Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ο ΚΟΠΡΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΝ.Ε.Κ.

     Μέσα στον ζέχνοντα ακροδεξιό κοπρώνα, 'τούτη την προεκλογική περίοδο, τα σκύβαλα δεν αποπνέουν μόνον την μπόχα τους αλλά και την βλακεία τους ώστε, αντί να σιωπούν αιδημόνως διατυμπανίζουν την εθνοπροδοσία του "χώρου" τους για να μην την ...απολησμονούμε! Και, μάλιστα, δεν διστάζουν να παραδεχθούν, οι ανέγκέφαλοι, ότι "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ  Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Σ ..." διέπραξαν την ανίερη κολεγιά με τον προδοτικό καραμανλισμό, οι αισχροί εθνικοί εφιάλτες: 


     Τρανό παράδειγμα ένα απολειφάδι αυτού του ακροδεξιού εθνοπροδοτικού κοπρώνα, κάποιος Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος απολογούμενος για λογαριασμό του οππορτουνιστικού μορφώματος του ΕΝ.Ε.Κ. δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι αυτό το οργανωσιακό παράπηγμα απεφάσισε να ψηφίσει τον καραμανλή, την ίδια στιγμή που διεκήρυττε "εθνικισμό" ενώ ο καραμανλής αποδομούσε το Έθνος!


     Αναμενόμενη η υπερκάλυψη της οσμής δια της βλακείας σε ανάλογες περιπτώσεις σκυβάλων -διαδικτυακώς περδομένων- αλλά και στοιχειώδες καθήκον η απάντηση στον αναίσχυντο ομολογήσαντα συνενοχή υπογραμμίζοντάς του το μέγεθος όχι μόνον της εθνοπροδοσίας τους αλλά και της βλακείας τους να την διατυμπανίζουν. Δυστυχώς όμως οι βλάκες μας ξαναθύμισαν ότι...


     Εκείνο το ΕΝ.Ε.Κ.,, ακροδεξιό κατασκεύασμα μιας εποχής κατά την οποία ο καραμανλής αποδομούσε την Ελλάδα, "δακτυλικό αποτύπωμα" ενός ιδιοτελούς πάθους για το ροκάνισμα μιας "φέτας" εξουσίας παντί τιμήματι, υπήρξε το νοσηρό έπαρμα ενός κύκλου ευκαιριακών καιροσκόπων που, ενώ, οι πραγματικοί αγωνιστές εκείνης της σκληρής εποχής κατεδιώκοντο από το κράτος και πέθαιναν στα κάτεργα του καραμανλή, εκείνοι περιέτρεχαν στους κομματικούς διαδρόμους της Νέας Δημοκρατίας εκλιπαρώντας ελεημοσύνη βουλευτοποιήσεως!

     Ποταποί πολιτικοί απατεώνες οι οποίοι επεκαλούντο "Εθνικισμό" συνομιλώντας με τους καραμανλικούς διώκτες των Εθνικιστών πολιτικών κρατουμένων, οι αρριβίστες του ΕΝ.Ε.Κ. διακωμωδούσαν κάθε έννοια πολιτικής αξιοπρεπείας αλλά και προσωπικής σοβαρότητος, ικετεύοντας τον κοινοβουλευτικό ιλασμό των δολοφόνων του Στρατηγού Αγγελή, του Στρατηγού Ντερτιλή και όλων εκείνων των εγκλείστων μαρτύρων, εξαπατώντας τους οπαδούς τους και πολλούς εξ αυτών καλοπίστους (και υπήρξαν πολλοί και αξιόλογοι...!) οι οποίοι ενεπλάκησαν στα δίχτυα τους νομίζοντας ότι εξ αυτών των πολιτικών αγυρτών μπορεί να προκύψει κάποιο, έστω, αποτέλεσμα! 

     Και αποτέλεσμα, το ΕΝ.Ε.Κ. ουδέποτε έφερε διότι αγνοήθηκε επιδεικτικώς ακόμη και από τον ακροδεξιό κόσμο και παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες της ηγεσίας του η οποία ανά πάσα στιγμή ήταν έτοιμη να προσφέρει γην και ύδωρ στο καραμανλικό εθνοπροδοτικό καθεστώς, παρέμεινε στο μηδέν!

     Έτσι, ατελέσφορο και "υπό το μηδέν" το ΕΝ.Ε.Κ. παραμένει σταθερό στο χείλος του ακροδεξιού κοπρώνος να υπενθυμίζει μέχρι σήμερα, με τους πουθενάδες εκπεσμένους Σπ. Παπαδόπουλους-απολογητές του ότι κανένα παρακοινοβουλευτικό μόρφωμα δεν μπορεί να καταλήξει στην εξουσία, όσα κι αν είνα έτοιμο να προσφέρει στους εχθρούς του Έθνους, εάν  σ τ ο ι χ ε ι ω δ ώ ς  δεν παρουσιάζει στα "ράφια" του ιδεολογικό "εμπόρευμα" επιμένοντας στο ξεπούλημα της Πατρίδος και μόνον! Και όταν ο μεγάλος Léon Degrelle μας συμβούλευε περισσότερο απ΄ όλους να είμαστε επιφυλακτικοί προς την δεξιά φαίνεται ότι είχε κατά νου την εικόνα ενός ...ΕΝ.Ε.Κ. κι ενός Σπ. Παπαδόπουλου!

     Για όλα τούτα τα οικτρά, θα αναμέναμε την δημόσια συγγνώμη του αρχηγού του ΕΝ.Ε.Κ. Πολύδωρου Δάκογλου από όλους εμάς που αγωνιστήκαμε κατά του εθνοπροδοτικού καραμανλικού καθεστώτος ακόμη και μέσα από τα κάτεργά του ως πολιτικοί κρατούμενοι, όχι μόνον για την απόφαση του μορφώματός του να ενισχύσει τον καραμανλισμό που διέλυσε την Ελλάδα αλλά και για τα σημερινά καμώματα των απομενόντων προβοκατόρων του "εθνικισμού", οπαδών του, οι οποίοι αντί, ευσχήμως, να σιωπούν βυκανίζουν την ανοησία τους!... Για να δούμε...

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Θάνος Γ. 7/5/2019, 10:42 π.μ.

     Και περιμένετε φιλότιμο και συγνώμες από αυτούς που έπαιρναν πίπ@ς από τη νέα δημοκρατία; Μη χειρότερα.

------------------------------------------------------------------------------

Μ.Δ. 7/5/2019, 14:21 μ.μ.

     Που τους θυμηθήκατε τους φραπεδιάρηδες ΕΝΕΚίτες που τους κέρναγαν καφεδάκι στην ασφάλεια για να ξεράσουν καμιά πληροφορία;  Αυτοί κάνανε πιάτσα στη Μεσογείων και στη Μπουμπουλίνας (ΚΥΠ) με τον αρχικυπιτζή αρχηγό τους. Θα σας στείλω αναλυτικά.

-------------------------------------------------------------------------------

Ι. Τορναρίτης, 7/5/2019, 18:53 μ.μ.

     Ο κ. Παπαδόπουλος σαν να θέλει να πει ότι τον ρούφηξε (τον καφέ του) μερικές φορές αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο άντρα. Σα δε ντρέπονται οι γελοίοι.

----------------------------------------------------------------------. 

Σ.Ι.Δ., 7/5/2019, 22:44 μ.μ.

     Χτυπήσατε φλέβα της λαμογιάς. Αυτό που γράφει ο Μ.Δ. 7/5/2019, 14:21 μ.μ. είναι πασίγνωστο και κάτι ακόμα. Αυτοί ρίχνανε οικονομικά ο ένας τον άλλο κι ο γνωστός εκδότης που έμενε κάτω από το πέμπτο όλους μαζί. Κοπάδι παρασίτων με αμέτρητες ακάλυπτες στην αγορά. Μιλάμε για χιλιάνους όχι αστεία.

-----------------------------------------------------------------------



Απάντηση Σ.Ο:

     Με τον συνήθη λαχαναγορίτικο κουτσαβακισμό των ακροδεξιών θρασυδείλων, ο κ. Γεώργιος Ταρναράς, χωρίς καν να προσέξει ΠΟΙΟΣ ξεμπροστιάζει το ΕΝΕΚ ως δεκανίκι του καραμανλικού καθεστώτος, τολμά να …διαψεύσει το παραπάνω αδιάψευστο άρθρο, επιβεβαιώνοντας ότι οι του χώρου του δεν διαθέτουν καν την στοιχειώδη ευφυία να σκεφθούν πρώτα τα «τούβλα» που επί δεκαετίες ξεστομίζουν αβαντάροντας την αριστερά να  επιδίδεται σε …περίπατο εξουσίας!



     Λοιπόν κ. Γεώργιε Ταρναρά, σας παραθέτουμε και πάλι την ομολογία του ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ σας του ΕΝΕΚ, κ. Σπ. Παπαδόπουλου που σας «αδειάζει» παραδεχόμενος ότι μέσα στο ΕΝΕΚ αποφασίσατε να ψηφίσετε τον αποδομητή του Έθνους και δολοφόνο των πολιτικών κρατουμένων Αξιωματικών της 21ης Απριλίου την ίδια στιγμή που δηλώνατε «εθνικιστές».


     ΝΤΡΟΠΗ! κ. Γεώργιε Ταρναρά,, διότι όλοι εσείς οι ακροδεξιοί εκτός από καιροσκόποι που δίνατε και τη κάσα της μάνας σας για να μπείτε στη Βουλή ουδεμία ιδεολογία διαθέτατε και, κυρίως, κανένα έρμα!

     Και όπως ήδη σας συνέστησε ο κ. Αριστοτέλης Καλέντζης, "βρείτε τα μεταξύ σας" γιατί, όπως φαίνεται, το ΕΝΕΚ ακόμα και μετά την πλήρη αποσύνθεσή του εξακολουθεί να παράγει στους κόλπους του βλακεία και φατριασμό!

---------------------------------------------------------------------

Ν. Ζαρκαδούλας, 11/5/2019, 01:02 π.μ.

     Πραγματικός κοπρώνας με αγιάτρευτη την ηλιθιότητα που το χαρακτηρίζει ακόμα το ΕΝΕΚ. Αγέλη λυσσασμένων για εξουσία που δεν τους έκατσε ποτέ. Α ρε Πολύδωρα τι κατασκεύασες. Ξεφτίλα!

-------------------------------------------------------------------------

Ε. Ησ., 11/5/2019, 01:06 π.μ.

     Μα καλά δεν είδε ο Πεισίστρατος ότι ο Σπύρος δημοσιοποίησε το θέμα; Ώπα ρε ξυπνήστε και βγάλτε το σκασμό.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Μα γιατί να βγάλουν τον σκασμό, μια χαρά ξερνάνε τις αμαρτίες τους, μια χαρά!

-------------------------------------------------------------------------

Κ. Τσιριγώτης, 11/5/2019, 07:26 π.μ.

     Ακόμα και μετά τον πολιτικό του "θάνατο" φαίνεται ο αρχηγός του ΕΝΕΚ Πολύδωρος Δάκογλου μη μπορώντας να δώσει στους ακολούθους του στοιχειώδη γραμμή συμπεριφοράς έστω και ηττημένων. Η αστεία παρείτσα του ΕΝΕΚ που άλλοτε παρίστανε τον ομφαλό του Ελληνικού εθνικισμού σήμερα αποδεικνύεται μια πρώην παραδουλεύτρα της ΝΔ δια στόματος των μελών της και δια βλακείας τους να διαψεύδουν τα όσα οι ίδιοι παραδέχονται και διατυμπανίζουν στο Facebook σαν τις κομμωτριούλες. Και μετά αυτόν τον εξευτελισμένο από τον Δάκογλου Ελληνικό εθνικισμό παρέλαβε η Χρυσή Αυγή και τον έβαλε στη Βουλή έστω και ημιθανή από τα καμώματα του Δάκογλου. Αυτά να τα θυμόμαστε.

----------------------------------------------------------------------------

θ.λ., 11/5/2019, 08:49 π.μ.

     Τελικά τι διαψεύδει ο Ταρναράς; Τον συναγωνιστή του προφανώς γιατί το άρθρο αναφέρεται πάνω στην σχόλιο του Σπ. Παπαδόπουλου και δεν αποτελεί "κρίση" του συντάκτη του. Τόσο μα τόσο ανόητοι στο ΕΝΕΚ;

----------------------------------------------------------------------------

Κ. Ευ. 11/5/2019, 08:57 π.μ.

     Λυπηθείτε τα γερόντια ξεκουτιάστηκαν και τους φεύγουν λόγια Όσοι τους ζήσαμε από κοντά ξέρουμε πολλά χειρότερα από όσα παραδέχεται ο Σπύρος και καθόλου ιδεολογικά. Έτσι Πολύδωρα; 

-----------------------------------------------------------------------------

Μ. Κοντ. 11/5/2019, 09:04 π.μ.

     Όταν ακούω αυτά τα ντεκαφεϊνέ ανθρωπάκια του ΕΝΕΚ να αυτοαποκαλούνται "αγωνιστές" είναι σαν να ακούω τον Τσίπρα να δηλώνει αριστερός μέσα από τα κότερα που κάνει τις διακοπές του. Ποιος ήταν ο αγώνας σας ρε ανθρωπάκια της κακιάς ώρας, το ότι μαζευόσασταν σε συνεδριάκια της πλάκας ή σε ταβέρνες και ροκανίζατε κεφάλαια που τρέχανε στα χέρια σας χωρίς να μάθουμε ποτέ από πού; Που τα βρίσκατε ρε γελοίοι τα φράγκα όταν ο αρχηγός σας να μη συζητήσουμε τι έκανε για να επιβιώσει πριν γίνει το γκεσέμι του ΕΝΕΚ; Άντε και μη ξύνεστε στη γκλίτσα του τσομπάνη γιατί θα ακούσετε εκείνα που δε θα θέλατε.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Να τα ακούσουν, να τα ακούσουν! Εμείς καλοδεχόμαστε κάθε ενημέρωση για το εθνικιστικό παρελθόν του τόπου...

---------------------------------------------------------------------------




     Δυστυχώς τα απορρίμματα της ιστορίας μέσα από τον σκουπιδοτενεκέ τους νομίζουν ότι μπορούν ατιμώρητα να αρθρώνουν ακόμη "λόγο". Και δεν αναλογίζονται ότι ο χρόνος κρατάει το ψαλλίδι που κόβει ασεβείς γλώσσες! 

-------------------------------------------------------------------------


Θεόδωρος Δράκος, 11 Μαΐ 2019, 20:01 μ.μ.

Ὅταν ἤσουν φυλακὴ γιατὶ ἐξέδωσες τὸ βιβλίο σου στὸ βιβλιοπωλεῖο τοῦ ΕΝΕΚ τὴν "Νέα Θέση"; Ἀπό ὅτι θυμᾶμαι, καθότι δούλευα ἐκεῖ, ἐρχόνταν συχνὰ ἡ μητέρα σου καί μᾶς ἔφερνε τὰ χειρόγραφα κι ἀπό ἕνα ἄλλο σου βιβλίο, νομίζω ἐγχειρίδιο πιλότου.

Θεόδωρος Κων. Δράκος



Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Aγαπητέ μου,

     Φαίνεται ότι στην αγέλη σας ο ένας είναι πιο «καμμένος» από τον άλλο!

     Επειδή ΠΟΤΕ δεν εισέπραξα χρήματα από τα βιβλία μου αν κάποιος πρέπει να πει ευχαριστώ που του έδωσα βιβλίο μου να μου εκδώσει αυτός είναι ο εκδότης και εάν επιμένεις και το ΕΝΕΚ που κέρδισαν χρήματα (και) από αυτή την έκδοση. Οπότε τι είδους «επιχείρημα» αρθρώνεις; Αυτοκτονικό, ως συνήθως! Εκτός από απουσία πολιτικής ευφυίας είναι εμφανές και ποια άλλη έλλειψη σας χαρακτηρίζει. Σκεφτείτε ρε χαϊβάνια, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ που θα σας κρεμάσουν σαν σκυλιά, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΟΙ!

     Περαστικά κι εδώ είμαι να σε βοηθήσω να σκεφτείς αν και δε φαίνεται να σας απασχολεί αυτό, παρά μόνον να σπάτε τα μούτρα σας!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

Τ. 6977764737

-------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.:

     Αποφασίστηκε ομόφωνα η χρήση πρέπουσας γλώσσας χωρίς καθωσπρεπιλίκια διότι, αν ο σεβασμός δεν εμπνέεται από τις προσωπικότητες κάποιων, αυτοί, ας μη περιμένουν να γίνουν σεβαστοί από τους άλλους. Και, ειδικώς, οι ΗΛΙΘΙΟΙ θα αντιμετωπίζονται όπως τους αξίζει και μέχρι πεοκολαφισμού τον οποίο ...καταλαβαίνουν!

---------------------------------------------------------------------------------

Σ.Ι. 12/5/2019, 07:16 π.μ.

     Έχετε γράψει εγχειρίδιο για πιλότους όπως αναφέρει ο κ. Δράκος κ. Καλέντζη; Κυκλοφορεί και που μπορεί κανείς να το αγοράσει;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Ευχαριστώ για το μήνυμά σας, λόγω υποχρεώσεως αναχωρώ και θα σας ενημερώσω επακριβώς μετά την επιστροφή μου. Δυστυχώς η ενημέρωση είναι εκτενής και δεν προλαβαίνω αυτή την στιγμή.

-----------------------------------------------------------------------------
Υπεσχημένη, εκκρεμούσα, απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη προς κ. Σ.Ι., 12/5/2019, 13:17 μ.μ.

Aγαπητέ μου Φίλε, κ. Σ.Ι.,

     Η ιδιότητά σου αλλά και η διαμεσολαβήσασα τηλεφωνική επικοινωνία μας με κάνει να είμαι ιδιαιτέρως διεξοδικός στην απάντηση την οποία σου υπεσχέθην και επειδή σε ενδιαφέρει και η γνώση του εθνικιστικού χώρου, δραττόμενος της ανοησίας του, παραπάνω, Θεοδώρου Δράκου ο οποίος όπως όλο το συνάφι του και πάλι  "έξυσε τη ράχη του στη γκλίτσα του τσομπάνη" , κατά τον δικό μου επιμελώς τεκμηριωμένο τρόπο σε ενημερώνω για τα εξής:



     Μετά από μία απερίγραπτα δύσκολη, σχεδόν πεντάχρονη, συγγραφική εργασία, ολοκλήρωσα ένα ογκωδέστατο έργο προοριζόμενο για τους μαθητές πιλότους. Το έργο αυτό απετελείτο από 479 χειρόγραφες σελίδες για τις οποίες χρησιμοποιήθηκε ραπιτογράφος (και όχι στυλό) μεγέθους 0.3 (δηλαδή, περίπου  800 έντυπες σελίδες καθαρού κειμένου) επιπλέον δε 638 σχήματα και πίνακες που θα απαιτούσαν επιπλέον 300 περίπου σελίδες. 



     Συνολικώς, μιλάμε για ένα έργο υπέρ 1100 σελίδων μεγάλου σχήματος του οποίου ολόκληρο το χειρόγραφο δεν φέρει ούτε μία μουτζούρα, ούτε μία διόρθωση, συγγεγραμμένο μετ΄ ευλαβείας ώστε η επεξεργασία του να είναι "τυφλοσούρτης" προς αποφυγή επιβαρύνσεων εργατωρών μέχρι την τελική εκτύπωσή του!



     Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο ακόμη δεν υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία, εμπεριείχε όλα τα κεφάλαια τα οποία είναι απαραίτητα να σπουδάσει ο μαθητής πιλότος αεροπλάνων. Τα γενικά περιεχόμενά του είναι τα ακόλουθα και εξ αυτών γίνονται αντιληπτά η πληρότητα του έργου και η προσπάθεια συγγραφής του:



     Όλο το χειρόγραφο, όχι μόνον συνεγράφη, όπως προανέφερα, επιμελέστατα αλλά και ταξινομήθηκε ομοίως η ύλη του ως εξής:









     Πέραν αυτών, το συγκεκριμένο εγχειρίδιο εμπεριείχε και δύο αυτοτελή λεξικά αεροπορικής ορολογίας, Ελληνο-Αγγλικό και Αγγλο-Ελληνικό με γνωστή την υποχρέωση όλων των Ιπταμένων του αρίστου χειρισμού της συγκεκριμένης ορολογίας, είχα δε διατάξει ούτω πως αυτά τα δύο λεξικά ώστε υπό μορφή ευρετηριοποιήσεως όχι μόνον να ανταποκρίνονται στην γλωσσική αποστολή τους αλλά και να υπηρετούν την διευκόλυνση του μελετητή στον ευρετηριακό εντοπισμό των όρων μέσα στο κείμενο :




     Επειδή σκέφτηκα ότι ο εθνικιστικός χώρος πέραν των αρλουμπολογικών ..."ελλανίων" και άλλων φαιδρών εκδόσεων, κατά τα πρότυπα των αντιπάλων εκδοτικών οίκων, θα έπρεπε να προχωρήσει και σε σοβαρές εκδόσεις, επιστημονικές κλπ, απεφάσισα να το ΠΡΟΣΦΕΡΩ προς έκδοση στον εκδότη Γιάννη Σχοινά ("Ελληνική Τυπογραφία") παραιτούμενος κάθε συγγραφικού δικαιώματος όπως κάνω πάντοτε με τα βιβλία μου για τα οποία αρνούμαι, για ηθικούς λόγους την είσπραξη συγγραφικών δικαιωμάτων ή άλλου κέρδους!



     Έτσι, γραπτώς και ανεκκλήτως, στις 19 Ιανουαρίου 1990, παρεχώρησα στην Γιάννη Σχοινά το παραπάνω ογκώδες έργο μου προς έκδοση με την ρητή παράκληση ώστε το κέρδος της εκδόσεως να μην το επικαρπωθεί εξ ολοκλήρου ο εκδότης αλλά μέρος του να το διαθέσει στην μείωση του κόστους πωλήσεώς του αναλογιζόμενος ότι οι ενδιαφερόμενοι να το αγοράσουν θα ήσαν μαθητές και ΄τα οικονομικά των μαθητών δεν είναι ανθηρά. Επ΄ αυτού ο Γιάννης Σχοινάς συνεφώνησε απολύτως, άλλως δεν θα του το παρέδιδα. Κι έτσι ξεκίνησε η διαδικασία της επεξεργασίας του χειρογράφου με πρώτη φάση την φωτοσύνθεση και διόρθωση δοκιμίων!



     Από την πρώτη στιγμή ο Γιάννης Σχοινάς ευθυγραμμίστηκε με την συμπεριφορά των εμπορίσκων του ακροδεξιού χώρου οι οποίοι βλέπουν παραδάκι και γυαλίζει το μάτι τους! Έτσι, ενώ είναι αυτονόητο ότι η φωτοσύνθεση και η διόρθωση δοκιμίων αποτελούν υποχρέωση του εκδότη (και δη ενός εκδότη ο οποίος απαλλάσσεται εκ των προτέρων και για την καταβολή συγγραφικών δικαιωμάτων) ο πονηρός έμπορος της ...Βενετιάς Γιάννης Σχοινάς μου ζητά να κάνω ...εγώ ΚΑΙ την διόρθωση των δοκιμίων για να αποφύγει τη σχετική δαπάνη και να την τσεπώσει ΚΑΙ αυτή! Όχι, δεν τον έστειλα στον διάολο, αλλά απεφάσισα να διορθώσω ο ίδιος τα δοκίμια ώστε να νιώσει πιο ..."χορτάτος"! Ακροδεξιά, γαρ... Είχε, λέει, πολλούς συνεργάτες που γνώριζαν γλώσσες και άλλα πολλά αλλά αυτοί ...κοστίζουν ενώ εγώ και αυτό θα του το παρείχα τζάμπα!... Αυτή είναι η αξιοπρέπεια της ακροδεξιάς και των δήθεν ιδεολόγων που υπαινίσσεται ο πανύβλαξ Θόδωρος Δράκος (για τον οποίο έχω φυλάξει ωραία δωράκια...), όσο εγώ πάσχισα να τους αναβαθμίσω ακόμη και ως εκδότες και να τους ανεβάσω στο επίπεδο των σοβαρών εκδοτών όχι με βιβλία "περιδιαγραμμάτου" και άλλων "ελλανίων" φληναφημάτων αλλά με ένα έργο αρτιότητος και επιστημονικού κύρους! Εις μάτην όμως!



     Παρά ταύτα, αν και προσωπικώς ήμουν συνεπέστατος στην διόρθωση των δοκιμίων ο Γιάννης Σχοινάς επεδείκνυε μιαν περίεργην ολιγωρία και δεν ανταποκρίνονταν στην ομαλή διακίνηση του υλικού με αποτέλεσμα να κωλυσιεργούμε. Τυπικός, όπως πάντοτε, του επεσήμανα τις συχνές καθυστερήσεις του.




     Κι ενώ εγώ περίμενα φωτοσυνθέσεις δοκιμίων προς διόρθωση, εκείνος άρχισε να επιδίδεται σε μία ακατάσχετη επιστολογραφία επί ασχέτων θεμάτων με επίκεντρο την πικρία του για συναγωνιστές του και για τα εσωτερικά του ΕΝ.Ε.Κ. λες κι εκείνος δεν ήταν ο εκδότης ενός έργου ενώ εγώ ο συγγραφέας του με σχέση συνεργασίας, αλλά εκφραζόμενος φατριαστικά με την έκδοση να παραμένει σε, περίεργην εκκρεμότητα! Και κάποτε θα δώσω στη δημοσιότητα αυτές τις επιστολές του έτσι, για να τους γράψω τον επικήδειο όλων αυτών των αλητών που ΠΡΟΔΩΣΑΝ την Ελλάδα δηλώνοντας "εθνικιστές', ασελγώντας στις Αξίες της κι ελπίζω αυτό να το λάβει υπ΄ όψη του κι ο Πολύδωρος Δάκογλου, κι ο Σπ. Παπαδόπουλος κι ο Θόδωρος Δράκος κι όσοι άλλοι ηλίθιοι ξύνουν τη πλάτη τους στη γκλίτσα μου!

     Προϊόντος του χρόνου και με την πρόοδο του έργου να επιτρέπει, πλέον, έναν πρώτο χονδρικό προϋπολογισμό της τελικής τιμής πωλήσεώς του, απεφάσισα να την διευκρινίσω με τον Γιάννη Σχοινά προκειμένου να σιγουρευτώ ότι θα σέβονταν την ήδη συμφωνηθείσα επιθυμία μου για λογικη τιμή πωλήσεώς του! Δυστυχώς, ο φραγκοφονιάς "εκδότης" διέψευσε κάθε ελπίδα μου και μου εδήλωσε ένα εξωφρενικό ποσό τελικής πωλήσεως  μη αρκούμενος στο τσέπωμα των συγγραφικών δικαιωμάτων αλλά και στη δαπάνη της διορθώσεως των δοκιμίων την οποία του προσέφερα αλλά επιδιώκοντας και το "ξέσκισμα" των μαθητών που θα αγόραζαν το έργο μου. 



     Προσεπάθησα να τον ανακαλέσω στην τάξη της συμφωνίας μας περί εξορθολογισμού της τελικής τιμής πωλήσεως και τότε, ο εμποράκος επέδειξε τον χειρότερο εαυτό του προσπαθώντας να εμφανίσει το βιβλίο ως ...δυσκολοπούλητο (αν και δεν υπήρχε παρόμοιο στην ελληνική γλώσσα) και ως ...συρραφή ..."δημοσιευμάτων", παρά τον αδιαμφισβήτητα αυθεντικό τρόπο συγγραφής του (δεν θα υπήρχε ένα τόσο εκτενές χειρόγραφο αλλά ...φωτοτυπίες) και γνωστού όντος ότι ουδέποτε υπήρξε παρόμοιο υλικό στα Ελληνικά! Επειδή, παρά πάσαν καλή μου πρόθεση δεν είχα λόγους να επιμείνω στην προσφορά του βιβλίου μου σε ένα υποκείμενο το οποίο προκειμένου να τσεπώσει όσο περισσότερο παραδάκι δεν δίσταζε και να απομειώσει ένα έργο, του εζήτησα να μου επσιρέψει αμέσως το υλικό που κατείχε δηλώνοντάς του ότι ακυρώνω την συνεργασία μας!



     Kαι ο Γιάννης Σχοινάς, πέραν του ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ αυτή την εργασία την χαρεκτήρισε ..."επιλογή δημοσιευμάτων", δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως ...περιοδικό (!) έναν τόμο 1100 σελίδων προκειμένου να τσεπώσει και την τελευταία πεντάρα του συμφωνηθέντος εξορθολογισμού της τιμής πωλήσεώς του στους μαθητές για τους οποίους προορίζονταν η έκδοση! Αλήτες, λαμόγια, αισχροί, δεν ξέρω τι, οι ανθρωπίδες της ακροδεξιάς, αναίσχυντοι πάντως με πρόστυχη "ρητορική" που παραπέμπει στον χειρότερο τοκογλύφο λίγο χειρότερο από αυτούς που αυτά τα λαμόγια συνηθίζουν να κατακρίνουν!

     Βλέποντας ο Γιάννης Σχοινάς ότι χάνει τη "μπουκιά από το στόμα" προσεπάθησε να με εκβιάσει ζητώντας μου χρήματα για το κόστος της φωτοσυνθέσεως και αρνήθηκε να μου επιστρέψει το υλικό. Παραλλήλως, άρχισε να δημοσιεύει στην "Ελεύθερη Ώρα" συκοφαντικότατα σχόλια που με "φωτογράφιζαν' νομίζοντας ότι αυτή η αλήτικη τακτική του θα με έκαμπτε και θα με οδηγούσε σε συμβιβασμό! Τα εμετικά αυτά ξεράσματα του Γιάννη Σχοινά είναι αρχειοθετημένα!

     Τόσο άθλια ανθρωπάκια εκτρέφει η ακροδεξιά και δεν είναι τυχαίο το ξερατό μου κάθε φορά που τα "βλέπω" μπροστά μου να προσβάλλουν την υπαρξιακήν αισθητική μου, χωρίς βεβαίως και να με πτοούν, όπως και στη περίπτωση του Γιάννη Σχοινά τον οποίο πάραυτα ενημέρωσα ότι αν δεν μου παραδώσει αυθωρεί το υλικό που μου ανήκει θα είχε συγκεκριμένες συνέπειες με πρώτη απ΄ όλες την δηοσιοποίηση των επιστολών του με το γαργαλιστικό περιεχόμενο της ενδο-ΕΝ.Ε.Κ.ικής παρακμής. Και τότε, αντιλαμβανόμενος ο Γιάννης Σχοινάς το τι τον περίμενε, παράδωσε το υλικό μου στον "κολλητό" του απατεώνα Γρηγόρη Μιχαλόπουλο ο οποίος διεμεσολάβησε για την ομαλή παράδοσή του, όπερ και εγένετο.    

     Ο Γιάννης Σχοινάς, δυστυχώς, έχει πεθάνει από καρκίνο όπως ΟΛΟΙ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, όσοι εκίνησαν άδικη "πτέρνα" εναντίον μου, πλην Κωνσταντίνου Καραμανλή! Όπως, παράγοντες της "δικαιοσύνης", παράγοντες των κατέργων, όπως πλείστοι όσοι άλλοι. Ως μη χαιρέκακος ασφαλώς και δεν επιχαίρω γι αυτήν την τραγική "σύμπτωση" αλλά και ΔΕΝ  μπορώ να δηλώσω ότι ...θλίβομαι! Τα ταπεινά καθωσπρεπιλίκια μου είναι ξένα και "ημέτερη" μόνον η αλήθεια αδιαφορώντας για το όποιο τίμημα, διότι εγώ δεν είμαι πολιτικάντης αλλά μαχητής. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σταθερά και αμετακίνητα ο μέγιστος  Léon Degrelle προτρέποντάς μας να προσέχουμε την διεφθαρμένη δεξιά, είχε απόλυτο δίκιο.

     Σε σένα αγαπητέ φίλε Σ.Ι., ελπίζοντας να σε κάλυψα, εύχομαι "Καλές Προσγειώσεις" με συναδελφική εκτίμηση και στη διάθεσή σου για κάθε επιπλέον διευκρίνιση!

----------------------------------------------------------------------------
Π.Κορ. 12/5/2019, 14:09 μ.μ.

     Eίστε κατακριτέος κ. Καλέτζη για το ότι κρατάτε τόσο σοβαρά στοιχεία όσο τα γραφόμενα του Σκοινά που τον έχει ηρωποιήσει ο Δάκογλου και δεν τα δίνετε στη δημοσιότητα. Και σας το λέω πολύ σοβαρά γιατί η κοροϊδία στην πλάτη των εθνικιστών έχει παραγίνει. Ρίξτε χαστούκι στον Δάκογλου και στη παρέα του επιτέλους.         

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ σχολιογράφε, αν δημοσιοποιήσω τα όσα κατέχω δεν θα ρίξω "χαστούκι" στον Πολύδωρο αλλά ...έμφραγμα! Και δεν το θέλω.

--------------------------------------------------------------------------

Ασ, Ν. 12/5/2019, 18:39 μ.μ.

     Η τακτική του κ. Καλέντζη είναι γνωστή. Παραμονεύει σαν το φίδι και παγιδεύει τα ποντικάκια. Μόνο που κάποια ποντικάκια δεν χρειάζονται τον κ. Καλέντζη και παγιδεύονται από μόνα τους. Ηθικό ή ανήθικο αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα το πως ο κ. Καλέντζης καταφέρνει πάντα να παρασύρει τα ποντικάκια στο δικό του χώρο στα δικά του νερά για να τα χάψει αυτό είναι άλλο πράμα. Όσοι γνωρίζουμε τα όσα συμβαίνουν στον εθνικιστικό χώρο απορήσαμε με την ουδέτερη στάση του κ. Καλέντζη απέναντι στο ΕΝΕΚ και στον κ. Π. Δάκογλου για τους οποίους θα είχε να πει πολλά μέχρι που ήρθε το ποντικάκι ο κ. Σπ. Παπαδόπουλος και του έδωσε την αφορμή. Τότε ο κ. Καλέντζης ξαφνικά απλώθηκε σαν το φίδι και έκανε την επίθεση του όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο. Όμως την αντιπάθεια του κ. Σπ. Παπαδόπουλου για τον κ. Καλέντζη την ξέρουμε από πολύ καιρό και θα περιμέναμε από τον κ. Π. Δάκογλου να είχε προλάβει τις εξελίξεις όμως για πολλοστή φορά ο κ. Π. Δάκογλου έδειξε νε μη μπορεί να προβλέψει. Κατόπιν ήρθε και ο κ. Θ. Δράκος και τα απόκανε ενώ πάλι ο κ. Π. Δάκογλου θα έπρεπε να είχε προλάβει. Οι διαμάχες αυτές είναι αντίθετες με το συμφέρον του Ελληνικού Εθνικισμού και ο ζημιωμένος δεν είναι το φίδι αλλά εκείνος που θα τον δαγκώσει. Αυτά που διαβάζουμε για τον αείμνηστο Γιάννη Σχοινά μας ξαφνιάζουν πολύ δυσάρεστα και δεν ξέρουμε ακόμα που μπορεί να φτάσουν τα όσα έχει στα χέρια του ο κ. Καλέντζης που είναι ολοφάνερο ότι οργανώνει νέο δάγκωμα. Δική μου πρόταση είναι κάποιοι να μην του κάνουν την χάρη και η αναδίπλωση του κ. Π. Δάκογλου δείχνει εξυπνάδα έστω και εκ των υστέρων. Τα όσα ακούστηκαν κατά του ΕΝΕΚ από όλους τους γνωστούς του χώρου (κ. Μιχαλολιάκο, κ. Πλεύρη, κ. Πετρόπουλο κλπ κλπ) συκοφαντικά ή όχι, είναι αρκετά και δεν χρειάζεται να πυροδοτήσουμε και άλλα. Άλλωστε ο κ. Καλέντζης μέχρι σήμερα απόφυγε να στραφεί κατά του ΕΝΕΚ παρά το ότι μετά την γνωστή διαμάχη του με τον αείμνηστο Γιάννη Σχοινά θα μπορούσε να είχε ξεσπαθώσει, Ας μη κάνουμε εχθρούς ακόμα και όταν δεν μπορούμε να κάνουμε φίλους και αυτό είναι το συμφέρον μας. Ας θυμόμαστε ότι τα φίδια είναι ακίνδυνα αν δεν τα ενοχλούμε.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Καλωσορίζω τον ερπετολόγο μας! 

--------------------------------------------------------------------------

Ασ, Ν. 13/5/2019, 08:20 π.μ.

     Καλόπιστα τα έγραψα και χωρίς αρνητική διάθεση. 

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Παρομοίως!

--------------------------------------------------------------------------

Κώστας Φ. 13/5/2019, 09:32 π.μ.


     Αν δεν έβλεπα το χειρόγραφο του δεν θα πίστευα ότι ένας εκδότης είδε για περιοδικό μια τέτοια δουλειά. Πραγματικά λαμόγια κρύβει ο χώρος μας και φαντάζομαι ότι και οι άλλοι εκδότες του χώρου δεν πάνε πίσω. Είμαστε σε λάθος πλευρά.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Μην το "φαντάζεστε", απλώς, γιατί είναι βεβαιότητα.

--------------------------------------------------------------------------------
Π.Ι.Δ. 13/5/2019, 10:51 π.μ.

     Έχασα πάσα ιδέα για τον Σχοινά κρίμα και τον είχα για καλύτερο από τον πετεφρή.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Το "καλυτερόμετρο" έχει προ δεκαετιών καταστραφεί για τον ακροδεξιό χώρο. Κι αυτό το "Πετεφρής" αποκαλύπτει ότι είστε από τους "παλιούς" οπότε θα έπρεπε να "κατέχετε" την ποιότητα του Σχοινά και να μην "εκπλήσσεσθε" σήμερα. Ο ακροδεξιός χώρος που υποκριτικά "μέμφεται" τους "τοκογλύφους σιωνιστές" κατακλύζεται από τα χειρότερα και πλέον αδίστακτα δείγματα "Σάυλοκ" κι αυτό είναι γνωστό από πολύ παλιά! Μην ανοίξω το αρχείο μου και για τον "Πετεφρή"...

---------------------------------------------------------------------------

Π.Ι.Δ. 13/5/2019, 20:14 μ.μ.

     Τι να πω εσείς τους ξέρετε καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι η νεότερη γενιά εκδοτών θα είναι καλύτερη.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Να μην ελπίσετε ΚΑΘΟΛΟΥ! διότι το πρόβλημα δεν είναι των γενεών αλλά του παρακμιακού ακροδεξιού και ψευτο-εθνικιστικού χώρου. Θα σας μεταφέρω ένα πρόσφατο γεγονός για να γίνω σαφέδτερος.

     Προσφάτως, γνωστός εκδότης (ο θεός να τον κάνει) εξέδωσε βιβλίο Συναγωνιστή ο οποίος το μετέφρασε από τα Γερμανικά και το επιμελήθηκε χωρίς να εισπράξει ούτε ένα ευρώ, με το κέρδος εξ ολοκλήρου στη τσέπη του εν λόγω εκδότη. Το πρωτότυπο του Γερμανικού βιβλίου ο ευγενής Συναγωνιστής το είχε αποκτήσει από την Βιβλιοθήκη του "Ε.Ε.Κ.Κ." το οποίο διαθέτει πολλούς τίτλους εκείνης της εποχής. Όταν ο Συναγωνιστής παρέδωσε την εργασία του προς έκδοση στον γελοίο "εκδότη" θεώρησε σωστό να αναφέρει την προέλευση του πρωτοτύπου και να ευχαριστήσει το "Ε.Ε.Κ.Κ." για την αφιλοκερδή δωρεά του ντοκουμέντου. Δυστυχώς, ο "εκδότης" χωρίς να ενημερώσει τον ευγενώς προσφέροντα Συναγωνιστή εξέδωσε το συγκεκριμένο βιβλίο ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ την σχετικήν ευχαριστήρια μνεία! Η ΕΥΤΕΛΕΙΑ χαρακτήρος και η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ από έναν νέο "εκδότη" που θα μπορούσε να υποστηριχθεί εάν δεν ήταν τέτοιο "φύραμα"! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ με όλη τη σημασία της λέξεως εκτρέφει ο συγκεκριμένος χώρος και αυτό διαχρονικώς! Όχι μόνον λιμοκτονούντες ευροφονιάδες αλλά και μικρόψυχους!

----------------------------------------------------------------------------

Μνς Σ. 15/5/2019, 09:23 π.μ.

     Γιατί δεν κατονομάζετε τον μικρόψυχο που αφαίρεσε την παράγραφο; Πρέπει να τους ξέρουμε.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αρκεί που ξέρουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους.

-----------------------------------------------------------------------------
E.S. 16/5/2019, 18:41 μ.μ.

     Θέλουν οι πουτάνες να κρυφτούν αλλά οι εκλογές δεν τις αφήνουν. Τα θέματα που απασχολούν τον Πολύδωρο Δάκογλου είναι τα ευκόλως εννοούμενα και τραγικές οι μουτσούνες που προωθεί σαν δείγματα Ελληνικού Εθνικισμού. Τελικά όλη αυτή η χλεμπάγια έχει διασύρει τον Ελληνικό Εθνικισμό περισσότερο από όλους μαζί τους εχθρούς της.




     Η απόλυτη ξεφτίλα του Ελληνικού Εθνικισμού δε κατορθώθηκε από τους αριστερούς αλλά από όλα αυτά τα σαπρόφυτα που παριστάνουν τους εθνικιστές και καιροφυλαχτούν στη σκιά μπας και γλείψουν κανα κοκαλάκι βουλευτοποίησης. Κι ο Δάκογλου σκίζεται να μας ενημερώσει ποιο κομματικό παραμάγαζο είχε περισσότερη πελατεία σα το θυρωρό της νύχτας σε ξενοδοχείο ημιπαραμονής. Τουλάχιστον ο Μιχαλολιάκος έχει δικά του (και κόμμα και ξενοδοχείο) αυτός ο έρημος Δάκογλου δεν απόχτησε ούτε χάνι με τα μυαλά που κουβαλάει.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Επειδή δεν παρακολουθώ τον λογαριασμό Δάκογλου δεν θα πίστευα ότι αυτό το λομπρόζειο "εκμαγείο" αποτελεί ...εθνικιστικό πρότυπο του πρώην αρχηγού του ΕΝΕΚ, όμως, πλέον δεν διατηρώ ουδεμία αμφιβολία ότι, πραγματικά, αυτά τα "μοντελάκια" είναι τα "πρότυπά" τους. Ο υπαρξιακός εκφυλισμός της ακροδεξιάς διαφεύγει, πρωτίστως, εκ του έρκους της ...ανύπαρκτης Αισθητικής τους! Και οι τρισάθλιοι δεν διανοούνται καν ότι ένας θετικός ψηφοφόρος, ένας ψηφοφόρος ο οποίος θα συνεισφέρει σε ποιότητα παρατάξεως βλέποντας μια τέτοια μαφιοζόφατσα το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να γυρίσει την πλάτη του από αυτοσεβασμό. Όμως, που να τα σκεφθούν όλα τούτα τα "ποιοτικά" οι σαλταδόροι της ακροδεξιάς που αντιπαρέχουν εαυτούς ως ανθρωπο-πειραματόζωα ακόμη και σε φοιτητές της εγκληματολογίας αρκεί να αποσπάσουν υπόσχεση ψήφου... Μετά την εκπούστευση και εκπουτάνευση της κοινωνίας μας, παρατηρούμε και την πλήρη εκμπαστάρδευση του φυσικού προφίλ του Εθνικιστή! Ας είναι καλά οι παραπΕοντες του ΕΝΕΚ ..."ηγέτες" και παρατρεχάμενοι! Ας περιορίσουν όμως τα ληγμένα διότι πλέον το σύστημα υπόσχεται άφθονη παροχή "χόρτου" και όχι απλώς κουτόχορτου το οποίο ήταν η βασική "διατροφική" επιλογή των κοινοβουλευτικών κομπάρσων (διότι οι πρωταγωνιστές προτιμούσαν το παραδάκι ...πληρωτέον επί τη εμφανίσει...) συνοδεία, πάντοτε, μπουζουκιού! Διότι τα τροπάριά τους περί Εθνικισμού, πάντοτε ασεβή υπήρξαν!



-----------------------------------------------------------------

Ι.  Κωνσταντίνου, 17/5/2019, 07:56 π.μ.

     Αγαπητοί συναγωνιστές καταρχάς βάλατε τον καλύτερο τίτλο με την λέξη κοπρώνας γιατί το ΕΝΕΚ αυτό ήταν για όσους το γνωρίσαμε έστω για λίγο από μέσα. Μια πίστα φλώρων που σκουντιόντουσαν ποιος θα πρωτογίνει παράγοντας της πολιτικής και ποιος θα βρεθεί πιο κοντά στο Πολύδωρο για να γίνει δελφίνος ενώ ο Πολύδωρος μοστράριζε τη δαχτυλιδάρα του ηγέτη. Μια περατζάδα μαθητευόμενων πολιτικάντηδων που προκαλούσαν εμετό γιατί δε μπορούσαν να κρύψουν ότι μέσα από τα δήθεν του πατριωτισμού τους ψάχνανε να πιάσουν τη καλή και να λαδώσουν το άντερο τους. Από παντού το ΕΝΕΚ έδειχνε τρούπιο χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία και χωρίς συγκεκριμένο σκοπό με δήθεν συνεδριάρες και φλου στόχους έτοιμο να κάνει και να δώσει τα πάντα αρκεί να μπει στη Βουλή για να θρονιαστεί ο Δάκογλου παλκοσένικο της κακιάς ώρας.Ακουμπάγαμε αβέρτα συνδρομές και "ενισχύσεις", αφισοκολάγαμε σα τρελοί ακούγαμε τα κέρατα μας ότι είμαστε χαφιέδες της ασφάλειας και λέγαμε τα ίδια και για τους άλλους παριστάναμε τα αδέλφια αλλά ο ένας έθαβε τον άλλο και με λίγα λόγια χάναμε το χρόνο και τη ζωή μας για το κέφι ενός αρχηγού που ιδεολογικά ήταν άδειο τσουβάλι και ποτέ δε σκέφτηκε ότι πίσω του έτρεχαν τα κορόιδα. Γράφει ο κ. Καλλέτζης τα παραπάνω για τον Σχοινά που να σας γράψω εγώ για τον Σχοινά και τα δανεικά για το κίνημα να φρίξετε αλλά με πεθαμένους δεν ασχολούμαι και δεν αναφέρομαι στον Σχοινά μόνο αλλά και στον Δάκογλου γιατί όλοι αυτοί για μας που τους γνωρίσαμε από κοντά πεθαμένοι είναι.Δυστυχώς ο εθνικιστικός χώρος στην Ελλάδα προδόθηκε από τους ίδιους τους εθνικιστές και το ΕΝΕΚ που πραγματικά ήταν η κορώνα του Ο Μιχαλολιάκος ήταν πάντα ναζιστής και στον Εθνικισμό δεν έκανε κακό όμως ο Δάκογλου τον κατέστρεψε γιατί δίδαξε τον πολιτικαντισμό σε όλη του τη ξεφτίλα. Και είναι απόλυτα σωστή μία ανάρτηση από το face ενός επώνυμου συναγωνιστή που σας στέλνω να δημοσιεύσετε και που με μια εικόνα περιγράφει το ΕΝΕΚ: η πηγή της διάσπασης του Ελληνικού Εθνικισμού και το lab που μας έμαθε ότι η αδίστακτη διεκδίκηση της εξουσίας χωρίς φραγμό για το ατομικό βόλεμα είναι το ζητούμενο. 





Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αγαπητέ Συναγωνιστή,

     Πολύ λυπηρό το περιεχόμενο του σχολίου σας, όχι διότι μεταφέρει τα όσα μεταφέρει αλλά διότι αποκαλύπτει ολοζώντανες αρνητικές μνήμες δεκαετίες μετά...

     Πιστεύοντας στην υψηλή Αξία του Έθνους χωρίς να δηλώνω Εθνικιστής (ως οίκοθεν νοουμένως ότι κάθε μέλος Έθνους είναι) θα σας θυμίσω ότι η απλή επίκληση της ιδιότητος του "Εθνικιστή" οίκοθεν υπονοεί την κοσμοθεωρητική ΚΕΝΟΤΗΤΑ του επικαλουμένου, οπότε, στις περιπτώσεις "αρχηγών" που επικαλούνται, απλώς, την ιδιότητα του "Εθνικιστή" θα πρέπει να αναζητούμε στα κίνητρά τους, αύθις!, τις πραγματικές προθέσεις που υποκρύπτουν και οι οποίες, ποτέ, δεν είναι καθαρές!

     Στην περίπτωση της θλιβερής θεραπαινίδος του μητραλοία της Ελλάδος καραμανλή που λέγεται "ΕΝΕΚ" για το μόνο που πρέπει να λυπηθούμε είναι διότι ενέπλεξε σε ιδιοτελείς επιδιώξεις εσωτερικών παραγόντων και παραγοντίσκων και αξίους Συνέλληνες με ειλικρινές πατριωτικό όραμα, αλλά αυτό ας βαρύνει και μετά θάνατον όσους εξηπάτησαν και συνεχίζουν να εξαπατούν εκ του απαξιωτικού περιθωρίου στο οποίο τους εναπέθεσαν οι προδοτικές επιλογές τους και η ασέβειά τους έναντι των πολιτικών διωγμών τους οποίους υπέστημεν ακόμη και έφηβοι από τον μητραλοία καραμανλή πίσω από τον οποίο έτρεξαν οι διάφοροι ΕΝΕΚίτες ως ικέτες μιας "θωπείας" του.

     Εμείς που είχαμε το προνόμιο να πολεμήσουμε τον καραμανλισμό όρθιοι μέσα από τα κάτεργα και τις απομονώσεις του, με απαγορεύσεις ακόμη και επισκεπτηρίου Μητέρας και συνηγόρων (!), απλώς, αισθανόμεθα τον έσχατο οίκτο για όλους αυτούς τους φασουλήδες που "απ΄ έξω" απολάμβαναν τον φραπέ τους παριστάνοντας τους "πολιτικούς" όντες ανίκανοι ακόμη και να αξιοποιήσουν την μόνη προσφορά που μπορούσα\με από τα σιδερόφρακτα κελλιά μας να τους προσφέρουμε,: το πνευματικό μας έργο!

     Μας αρκεί που καταφέραμε να πούμε στον εχθρό το "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ώστε σήμερα να μπορούμε να σαρκάζουμε τους οικτρούς φασουλήδες που εκφυλίσθηκαν σε φιλιππινέζες του συστήματος (ΕΝΕΚ, ΧΑ κλπ κλπ...) με το:





     Με συναγωνιστικήν εκτίμηση (και ιδιαίτερη χαρά για την τηλεφωνικήν επαφή μας)!

------------------------------------------------------------------------

Σ.Ι., 18/5/2019, 00:47 π.μ.

     Άφωνος για την απάντηση και τις λεπτομέρειες της και αφωνος για το βιβλίο που γράψατε. Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιο βιβλίο γραμμένο στα Ελληνικά και σας ευχαριστώ που καθίσατε και γράψατε όλο αυτό το κείμενο για μένα. Μπήκα για να δω τη συνέχεια του ΕΝΕΚ και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Τι να πω και πάλι σας ευχαριστώ και εύχομαι κάποια μέρα να το δούμε τυπωμένο στα βιβλιοπωλεία γιατί όπως θα ξέρετε ακόμα δεν υπάρχει ένα τέτοιο εγχειρίδιο για μας. Συγχαρητήρια.

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Στη διάθεσή σας να το φωτοτυπήσετε, διότι δεν έχω καμία διάθεση να το εκτυπώσω, αρνούμενος εδώ και χρόνια να προσφέρω "τα άγια τοις κυσί", μετά την εμπειρία του Γιάννη Σχοινά και των ομοίων του. Και καλές προσγειώσεις!

------------------------------------------------------------------------

 egrapse o frapes, 18/5/2019, 01:08 π.μ.

     κύριε Καλέντζη ισοπεδώσατε το σύμπαν στον εθνικιστικό χώρο, Πετρόπουλο, Δάκογλου, Μιχαλολιάκο, Γκέκα, Μακαρούνη, Σταυρόπουλο, Χαρούλη, Κλεομένη τι να πρωτοθυμηθώ τους φτυαρίσατε και δυστυχώς ο τρόπος που τα δικαιολογείτε δεν αφήνει περιθώριο συζήτησης. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάτι να αξίζει από την εθνικιστική παράταξη στην Ελλάδα;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Αν μου δίνατε λίγο περισσότερο παραταξιακό εύρος και με ρωτούσατε για τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο θα σας έλεγα τον ...Κώστα Βαξεβάνη! Όχι, δεν τρολάρω.

-----------------------------------------------------------------------

Με διπλό καλαμάκι18/5/2019, 08:26 π.μ.

     Μετά το ΜΟΛΩΝ ΦΡΑΠΕ το ΕΝΕΚ σημαίνει "Ενιαίο Εθνικιστικό Καφενείο" έτσι δεν είναι;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Πολύ φοβάμαι ότι αυτό (λίαν επικεικώς) σήμαινε και πολύ πριν παραθέσω το εικονίδιο... Η ακριβής απόδοση είνει "ΕΝταφιασμένο Εξάμβλωμα Καραμανλισμού" με σερβιτόρες ..."εκδότες", παράγοντες και λοιπές φιλιππινέζες της ακροδεξιάς εξουσίας!

-----------------------------------------------------------------------

egrapse o frapes, 18/5/2019, 10:44 π.μ.

     Αν δεν τρολάρετε και λέτε ότι ο συριζαίος Βαξεβάνης είναι το μόνο που αξίζει στην εθνικισιτική παράταξη θα ήθελα να κάτι παραπάνω. Είναι γνωστό το χιούμορ σας αλλά για να δούμε.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Δυστυχώς, δεν κάνω χιούμορ!

     Όταν ο άλλοτε υπασρχηγός του Μιχαλολιάκου, Ι.Γ. με την σύζυγό του Ι., βρέθηκαν άρρωστοι να ξενυχτάνε σε αυτοκίνητο στο βουνό μετά από έξωση που τους έκαναν κι ενώ όλοι οι άλλοτε "Συναγωνιστές" τους αγνοούσαν τις εκκλήσεις τους για την όποια βοήθεια, μόλις πληροφορήθηκε το πρόβλημα ο συριζαίος Κώστας Βαξεβάνης κάλεσε στο γραφείο του την Ι.Γ. και αμέσως φρόντισε να τους στηρίξει έμπρακτα ώστε να βρεθούν σε σπίτι και υπό αξιοπρεπείς συνθήκες, αδιαφορώντας αν βοηθούσε δακτυλοδειχτούμενο "Φασίστα"!!

     Χαίρετε!
----------------------------------------------------------------------------

Από Σ.Ο. προς κ. Χρ. Μαθιουδάκη:

     Αγαπητέ κ. Μαθιουδάκη,

     Ευχαριστούμε για την υπόμνησή σας και, όπως σας ενημερώνουμε και απαντητικώς σε μήνυμα, τελικώς, το μήνυμά σας βρέθηκε στα "spam", ανεσύρθη επιτυχώς και βρίσκεται σε διαδικασία αναρτήσεως.

--------------------------------------------------------------------------.

Π.Λυμπέρης, 19/5/2019, 01:28 π.μ.

     Η εικόνα του εθνικιστικού χώρου στη νεώτερη Ελλάδα είναι απελπιστική και το σενάριο παντού το ίδιο: φαγωμάρα και μίσος και όχι μόνο αυτή τη προεκλογική περίοδο αλλά συνέχεια μετά τον τελευταίο πόλεμο και δε φαίνεται καμιά αχτίνα ήλιου.

----------------------------------------------------------------------------

Χρ. Μαθιουδιάκης, 16/5/2019, 10:10 π.μ.                               
     Αμέτρητες οργανώσεις κόμματα γραφεία σφραγίδες και ταμπέλες στον εθνικισιτικό χώρο από το 60 που θυμάμαι και μέχρι σήμερα η αριστερά κάνει κουμάντο. Στη βίλα του με τη πισίνα ο Πλεύρης πουλάει τα βιβλία του ο Δάκογλου πουλάει το αρχηγιλίκι του κι ο Νικολάκης τους αγώνες των κορόιδων. Αυτός είναι εθνικισμός; Τι απόμεινε από το Κ4Α, το ΕΝΕΚ και τη πραγματική ΧΑ η φαγωμάρα των αρχηγών με τους αριστερούς κυβέρνηση;

-------------------------------------------------------------------------- 

Α.Σ. 19/5/2019, 09:51 π.μ.

     Θα κλάψουνε μανούλες στο ΕΝΕΚ αν τους θυμίσω σκηνικά με επιταγές Πατριαρχέα, Καθόλου δε θα αρέσει στον πολύδωρα. Ρημάξανε κοσμάκη και μεροκαματιάρηδες. Άντε μπράβο.

--------------------------------------------------------------------------

Α.Σ. 20/5/2019, 23:16 μ.μ.

     Βλέπω στο φεις ότι ο πολύδωρας έκρυψε τα σχόλια για τον κ. Καλέντζη. Κατάλαβε το λάθος τους ή ντράπηκε για το χάλι αυτών που έχει γύρω του; Ποιος ξέρει.

-------------------------------------------------------------------------

Κ.Πετρ. 21/5/2019, 22:04 μ.μ.

     Να μην είμαστε αυστηροί με το ΕΝΕΚ όταν η ΕΠΕΝ έκανε τα χειρότερα. Όσοι τη ξέρουμε βλέπουμε το ΕΝΕΚ για κατηχητικό.

--------------------------------------------------------------------------

E.S. 21/5/2019, 23:13 μ.μ.

     κ. Καλέντζη είναι φανερό πως κατέχετε πολλά και ενδιαφέροντα γιατί δεν τα δίνετε στη δημοσιότητα; Ειδικά αυτή τη βδομάδα που θα είχαν αποτέλεσμα; Δεν νομίζεται ότι πολλοί παίξανε στις πλάτες των εθνικιστών και θαπρεπει να γίνουν γνωστα τα παιχνιδάκια τους;


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

     Ο  στιγματισμός των "παιγνιδιών" κάποιων δεν θα πρέπει να προμοτάρει τα παιγνίδια κάποιων "άλλων", δεν νομίζετε; Και για να σας είμαι ειλικρινής, επειδή αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς εννοείτε, δεν θα πριμοδοτήσω "ούγκανους" σε καμία περίπτωση!
---------------------------------------------------------------------------

E.S. 22/5/2019, 10:34 π.μ.

     Δεν θα συμφωνήσω μαζί σας. Αμα διαβάσει κανείς το σχόλιο σας για τον Σχοινά, δει την ιστορία του ΕΝΕΚ και τα πρόσωπα του θα νιώσει την ίδια αηδία που θα νιώσει για ένα γύφτικο καταβλισμό οπότε δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η διάκριση μεταξύ ΕΝΕΚ και ΧΑ; Γύφτοι όλοι τους το ίδιο.

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη: 

     Όλα υπό σκέψη, όλα!

------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.