τους νεκροζώντανους φυλακισμένους τους οποίους αφήνουν να αργοπεθαίνουν σε κατάσταση όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί!



     Αμέτρητες τέτοιες περιπτώσεις στα σημερινά κάτεργα του Βούτση στιγματίζουν το αντιφασιστικό κράτος που εκπροσώπησε στη φιέστα του Άουσβιτς ενώ ο ίδιος με τον θεατρίνο τούρκο υπήκοο Βαρθολομαίο έπαιζαν ρολάκια με "υποβολέα" το Τελ Αβίβ.

     Κι ενώ οι θάλαμοι των κρατουμένων του Άουσβιτς πλημμυρίζουν από ηλιακό φως και ακόμη και σήμερα, παρά τις μεταπολεμικές σκηνοθεσίες των νικητών, δείχνουν ένα ανθρώπινο "πρόσωπο", στα κελλιά του κατέργου της Κέρκυρας που λειτουργεί από τον 19 αιώνα όπως ακριβώς χτίστηκε τότε, οι κρατούμενοι ζουν υπό άθλιες συνθήκες  ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, κοιμούνται σε τσιμεντένιο "κρεβάτι" και βασανίζονται από τους ανθρωποφύλακές τους όπως ποτέ δεν αποδείχθηκε για το Άουσβιτς! Και ο Βούτσης κόπτεται για το Άουσβιτς, όταν ο πρώτος υπουργός δικαιοσύνης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αλεξανδρής ομολόγησε δημόσια ότι το κάτεργο της Κέρκυρας είναι απάνθρωπο και θα κλείσει (1989) χωρίς, όμως, από τότε να υλοποιηθεί η εξαγγελία του!


     ΝΤΡΟΠΗ! βδελυροί αντιφασίστες παραμυθάδες που νομίζετε ότι το "αφήγημά" σας θα μετατοπίσει την προσοχή μας από τη βρώμα σας η οποία, παρά ταύτα, αναπαράγεται ακόμη και από τους δικούς σας πληρωμένους κοντυλοφόρους αφού η "μπόχα"  της δεν μπορεί να κρυφτεί και πείτε μας, όχι για το Άουσβιτς, αλλά για το ΑΙΣΧΟΣ του δικού σας Κορυδαλλού, της Κέρκυρας και όλων των υπολοίπων κατέργων όπου καθημερινά καταρρακώνεται κάθε έννοια ανθρωπισμού υπέρ του οποίου κόπτεστε "on camera"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.